wujaszek_joe 18.04.10, 20:13 Za cały ten tydzień. wyzwań organizacyjnych ogrom. I wszystko wyszło jak trzeba. Mój szacunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 To prawda 18.04.10, 20:16 Wszystko od strony organizacyjnej i ceremonialnej przebiegło bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: To prawda 18.04.10, 20:20 myslisz , ze spoleczenstwo , ty zobaczysz rachunek za ta impreze , o rachunku kosciola nie mowie , tajemnica ducha sfientego . niewykluczone ,pare szkol , szpitali podszlo do ziemi , a co , stac nas . Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: To prawda 18.04.10, 20:40 forsa, forsą, ale logistycznie, organizacyjnie nie było większych wpadek. Na szczęście. No poza proporcem i flagą na trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: To prawda 18.04.10, 20:45 Wydatki były i to olbrzymie. Ale można było mieć i wydatki i chaos z kompromitacją. Pewnego rodzaju wydatków nie da się uniknąć. Te właśnie takie były. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: To prawda 18.04.10, 22:07 karbat napisał: > niewykluczone ,pare szkol , szpitali podszlo do ziemi , > a co , stac nas . To właśnie społeczeństwo ma zobaczyć, jak ochłonie... Podkręcana pychą histeria, nakarmiona na życzenie owego "społeczeństwa". Masz rację, musiało to kosztować kilka szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: wyrazy uznania dla aparatu państwowego 18.04.10, 20:40 Zorganizowano wszystko wzorowo, wyrazy uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: wyrazy uznania dla aparatu państwowego 18.04.10, 20:47 Tomasz Orłowski i pozostali, anonimowi - gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: wyrazy uznania dla aparatu państwowego 18.04.10, 21:13 Nasza armia świetnie się zaprezentowała. Generałowie trzymający wartę, oficerowie niosący trumny, kompania honorowa, orkiestra... Pewnie, że musztra to nie całe wojsko, ale drobny dowód profesjonalizmu. Czy jeszcze 10 lat temu znaleźlibyśmy w armii majora zdolnego do niesienia trumny (jaki to wysiłek, wiedzą ci, którzy kiedykolwiek to robili)? Dodałbym pochwałę i wyrazy szacunku dla harcerzy. To nie rządowe organizacje, ale część państwa. Oczywiście przed Orłowskim i rządowymi instytucjami organizującymi całe uroczystości - chapeau bas! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Zgadzam się!! 18.04.10, 21:21 Państwo za rządów Donka zaczyna pracować jak szwajcarski zegarek. Ostatni tydzień świadczy, że nawet w takich niespodziewanych potrzebach wszystko jest na tip, top. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
mliscie Re: Zgadzam się!! 18.04.10, 21:33 dołączam się; jestem pełna podziwu dla organizatorów Odpowiedz Link Zgłoś
skoro.tu.jestem Re: wyrazy uznania dla aparatu państwowego 18.04.10, 21:46 Dołączam i swoje wyrazy uznania. Szacun. I dla Rosji też: polish.ruvr.ru/main.php?lng=pol&q=11782&cid=99&p=14.04.2010&pn=4 Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: wyrazy uznania dla aparatu państwowego 18.04.10, 21:58 wujaszek_joe napisał: > Za cały ten tydzień. wyzwań organizacyjnych ogrom. I wszystko wyszło jak > trzeba. Mój szacunek Po raz kolejny - szacunek. Ale to jeszcze nie koniec :-( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Wyrazy uznania dla aparatu państwowego 18.04.10, 22:03 i rządu, ze szczególnym wyróżnieniem dla pani minister Ewy Kopacz. Odpowiedz Link Zgłoś