Dodaj do ulubionych

Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta", ...

IP: *.telprojekt.pl 01.03.04, 19:20
trzeba stąd jak najszybciej uciekać!!!!!
gdy dojdzie Lepper do władzy wraz ze swoją "gromadką" rządnych przygód
przyjaciół będzie już za późno
a po kilku latach nawet Białoruś wyda nam sie krajem mlekiem i miodem
płynąca :)))

Obserwuj wątek
    • odiimn Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta", ... 01.03.04, 19:23
      sondaże lepera juz nikogo nie dziwią jego obiecnki typu np. śląsk cytuj "
      pedofili wykastrowac żywcem "
      • Gość: sosnowa igiełka niektórzy to lubią IP: *.biaman.pl 01.03.04, 19:24
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11084243&a=11096143
        • Gość: Sledge Hammer QUO VADIS Polsko? Gdzie się podział Tygrys Europy? IP: *.chello.pl 01.03.04, 20:42
          To chyba nie polski naród jest taki głupi...
          Taki jest rezultat KONCESJONOWANEJ OPOZYCJI - brak ZDECYDOWANIA daje w
          przyrodzie najgorsze skutki :(
          Taki jest rezultat GRUBEJ KRECHY i paktowania Solidarności z PZPR.

A do Samoobrony tłumnie teraz przechodzi najtwardszy BETON PARTYJNY z dawnego
          PZPR a potem SLD
          • Gość: Awx Panie Marszałku Marku Borowski, Bratanku Jakuba B IP: 162.108.22.* 01.03.04, 21:06
            O tym Gazeta Wyborcza nie pisze!

"Panie Marszałku Marku Borowski, Bratanku Jakuba Bermana! Co może pan
            powiedzieć, przywołując imię swego stryja Jakuba Bermana? Ja kontynuuję pracę
            moich przodków, a pan? Ja, poseł na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej, walczyłem o
            wolną Polskę, a pan bezprawnie wyciąga rękę po mój immunitet. (...)
            Głębiej sięgajmy do prawdy. Jakub Berman i pański ojciec Aron Berman vel Wiktor
            Borowski, wyszkoleni w strukturach Kominternu w Moskwie, oddali się
            bezgranicznie największemu bandycie czasów Józefowi Stalinowi. A komu pan się
            oddał, marszałku Sejmu Marku Borowski?"

To slowa posla w Sejmie na ktore nikt sie nie obrazil!!!!

Radze przeczytac cale wystapienie:

ojczyzna.pl/ARTYKULY/Posel_Hatka_w-Sejmie_18-02-2004.htm
            • Gość: tomcat Re:Marek Borowski vel Berman a Komintern IP: *.acn.pl 02.03.04, 00:15
              Teraz rozumiem dlaczego ten osobnik przerwał minutę ciszy poswięconą Panu
              pułkownikowi Ryszardowi Kuklińskiemu.
            • Gość: Lincoln Re: Panie Marszałku Marku Borowski, Bratanku Jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 05:50
              Jest Pan niewątpliwie człowiekiem wierzącym, gdyż każdy prawdziwy Polak to
              katolik i to praktykujący. A zatem przyjmuje Pan do wiadomości, że aborcja jest
              ciężkim grzechem. Nie wolno poczętego dziecka pozbawiać życia. Tak czy nie?
              Nawet w przypadku gwałtu!!! Kościół nawet w takich przypadkach nie dopuszcza
              nawet myśli o aborcji. Czy pogardzałby Pan dzieckiem spłodzonym przez
              gwałciciela i uroczonym przez matkę? W sławnym włoskim rodzie Borgiów było
              więcej swołoczy niż ludzi uczciwych, a mimo to był tam jeden święty: Karol
              Boromeusz. Zapewne słucha Pan Radia Maryja, odmawia razem z nim różaniec,
              koronkę do Bożego Miłosierdzia (ja to robię regularnie) i modli się o
              uchronienie każdego poczętego życia. Jeśli Pan to robi (w co wątpię, politycy
              zwłaszcza ci z prawicy zaprzęgnęliby samego Pana Boga do swojego politycznego
              wozu)to jest Pan wyjątkowym dwulicowcem, człowiekiem o podwójnej duszy
              (dipsichos), o których pisał już św. Jakub w swoim Liście 4,8 (tylko trzeba go
              przeczytać w języku greckim, bo polskie tłumaczenie nie oddaje w pełni jego
              sensu). W każdym razie nie wolno wyciągać na forum publicznym spraw
              niezależnych od zainteresowanego (rodzice byli czarni, bladzi, on ma dziobaty
              nos itp.). Taką postawę trzeba nazwać po imieniu. Jest to podłe, po prostu
              podłe!!!
              • Gość: Opa Re: Panie Marszałku Marku Borowski, Bratanku Jak IP: *.ca.astound.net 02.03.04, 07:10
                Borowski nie jest Polakiem ale jest żydem. Jak i on i jego rodzina o prawdziwym
                nazwisku Berman nigdy nie mieli zamiaru służyć Polsce i Polakom ale ich
                manipulować i mordować jak sie to szczególnie stało w wypadku Jakuba Bermana
                zainstalowanego w Polsce przez innego wielkiego żyda J.Stalina vel Jewgashvili
                (syna żyda). Byli znakomici żydzi którzy kochali Polskę jak np Władysław
                Szpilman także jak on sam mówił: ja nie czuję się żydem ale Polakiem.
                Też uczciwy żyd Antoni Słonimski mawiał, że nawięksi szowiniści i kłamcy to
                żydzi.

Druga kwestia to polak katolik?
                Najwybitniejszy Polak ostatniego stulecia to Piłsudski, protestant.
                To polscy katoliccy biskupi(2) i prymas ówczesny polski( w czasie rozbiorów
                byli największymi zdrajcami Polski, zresztą z tego powodu powieszeni a trzeci
                zdąrzył uciec i zażył truciznę.
                Ja urodziłem się katolikiem, ale przez wiarę musiałem przyjąć Jezusa a nie,że
                urodziłem się w katolickiej rodzinie. Dlatego nie jestem katolikiem i nim się
                nie czuję, bo katolicyzm to pomieszanie.
                Moja wiara w Jezusa Chrystusa uczyniła mnie wierzącym a nie przynależność do
                organizacji, która fałszywie twierdzi, że jest jedynym prawdziwym kościołem, a
                więc ciałem Jezusa Chrystusa. Ciałem i kościołem są prawdziwie wierzący w
                Jezusa i chodzący w Nim, a nie jakieś katolickie lub jakiekolwiek inne
                religijne organizacje.
                Co można powiedzieć o takich ''patriotach'' polskich jak Pieronek, Zycinski,
                Glemp i wielu innych. To są zdrajcy. Papież, którego kochamy, ale to on
                porównał nierozsądnie Unię do Unii Lubelskiej i ponad 50% ludzi zagłosowało na
                Unię. Czy jest to pasterz? chociaż my go kochamy.
                Prawdziwy pasterz to tylko Jezus Chrystus i jeśli ktoś zabiera jego miejsce w
                naszym sercu ten jest uzurpatorem. Każdy prawdziwy sługa Jezusa Chrystusa
                buduje w naszych sercach Jezua Chrystusa na pierwszym miejscu. Papież jak każdy
                z nas wierzący w Jezusa Chrystusa
                nie powinien udawać jakiegoś zastępstwa Jezusa Chrystusa. Tak też powiedział
                Jezus Chrystus do apostołów: nie myślcie, że jesteście wyższymi niż inni
                bracia. Wszyscy równi jesteście. Ja tylko jeden jestem pasterzem, mistrzem,
                nauczycielem, a wy sługami wzajemnie.
                Katolicyzm od samego początku do obecnych czasów jest patologiczny, ze swoimi
                interpretacjami i powykręconymi dodatkami do nauki Jezusa Chrystus.
                On Jezus Chrystus jest jedynym pośrednikiem i drogą i życiem a nie organizacje
                kościelne, które tylko są służbami czasowymi w imieniu i w Duchu Jezusa
                Chrystusa. Celem jest aby każdy bezpośrednio znał Jezusa Chrystusa, a nie
                organizacja była ciągle tym pośrednikiem. W ten sposób tworzy się patologiczna
                hierarchia. Ble, ble, ble.
                My musimy się kochać wzajemnie w Jezusie Chrystusie jako równi, niezależnie od
                okoliczności, posiadania, zdolości, pozycji, wykształcenia itp. A nie bić czoła
                przed hierarchami. Jest to zakamuflowana diabelska struktura.
          • gandalv Jak to gdzie tam gdzie nas prowadząc nai politycy- 02.03.04, 09:08
            nad skraj przepaści.
            Pozdrawiam
            Gandalv
            www.twojamagia.republika.pl
        • Gość: Gosc z USA Swiat zwariowal... Bush, Lepper i inni idioci... IP: *.0.82.136.adsl.snet.net 01.03.04, 23:01
          Koszmar ! Nie gdzie uciekac... W Polsce grozba rzadow Leppera, w moim
          nowym "domu" moga znowu wybrac idiote Busha... Ja chce na Marsa...

Ludzkosc wybiera sobie przywodcow na obraz i podobienstwo swoje... Gdybym
          wierzyl w Boga to bym sie modlil " Koncz Wasc, Wstydu oszczedz!!!" Problem
          jest czysto techniczny jak wyeliminowac 90% ludzkosci bez niszczenia reszt
          zycia biologicznego... Matko naturo zrob cos prosze!!!
          • Gość: Opa Re: Swiat zwariowal... Bush, Lepper i inni idioci IP: *.ca.astound.net 02.03.04, 07:25
            Właśnie dlatego, że nie wierzysz w Jezusa Chrystusa, Boga to ci ten diabeł
            pomieszał w twojej łepetynie. Na białe mówisz czarne a na czarne mówisz białe i
            masz głupi wisieczy humor.
            hahaha
      • Gość: Sadus Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: 82.146.228.* 01.03.04, 20:30
        Juz Metallica w 1986 roku nagrala piesn pod tytulem "Lepper Mesiash"
        • douglasmclloyd Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" 02.03.04, 03:15
          Gość portalu: Sadus napisał(a):

> Juz Metallica w 1986 roku nagrala piesn pod tytulem "Lepper Mesiash"

Metallica - Leper Messiah - Master of puppets

Spineless from the start, sucked into the part
          Circus comes to town, you play the lead clown
          Please, please
          Spreading his disease, living by his story
          Knees, knees
          Falling to your knees, suffer for his glory
          You will
          [Ref.]
          Time for lust, time for lie
          Time to kiss your life goodbye
          Send me money, send me green
          Heaven you will meet
          Make a contribution
          And you'll get a better seat
          Bow to Leper Messiah
          Marvel at his tricks, need your Sunday fix
          Blind devotion came, rotting your brain
          Chain, chain
          Join the endless chain, taken by his glamour
          Fame, fame
          Infection is the game, stinking drunk with power
          We see
          [Ref.]
          Bow to Leper Messiah
          Witchery, weakening
          Sees the sheep are gathering
          Set the trap, hypnotize
          Now you follow
          [Ref.]
          Lie
      • Gość: Dzymala Re: Z cyklu chlop koniowi uciekl od pluga... IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 01.03.04, 21:52
        Tlumaczenie z angielskiego: a lepper - tredowaty. Ludzie calkiem Wam odbilo w
        tej Polsce...wiec glosujcie na tredowatych i oszolomow. Amen!
        • Gość: Śmiewca o Polaku, co od Polski uciekł: co ty wiesz o Polsc IP: *.acn.waw.pl 01.03.04, 22:31
        • Gość: Kasandra Re: Z cyklu chlop koniowi uciekl od pluga... IP: *.pomorzany.v.pl 01.03.04, 23:05
          Z francuskiego Le peur to strach, obawa. Zaczął od bandziorstwa a teraz trybun
          ludowy. Wszyscy się przyglądają a wielu traktuje harce tego człowieka jak
          wygłupy kabareciarza. Sami do tego doprowadziliśmy nie wytykając wszelkiego zła
          w zarodku.Uczniowie biją nauczycieli, bo jacy to nauczyciele. Profesorowie
          myślą, że wszystko im wolno. Nieliczni tylko zwracają się do studentów jak
          naukowcom przystało. Słoma elitom,jakich nigdy dotąd nie było,z butów wystaje (
          skąd oni się wzięli ?. Wszyscy krzyczą "łapaj złodzieja" - złodzieje i
          nieliczni, którzy w tym bałaganie zachowali niezależność bo nie ma nad nimi
          przełożonych -hochsztaplerów, cwaniaków, politykierów wszelkiego kalibru.
          Gdy rozum śpi, budzą się upiory, leppery.
          • Gość: Jorn Re: Z cyklu chlop koniowi uciekl od pluga... IP: 217.11.141.* 02.03.04, 13:27
            Z hiszpańskiego: Lepperos: bandyci, włóczędzy.

Kurde, wszystko pasuje...
      • Gość: Piotr [...] IP: *.crowley.pl 01.03.04, 23:15
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Piotr [...] IP: *.crowley.pl 01.03.04, 23:15
      • Gość: Janosik Przerazajace IP: *.tac.net 01.03.04, 23:27
        Czy naprawde w tym kraju panauje az taka ciemnota?
        Czy zyja tu same buraki?
        Chcecie, zeby was chlop prowadzil? Koniec swiata musi juz byc blisko. Hej!
        • Gość: Śmiewca Janosiku, żył w tym kraju niejaki Wincenty Witos IP: *.acn.waw.pl 02.03.04, 09:41
          poczytaj co pisano o Witosie we wspólczesnym jemu źródłach, epitety rzucane na
          Leppera są w porównaniu z tym wielce cywilizowane.
    • odiimn Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" 01.03.04, 19:26
      leper to fanatyk
      • maciejslu Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" 01.03.04, 20:41
        Gorzej niż fanatyk. To debil...
    • Gość: gf KTO MI ZDRADZI ILE LEPPER ZEBRAL PROCENT? IP: *.dsl.anhm01.pacbell.net 01.03.04, 19:27
      No wlasnie; ile tego poparcia procentowo?
      W artykule jest to niezwykle przecyzyjnie okreslone cyt.:
      "Oto pierwszy odcinek" i "Lepper ciągnie Samoobronę w górę. Ma notowania
      niemal tak mocne jak gwiazda komisji śledczej Jan Maria Rokita."

Niezwykle precyzyjny tekst. Gratuluje "knysz".

• odiimn Re: KTO MI ZDRADZI ILE LEPPER ZEBRAL PROCENT? 01.03.04, 19:29
        około 12 % ale pewny nie jestem
        • Gość: chinczak PO 24%,Samoobrona 23%, SLD 12%, LPR 12% IP: 221.217.35.* 02.03.04, 02:23
          PAP, jkl /2004-02-13 15:35:00

Nowe sondaże: Najwięcej zyskała Samoobrona

Gdyby wybory parlamentarne odbyły się w lutym, 24-procentowe poparcie
          uzyskałaby PO, na drugiej pozycji znalazłaby się Samoobrona z 23-procentowym
          poparciem, a na SLD głosowałoby 12 proc., tyle samo co na LPR - wynika z sondażu
          TNS OBOP.

Według TNS OBOP głosowanie na Prawo i Sprawiedliwość zadeklarowało 10 proc.
          badanych, na PSL - 5 proc.

Poniżej 5 proc. progu wyborczego uprawniającego do wejścia do Sejmu znalazły
          się: Unia Wolności - 4 proc. poparcia, Unia Pracy - 2 proc., Krajowa Partia
          Emerytów i Rencistów - 3 proc. Po 1 proc. głosów uzyskałyby Unia Polityki
          Realnej, Partia Ludowo- Demokratyczna, Ruch Katolicko-Narodowy, Demokratyczna
          Partia Lewicy oraz Polska Wspólnota Narodowa.
      • odiimn 12 % chyba nie wiem tego dokładnie 01.03.04, 19:31
      • Gość: ab Re: KTO MI ZDRADZI ILE LEPPER ZEBRAL PROCENT? IP: *.clubnet.pl 01.03.04, 19:32
        Nie dziw się, że Cię zachęcają do kupienia jutrzejszego wydania. A swoją drogą
        grozę budzi dobry wynik Leppera.
        • Gość: wow Re: KTO MI ZDRADZI ILE LEPPER ZEBRAL PROCENT? IP: *.caregroup.org 02.03.04, 02:31
          Obejrzyjcie rysunek.... Inteligenci ;-PPPPP
    • Gość: S Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.03.04, 19:33
      A ja właśnie będę głosował na tego pogardzanego Leppera i to tylko na zasadzie
      mniejszego zła.Za najgorsze zło dla Polski uważam rządy tych farbowanych lisów
      z PIS-u i PO.Nie namówią mnie do głosowania na nich tysiące sondaży GW radia Z.
      • Gość: si o głupocie IP: *.biaman.pl 01.03.04, 19:39
        Chłopie, Ty sobie możesz zagłosować nawet na Lenina i Hitlera razem
        wziętych "na zasadzie mniejszego zła". Smacznego!
      • maciejslu Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" 01.03.04, 20:45
        W pewnym sensie to nawet Cię popieram. Ale wszyscy musieliby się umówić, żeby
        Samoobrona ostatecznie i nieodwracalnie doszła do władzy. Bo tylko wtedy mogą
        się ostatecznie i nieodwracalnie skompromitować. A dopóki opluwaja wszystkich z
        tylnich rzędów - to zyskują na popularności u innych oszołomów, których w
        Polsce niestety nie brakuje.
    • Gość: Przerażony Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.04, 19:35
      Ludzie!!!

Idźcie do wyborów i głosujcie na PO, PO nie jest święta ale jest mniejszym
      złem, bo polityka to zawsze była i będzie bagnem. Jak lepper zacznie rządzić to
      będzie katastrofa dla tego biednego kraju.
      • Gość: kate Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.sympatico.ca 01.03.04, 22:58
        i moze musi sie tak stac zeby w koncu spoleczenstwo przetarlo oczy
        • Gość: padre Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 10:56
          wtedy bedzie juz za pozno :( pozatym o jakim mowisz spoleczenstwie? o tym ktore
          co 4 lata wybiera na zmiane inna frakcje? w tym kraju nie ma pokoleniowych elit
          politycznych z dziada pradziada, jest za to pole burakow z ktorego co jakis
          czas wyrywa sie najwiekszego... moze czas opuscic okret bo tonie po burty w g...
    • indris Lepper goni! I bardzo dobrze 01.03.04, 19:37
      Ktoś musi być zaporą dla neoliberalnej wścieklizny.
      • Gość: lord cox Lukaszenko!! IP: 146.145.235.* 01.03.04, 19:38
      • Gość: si I bardzo dobrze IP: *.biaman.pl 01.03.04, 19:40
        na wściekliznę jedynym ratunkiem jest seria bolesnych zastrzyków w brzuch.
        Wujek Lepper niedługo Ci zaordynuje - serdecznie życzę.
      • Gość: Semafor Re: Lepper goni! I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:43
        indris napisał:

> Ktoś musi być zaporą dla neoliberalnej wścieklizny.

Zaiste, najlepszą zaporą będzie chamski ignorant i buc - nieodrodny syn tego 38-
        milionowego narodu. Jeśli będzie Lepper, będzie Lepper. Jaki naród, tacy
        politycy. A jak wszystko pierdolnie, i tak się zwali na Żydów.
      • hydy zaskoczyłeś mnie. 02.03.04, 06:45
        indris napisał:

> Ktoś musi być zaporą dla neoliberalnej wścieklizny.

a czego oczekujesz?
    • Gość: Maria Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 19:40
      Polonia zagraniczna napewno poprze Pana Leppera, uwazajac slusznie jego program jako innowacjny i realistyczny, w koncu 900 zl zasilku dla kazdego, to ulga dla bezrobotnych rodakow.
      • Gość: si Lepper zdradza zanim jeszcze zaczął rządzić IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:02
        Jasne, ale dlaczego Lepper nie zapewni nam biednym po 2 tys na przykład? Czemu
        takie ochłapy - 900 PLN? Może Indris wyjaśni tę zdumiewającą zdradę ludu przez
        Leppera?
        • Gość: lord cox Re: Lepper zdradza zanim jeszcze zaczął rządzić IP: 146.145.235.* 01.03.04, 20:35
          Nie 2 tys ale 4 tys brzmi lepiej. Tym samym wszyscy w Polsce beda bogaci i
          zlikwidujemy biede.
          • Gość: moje imię miliony Lepper zdradza IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:44
            słusznie, moje niedopatrzenie.

... Ale jak 4, to czemu nie 5? Lub 6?
            • Gość: lord cox Re: Lepper zdradza IP: 146.145.235.* 01.03.04, 20:48
              Jak sie narod bedzie dobrz sprawowac to i moze 10 dostana na gwiazdke od
              samego pana przewodniczacego.
              • Gość: si przyszłość IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:55
                tylko czy starczy papieru na drukowanie pieniądza? Ech, niemądre pytanie: w
                Puszczy Białowieskiej rośnie tyle pięknych drzew, z których można zrobić tyle
                pięknego papieru, z którego można zrobić tyle pięknych banknotów, którymi można
                się będzie pięknie podetrzeć..
                • Gość: lord cox Re: przyszłość IP: 146.145.235.* 01.03.04, 20:59
                  W wypadku zagrozenia finansow panstwa, mozna uzyc papieru toaletowego (tego
                  cienszego). Uzyskane oszczednosci pozwola nam zwalczyc inflacje.
                  • Gość: si wszystko OK IP: *.biaman.pl 01.03.04, 21:00
                    no i pani Maria ma problem z d.., tj. z głowy.
                    • Gość: lord cox Re: wszystko OK IP: 146.145.235.* 01.03.04, 21:03
                      Amen
          • Gość: maria Re: Lepper zdradza zanim jeszcze zaczął rządzić IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 20:45
            no tyle to sobie nie moze pozwolic, chyba Panowie wiedza co to inflacja, zreszta widac jak stoi zloty 1EU = 5zl, dlaczego sie tak Panstwo boja Pana Leppera, jego postawa w Parlamencie Europejskim jako obserwatora, dowiodla ze jest czlowiekiem rozsadnym i trzezwo oceniajacym nastroje w polskim spoleczenstwie
            • Gość: lord cox Re: Lepper zdradza zanim jeszcze zaczął rządzić IP: 146.145.235.* 01.03.04, 20:51
              Pani Mario, jest pani poczciwa i niedoedukowana w podstawach ekonomii,osoba.
              Prosz mnie wiec nie rozmsmieszac bo jestem w pracy i potrzebuje troche powagi.
            • Gość: lord cox Pan Lepper juz to sobie dobrze porachowal. IP: 146.145.235.* 01.03.04, 21:01
              Musi byc 900.
              901 juz by moglo zatrzasc finansami panstwa.
      • Gość: kate Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.sympatico.ca 01.03.04, 23:00
        Ja reki do poparcia nie przykladam jak i moj malzonek.Prosze mnie w to nie wkrecac.
    • Gość: sdfgsdg Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.warszawa.comarch.pl 01.03.04, 19:55
      Czy naprawde 1/4 Polaków ma wodogłowie i nie rozumie, że Lepper to najgorsze
      rozwiązanie dla Polski jakie może być. Dlaczego oni chcą na niego głosować ?
      • indris Dlaczego 01.03.04, 20:01
        Dlatego, że neoliberaowie z Platformy są jeszcze gorsi. A o SLD nie ma co i
        mówić.
        • Gość: si Lepper niewyrazisty IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:05
          Jest jeszcze mniejsze zło niż Lepper: proponuję zagłosować na KGB. Interesy
          Leppera i KGB zbieżne, ale KGB jakby wyrazistsze.
      • Gość: Bogdan Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.web.thalamus.se 01.03.04, 20:02
        Czy naprawde 1/4 Polaków ma wodogłowie i nie rozumie, że Lepper to najgorsze
        rozwiązanie dla Polski jakie może być. Dlaczego oni chcą na niego głosować ?

Niestety taka jest prawda tyle tylko, że nie 1/4 ale połow ma wodogłowie gdyż
        niedługo Lepper będzie miał 50% jakigoś mnie Boże stworzył takiego mnie masz.
        • Gość: Yag Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 20:51
          Moze dlatego ze Belka zamrozil progi (co uderza glownie w tych co sa na granicy)
          ale nie wprowadzil dodatkowej stawki dla superbogatych (tzw. podatek
          quasi-liniowy Bauca)?

Moze dlatego ze podatek od lokat zostal wprowadzony dwa lata przed podatkiem od
          gieldy?

Moze dlatego ze Hausner zaczal swoj rzekomo oszczednosciowy plan od podarowania
          kolesiom polowy podatkow (tzw. opcja)?

Moze dlatego ze likwidowane sa ulgi w pitach, ale nie limuzyny z kratka?

Moze dlatego ze ciagle nie ma sensownych przepisow rozdzielajacych rzeczywiste
          koszty firm od prywatnych wydatkow prezesow?

Moze dlatego ze za budowane z publicznych pieniedzy autostrady pobierac oplaty
          beda jakies prywatne cwaniaczki ktore wylozyly 4 tys zl?

Moze dlatego ze maja dosc panoszenia sie liberalnych chamow ("W mojej firmie to
          stroz nocny musi miec wyzsze wyksztalcenie i znac trzy jezyki obce")?

Moze dlatego ze nie lubia biznesmenow nie placacych pracownikom?

Moze dlatego ze kazdy kto chce moze kupic sobie ustawe wprowadzajaca przymus
          korzystania z uslug jego firmy (nie za darmo oczywiscie)?

Moze dlatego ze sobiepanstwo oligarchow zawsze i wszedzie konczylo sie dojsciem
          przez lud do wniosku ze lepszy jeden duzy zamordysta niz setka malych?

Zastanow sie kto tu ma wodoglowie.
          • Gość: kasia_blond będę głosowała na leppera IP: *.chello.pl 01.03.04, 22:33
            dokładnie tak, yag. lepper jest rykiem bólu polskiego społeczeństwa od 15
            lat "na żywca" operowanego przez szarlatanow i złodziei . oczywiście
            jaśniepaństwo z wybiorczej i z tego forum nie poczuwa się do winy. "który
            skrzywdziłes czlowieka biednego". heh.
            • Gość: Trza bedzie wyjech EJ POMYSL DZIECIUNIU NA CHLODNO IP: *.solcon.nl 01.03.04, 23:01
              Ej ale tu nie chodzi o to by RYCZEC,KRZYCZEC i WYMACHIWAC PALCEM a chodzi o to
              pytanie!!!! JAKI PROGRAM NAPRAWY SYTUACJI PANSTWA MAja LEPPER I JEGO KUMPLE???
              • Gość: kasia_blond Re: EJ POMYSL DZIECIUNIU NA CHLODNO IP: *.chello.pl 01.03.04, 23:28
                a jaki miał ten nieudacznik Mazowiecki?
              • Gość: Yag Re: EJ POMYSL DZIECIUNIU NA CHLODNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 09:23
                Jakikolwiek plan jest lepszy od kontynuacji rabunkowej polityki SLD zapowiadanej
                przez platformersow (3x15, podatek poglowny Gilowskiej). Ciekawe czy po wyborach
                Miller zostanie wiceprzewodniczacym PO, swietnie nadaje sie do tego towarzystwa.
            • Gość: opa Re: będę głosowała na leppera IP: *.ca.astound.net 02.03.04, 08:43
              bardzo dobrze!!
              Tu na tym forum to większości żydowska mafia, najbardziej bezczelny, kłamliwy i
              bandycki element na świecie.
              Dobrze Jezus Chrystus powiedział on nich: Waszym ojcem jest diabeł i wy
              działacie w porządliwości ojca waszego.
              Oni którzy sprzedali Polskę mordowali Polskę i rzadzą w Polsce z tzw drugich
              foteli najbardziej boją się o utratę władzy. PO jest zażydzona to partia
              przygotowywana przez mafię żydowską po SLD.
            • Gość: alicja Re: Kasia - prosze razem z Lepperem na Kube!!! IP: *.speed.planet.nl 02.03.04, 11:34
              Oszczedzcie nam oboje swojej inteligencji inaczej i poproscie o azyl na Kubie,
              Korei Pn tudziez Bialorusi. A
        • Gość: jb Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 02.03.04, 03:57
          Mylisz sie przyjacielu Leper to maz stanu bierze przyklad z innego ojca narodu
          polakow niejakiego szeregowca jaruzelskiego ktory tez wybral mniejsze zlo i tak
          od lat juz wszyscy wybieramy mniejsze zlo
      • indris I jeszcze dlatego... 01.03.04, 20:04
        ...że właśnie ci, którzy najbardziej na Leppera plują, są przez Polaków
        najbardziej znienawidzeni a co najmniej odrzucani.
        • Gość: si small request IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:06
          Czy możesz udostępnić swoje dojścia do Leppera, tak żeby można było celnie pluć
          a co najmniej skopać mu ryja?
          • indris small answer 01.03.04, 20:09
            Moim jedynym dojściem do Leppera jest urna wyborcza.
            • Gość: si forever IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:18
              Trudno, życzę, żebyście się w niej razem zmieścili.
      • Gość: jacek2 Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 01.03.04, 20:05
        Niestety spory procent Polakow chce glosowac na tego populiste i oszoloma!! A
        jak on sie dorwie do wladzy to dopiero poznacie dobrobyt!! Na glupote na razie
        nie wynaleziono lekarstwa!!!Ludzie opamietajcie sie!!!
    • Gość: Crack Polacy pokazuja debilizm i chamstwo IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 01.03.04, 20:01
      Prymitywy maja wziecie w tym zdegenerowanym kraju.
    • Gość: arndt Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.acn.pl 01.03.04, 20:03
      Pseudopolitycy z pianą na gębach, wiecznie skłóceni: solidaruchy i komuchy,
      nadal przegryzają sobie gardła, a za ich plecami do władzy dojdzie gościu jak z
      polish jokes. Masz rację, Mikel. Jeszcze zatęsknimy za Łukaszenką. On choć
      poprawnie czytać i pisać umie.
    • kaska.kaska Niech już będzie ten Lepper 01.03.04, 20:05
      Smutna prawda jest taka, że na rządy Leppera jesteśmy skazani, prędzej czy
      później. Poparcie dla niego będzie rosło dopóki nie porządzi i ludzie się nie
      przekonają, że cudów nie zdziała. Więc niech już będzie teraz, póki prezydent
      może wetować jego chore pomysły, póki ma dwadzieścia kilka procent i jest
      skazany na koalicję. Bo za kilka lat może się okazać, że Lepper wyląduje w
      dużym pałacu a jego ekipa zdobędzie większość w Sejmie i nic nas nie uratuje.
      Jak mamy przejść przez Leppera, może lepiej teraz?
      • Gość: Crack Czy ty jestes chora,kobieto IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 01.03.04, 20:09
        Holota,ktora dochodzi do wladzy robi wszystko aby przy wladzy zostac za wszelka
        cene.
      • Gość: si wstząsnęłaś mną! IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:15
        wypluj te słowa, nieszczęsna kobieto! Ja nie mam czasu, by pozwalać temu
        ćwokowi na eksperymenty w moim kraju. Za dużo oczekuję od życia, by tracić czas
        na tego błazna. Zamiast wieszczyć klęskę, przyłącz się do mojego apelu o
        tępienie chwasta WSZELKIMI możliwymi sposobami. A i niemożliwymi, jak zajdzie
        potrzeba. Leszek Miller to pkiuś w porównaniu z tym bandytą.
        • goniacy.pielegniarz Re: wstząsnęłaś mną! 01.03.04, 20:22
          Gość portalu: si napisał(a):

> Zamiast wieszczyć klęskę, przyłącz się do mojego apelu o
          > tępienie chwasta WSZELKIMI możliwymi sposobami. A i niemożliwymi, jak zajdzie
          > potrzeba.

Ale ludzie są tak zdesperowani, że tępienie go czy ośmieszanie nic nie pomoże.
          Tutaj potrzeba jakiegoś innego sposobu na Leppera. Nie wiem tylko za bardzo
          jakiego.

> Leszek Miller to pkiuś w porównaniu z tym bandytą.

No, różnica polega tylko na tym, że Millerowi zależy na tym, żeby bywać na
          salonach światowych i być w towarzystwie, po tym jak odkrył, że może się tam
          dostać oraz na tym, że się lepiej potrafi kamuflować :)
          • Gość: si bez rękawiczek IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:26
            Różnica, wbrew temu, co piszesz, jest duża. Jak wiesz, nie kocham Millera, ale
            ręczę Ci, że za rządów Leppera złodziejstwo i nepotyzm osiągną wymiar, o jakim
            Miller ze wszystkimi Gudzowatymi i Czarzastymi tego świata nawet nie śnili. Z
            Lepperem będzie chamska rąbanka na całego.
            Każdy, powtarzam, każdy sposób, łącznie z cegłą na ryja ww, jest dobry, by
            zapobiec rządom tego postkomunistycznego bękarta.
        • kaska.kaska Re: wstząsnęłaś mną! 01.03.04, 20:34

> wypluj te słowa, nieszczęsna kobieto!

Moje "tfu, tfu!" może nie wystarczyć.

Ja nie mam czasu, by pozwalać temu
          > ćwokowi na eksperymenty w moim kraju. Za dużo oczekuję od życia, by tracić
          czas
          >
          > na tego błazna.

Ja też, ale dla mnie szklanka jest zawsze do połowy pusta, nic na to nie
          poradzę.

Zamiast wieszczyć klęskę, przyłącz się do mojego apelu o
          > tępienie chwasta WSZELKIMI możliwymi sposobami. A i niemożliwymi, jak zajdzie
          > potrzeba. Leszek Miller to pkiuś w porównaniu z tym bandytą.

Zgadzam się! Ale co ja mogę? Nic, mogę się najwyżej psychicznie przygotować.
          • Gość: si optymistycznie IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:37
            Ja już zakładam bojową organizację podziemną - szczegóły podam Ci w emailu.
        • Gość: DUDA Re: wstząsnęłaś mną! IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 01.03.04, 21:06
          DLATEGO ZE SA TACY IDIOCI JAK TY W POLSCE, LEPER TO KONIECZNOSC, TO "OPATRZNOSC BOZA"
        • Gość: kasia_blond te, demokrata... IP: *.chello.pl 01.03.04, 23:31
          ...uważaj, żebyś sie nie posikał z emocji, :).
      • Gość: Camille ~Pissarro Absolutnie na to nie ma zgody IP: *.idea.pl 01.03.04, 20:29
        Absolutnie nie ma przyzwolenia na kolejne eksperymenty oszołomów i zwyczajnych
        chamów jak przewodniczący Samoobrony.Wystarczy , że te 2,5 letnie rządy
        ekipy "przywracajacej normalność" w R.P kosztują nas marnotrawstwo czasu i
        krocie PLN.To kolejna banda złodziei grajaca na populistycznych tonach i
        zdezorientowanym do końca społeczeństwie.A.Lepper powienien juz dawno wraz ze
        swoja kompanią zasilac skład zakładu penitencjarnego.Tylko dzieki przyzwoleniu
        SLD ten kmiot ma taki status jak dziś.
        • kaska.kaska Re: Absolutnie na to nie ma zgody 01.03.04, 20:32
          Do Ciebie i innych! Czy ja gdzieś piszę, że ja tego chcę?! Stwierdzam smutny
          fakt, że musimy przejść przez Leppera ale to nie znaczy, że o tym marzę! To
          będzie tragedia ale chyba jesteśmy na nią skazani. Tak myślę i będę wdzięczna
          jeśli ktoś mnie przekona, że nie, że jest jakaś nadzieja.
          • Gość: si mam pomysł IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:35
            nadzieja jest w każdym normalnym człowieku, który, jeśli znajdzie się w pobliżu
            Wrzoda, zrobi odpowiedni użytek z cegły czy metalowego pręta.
          • Gość: rafal Re: Absolutnie na to nie ma zgody IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 21:03
            Leppera zaprogramowala historia ostatnich lat i przebieg polskiej transformacji.
            Dla Leppera nie ma po prostu alternatywy ani na dzis ani na za rok.
            Im szybciej rzad abdykuje tym mniejsze jego zwyciestwo.
            W przeciwnym przypadku realny jest totalny pas.
            Bez jego udzialu nie da sie utworzyc rzadu.
            A tak naprawde, czy jest niemozliwa konfrontacja Leppera z jego oponentami w
            kilku programach tv na rozne tematy?
            Czy jest jakis strach dopuscic do medii "blazna" za ktorym stoi 1/4 wyborcow?
            Ilu z Was wiedze o Lepperze czerpie tylko z gazet?
            Znamy jego zaplecze wlasciwie? KAZDEGO czlowieka mozna osmieszyc.
            Pewnym problemem moze byc fakt, ze niewiele partii stac na taka konfrontacje.
            • Gość: kate pytanko IP: *.sympatico.ca 01.03.04, 23:18
              Ja mam pytanie - czy osoba na ktorej ciazy wyrok sadowy , nawet w zawieszeniu
              czy w postaci grzywny moze zostac kandydatem na posla badz prezydenta?pytam ze
              zwyklej ciekawosci.
              Bo to ze kolesie z samoobrony i nie tylko sa poslami i poslankami i ciagaja ich
              po sadach to jedno ,ale czy teraz moga kandydowac jak juz maja na karku
              wyroki?Niech mnie ktos oswieci.
              • Gość: rafal Re: pytanko IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 00:03
                Mysle, ze w Kanadzie tez i nie i tak (prawdopodobnie zalezy to od wykroczenia).
                Nie wiem jaka jest poska ordynacja wyborcza?
                I czy tu od pewnego szczebla wogole prawo funkcjonuje?
                Jesli sa tego typu zarzuty do Leppera i jego kamandy to powinni je przedstawic.
                Dlatego uwazam, ze to towarzystwo powinno byc "wziete na spytki" w tv przed
                cala Polska.
                Frekwencja gwarantowana i problemy wyjasnione.
              • Gość: stąd odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 01:01
                Gość portalu: kate napisał(a):

> Ja mam pytanie - czy osoba na ktorej ciazy wyrok sadowy , nawet w zawieszeniu
                > czy w postaci grzywny moze zostac kandydatem na posla badz prezydenta?pytam ze
                > zwyklej ciekawosci.
                > Bo to ze kolesie z samoobrony i nie tylko sa poslami i poslankami i ciagaja
                ich
                > po sadach to jedno ,ale czy teraz moga kandydowac jak juz maja na karku
                > wyroki?Niech mnie ktos oswieci.

Bierne prawo wyborcze posiadają wszyscy z wyjątkiem:
                1) pozbawione praw publicznych prawomocnym orzeczeniem sądu,
                2) pozbawione praw wyborczych prawomocnym orzeczeniem Trybunału Stanu,
                3) ubezwłasnowolnione prawomocnym orzeczeniem sądu.
                Do tego dochodzi wymóg wiekowy inny w wyborach do Sejmu, inny do Senatu.
                Z tego wniosek, że kandydować może nawet osoba przebywająca w więzieniu.

• Gość: Awx ZAMIAST SIE SZAMOTAC IP: 162.108.22.* 01.03.04, 21:13
            Przeczytaj wystapienie posla, ktore zostalo wyciszone do zera:

ojczyzna.pl/ARTYKULY/Posel_Hatka_w-Sejmie_18-02-2004.htm
            • Gość: si spokojnie IP: *.biaman.pl 01.03.04, 21:22
              Jak rozumiem, złodziej, by uchylić się przed odpowiedzialnością karną, rzuca
              błotem w innych. Cóż w tym niezwykłego? To chyba stara bolszewicka metoda.
              • Gość: stąd jak najspokojniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 03:53

> Jak rozumiem, złodziej, by uchylić się przed odpowiedzialnością karną, rzuca
                > błotem w innych. Cóż w tym niezwykłego? To chyba stara bolszewicka metoda.

A tamci nawet nie mówią, że deszcz pada. Coś mi się zdaje, że "otarłeś się" o
                bolszewicką szkołę.
                Tylko nie mów, że się czepiam. To Ty pomówiłeś posła Hatkę, że jest złodziejem
                i stosuje bolszewickie metody.
            • Gość: Semafor Re: ZAMIAST SIE SZAMOTAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 11:49
              >Przeczytaj wystapienie posla, ktore zostalo wyciszone do zera:

Jest pewien poziom, poniżej którego opadają ręce i po prostu nic nie mówisz -
              takie "wyciszanie do zera" stosuje się np., kiedy wariat mówi, że jesteś
              wielbłądem - oczywiście można otworzyć publiczną debatę, pokazać planszę ze
              zdjęciem wielbłąda i swoim, zaprosić do studia ekspertów od zoologii i
              kryminalistyki sądowej, którzy dokonają fachowych analiz i wydadzą werdykt,
              zrobić wstrząsający wywiad z wielbłądami we wrocławskim zoo itd itd., ale mało
              kto ma na to ochotę.

Nacjonalistyczne obsesje są męczące, ale ludzie po prostu starają się nie
              zwracać na nie uwagi. I tyle.
          • Gość: Jurek.K. Re: Absolutnie na to nie ma zgody IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.04, 08:42
            kaska.kaska napisała:
            >... Tak myślę i będę wdzięczna
            jeśli ktoś mnie przekona, że nie, że jest jakaś nadzieja.

Nie, nikt cie nie przekona. W tym kraju i tak sie nic nie da, nic nie uda, nie
            warto probowac, bo i tak nic z tego nie bedzie... itd.

• Gość: sosnowa igiełka wyrozumiale, lecz trochę mniej IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:34
          bardzo jesteś wyrozumiały. Moim zdaniem należałoby zamiast więzienia uraczyć go
          wykastrowaniem oraz kulą w łeb. Lekiem na bolszewizm może być tylko bolszewizm.
          Pozdrawiam!
      • Gość: piszedalej Re: Niech już będzie ten Lepper IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.03.04, 22:23
        kaska.kaska napisała:

> Smutna prawda jest taka, że na rządy Leppera jesteśmy skazani, prędzej czy
        > później.

Dlaczego? Kto tak zadecydowal? Moim zdaniem Lepper nigdy nie dojdzie do
        wladzy bo po prostu nie bedzie mogl sie wybic ponad pewien poziom poparcia
        spolecznego.
    • Gość: raper Ludzie wstydzcie sie! IP: *.dialup.tiscali.it 01.03.04, 20:14
      rozumiem ze w spoleczenstwie narasta chec zmiany calego "establishmentu"
      politycznego, ale czy poparcie niewyksztalconych populistow ma sens? Z
      wiekszosci wypowiedzi wynika, ze ludzie chca uciekac, ale czy to jest wyjscie?
      W taki sposob niczego sie nie zmieni!!!
      • indris Populizm 01.03.04, 20:20
        "Populus" to po łacinie lud. A demokracja, to rządy ludu bo "demos" to tez lud,
        tylko po grecku. Czyli populiści to proludowcy. Dosyć panoszenia się elit.
        Rozumiem ich strach. Lud upomni się o swoje. Balcerowicz musi odejść - ale pod
        sąd.
        • Gość: raper Re: Populizm IP: *.dialup.tiscali.it 01.03.04, 20:42
          czyli Twoim zdaniem Lepper ze swoja elita jest najlepszym przedstawicielem
          spoleczenstwa?
          • indris Lepper jako przedstawiciel społeczeństwa 02.03.04, 11:05
            Lepper jest przedstawicielem społeczeństwa ze względu na ZASADNICZĄ WYMOWĘ tego
            co mówi i robi. Niekoniecznie ze względu na szczegóły, czy jakieś sformułowania.
            Tak się złożyło, że tylko Lepper przedstawia, choć czasem niezbyt zręcznie,
            podejście lewicowe uwolnione jednocześnie od antyklerykalnej wścieklizny. A to
            jest to właśnie czego oczekują Polacy.
            • hydy Lepper jako przedstawiciel społeczeństwa? 02.03.04, 11:31
              indris napisał:

> Lepper jest przedstawicielem społeczeństwa ze względu na ZASADNICZĄ WYMOWĘ
              > tego co mówi i robi. Niekoniecznie ze względu na szczegóły, czy jakieś
              > sformułowania.

jesli można polemizować, to chciałbym zauważyc, że nie całego społeczeństwa;
              lecz pewnej - to prawda, że dość znaczącej jego części;

masz rację: duża część Polaków utożasamia się z ową zasadniczą wymową tego, co
              głosi Lepper, ale przemilczasz, iż jest to ta mniej wykształcona i mniej
              świadoma część Polaków - w istocie bardzo podobna do Leppera!

wg mnie mylisz się w zasadniczym zalożeniu, iż chodzi jedynie o hasła socjalne -
              choc one oczywiście są w tym wszystkim b. ważne

> Tak się złożyło, że tylko Lepper przedstawia, choć czasem niezbyt zręcznie,
              > podejście lewicowe uwolnione jednocześnie od antyklerykalnej wścieklizny. A
              to
              > jest to właśnie czego oczekują Polacy.

dlaczego w działaniu/hasłach Samoobrony nie chcesz zauważyc całego szeregu
              elementów pozwalających zakwalifikować ten swoisty "ruch" do - eufemistycznie
              mówiąc - szerokiego grona stronnictw niedemokratycznych; przecież on kontestuje
              cały szereg norm, leżących u podstaw systemu państwowego demokratycznego
              państwa prawnego jako takiego.

nie wdając się już w szczegóły; nie rozumiem jak można byłoby zmienić
              konstytucję - tak by większośc jego pomysłow miała możliwość realizacji; chyba
              że jednocześnie zmieniłbyś zasadnicze normy ustrojowe.

P.S.
    • Gość: Naczelnik Pim Fortuyn IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 20:26
      Holendrzy sobie poradzili...
      • Gość: nadzieja Andrzej Pezetpeer Lepper IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:28
        Czy Polacy sobie poradzą?
      • Gość: adan Re: Pim Fortuyn IP: *.proxy.aol.com 01.03.04, 20:40
        Co wlasciwie chciales powiedziec?
        Fotuyn to mimo wszystko inny wymiar intelektualny.
        Zdobyc w krotkim czasie w Holandii 20% glosow, to nie to samo co w Polsce.
    • Gość: fasdf Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.warszawa.comarch.pl 01.03.04, 20:30
      A co byście powiedzieli jakby się zorganizować i zrobić z nim definitywnie
      porządek ? :)
      • Gość: si owszem IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:39
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11099038&a=11100574
    • Gość: pawlak Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.pl / *.pl 01.03.04, 20:34
      Lipa-macie polaków za durni,myślicie że będziecie nas tak oszukiwac w
      nieskończoność-zobaczymy
    • Gość: SLD_wracaj SLD wracaj do 30pct-koalicja z PO ratunkiem dla PL IP: *.osowo.pl 01.03.04, 20:39
      SLD wracaj do 30pct-koalicja z PO ratunkiem dla Polski

zadne oszolomy lub populisci

PO - badzcie naprawde madrzy (premier PO, marszalek SLD)
    • kaemi burak Lepper na premiera! będę na niego głosował-n 01.03.04, 20:54
      nie będzie leppiej ale za to na pewno śmieszniej - nasza klasa polityczna już
      zdążyła się wystarczająco ośmieszyć - czy to AWS czy to SLD-UP...Ludzie czy wy
      nie widzicie bardzo prostej zależności? ja od matury w 1996 roku byłem
      lewicowy - wtedy Nasz kraj przeżywał prawdziwy boom - wyglądało na to, że
      wszystko pójdzie w dobrą stronę - potem jednak zaczęło sie sypać - po rządach
      Buzka myślałem , że nie może być gorzej - jednak u Nas wszystko jest możliwe -
      SLD, której to partii byłem dotychczasowym zwolennikiem zrobiła to samo co
      poprzednicy a nawet ich prześcignęła. Dlatego uważam tak: w najbliższych
      wyborach głosuje na LPR albo Samobronę - nie dlatego , że poprawią sytuację w
      kraju a dlatego, że wszyscy są po jednej wodzie pisani - i naprawdę chciałbym
      zobaczyć Leppera jako premiera a Giertycha jako jakiegoś wysoko postawionego w
      rządzie - niech porządzą - nie wiem czy jestyem głupi - ale w tej sytuacji
      politycznej degrengolady - to tylko RZĄD FACHOWCÓW A NIE JAKICHŚ POPIERDÓŁEK-do
      tego oczywista nie dojdzie- bo każdy sie trzyuma stołka - JEDYUNYM WYJŚCIEM
      JEST JAKAŚ REWOLUCJA! al udzie się boją...są zastraszani.....więc wracamy do
      dna - pzdr wsystkich i ttych co sie zgadzają i tych co nie
      • Gość: si uprzejma obserwacja IP: *.biaman.pl 01.03.04, 20:57
        ...Leppera jako premiera a Giertycha jako jakiegoś wysoko postawionego w
        rządzie - niech porządzą - nie wiem czy jestyem głupi ...

Ja wiem. Mogę Ci nawet powiedzieć: jesteś.
        • Gość: Aj waj Re: uprzejma obserwacja IP: *.ca.astound.net 02.03.04, 08:50
          O boisz się aj waj o swoją skórę.
          Nie porządzisz Lepperem albo LPR jak to UW, AWS, SLD lub PO.
          Będziesz musiał wyjechać do Izraela walczyć i okłamywać Arabów.
      • Gość: oap Re: burak Lepper na premiera! będę na niego głoso IP: *.ca.astound.net 02.03.04, 08:47
        Bardzo dobrze!!!!
        Gorzej niż za tej żydo-mafii i ich wychowanków SlD PO.UW nie może być.
    • Gość: wyborca Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 21:05
      Jestem zwykłym wyborcą.W przypadku dojścia do władzy Leppera to tylko wyjazd z
      Polski ratuje sytuację i to bynajmniej nie na Kube czy na Białoruś bo tam
      rządzą tacy jak Lepper.
    • duirek Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" 01.03.04, 21:07
      No to kupuję białoczerwony krawat. Może przeżyję do następnego roku? W razie
      problemów wyprowadzam się na wieś i zostaję aktywistą Koła Gospodyń Wiejskich :-
      )
      • Gość: Gerhard Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 01.03.04, 21:17
        Tylko Lepper! Glosujcie pokazemy ze jestesmy silni i nie potrzebujemy zadnych
        lisów farbowanych z PO , Andrzeju jestesmy z TOBĄ!!!
        • Gość: Janek Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.sympatico.ca 02.03.04, 05:00
          Niesamowite, tylko Leper sie pojawil a pozoim na forum strzelil w gore jak
          notowania Samoobrony. Zadnych; chujow, debili, lewakow itd. Dajcie mu szase
          moze to samo zrobi z Polska (wladza sie podciagnie). Juz myslalem ze
          stracilismy humor a tu calkiem odwrotnie, mozna sie bylo posmiac czytajac.
    • Gość: Andrzej Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:10
      cosik dzisiaj nie ma uwag kol. lizuta ?
      pewnie panikuje że jak Samoobrona dojdzie do władzy to i go rozliczy za
      podjudzanie typowe dla wyborczej......
      lubię patrzeć jak miękną twardziele z papieru ...prawda kolego lizut ?
    • Gość: Stryjek l E P P E R A na TACZKE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 21:17
      WYWIEZC LEPPERA POKI malo grozny, moze by sie zebrla grupa osob, ktora
      wywiozlaby tego WARCHOLA NIEUKA CIEMNIAKA na taczce i oblac go gnojów.
      ZNiszczyc go w zarodku i do tego jego wlasna bronią. Bylby to poczatek
      rewolucji ale i tak jak lEPPER dojdzie do wladzy bedzie rewolucja. NAJLEPSZA
      obrona jest atak!!!

Pozdrawiam
      • chezare Re: l E P P E R A na TACZKE 01.03.04, 21:33
        Mało nas żeby z nim na taczkę. Trudno się z tym pogodzić ale ciemnota w tym
        kraju jest w przewadze. Niestety wspomienia z PRL są silniejsze niż rozum.
    • Gość: piotr Re: Lepper goni! Pierwszy Sondaż Trzech: "Gazeta" IP: 217.153.130.* 01.03.04, 21:25
      jak pan Lepper zostanie premierem ,wyjeżdżam za granicę I Z PASZPORTU GOTUJĘ
      SOBIE ZUPĘ.Moze nie bę dzie najsmaczniejsza,ale wiem co będzie dalej.
    • Gość: Zygmunt Popieram program Pana Andrzeja Leppera!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 21:32
      jedyny sprawiedliwy, ktory umie dbac o interesy swoich rodakow, wrszcie sie ktos zajmie SLD dziecimi na smietnikach.
      Brawo Panie Lepper, Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!!
      • Gość: jac NIE WIERZE LEPPEROWI!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 01.03.04, 21:48
        Nie wierzę nie ufam Lepperowi.
        To człowiek ,który zręcznie manipuluje ludźmi. Ludźmi biednymi upodlonymi
        przez ostatnie lata.
        Nie mam wątpliwości , że po dojściu do władzy partia żuli nie zrobi
        niczego dobrego dla Polski.

To przez rządy liberałów z UW czy SLD rośnie siła Samoobrony.

Jak można tolerować w Polsce prawo pozwalające nie płacić pracownikom
        pesji za wykonaną pracę?

Jak można tolerować , że 75% Polaków żyje w totalnej nędzy?

Pytam jak można????

To przez liberalne rządy , które człowieka mają za nic, dziś rośnie w
        siłę Lepper.

Rośnie w siłę na nieszczęście wszystkich.
        Zobaczycie.
      • Gość: tth Re: Popieram program Pana Andrzeja Leppera!!!!! IP: 80.51.113.* 01.03.04, 21:51
        zygmunt jestes tepakiem i idiota.
        • Gość: zygmunt Re: Popieram program Pana Andrzeja Leppera!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.04, 21:57
          moze jestem, glupi, ale nie na tyle zeby moja rodzina zdechla z glodu, wierzylem, czuje sie oszukany, wszysytcy 8 osob bedziemy popierac Pana Leppera i jak slysze wszystcy z okolicy Mlawy
          • Gość: Nath Re: Popieram program Pana Andrzeja Leppera!!!!! IP: *.campus.mcgill.ca 01.03.04, 23:43
            Straszna holota w tej Mlawie mieszka...
          • Gość: miodzio Zygmuncie jesteś jednym z wielu niedouczonych IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.04, 00:10
            prostych obywateli tego kraju. Żal mi Ciebie i całej twojej rodziny bo mimo
            twoich szczerych intencji macie spore szanse jak i wielu waszych ziomali
            skończyć na śmietniku w poszukiwniu skórki od chleba. Ktoś obiecał Wam po raz
            kolejny gruszki na wierzbie? świetnie bierzcie jego na pewno Wam się polepszy.
            • Gość: gupek Re: Zygmuncie jesteś jednym z wielu niedouczonych IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.04, 01:12
              moze jest on i glupi, ale takich ja my, glupich i biednych jest wiekszosc, wy madrzy juz pokazaliscie co umiecie, wladza lezy na ulicy - pamietacie??
              dlatego my wygramy, bo jestemy glupi ale szczerzy i zdobedziemmy poparcie 90% spoleczenstwa.
            • Gość: gerhard Re: Zygmuncie jesteś jednym z wielu niedouczonych IP: 80.48.206.* 03.03.04, 06:36
              Zygmuncie, Opole jest z tobą!, nie dajmy sie zakrakac jest nas naprawde wielu .
              SAMOOBRONA do WLADZY.!
      • Gość: mii Re: Popieram program Pana Andrzeja Leppera!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.03.04, 00:21
        a jednak lepper to bardzo madry facet... jeden z lepszych polskich retorow i
        nie taki znowu niedouczony, bo wydaje mi sie, ze techniki manipulowania tlumem
        i przemawiania do niego to ma on opanowane do perfekcji. Ale jakby ktos chcial
        zauwazyc, to Pan Lepper nie uzywa konkretnych argumentow w swoich
        dyskusjach...on zawsze mowi to samo...
        A co do programu Samoobrony, to nie mam o nim pojecia i moze ktos mi go
        przedstawi... jak na razie wszyscy mowia samymi ogolnikami, a ja chcialbym sie
        dowiedziec jakimi sposobami Pan Lepper uzdrowi Polske (oprocz ustawienia swoich
        ludzi i wywalenia poprzedniego skladu)? Konkrety ekonomiczne poprosze... jak
        chce pobodzac wzrost gospodarczy i uniknac przy tym inflacji, jak chce dawac
        ludziom pieniadze ktorych nie ma, dlaczego chce wydawac te same pieniadze kilka
        razy (rezerwy NBP)... nie mam pojecia, ale jak ktos mi to powie i rozsadnie i
        racjonalnie objasni, to na pewno zaglosuje na Samoobrone... a Pan Lepper (albo
        ktos kto ukladal dla niego program gospodarczy) dostanie na pewno nobla z
        ekonomii...
        pozdrawiam wszystkich niezaleznie od preferencji politycznych
      • Gość: Dorota Re: Popieram program Pana Andrzeja Leppera!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 02.03.04, 03:40
        A coz to on ma za program, panie Zygmuncie?
    • Gość: . [...] IP: *.10.15.vie.surfer.at 01.03.04, 21:45
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka