wkkr 09.05.10, 09:47 Ona rzeczywiście ma maniery Mao. Co temu babsku się stało? Wystarczy posłuchać ją w RadioZet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorolo Re: Jakubiak 09.05.10, 09:55 Ma bardzo dobre maniery. Zadaje mądre pytania i logicznie myśli. Natomiast każde słowo i zdanie wypowiadane przez Nowaka to insynuacje i bezczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Jakubiak 09.05.10, 09:58 kolorolo napisał: > Ma bardzo dobre maniery. ============================== Wcina się w zdanie, ponosi glos, histeryzuje. Brak jej manier, taktu i ogłady. Do magla a nie na ministerialne salony! ============================== Zadaje mądre pytania i logicznie myśli. ============================== Nie zadaje pytań tylko insynuuje. W mądrości w tym żadnej. O logice w jej wypadku nie powinno sie wspominać. ============================== Natomiast każd > e > słowo i zdanie wypowiadane przez Nowaka to insynuacje i bezczelność. ============================== Nowak wie co mówi i robi. Babsko trzeba prowokowac by pokazalo jakie jesty naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jabas1 Jakubiak typowe dziecko bolszewii 09.05.10, 10:23 Tata wieloletni sekretarz PZPR,jak pączek rosła dzięki tatusia układom.Stąd te podobieństwo do Kaczyńskich i wspólnota poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 No to gdzie Nowak nauczył się bolszewickich metod 09.05.10, 12:31 jabas1 napisał: Jakubiak typowe dziecko bolszewii ---> dyskusji? Popatrz, Jakubiak potrafi być normalną, logicznie myślącą, uczciwą osobą a taki Nowak, Halicki, Niesiołowski, Bartoszewski, Kutz, Wajda, Tokarczuk ... są gorsi od propagandystów bolszewickich, kłamią, judzą, prowokują, według najgorszych wzorów stosowanych kiedyś przez Goebbelsa, Moczara, Sokorskiego, Urbana ... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: No to gdzie Nowak nauczył się bolszewickich m 09.05.10, 15:26 Tiaaa... Według niej, Kaczyński (J.) jest mądry bo od pięćdziesięciu już lat w polityce... Jako JAcek (a może Placek?) był już znanym i zaciekłym antykomunistOM!!! PeeS - wiesz może dlaczego, po tak pięknym początku, zmienił całkowicie sposób myślenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 Re: Jakubiak typowe dziecko bolszewii 09.05.10, 15:21 jabas1 napisał: > Tata wieloletni sekretarz PZPR,jak pączek rosła dzięki tatusia > układom.Stąd te podobieństwo do Kaczyńskich i wspólnota poglądów. pomowionka? a jakies konkrety? Once Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jakubiak 09.05.10, 10:32 czy możesz podać jakis przykład mądrego pytania i logicznej mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban ciekaw jestem, jak długo potafiłaby kłapać ... 09.05.10, 20:24 gdyby jej nie zatrzymano ... tej słownej biegunki ... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban Mały Jarek trzęsie Polską ... 09.05.10, 10:04 a Jakubiak prze ... Co urodzi ... ?? Rosemary Babe na 5 lat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Oglądałem defiladę 09.05.10, 10:04 A cóż ta damulka? Znowu jad nienawiści, insynuacji i pomówień? Jeżeli ktoś nam chce sprzedać nowy PiS, to chyba pora na badania psychiatryczne. To jest coś poza zakresem, jak antymateria. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Jakubiak,Kempa,Wrobel, Sobecka... 09.05.10, 10:14 Ten sam format,rozmiar,PIS-agentki./Ze chlop z taka wytrzyma?/ Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Oglądałem defiladę 09.05.10, 15:46 haen1950 napisał: > A cóż ta damulka? Znowu jad nienawiści, insynuacji i pomówień? > > Jeżeli ktoś nam chce sprzedać nowy PiS, to chyba pora na badania > psychiatryczne. To jest coś poza zakresem, jak antymateria. Podobno skończyłeś uczelnię techniczną? nie wykładali wtedy o Modelu Standardowym? Słyszałeś może coś o równaniu Diraca? może obiło ci się o uszy coś o pozytonie? To jest coś poza zakresem, jak antymateria. Poza zakresem czego? Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Re: Jakubiak 09.05.10, 10:19 rzeczywiście ta baba z manierami przekupki jest wręcz nieznośna. Kaczyński dla własnego dobra powinien ja ukryć głęboko w kącie,bo ona swoim prymitywnym zachowaniem tylko mu szkodzi A swoją drogą żaden z kandydatów na prezydenta jeszcze na dobre nie rozpoczął kampanii,a PIS niby taki pogrążony w żałobie,od kilku juz dni urządza taki jazgot wyborczy,że to staje sie irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Jakubiak 09.05.10, 10:28 Okropne babsko odzwierciedla jednak swoim zachowaniem caly pis. Odpowiedz Link Zgłoś
kefirka.de Re: Jakubiak 09.05.10, 10:32 Oj jedziecie po bandzie z Panią Jakubiak, aż śmiesznie.Bardzo wymęczona ta wasza krytyka, jakaś zupełnie niewiarygodna. Coś cienko i nieelegancko przędziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
komora_do_wora Re: Jakubiak 09.05.10, 10:51 dostają szału bo komora ma przegraną w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban śmiało powiedz ... 09.05.10, 20:19 że wierzysz, w Kaczyńskiego Jarosława, że zapomniał języka w "buzi" ... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Jakubiak 09.05.10, 10:34 mam nadzieję,że p.Jakubiak celebruje żałobę nie tylko na zewnatrz ale nie zapomina o czarnej bieliźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Jakubiak 09.05.10, 11:38 Hańba PiS -owskim bojówkarzom. Dziś w Zetce u Moniczki pokazali coś nowy kształt kampanii. Katyń uznali za sprawę ograną i nie przynoszącą korzyści w kampanii. Zatem była mowa o wysiedleniach Polaków z w latach trzydziestych. I o sowieckiej okupacji przed rokiem 1939. Trzeba wyjątkowej podłości, żeby się tak zachowywać, Pani Jakubiak. O Katyniu znów pamiętacie tak jak przed katastrofą - zawsze w czasie wyborów (w innym czasie nigdy Was tam nie było - szkoda na to cennego kaczego czasu - co tam pamięć o Katyniu - lepiej z kolesiami przy kieliszku posiedzieć). Od pogrobowców OUN przyjmujecie odznaczenia na cześć dzieła ich życia - "odzyskania" przestrzeni życiowej na Wołyniu. Splunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 Re: Jakubiak 09.05.10, 15:23 venus99 napisał: > mam nadzieję,że p.Jakubiak celebruje żałobę nie tylko na zewnatrz > ale nie zapomina o czarnej bieliźnie. Dyskusja, to tez sztuka, jesli nie dajesz rady, to se odpusc. Odpowiedz Link Zgłoś
okikoo kuc-buc 09.05.10, 11:57 forum.gazeta.pl/forum/w,28,111191603,111191603,suknia_w_kwiatki_tak_suknia_zalobna_nie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis O 13.00 to dopiero jaja beda. 09.05.10, 12:36 Poncyljusz na Twitterze poinformował, że w niedzielę o godz. 14.30, pod hasłem "Do przyjaciół Rosjan" odbędzie się konferencja sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego. PAP podał, że w konferencji obok Poncyljusza weźmie udział Elżbieta Jakubiak. Znowu smiechu kupa bedzie. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Re: O 13.00 to dopiero jaja beda. 09.05.10, 13:11 konferencja jest zapowiadana jako "konferencja Jarosława Kaczyńskiego,bez Jarosława Kaczyńskiego",i to już zakrawa na "jaja" Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: O 13.00 to dopiero jaja beda. 09.05.10, 13:34 pokaże żałobne majtki? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: O 13.00 to dopiero jaja beda. 09.05.10, 14:03 venus99 napisał: > pokaże żałobne majtki? te w kwiatki? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: O 13.00 to dopiero jaja beda. 09.05.10, 18:02 pis_na_pis napisała: > Poncyljusz na Twitterze poinformował, że w niedzielę o godz. 14.30, > pod hasłem "Do przyjaciół Rosjan" odbędzie się konferencja > sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego. > PAP podał, że w konferencji obok Poncyljusza weźmie udział > Elżbieta Jakubiak. > > Znowu smiechu kupa bedzie. hehehe A co nie mowilem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikazab A jakie maniery miał Mao bo słyszałam, że skączył 09.05.10, 14:20 A jakie maniery miał Mao bo słyszałam, że skączył Sorbonę? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A jakie maniery miał Mao bo słyszałam, że ską 09.05.10, 15:45 Maniery miał niezłe... dlatego, że skĄczył - jak słyszałaś - sorbonę... A gdzie słyszałaś??? Według mnie, słychać wyłącznie, że wykształcenie miał... wyłącznie rewolucyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
okikoo Dziwne, że nie czepicie się tej pijaczki z PO 09.05.10, 15:49 chuda zołza, stale na rauszu... pani katarasińska... Odpowiedz Link Zgłoś
krasawicamaskwy Re: Dziwne, że nie czepicie się tej pijaczki z PO 09.05.10, 18:01 okikoo napisała: > chuda zołza, stale na rauszu... > pani katarasińska... Niby na rauszu ,ale madrzej gada od tej trzeźwej bigotki.I mniej wredna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 d 09.05.10, 20:29 Kasowane sa moje wypowiedzi? przeciez nikogo nie obrazam, a ze podalam link do programu, to takie niepoprawne? Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 pokaz erudycji i dobrych manier posla Kutza 09.05.10, 20:30 www.youtube.com/watch?v=5BS8AZgKGqs Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Jakubiak 09.05.10, 15:46 Jakubiak przejmuje od Kępiny tytuł najbardziej gderliwego i napastliwego babsztyla w pis-ie. Osobiście się nie dziwi mnie jej wierności wodzowi przecież to była sekretarka po szkole nauczycielskiej, którą Kaczorek zrobił ministrem. Z takim wykształceniem i wybitnym intelektem w normalnych warunkach mogłaby awansować na odpowiedzialne biurowe stanowisko przy ekspresie do kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re: Jakubiak 09.05.10, 19:06 sebj.1 napisał: > Jakubiak przejmuje od Kępiny tytuł najbardziej gderliwego i napastliwego > babsztyla w pis-ie. Osobiście się nie dziwi mnie jej wierności >wodzowi przecież to była sekretarka po szkole nauczycielskiej, POchwal się swoim dorobkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
sebj.1 Re: Jakubiak 09.05.10, 18:04 Znowu dała głos :) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7860330,Jakubiak__Pianino_za_plecami_prezesa_to_symbol_szacunku.html Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Jakubiak 09.05.10, 19:13 Rośnie nowa gwiazda PiS - 'niedaleko padło jabłko'...prowincjonalizm w nagorszym wydaniu:( Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: Jakubiak 09.05.10, 19:19 Mawia się, pod Smoleńskiem zginął kwiat. Może i słusznie. Z tego co prezentują pisiory wynika, że pozostały tylko kolące chwasty. Odpowiedz Link Zgłoś
moozer Re: Jakubiak 09.05.10, 19:15 wkkr napisał: > Ona rzeczywiście ma maniery Mao. > Co temu babsku się stało? > Wystarczy posłuchać ją w RadioZet. ..frustrat,jak każdy z psisowców...plus nieudane życie seksualne.. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Jakubiak 09.05.10, 19:18 moozer napisał: > ..frustrat,jak każdy z psisowców...plus nieudane życie seksualne.. ================ Nikt jej nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Jakubiak 09.05.10, 19:22 moozer napisał: > ..frustrat,jak każdy z psisowców...plus nieudane życie seksualne.. a przecie po katolicku wstrzemiezliwosc to cnota a oni zamiast seksu to do polityki . Dla PiS-u polityka , to adrenaliny szok . Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jakubiak przedzierzgnęła się w córuś Lecha z żoną 09.05.10, 19:26 Doznała mistycznego wtajemniczenia albo coś ją pierdyknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
benita5 dlaczego 09.05.10, 20:28 Kasowane sa moje wypowiedzi? przeciez nikogo nie obrazam, a ze podalam link do programu, to takie niepoprawne? Odpowiedz Link Zgłoś
4youtobayashi Re: Jakubiak 09.05.10, 20:41 Przypomina mi moją księgową:) Ten sam bezsensowny słowotok, ograniczoność i zaciekłość. I też z tym słodziutkim wyrazem twarzy. Ale moja ksiegowa ma... zółte papiery:) Nie wiem, jak pani Jakubiak, ale nie zdziwiłabym się. Odpowiedz Link Zgłoś