Dodaj do ulubionych

Klaudiusz S.

19.02.02, 01:57
To dobry Polak, wrażliwy na cierpienia słabszych od siebie. Da papu,
pogłaszcze, dobre słowo powie, coś tam zawsze im da. Człowiek o gołębim sercu
po prostu. Tacy ludzie powinni być właśnie na najwyzszych stanowiskach w
państwie, to oni są właśnie warci wszelkich godności.
Klaudiusz bardzo podobał się mnie i wielu znajomym starszym paniom, wypadł
bardzo korzystnie w programie typu Big Brader, ostatnio widzimy go w bardzo
sympatycznej reklamie patelni i nowego oleju. A koło mojego domu jest taki duży
billboard z jego twarzą, dezodorantem i podpis: Człowiek sukcesu.
To dlaczego tacy sympatyczni, obyci i popularni ludzie, nie są częściej
pokazywani, wybierani i doceniani? Klaudiuszu, jesteś wielkim przyjacielem
wszystkich dzieci, elokwentnym i miłym człowiekiem, swoim zachowaniem wzbudzasz
zaufanie i wielka społeczną sympatię. Mógłbyś być moim prezydentem. Ten kraj ma
jeszcze wiele do zawdzięczenia Twojej Osobie. Klaudiusz, chcę Cię oglądać
częściej, bo jesteś idolem społeczeństwa!
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: rd Re: Klaudiusz S. IP: *.server.ntl.com 19.02.02, 02:03
      Daj se spokoj czlowieku . Mnie sie juz chce rzygac jak widze tego buchaja w TV. Zero dykcji , wyglada
      jak statystyczny dresiasz ogolnie jest burakiem a tobie jeszcze malo....Nie wystarczy Ci jeo program
      Wielki Obciach Klaudiusza + reklamy w Mango? Wogole sie dziwie ze gnojka wpuszczaja do studio a
      tobie jeszcze niedosyc...
      • reggie Re: Klaudiusz S. 19.02.02, 02:05
        Dlaczego zawsze, zawsze, w tym kraju, jeśli kto ś osiagnie sukces, już nie
        mówię o takim wielkim sukcesie, jaki odniósł Klaudiusz, ale takim mniejszym
        nawet, jak odniósł na pewno Gulczas, pojawiają się zawistnicy gotowi wyśmiać
        nawet najuczciwszego, Bogobojnego człowieka? Co oni Wam zrobili? Czepiacie się
        Bogu Ducha winnych ludzi. To równie dobrzxe Wy moglibyście odnieść
        spektakularny sukces, a Klaudiusz z Gulczasem by się z Was śmiali. I co wtedy?
        Miło by było?
        • Gość: rd Re: Klaudiusz S. IP: *.server.ntl.com 19.02.02, 03:35
          Moj Boze,
          Mam cichutka nadzieje, ze tak naprawde nie utozsamiasz sie z tym plaskim malutkim czlowieczkiem
          jakim jest Klaudiusz.... a robisz sobie tylko jaja.
          Coz to za sukces odniosl ten "wielki" wedlug Ciebie czlowiek? wystapil w bigbrotherze, prowadzi
          oblesny program i reklamuje bzdety w TV? Popularny to on moze i jest przyznaje ale czy to napewno
          popularnosc jaka chialbym sam miec? Szczerze watpie... Kulinarny program prowadzony ponizej
          jakichkolwiek standartow (oblizywanie lyzek ktorymi miesza potrawy dla swoich wybrancow , dawanie
          do lizania lyzek calej ekipie montujacej to cos i ponowne wkladanie tej oblesnej lychy w potrawe
          ktora bedzie podawal swoim wybrancom))a wszystko przed kamera.. Reklamowanie jakichs
          podrzednych produktow ( co samo w sobie nie byloby takie zle gdyby prosiaczek chociaz potrafil sie
          wyslowic a nie belkotal jak to zwykl jest czynic...I ten jego wyglad. SOrki ale jezeli kogos takiego
          predstawiasz za wzor, to masz bardzo ale to bardzo niskie wyobrazenie o tem jak prezenter telewizyjny
          powinien wygladac... Zgadzam sie ze gosciu chapnal troszke popularnosci po programie Bigbrother
          ale to co teraz odstawia to mniej niz zero
    • sabina2 Re: Klaudiusz S. 19.02.02, 08:17
      reggie napisał(a):

> To dobry Polak, wrażliwy na cierpienia słabszych od siebie. Da papu,
      > pogłaszcze, dobre słowo powie, coś tam zawsze im da. Człowiek o gołębim sercu
      > po prostu. Tacy ludzie powinni być właśnie na najwyzszych stanowiskach w
      > państwie, to oni są właśnie warci wszelkich godności.
      > Klaudiusz bardzo podobał się mnie i wielu znajomym starszym paniom, wypadł
      > bardzo korzystnie w programie typu Big Brader, ostatnio widzimy go w bardzo
      > sympatycznej reklamie patelni i nowego oleju. A koło mojego domu jest taki duży
      >
      > billboard z jego twarzą, dezodorantem i podpis: Człowiek sukcesu.
      > To dlaczego tacy sympatyczni, obyci i popularni ludzie, nie są częściej
      > pokazywani, wybierani i doceniani? Klaudiuszu, jesteś wielkim przyjacielem
      > wszystkich dzieci, elokwentnym i miłym człowiekiem, swoim zachowaniem wzbudzasz
      >
      > zaufanie i wielka społeczną sympatię. Mógłbyś być moim prezydentem. Ten kraj ma
      >
      > jeszcze wiele do zawdzięczenia Twojej Osobie. Klaudiusz, chcę Cię oglądać
      > częściej, bo jesteś idolem społeczeństwa!
      > Pzdr.

Spakuj ksiazki do szkoly, a do 1 kwietnia jeszcze troche czasu.

A za wielkie pieniadze to mozna poglaskac kazde dziecko, a jednej lyzki /bardzo
      higieniczne/ dac papu wszystkim : bezdomnemu, komus z ekipy, przechodniom.
      Klaudiuszek i tak zawsze pierwszy kosztuje, wiec nic mu nie grozi :-))))))

• Gość: Hania Re: Klaudiusz S. IP: 195.217.253.* 19.02.02, 14:22
      reggie napisał(a):

> To dobry Polak, wrażliwy na cierpienia słabszych od siebie. Da papu,
      > pogłaszcze, dobre słowo powie, coś tam zawsze im da. Człowiek o gołębim sercu
      > po prostu. Tacy ludzie powinni być właśnie na najwyzszych stanowiskach w
      > państwie, to oni są właśnie warci wszelkich godności.
      > Klaudiusz bardzo podobał się mnie i wielu znajomym starszym paniom, wypadł
      > bardzo korzystnie w programie typu Big Brader, ostatnio widzimy go w bardzo
      > sympatycznej reklamie patelni i nowego oleju. A koło mojego domu jest taki duży
      >
      > billboard z jego twarzą, dezodorantem i podpis: Człowiek sukcesu.
      > To dlaczego tacy sympatyczni, obyci i popularni ludzie, nie są częściej
      > pokazywani, wybierani i doceniani? Klaudiuszu, jesteś wielkim przyjacielem
      > wszystkich dzieci, elokwentnym i miłym człowiekiem, swoim zachowaniem wzbudzasz
      >
      > zaufanie i wielka społeczną sympatię. Mógłbyś być moim prezydentem. Ten kraj ma
      >
      > jeszcze wiele do zawdzięczenia Twojej Osobie. Klaudiusz, chcę Cię oglądać
      > częściej, bo jesteś idolem społeczeństwa!
      > Pzdr.

A kto to jest Klaudiusz S.?
    • Gość: Jaceq Re: Klaudiusz S. IP: *.ppp.szeptel.net.pl 19.02.02, 17:37
      Reggie - oni też se jajca z ciebie robiom.
      • reggie Re: Klaudiusz S. 19.02.02, 21:13
        Klaudiusz zarabia pieniążki i nie obchodzi go opinia maluczkich zazdrośników.
        Sukces=nienawiść w Polsce. Klaudiusz i Gulczas to świetlane przykłady na mą
        teoryje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka