oszolom.z.radia.maryja 03.03.04, 21:29 Tak jak dwa tyg temu gościł u Barbary Czajkowskiej Roman Giertych....pogląy Giertycha podzieliła większość dzwoniących do tego programu widzów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajniak000 Re: za tydzień gościem linii specjaln.będzie A. L 03.03.04, 22:43 ciekawe czy Czajkowska ma muche w biało-czerwone pasy? Odpowiedz Link Zgłoś
klecina Re: za tydzień gościem linii specjaln.będzie A. L 04.03.04, 00:57 Nie mogę uwierzyć, że taka partia, jak Samoobrona, w ktorej szeregach siedzi więcej buraków niż na przyczepie u rolnika, cieszy się takim poparciem społecznym! Ludzie! Co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Co się dzieje ? 04.03.04, 09:23 Dzieje się to, że coraz więcej ludzi odrzuca obecny ustrój. Odpowiedz Link Zgłoś
hydy dziwne wnioski 04.03.04, 11:36 indris napisał: > Dzieje się to, że coraz więcej ludzi odrzuca obecny ustrój. winisz obecny ustrój o aktualne niepowodzenia? nonsens - gdyby tak było, to wiele innych krajów demokracji parlamentarnej miałoby podobne problemy. mam dwa pytania do Ciebie: 1. co chciałbyś zmienić w tym - aktualnie obowiązujacym - ustroju? 2. jeśłi wszystko - to jaki inny ustrój proponujesz w zamian? chyba za bardzo wierzysz w możliwości Leppera (nie Ty jeden). Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: dziwne wnioski 04.03.04, 13:09 hydy napisał: > > indris napisał: > > > Dzieje się to, że coraz więcej ludzi odrzuca obecny ustrój. > > winisz obecny ustrój o aktualne niepowodzenia? > nonsens - gdyby tak było, to wiele innych krajów demokracji parlamentarnej > miałoby podobne problemy. > - sęk w tym że Polacy sposród wszystkich dawnych demoludów mają najgorsze elity polityczne (wyjąwszy oczywiscie Serbię i ALbanię)... politycy w pozostałych demoludach okazali się bardziej dojrzali niż nasi i bardziej niż naszym leży im na sercu dobro swego kraju..u nas ma miejsce proces latynizacji (Ameryka Płd) > mam dwa pytania do Ciebie: > 1. co chciałbyś zmienić w tym - aktualnie obowiązujacym - ustroju? > 2. jeśłi wszystko - to jaki inny ustrój proponujesz w zamian? > 1. wszystko! chcialbym pójść drogą Słowenii 2. nie w ustroju rzecz lecz w ludziach... > chyba za bardzo wierzysz w możliwości Leppera (nie Ty jeden). Odpowiedz Link Zgłoś