kaczkodyl 22.05.10, 15:15 TVP Info żeruje na ludziach jak Pospieszalski. Mieszkam we Wrocławiu i uważam że to K..restwo TVP trzeba rozwiązać natychmiast a ludzi którzy płacą abonament karać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4_oddech_kaczuchy Re: Wrocław padł 22.05.10, 15:20 Masz coś więcej o tym żerowaniu? Jakies linki, filmy? Czym to się różni od całego serwisu GW nt. powodzi? I od tych słynnych relacji z 1997 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Wrocław padł 22.05.10, 15:26 Dziennikarka pyta człowieka właśnie zalenego co sądzi o władzy i czy wszystko jest jak należy. daj spox matka. linka sama se złap Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wrocław padł 22.05.10, 15:42 W 97 Wrocław padł to padło SLD.2010 Wrocław padł to padnie i PO? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Wrocław padł 22.05.10, 15:50 Nie wiem gdzie Ci padło bo prezydentem Wrocławia wtedy był Zdrojewski Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wrocław padł 22.05.10, 15:54 Biega mi o to kto rządził wtedy w RP. Odpowiedz Link Zgłoś
pincy2 Re: Wrocław padł 22.05.10, 15:58 Prezydent leżał w poprzek wyrwy po bankiecie, i kumple też. Schetyna ponoć nosił puste butelki, ktore napełniali piaskiem wyznawcy Donalda i walczyli ze szwagrem az do końca. Aż zabraklo butelek czy piasku i pancerza dialektyki. Po zabraknięciu pancerza dialektyki Wrocław (w nomenklaturze kaszubskiej Breslaw) zostal zalany. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Wrocław padł 22.05.10, 15:51 Widziałem tego gnojka. Od rana biega z mikrofonem i po kilka razy zadaje to samo pytanie: "czy ktoś was ostrzegł, czy ktoś wam pomógł", tak długo, aż uzyska odpowiedź, nie nikt nas nie ostrzegł. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
pincy2 Re: Wrocław padł 22.05.10, 16:26 Czy to były działki Schetyny? Nie> To niech sie topią. To problem zatopionych i Ubezpieczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Wrocław padł 22.05.10, 20:42 pincy2 napisał: > Czy to były działki Schetyny? Nie> To niech sie topią. To problem zatopiony > ch i > Ubezpieczycieli. Najważniejsze dla TV jest żeby ludzie wiedzieli kogo oskarżyć .Propaganda aż boli. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Wrocław padł 22.05.10, 20:45 Jedno blokowisko zbudowane na terenach polderowych ... to nie caly Wroclaw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Wrocław padł 22.05.10, 21:45 kieprze_paczynskich napisał: > Widziałem tego gnojka. Od rana biega z mikrofonem i po kilka razy zadaje to sam > o > pytanie: "czy ktoś was ostrzegł, czy ktoś wam pomógł", tak długo, aż uzyska > odpowiedź, nie nikt nas nie ostrzegł. Żenada. No właśnie. Nic o powodzi nie słyszałem dopiero jak mi michały /duże palce u nóg/ zalewało sie skapłem Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka [...] 22.05.10, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Wrocław padł 22.05.10, 20:55 makova_panenka napisała: > Wy ruskie wrocławskie psy wybieracie stale na swojego gauleitera kompletnego > nieudacznika. Pora by cała Polska zobaczyła, że Rosja jest tu. Ruskie-gauleitera nie kłóci ci się naćpana mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka [...] 22.05.10, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wrocław padł 22.05.10, 20:55 Najpierw Janek Wiśniewski padł,a potem to wszystko w Polsce pada.Deszczu to nawet za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Wrocław padł przez niechlujstwo Dutkiewicza. 22.05.10, 21:01 Najpierw trzaskał dziobem, jacy to mieszkańcy bezpieczni są pod jego rządami. Uwierzyli, nawet bryki stały sobie beztrosko przy Ślęży. Wał był sknocony, zbyt cienki i zbyt blisko głównego nurtu rzeki. Następnie nie zapewnił sobie paru wywrotek z workami, paręset sztuk by naprawiło awarię gdyby szybko podjechały. Wszystko było widać w obiektywach bezlitosnych kamer. Dutkiewicz już może żegnać się z prezydenturą jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Wrocław padł przez niechlujstwo Dutkiewicza. 22.05.10, 21:04 Jak zawsze bredzisz. Donald z zemsty za samodzielność Dutkiewicza pozbawił Wrocław dotacji na rozbudowe wałów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wrocław padł przez niechlujstwo Dutkiewicza. 22.05.10, 21:33 Wcześniej wysiudali marszałka sejmiku wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkodyl Re: Wrocław padł przez niechlujstwo Dutkiewicza. 22.05.10, 21:07 Nie chodzi o Dutkiewicza głosujcie na kogo "chceta" ale polityka w wodzie to jak dzielenie majątku przy śmiertelnie chorym w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wrocław padł przez niechlujstwo Dutkiewicza. 22.05.10, 21:24 kaczkodyl napisał: > Nie chodzi o Dutkiewicza głosujcie na kogo "chceta" ale polityka w wodzie to ja > k > dzielenie majątku przy śmiertelnie chorym w szpitalu. Majątek majątkiem a poduszkę warto zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wrocław padł przez niechlujstwo Dutkiewicza. 22.05.10, 21:26 Podskakiwał gauleiterowi Schetynie więc tak czy tak miał Dutkiewicz przerąbane,nawet w czasie suszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wrocław padł 22.05.10, 21:08 Podł już dawno.Minister kultury wspólnie z żoną-radną Miasta Wrocławia postanowili zmienić nazwę ul Ofiar Oświęcimskich na inną bo:Ludzie chodzili(deptali)po Ofiarach Oświęcimskich!Trza mieć nieżle poszeluntane w łebie by dojść do takiego wniosku.A ponoć tyn minister to je jedyn z najmędrszych w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Rozumiem, że nie sprawi ci problemu 22.05.10, 21:21 przytoczenie paru tysięcy wypowiedzi mieszkańców Kozanowa, pełnych wdzięczności dla rządu i Donalda Tuska osobiście za ich obecną sytuację... ? Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka [...] 22.05.10, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wrocław padł 22.05.10, 21:31 Mógł Radek S zamówić mebelki u szwagra Rona Asmusa więc Dutkiewicz mógł zamówić woreczki u znajomego platfusa. Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka [...] 22.05.10, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś