1.palnick1 28.05.10, 13:22 Panie Bronku a nie z Polski :-) Powinien pan mówić obywatelom prawdę w swoich reklamówkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 13:32 i niech nie zapomni że lata osiemdziesiąte spędził pod przykryciem sutanny zakonników wykładając w Seminarium niższym hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: I o Poznaniu nic nie wspomniał. :( 28.05.10, 14:52 donek_z_bagien napisał: > :)))))) --- Kraków też "łaskawie pominął milczeniem" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: I o Poznaniu nic nie wspomniał. :( 21.06.10, 11:36 palnick napisał: > donek_z_bagien napisał: > > > :)))))) > > --- > > Kraków też "łaskawie pominął milczeniem" :-) > Przeciez nikt sie by do niego nie przyznał. Róża Thun wyparła sie pracy w sztabie Komorowskiego w Krakowie. Ma wystarczająco duzo swojej klasy by swoim nazwiskiem i swoją twarza firmowac takiego buraka jak komorowski... Odpowiedz Link Zgłoś
hehehehehehehe Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 13:56 został mu tylko Otwock i Pruszków kiedyś wspomniał o Woli, ale świadek jest spalony daniem alibi Boniemu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 14:46 Może poprawią tę reklamówkę. Kiedyś dopisali wyraz "wszystkim" do hasła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nata777 Re:Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,odpwiadam zeWSI 28.05.10, 14:01 a nie Oborniki? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re:Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,odpwiadam zeWSI 28.05.10, 14:14 Panie Bronisławie! Jak można zapominać o kumplach? niepoprawni.pl/blog/902/wszyscy-ludzie-bronislawa-k-aleksander-scios Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re:Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,odpwiadam zeWSI 28.05.10, 17:20 palnick napisał: > > Panie Bronisławie! > > Jak można zapominać o kumplach? > > rel="nofollow">niepoprawni.pl/blog/902/wszyscy-ludzie-bronislawa-k-aleksander-scios Kolejne plagi PO, hehheh Klich Odpowiedz Link Zgłoś
hehehehehehehe Re:Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,odpwiadam zeWSI 28.05.10, 15:23 nata777 napisała: > a nie Oborniki? Oborniki to przeszłość jego tatusia w utrwalaniu władzy na ziemiach odzyskanych Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re:Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,odpwiadam zeWSI 28.05.10, 15:51 hehehehehehehe napisała: > nata777 napisała: > > > a nie Oborniki? > > Oborniki to przeszłość jego tatusia w utrwalaniu władzy na ziemiach odzyskanych -- To Marysia z utrwalaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
hehehehehehehe Re:Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,odpwiadam zeWSI 28.05.10, 15:55 palnick napisał: > hehehehehehehe napisała: > > > nata777 napisała: > > > > > a nie Oborniki? > > > > Oborniki to przeszłość jego tatusia w utrwalaniu władzy na > ziemiach odzyskanych > > -- > To Marysia z utrwalaczy? > Tatuś przeszedł szlak bojowy z Jaruzelskim a później skierowny do nowoformowanej KBW-UB która obsługiwała referendum 3XTak na ziemiach odzyskanych Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re:Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,odpwiadam zeWSI 29.05.10, 09:40 Piękna karta rodzinna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick A na te pytania odpowiesz Bronisławie? 28.05.10, 15:17 A na te pytania odpowiesz Bronisławie? bezdekretu.blogspot.com/2010/05/pytania-do-kandydata-komorowskiego-cz1.html Odpowiedz Link Zgłoś
napohybelpo Szkoda, ze nie powiedzial co sie kryje pod jego 28.05.10, 15:26 defincja Polski. Dotychczas w jego dzialaniach nie widzielismy duzo dowodow, ze pojmuje on te definicje tak, jak wiekszosc Polakow i jak sugeruja nasze narodowe tradycje. Dobitnym przykladem jest wlasnie jego cicha przynaleznosc i jawna wspolpraca ze sluzbami WSI, ktore jak wiadomo maja w swoich szeregach prorosyjskich agentow. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Komorowski boi się pytań o Szeremietiewa,Tobiasza 28.05.10, 15:44 napohybelpo napisał: jawna wspolpraca ze sluzbami ---> i dlatego niechętny jest debacie publicznej. "Nie spotkanie Bronisława Komorowskiego z Aleksandrem Lichockim, ale ściśle tajna narada marszałka Sejmu, szefa ABW Krzysztofa Bondaryka, wiceszefa sejmowej Komisji ds. Służb Specjalnych Pawła Grasia (PO) i ppłk. Leszka Tobiasza, negatywnie zweryfikowanego oficera WSI. Tak w rzeczywistości wyglądał początek rzekomej afery korupcyjnej w Komisji Weryfikacyjnej WSI i związanego z nią śledztwa. Fakt owej zaskakującej narady ujawnił w trakcie prokuratorskiego przesłuchania Leszek Tobiasz. Te informacje potwierdza w rozmowie z "Naszym Dziennikiem" uczestniczący w owej naradzie poseł Paweł Graś. A Komorowski będzie musiał tłumaczyć się przed speckomisją, której zwołania w nadzwyczajnym trybie domagają się posłowie PiS." Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 15:30 1.palnick1 napisał: > > > Panie Bronku a nie z Polski :-) > > Powinien pan mówić obywatelom prawdę w swoich reklamówkach. Nikt nie uwierzy ze taki przyglup jak palnick jest z WSI.Zbyt durnowaty nawet na sprzatanie w tej instytucji.Palnick moze mowic ze jest od Macierewicza. W to kazdy uwierzy,to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 15:53 Nie wysilaj się lemingu :-) Chyba, że piszesz to co zrozumiałeś...wtedy szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
szesnasty_sympatyk_po Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,to mówię ze z WSI 28.05.10, 16:04 Co za trefny facet , do tego morderca zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,to mówię ze z 28.05.10, 16:47 kto mu zrobił te dzieciaki???... jak sugeruję Bronek siedział w pierdlu latami hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,to mówię ze z 28.05.10, 16:50 Lokaj dbał o hrabinę? Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem,to mówię ze z 28.05.10, 17:15 Winne wiatry i wichry historii! Wiatropylnie? Odpowiedz Link Zgłoś
napohybelpo Powaznie? Chyba nie rozumiesz tego co on napisal 28.05.10, 15:56 To tez widac. Zapewniam cie, ze Macirewicz gra w innej lidze niz Bronek Komorra. Najlepszym przykladem tego jest, ze POpaprancy probowali juz niejednokrotnie go zniszczyc i sie do niego dobrac, i przegrali wiekszosc spraw sadowych. Mowiac, ze ktos jest od Macierewicza mowisz mu komplement, POpapranski polmozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 16:44 Wsi spokojna, wsi wesoła, Który głos twej chwale zdoła? Kto twe wczasy, kto pożytki. Może wspomnieć za raz wszytki? No popatrz Ty, taki niby Bronek a Kochanowskim jedzie. Ale Ujejskiego pewnie nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 17:12 > No popatrz Ty, taki niby Bronek a Kochanowskim jedzie. > Ale Ujejskiego pewnie nie zna. Tego: "O! Panie, Panie! ze zgrozą świata Okropne dzieje przyniósł nam czas, Syn zabił matkę, brat zabił brata, Mnóstwo Kainów jest pośród nas" Alternatywny?? Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 21:36 Bronek zna tylko własne wierszyki... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 28.05.10, 21:37 Doskonala odpowiedz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Bronek, a jak cię ktoś spyta o to, to odpowiesz? 28.05.10, 21:52 bezdekretu.blogspot.com/2010/05/pytania-do-kandydata-komorowskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Bronek, a jak cię ktoś spyta o to, to odpowie 28.05.10, 21:55 1.palnick1 napisał: > > bezdekretu.blogspot.com/2010/05/pytania-do-kandydata-komorowskiego.html Pan hrabia to porazka error. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Bronek, a jak cię ktoś spyta o to, to odpowie 29.05.10, 07:58 On właściwie każdą wypowiedzią się kompromituje :-) Dobrze, że dużo plecie. Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Prorocza analiza ze stycznia 28.05.10, 22:46 cogito.salon24.pl/151253,kandydat-komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Klusownicy pisza list popierajacy mysliwego 29.05.10, 08:35 Wiadomo we WSI panuje solidarnosc. pisza list Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Palniku, to widac, slychac i czuc 29.05.10, 19:31 Szarża szwoleżerów: docentstopczyk.salon24.pl/186841,oponka-bronka Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 29.05.10, 20:56 PO nie zainteresowana historią nie może z takim powodzeniem jak PIS ogniskować elektoratu w oparciu o wydarzenia, o których upamiętnienie PIS dbało. Będzie więc robić wszystko, aby te "punkty odniesienia" przejmować. Na razie wychodzi im to kiepsko. Obecność historii na stronie Komorowskiego jest zbyt nachalna jak na mój gust, wizyta w Muzeum to jakaś koszmarna szopka - wszystko zbyt ostentacyjne przez to mało autentyczne - a no bo i nie jest. I tak, do końca kampanii, będzie się ciągnął korowód Bronisława Historycznego ..., który chcąc doszlusować do Kaczyńskiego w kwestiach historycznych (jako polityk konserwatywny na którego go kreują powinien lubić przeszłość) nie może naprędce zbudować muzeum więc robi muzeum z własnej rodziny. Wygląda to niestety żałośnie i groteskowo. Przebudzenie świadomości historycznej Komorowskiego jest zbyt ostentacyjne: Wp.pl doniosła na przykład, że marszałek odwiedził Romanów na Polesiu aby przekazać "Bezcenny dar" rodzinie Kraszewskich: Przekazane pamiątki pochodzą ze zbiorów Mieczysława Kraszewskiego, który był mężem siostry babki Komorowskiego. Nikt oczywiście nie wie dlaczego przeciążony obowiązkami państwowymi Marszałek, zdecydowała się właśnie teraz obdarzać, objeżdża wioski i miasta polskie w poszukiwaniu dalekich krewnych. chili.salon24.pl/182620,i-ty-mozesz-zostac-bratem-komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Promotorzy Bronka 30.05.10, 08:49 niepoprawni.pl/blog/902/wszyscy-ludzie-bronislawa-k-aleksander-scios Odpowiedz Link Zgłoś
1.palnick1 Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze WSI 30.05.10, 22:38 bo przecież nie z Polski: 27 kwietnia 2007 roku w czasie posiedzenia Sejmu obecny jego marszałek powiedział tak: „I powiem państwu tak, powiem w ten sposób: że w polskim interesie leży, żeby w wyniku współdziałania różnych i bardzo różnych sił politycznych w tej Unii Europejskiej zakopać Polskę aż po sam czubek głowy, zakopać razem z tym czakiem ułańskim, razem z czapką krakuską, z - kiedyś, swego czasu padło takie stwierdzenie - jedwabnym kapeluszem, a nawet z tymi moherowymi beretami też - też, a może przede wszystkim.” Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Palnick z WSI? Nawet na portiera takiego Cieniasa 31.05.10, 10:13 by tam nie wzięli. To przecież cienkie jak drucik platynowy w katalizatorach chemicznych, ten Palnick. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick karzeł 25.06.10, 23:39 Kto by rzekł, że widzieć w Bronku męża stanu to nie sztuka. Ten zakocha się w Pieronku, by mu ssać brudnego kciuka. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze WSI 31.05.10, 11:27 napisał 1.palnick1. Nie zweryfikowali i dorabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 21.06.10, 09:50 Jednak cie nie wyleczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 21.06.10, 11:20 Za murem i kratą Wronek zwyciężył gajowy Bronek. Bo wiara przez lata, głosuje na brata. Poprzednio wygrał tam Donek. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: przede wszystkim ze WSI 26.06.10, 08:02 Kto dziś Bronka nie kojarzy, z Rychem, Zbychem oraz Mirem. Ten się z popem będzie parzył - znanym na Podolu świrem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Jak ktoś mnie pyta skąd jestem, odpowiadam ze 26.06.10, 09:26 Komu miłe jest zaplecze Bronisława z WSI. Tego pop z wyra wywlecze i upuści galon krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
zdenek.blacha Z tytułem "hrabiemu" też lipnie wychodzi... 26.06.10, 11:08 Lipa jak całe to P...O http://minakowski.pl/jak-komorowscy-wyludzili-tytul-hrabiowski-i-herb-korczak/] Odpowiedz Link Zgłoś
zdenek.blacha poprawiony link 26.06.10, 11:13 minakowski.pl/jak-komorowscy-wyludzili-tytul-hrabiowski-i-herb-korczak/ Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Z tytułem "hrabiemu" też lipnie wychodzi... 26.06.10, 15:29 Kto nie widzi, że fałszywy hrabia pcha się do urzędu twardo. Temu rabin spod Niniwy utnie jaja halabardą. Odpowiedz Link Zgłoś
arturk17 [...] 26.06.10, 11:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś