czarnygrom333 08.06.10, 03:22 Spodziewalem sie silniejszego glosu po Kaczynskim a tutaj widze ze Komorowski nie ma konkurenta,jeszcze tak blado nigdy nie wygladal przedstawiciel kosciola niby katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastardilla Uprzejme zyczenie 08.06.10, 03:35 Spi.erdalaj zalosny, przyglupi i spocony wyrzutku polonijny. Wlaz do swojej azbestowej nory asshole. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Uprzejme zyczenie 08.06.10, 03:43 Co za mily koscielny glos wyglada jak chor anielski,u nas juz azbestu nie ma zwlaszcza dziur jak widzisz trudno sie jest gdzies schowac ale w seminariach jest duzo dziur gdzie mozna schowac i wsadzic nie raz widzialem podziurawione sultanny od tylu.Specjalnie przylatuje do Polski aby na wlasne oczy widziec upadek Kaczynskiego moze otworzy firme wrozbiarska ma przeciez wylinialego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka Re: Uprzejme zyczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 00:01 Tylko nie firmę wróżbiarską, bo za duża konkurencja. A propos wyborów WIEM KTO WYGRA Ja już wiem kto będzie prezydentem. Wszystkim wyborcom życzę spokojnych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arogancja Re: bastardilla beknął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 08:42 typowym,"" życzliwym "" głosem radyjomaryjowym :) siarką aż przez laptopa czuc :) typowe kościelne szambo o którym wiadomo ,że to nie perfumeria :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: bastardilla beknął 09.06.10, 00:46 Co mozesz sie spodziewac po oszolomach koscielnych ostatnio mi jeden do oczu skakal tak zaciekle bronil Zakon Oblacki w Toronto,zona moja prosila abym opuscil party bo z tymi wariatami roznie bywa dadza sie za kosciol pokroic zywcem widzialem juz roznych oszolomow ale naprawde ten byl rodzynkiem wsrod oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciuirl Re: Kaczynski blado wyglada 09.06.10, 00:48 Tu zajefajnie wyglada. www.youtube.com/watch?v=kIdkxdAtcBc&feature=related TIME IS ON MY SIDE. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: J. Kaczyński bedzie prezydentem 09.06.10, 01:26 Prezydentem to on moze byc jakiejs koscielnej szmalcowni a nie Polski do tego potrzeba chlopa z jajami a nie z kotami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Kaczynski blado wyglada 09.06.10, 01:27 Nawet polubilem piosenke Wielebnego Ojca ziejacego ogniem i slepiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kaczynski blado wyglada IP: *.centertel.pl 09.06.10, 11:12 Blado? Nie mów tak,bo charakteryzatorka straci pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Kaczynski blado wyglada 10.06.10, 04:45 Charaktyzatorka robi biedna co moze ale jak z politycznego trupa mozna zrobic zadowolonego usmiechnietego kawalera Odpowiedz Link Zgłoś