wylogowany.pielegniarz 17.06.10, 23:17 Kluzik-Rostkowska: "Lech Kaczyński był samodzielnym prezydentem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena2010 Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:19 samodzielny ???...od myslenia miał brata Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:21 wylogowany.pielegniarz napisał: > Kluzik-Rostkowska: > "Lech Kaczyński był samodzielnym prezydentem" Cała prawda całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
zomowiec1 Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:22 No i był wysokim, przystojnym brunetem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciuirl Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:24 rostkowska jest psychiczna jak caly pis,wiec w ogole sie nie przejmuj nikt jej powaznie nie traktuje.Dla niej juz szykuja miejsce w szpitalu,tym sprywatyzowanym dla oblakanych. Odpowiedz Link Zgłoś
plind Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:25 i wygladala jakby nie wierzyla w to co mowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:29 Znam lepszy, Komorowski: " Będę niezależnym prezydentem, jako Marszałek podporządkowałem się dyscyplinie partyjnej" Odpowiedz Link Zgłoś
wojciuirl Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:31 Ty jola odmow zdrowaski i spac,a jutro zaraz z rana wlacz radyjo i sluchaj,sluchaj co ci tadzio powie i tak rob. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:35 Upss, jak miło :) Jak się nie co powiedzieć, to wystarczy Argumentum ad personam Zapomnij, nie zemną te numery, Bronek:) Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:43 "Znam lepszy, Komorowski: "Będę niezależnym prezydentem, jako Marszałek podporządkowałem się dyscyplinie partyjnej" I co w tym, dziwnego. Raczej normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:50 renata28 napisała: > I co w tym, dziwnego. Raczej normalne. Bardzo normalne, gdy Marszałek dwojga imion Jurek, Pisowi robił dobrze wrzask się roznosił:) Marszałek ponoć reprezentuje cały sejm i nie obowiązuje go żadna dyscyplina, tym bardziej partyjna! Wiem, wiem, jako Prezydent będzie miał "własne" zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:32 Przyjdzie do niego byle SBek,kopnie w zad to bedzie chodził jak zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciuirl Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:34 IV RPisiorska ciemna sredniowieczna,dla koscielnych tlumokow. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: woda wzbiera, wzbiera, a potem płynie /bt 17.06.10, 23:35 to nie był żart tylko truizm. Na takie stwierdzenie mozna sie tylko usmiechnać,nic wiec3ej. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:36 Widać Lech kupił sobie garnitur z samodziału. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:39 wylogowany.pielegniarz napisał: > Kluzik-Rostkowska: > "Lech Kaczyński był samodzielnym prezydentem" Jak najbardziej, bo nad sobą miał NADpRezydenta. :p Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Najlepszy żart tej kampanii 17.06.10, 23:46 Bronisław Komorowski: "Ja myślę....... " :):):) (11.czerw br. w radiu żyd) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najlepszy żart tej kampanii 18.06.10, 00:05 Tobie to na pewno nie grozi. :p Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Widocznie to nie było takie pewne, skoro 18.06.10, 06:49 musi zapewniać. LK to była bezwolna kukła w ręku JK. M. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Najlepszy żart tej kampanii 18.06.10, 07:10 A co mają mówić, skoro był Mężem Stanu? Że marionetką był? To by się kupy nie trzymałlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Był samodzielny!!!! 18.06.10, 07:14 Umiał się ubrać, uczesać i umyć ząbki. Nawet umiał zadzwonić do Jarosława! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Był samodzielny!!!! 18.06.10, 13:15 jedyny.kkk napisała: > Umiał się ubrać, uczesać i umyć ząbki. Nawet umiał zadzwonić do > Jarosława! Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: "Lech Kaczyński był samodzielnym prezydentem" 18.06.10, 08:05 JeŻeli mamy na myŚli, Że samodzielnie podniosił słuchawke telefonu a potem meldował wykonanie zadania to przyznajĘ: NIE MA DRUGIEJ TAK SAMODZIELNEJ OSOBY W KRAJU! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: "Lech Kaczyński był samodzielnym prezydentem" 18.06.10, 09:02 W normach przedszkolnych to był nawet bardzo rozwiniety. Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: Najlepszy żart tej kampanii 18.06.10, 09:12 Prywatna wizyta na Wawelu w ostatnim dniu kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Bomba-podaj link 18.06.10, 13:06 wylogowany.pielegniarz napisał: > Kluzik-Rostkowska: > "Lech Kaczyński był samodzielnym prezydentem" Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Najlepszy żart tej kampanii 18.06.10, 13:12 Przyszedł wyborca do lokalu wyborczego,otrzymuje kartę do głosowania i po chwili mówi-'jestem analfabetą,pokażcie, gdzie postawić krzyżyk przy Kaczyńskim'...może nie wesołe ale blisko życia. Odpowiedz Link Zgłoś