uzdek98 25.06.10, 19:53 najprawdopodobniej ten, kto rowniez nic nigdy nie robil.. czyli: pgr, malorolne wsiury, menele, i.. lewica... gratulacje jaroslawo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 25.06.10, 20:00 Mgr honoris causa Bronisław K pogratulował lewicy!A tak a propos,oprócz opozycyjnych zadym BMK nic więcej nie robił.Bo nawet pracę magisterską napisał mu teść. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 25.06.10, 20:04 nawet o tym nie mow... :) obaj sa siebie warci... co za smutny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 25.06.10, 20:09 uzdek98 napisał(a): > nawet o tym nie mow... :) obaj sa siebie warci... co za smutny kraj Cóż, skoro ma obywateli posługujących się takim językiem - "malorolne wsiury,. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 25.06.10, 20:10 sadzisz, ze taka grupa spoleczna w tym kraju nie istnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 25.06.10, 21:37 uzdek98 napisał(a): > sadzisz, ze taka grupa spoleczna w tym kraju nie istnieje ? Tak właśnie myślę. Ale to ma związek z szacunkiem dla drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 10.07.10, 18:02 Twój idol publicznie mówi do ludzi spieprzaj dziadu więc co się tak na pokaz oburzasz dulszczaku Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 02.07.10, 18:47 uzdek98 napisał(a): > nawet o tym nie mow... :) obaj sa siebie warci... co za smutny kraj Otóz to właśnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 25.06.10, 20:07 DonalT dopiero po 50-tce zdobył swój pierwszy w życiu etat.Szkoda że od razu etat premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 BroKom pracował w PAXie ?!!! 25.06.10, 21:31 No to pogratulować, pogratulować ... . Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 02.07.10, 16:53 ale wczesniej czyscil kominy w stoczni... chociaz nie jest moim idolem... a co robil klamczor ? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 02.07.10, 17:06 jadł pączki. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 10.07.10, 16:49 niedobrze sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol ludzie cięzkiej pracy 02.07.10, 17:10 głosuja na bronka. kryminalisci ze wszystkich wiezien łaczcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: kłamstwo 02.07.10, 17:59 Z wikipedii: "W 1971 uzyskał miejsce na aplikacji prokuratorskiej w Warszawie, której jednak nie rozpoczął[6]. W latach 1971–1976 zatrudniony był jako pracownik naukowy w Instytucie Polityki Naukowej i Szkolnictwa Wyższego. Później do 1981 pracował jako adiunkt na Uniwersytecie Warszawskim w filii w Białymstoku. W latach 1982–1983 był zatrudniony w Bibliotece Uniwersytetu Warszawskiego na etacie starszego bibliotekarza." Czyli co najmniej 12 lat zatrudnienia dla platfusów oznacza "nigdy". Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: kłamstwo 02.07.10, 18:41 no wez... z wikipedii bierzesz wiedze... :) poza tym starszy bibliotelarz brzmi dumnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Swój do swego ciągnie! 02.07.10, 18:44 Po obietnicach socjalnych Kaczora, żule już piją na krechę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
creditsuisse Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 02.07.10, 18:45 nie ma rodziny ani dzieci,konta ani karty,ani pojecia o prawdziwej pracy i prawdziwym zyciu.Aparatczyk partyjny wygodnie zyjacy z a nasze pieniadze ,prawdziw askamienielina poza wspolczesnoscia/ Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 02.07.10, 18:46 Gdybyśmy, jako wyborcy, mieli się kierować tym kryterium, nie moglibyśmy głosować na żadnego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 02.07.10, 18:53 niestety masz racje, wiekszosc z nich to niebieskie ptaki... pozbadzmy sie ich... wynajmijmy niemcow do zarzadzania... Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 10.07.10, 16:55 Kilku by sie znalazło. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hrderduch [...] 10.07.10, 17:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: kto glosuje na kogos kto nigdy nie pracowal ? 10.07.10, 19:56 uzdek98 napisał(a): > najprawdopodobniej ten, kto rowniez nic nigdy nie robil.. > czyli: pgr, , i.. lewica... gratulacje > jaroslawo... ---------- czyli: pgr, malorolne wsiury, menele (i mój dopisek nieuki) Jak znam Polskę to PGR-y występują, niemal w 100% w zachodniej i północnej Polsce, właśnie tam gdzie wygrał Bronek. Zapewne wysoki intelekt Bronka i jego wyborców pozwala im myśleć że Norwegia to EU. Co do lewicy to faktycznie Kwachu, Olejniczak ps. Klata, Kalisz z twarzą z rekwizytu palikota faktycznie nigdy w życiu uczciwie nie pracowali, bo przecież zgodzimy się że aktywista partyjny i jeszcze z czerwoną legitymacją poza agitką i jedzeniem kawioru za składki naiwnych członków (frajerów) nic dobrego nie robił. No i jeszcze ta miażdżąca przewaga Bronka w więzieniach to wspaniała wizytówka tych którzy głosowali na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ja głosowałem na tego co nie musi zmieniać swojego 10.07.10, 20:01 wizerunku , Tak ja ja i moje otoczenie. Dlatego mam czyste sumienie! Amen! Odpowiedz Link Zgłoś