paczula_pl 30.06.10, 21:21 Czy to jest człowiek, którego chcielibyście widzieć w Pałacu? W jakim charakterze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men190 Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:23 > Czy to jest człowiek, którego chcielibyście widzieć w Pałacu? W > jakim charakterze? Strzyzenie trawnikow? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:36 marudna.menda napisał: > Lepszy Nowak od Bielana. od Brudzinskiego tez Odpowiedz Link Zgłoś
paczula_pl Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:32 men190 napisał: > > Czy to jest człowiek, którego chcielibyście widzieć w Pałacu? W > > jakim charakterze? > > Strzyzenie trawnikow? A mnie się kojarzy z takim panem, który obtańcowuje starsze, samotne panie. I nie jest moim zamiarem obrażanie kogokolwiek, ale jak patrzę na niego, na jego fałszywe uśmiechy, na to jak się wdzięczy, to myślę, że w tym zawodzie by się doskonale odnalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
wzmozony_moralnie Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:36 paczula_pl napisała: > men190 napisał: > > > > Czy to jest człowiek, którego chcielibyście widzieć w Pałacu? W > > > jakim charakterze? > > > > Strzyzenie trawnikow? > > A mnie się kojarzy z takim panem, który obtańcowuje > starsze, samotne panie. Pomylił ci się Poncyliusz obtańcowujący Kluzikową. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula_pl Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:54 Poncyliusz jest OK, a Nowak... jest w nim coś, czego u mężczyzn nie znoszę, może to przez tę wazelinę kapiącą ze ślicznych usteczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Byłby bardzo szczery udając,że jest w 7 niebie :)) 30.06.10, 21:52 paczula_pl napisała: A mnie się kojarzy z takim panem, który obtańcowuje starsze, samotne panie. ---> A dokładniej, to szuja podobna do Szejnfelda, który zachował się, właśnie przed chwilą w TVP Info, jak ostatnia szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula_pl Re: Byłby bardzo szczery udając,że jest w 7 niebi 30.06.10, 21:58 Też oglądam TVPINFO, Wenderlich punktuje Szejnfelda :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:24 a co? kandyduje na jakies stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula_pl Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:33 scoutek napisała: > a co? kandyduje na jakies stanowisko? a nie? To przecież oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:36 paczula_pl napisała: > scoutek napisała: > > > a co? kandyduje na jakies stanowisko? > > a nie? To przecież oczywiste. jasne, oczywista oczywistosc ale nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Sławomir Nowak 30.06.10, 21:40 W > jakim charakterze?== Mijacego ubikacje... Odpowiedz Link Zgłoś