venus99 01.07.10, 20:06 czegoś tak żenującego chyba nigdy nie oglądałem i nie słuchałem.co za załgany człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Człowieku. Ledwo się program zaczął. Nie 01.07.10, 20:10 no właśnie,ledwo się zaczął a on już pajacuje.mały człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Człowieku. Ledwo się program zaczął. Nie 01.07.10, 20:16 a co teraz powiesz?program już się skończył.trochę szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie odcina się od zgrai opluwaczy 01.07.10, 20:08 Tych od "krwi na rękach Tuska". Po prostu "tatuś wszystkich Wolaków", zwłaszcza tych opluwaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Nie odcina się od zgrai opluwaczy 01.07.10, 20:15 No wlasnie,ledwo sie zaczal a juz sie skonczyl. Pewnie sztab mu wyliczyl.ze tylko tyle wytrzyma z Monika w zgodzie heheehe Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7ban JarOsł uciekł ... mięciel ... 01.07.10, 20:14 Boże, broń nas przed tłumokiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Ten ktoś ma czelność kandydować na prezydenta ... 01.07.10, 20:22 Postwił na sobnie w "Kropce nad I" kończącą wieloletnią żenadę wielką kropę. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram doprawdy nadal nie mogę wyjść z osłupienia 01.07.10, 20:25 1. Nie ma go osobiście 2. Znów jedzie na katastrofie 3. Chwali Gierka i bagatelizuje cierpienia opozycji 4. Próbuje wmanewrować Olejnik we współczucie 5. Nie przyznaje się do Gazety Polskiej 6. Daje dyla, gdy słyszy niewygodne pytanie Wstanę o 7 rano i pójdę oddać głos. Ten oszust przekracza wszelkie możliwe granice przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: doprawdy nadal nie mogę wyjść z osłupienia 01.07.10, 20:34 to rzeczywiście wyjatkowy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: doprawdy nadal nie mogę wyjść z osłupienia 01.07.10, 20:36 keram.keram napisał: > Wstanę o 7 rano i pójdę oddać głos. Ten oszust przekracza wszelkie możliwe > granice przyzwoitości. O 7 rano? Godzinę za późno.Zamelduj się o 6.00 może dostaniesz kwiatek. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: doprawdy nadal nie mogę wyjść z osłupienia 01.07.10, 20:37 specjalistą od meldowania był Lech Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re:Czy ktokolwiek z wypowiadających się 01.07.10, 20:33 słuchał Kaczyńskiego w "kropce nad i" przecież piszecie nieprawdę.To co zarzucacie Jarkowi on nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re:Czy ktokolwiek z wypowiadających się 01.07.10, 20:34 a niby kto tam byl? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re:Czy ktokolwiek z wypowiadających się 01.07.10, 20:38 specjalistą od kłamstw to jest Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: no ładnie załatwił monisie 01.07.10, 20:40 hordol napisała: > hahahahaha Większość wypowiadających się tutaj nie słuchała tego programu,zacietrzewienie i nienawiść zamuliła im umysły. Nie powiedział nic takiego za co miałby się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: no ładnie załatwił monisie 01.07.10, 20:43 bezprim napisał: > hordol napisała: > > > hahahahaha > > > Większość wypowiadających się tutaj nie słuchała tego programu,zacietrzewienie > i > nienawiść zamuliła im umysły. > Nie powiedział nic takiego za co miałby się wstydzić. Nic o Gierku? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: no ładnie załatwił monisie 01.07.10, 20:45 Oj ma za co sie wstydzic , a ucieczka jest żenujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jarek u Moniki 01.07.10, 20:43 Troche zdziwiony jestem ze PO nie zwolal dzis konferencji prasowej aby pokazać jak wczoraj Jaro manipulowal faktami podczas debaty. Odpowiedz Link Zgłoś