Dodaj do ulubionych

Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowskiego

10.07.10, 17:48
Widać sa dumni z tego, ze tak zacna i nie konfliktowa osoba zasiądzie na
najwyższym stolcu,. Ja też się cieszę razem z nimi.
Mam też naprawdę kilka kroków do tej kamienicy.
i.wp.pl/a/f/jpeg/24891/sas2.jpeg
Obserwuj wątek
    • kaczkodyl Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 17:50
      nie przeginaj bronek wygrał bo nie jest kaczorem a nie że zacny i piękny.taka
      prawda. i ok.
      • zapijaczony_ryj Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 17:53
        kaczkodyl napisał:

> nie przeginaj bronek wygrał bo nie jest kaczorem a nie że zacny i piękny.taka
        > prawda. i ok.

Przy wielowizerunkowym i zakłamanym kaczorze pan Komorowski to naprawdę zacny
        człowiek
        • jedyny.kkk Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 17:59
          To się nazywa efekt taniego kontrastu. Niby nie ma za co lubić
          Bronisława ale kochają go za to że nie jest Jarosławem.
          • zapijaczony_ryj Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:27
            jedyny.kkk napisała:

> To się nazywa efekt taniego kontrastu. Niby nie ma za co lubić
            > Bronisława ale kochają go za to że nie jest Jarosławem.

i za to, ze jest w przeciwieństwie do tamtego NORMALNY
        • normalnyczlowiek1 Cieszą się,że mają szuję, hiPOkrytę z sąsiada? 10.07.10, 19:18
          zapijaczony_ryj napisał: pan Komorowski to naprawdę zacny człowiek

---> Zacny, bo gdy śpi to nie kłamie, nie pluje, nie szczuje?
          • jedyny.kkk Re: Cieszą się,że mają szuję, hiPOkrytę z sąsiada 10.07.10, 19:38
            Sugerujesz że Jarosław przez sen też to potrafi? No no, ale fakt
            wygląda na pracowitego.
            • normalnyczlowiek1 Na sklerozę są jakieś tabletki-POszukaj sobie! 10.07.10, 19:56
              jedyny.kkk napisała: Sugerujesz że Jarosław

---> Chwila przerwy i już zgubiłaś wątek ... a ten wątek jest wyłącznie o
              Komorowskim, który w hiPOkryzji prawie dorównuje Tuskowi i Kidawie-Błońskiej! :)
              • jedyny.kkk Re: Na sklerozę są jakieś tabletki-POszukaj sobie 10.07.10, 20:10
                To fakt, gdzie Bronkowi sie mierzyć z Jarosławem, on w hipokryzji jest
                klasą sam dla siebie i nikt mu nie dorówna.
                • normalnyczlowiek1 Może zmienisz zdanie POprzeczytaniu rozmowyMazurka 10.07.10, 20:27
                  jedyny.kkk napisała: on w hipokryzji jest klasą sam dla siebie i nikt mu nie dorówna.

---> z Kidawą-Błońską:

"Żebym dobrze zrozumiał: jak oni to mówili, to nie byli agresywni, a jak ja powtarzam, to jestem?
                  Dobrze pan to zrozumiał."
                  Tekst linka

Przeczytaj całe, warto. :)
                  • jedyny.kkk Re: Może zmienisz zdanie POprzeczytaniu rozmowyMa 10.07.10, 20:38
                    Nie wiem dlaczego sie tak podjarałeś doprawdy. Wiara że jedni politycą
                    są uczciwsi od innych znacznie oparta jest na naiwności dziecięcej a
                    obłuda zarówno peowców jak i pisiaków ma bardzo podobną wartość tylko
                    lemmingi wyznawcy tego nie zauważają.
                    • normalnyczlowiek1 Dlaczego z takim upodobaniem insynuujesz reakcje, 10.07.10, 20:55
                      jedyny.kkk napisała: Nie wiem dlaczego sie tak podjarałeś doprawdy.

---> o których nie masz i nie możesz mieć pojęcia? Nie miałem czym się podjarać, gdyż znam ten wywiad od dawna i nie pierwszy raz cytuję
                      A dotyczy on obłudy, fałszu, zakłamania... jednej z najważniejszych osób w kampanii wyborczej Komorowskiego - nie jakiegoś tam podrzędnego polityka! Powiedzenie: "Jaki pan taki kram" ma tu w pełni zastosowanie. Kampania wyborcza Komorowskiego była od początku prowadzona według "najlepszych" wzorów esbeckiej propagandy (jeśli wiesz co to takiego, to będziesz i wiedział na czym ona polega!) Ta bolszewicka socjotechnika każe nieustannie doprawiać gębę przeciwnikom a oni, czyli Tusk, Palikot, Komorowski, Niesiołowski, Kutz, Wajda, Bartoszewski, Sikorski, Nowak, Kidawa-Błońska, Mucha, Pitera, Rostowski, Boni ..., wiernie tym zasadom się podporządkowali!
                      • jedyny.kkk Re: Dlaczego z takim upodobaniem insynuujesz reak 10.07.10, 21:13
                        Podoba mi się że wrodzony bądź nabyty lemingizm nie pozwala ci dojrzeć
                        że druga strona prowadziła kampanię na tym samym poziomie czyli grubo
                        poniżej pasa
                        • normalnyczlowiek1 Nie znajdziesz na to ani jednego potwierdzenia. 10.07.10, 21:45
                          jedyny.kkk napisała: druga strona prowadziła kampanię na tym samym poziomie
                          czyli grubo poniżej pasa

---> No chyba,że uwierzyłeś pijarowcom z PO, którzy wmawiali, że jednokrotna
                          wypowiedź jakiegoś przechodnia jest tak samo ważka, jak nieustannie powtarzane
                          plucie Palikota, Bartoszewskiego, Tuska, Niesiołowskiego, Sikorskiego, Wajdy,
                          Kutza ... i całej plejady "dziennikarzy". To oni w kilkudziesięciu stacjach
                          radiowych i telewizyjnych, nieustannie przywoływali temat tragedii i zachowywali
                          się jak tyPOwe hieny cmentarne - a nie ludzie ze sztabu Kaczyńskiego! A jeżeli
                          skala ataków ze strony obozu Tuska przekraczała już wszelkie granice
                          przyzwoitości i dobrego smaku, to czasami spotykała się tylko z odpowiedzią i
                          to, w moim mniemaniu, zawsze zbyt łagodną!
                          Zacznij wreszcie zwracać uwagę na relacje czasowe, bo jeśli nawet jeden
                          drugiemu, dał w mordę i nawzajem, to nie oznacza, że obaj zaatakowali, lecz
                          któryś z nich miał pełne prawo oddać!
                          • jedyny.kkk Re: Nie znajdziesz na to ani jednego potwierdzeni 10.07.10, 22:02
                            Chciałbym wiedzieć czy manipulujesz faktami dlatego że chcesz w nie
                            wierzyć, czy tez wyprali ci móżg i naprawdę wierzysz w to co
                            klepiesz. Zacznijmy więc od podstaw: wojna się skończyła, tak nie
                            mdlej, więc wojna się skończyła i mamy demokratyczne państwo. Wybory
                            nie polegają wbrew temu co myslą lemingi na tym że ktoś na kogoś
                            napada i ktos komus daje w mordę. To wasz świat i prosze nie mierzyć
                            swoją miarką wszystkiego. W demokratycznych wyborach wygrywa lepszy a
                            potem za pare lat sa następne wybory i mozna wybrac innego. Świat się
                            nie kończy w momencie kiedy wasz kandydat nie wygrywa. Ludzie ze
                            sztabu Kaczyńskiego stosują dokładnie taka samą socjotechnikę jak PO
                            a jesli tego nie widzisz to albo nie chcesz, albo nie potrafisz albo
                            po prostu są w tym lepsi. Jarosław również przekraczał granice
                            dobrego smaku i to niejednokrotnie ale nie chcę cię uświadamiac bo to
                            mógłby być zbyt duży wstrzas dla ciebie a to nie wskazane, przecie
                            dopiero co Jarosław poniósł kleskę, otrząsnij się najpierw z tego.
                            Teraz to mógłby być dla ciebie zbyt duży wstrząs. Ja nie uwierzyłem
                            ani jednym ani drugim piarowcom i tobie też radze nie łykać tych
                            bzdetów z telewizji i prasy, a zwłaszcz z prasy o której mówią
                            niezależna, bo ona najczęściej jest niezależna od skrupułów. Myśl
                            samodzielnie to nie boli.
            • zapijaczony_ryj SZuje co najpierw Wawelem, a teraz krzyzem chce s 11.07.10, 17:12
              jedyny.kkk napisała:

> Sugerujesz że Jarosław przez sen też to potrafi? No no, ale fakt
              > wygląda na pracowitego.

skonfliktować Polaków
          • zapijaczony_ryj Re: Cieszą się,że mają szuję, hiPOkrytę z sąsiada 11.07.10, 08:01
            normalnyczlowiek1 napisał:

>
            Mylisz się to nie ten tam mieszka:
            www.zasadyobowiazuja.pl/
      • ploniekocica Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 17:57
        kaczkodyl napisał:

> nie przeginaj bronek wygrał bo nie jest kaczorem a nie że zacny i piękny.taka
        > prawda. i ok.

no, ale może dla sąsiadów zacny i piękny. Może go po prostu, kurczę, lubią, nie
        wziąłeś tego pod uwagę?
        To też jest niedobre w wyborcach Komorowskiego, że na siłę się od niego
        odżegnują. Może gdybyśmy uwierzyli choć na chwilę, ze głosowaliśmy na fajnego
        faceta to i PiS by się trochę uspokoił, bo tak to strzelamy focha na własny
        wybór i pozwalamy mścicielom Smoleńska włazić sobie na łeb.
        • kaczkodyl Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:05
          ploniekocica napisała:

> kaczkodyl napisał:
          >
          bo tak to strzelamy focha na własny
          > wybór i pozwalamy mścicielom Smoleńska włazić sobie na łeb.
          >
          >
          masz rację wybrałem Bronka a wolałbym Tuska sorki ale jaki miałem wybór. Jestem
          Liberałem swiatopogladowo bliżej mi do lewicy , kosciół zamknąłbym w kościele
          ,gospodarczo tylko Po i tyle nie mam reprezentanta -(
          • ploniekocica Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:16
            Ja Komorowskiego w sumie mało znam i nie namawiam nikogo do kochania go, ale
            chodzi o lojalność wobec własnego wyboru. To gadanie w kółko "on jest
            beznadziejny, ale lepszy niż Kaczor i tylko dlatego na niego głosowałem" nie
            przyniesie Polsce niczego dobrego. Bo za Kaczką stoją wyznawcy, a wyborcy
            Komorowskiego nie dają mu nawet szansy na początku. Za rok się przekonamy, czy
            dobrze zrobiliśmy, a na razie się cieszmy i trochę go polubmy - dla siebie
            samych to zróbmy jeśli już nie dla porządnego chyba w sumie faceta:)
            • jedyny.kkk Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:24
              A czy to nie jest dziwne to rejtanowskie darcie szat i histeria że
              jak wybiorą bronka to na zabory czekaja a jak jarka to wojna z
              rosją??? Szczerze mówiąc nie znamy ani jednego ani drugiego, jedynie
              ich prasowo-telewizyjne inkarnacje. Obaj maja takie same obowiązki i
              tym samym prawem się muszą kierować. Ani jeden ani drugi nie niósł
              żadnej tragedii dla kraju za sobą ani też żaden nie spowoduje
              jakiegoś niesłychanego polepszenia. Wydaje się że Jarek jest brzydszy
              i bardziej obciachowy ale poza tym co nam za różnica? Cena benzyny,
              prądu czy masła będzie taka sama obojętnie którego wybierzemy.
              Śmieszy mnie ta histeria lemingów zarówno jednej jak i drugiej
              strony.
              • zapijaczony_ryj Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:51
                jedyny.kkk napisała:

> A czy to nie jest dziwne to rejtanowskie darcie szat i histeria że
                > jak wybiorą bronka to na zabory czekaja a jak jarka to wojna z
                > rosją??? Szczerze mówiąc nie znamy ani jednego ani drugiego, jedynie
                > ich prasowo-telewizyjne inkarnacje. Obaj maja takie same obowiązki i
                > tym samym prawem się muszą kierować. Ani jeden ani drugi nie niósł
                > żadnej tragedii dla kraju za sobą ani też żaden nie spowoduje
                > jakiegoś niesłychanego polepszenia. Wydaje się że Jarek jest brzydszy
                > i bardziej obciachowy ale poza tym co nam za różnica? Cena benzyny,
                > prądu czy masła będzie taka sama obojętnie którego wybierzemy.
                > Śmieszy mnie ta histeria lemingów zarówno jednej jak i drugiej
                > strony.

Ale przez najbliższe 5 lat nie będziemy się wstydzić za taki obciach:
                • jedyny.kkk Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 19:01
                  Proszę Cię ryju nie nakręcaj się. Amerykanie nie wstydzili się za
                  Busha, włosi nie wsydzą się za Berlusconiego, Jelcyn też nie załamał
                  rosjan. Wszędzie czasami się zdarza że w wyniku wyborów wygrywa ktoś
                  lekko obciachowy. No i na dodatek Bronek też jeszcze może nie jedną
                  niespodziankę nam zafundować ;) Mało już z NATO sie nie wypisał a
                  jeszcze prezydentem nie był. Ale ja też jakos go bardziej lubię.
            • 1tobi Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:26
              ploniekocica napisała:
              > chodzi o lojalność wobec własnego wyboru. To gadanie w kółko "on jest
              > beznadziejny, ale lepszy niż Kaczor i tylko dlatego na niego głosowałem" nie
              > przyniesie Polsce niczego dobrego. Bo za Kaczką stoją wyznawcy, a wyborcy
              Rózne decyzje stoją za wyborem i nie oczekuj że ktoś będzie stał za swoim
              wyborem komfortowo. jeśli to wybór między panem K i panem K świat nie dzieli się
              między tymi panami. czy ta prezydentura przyniesie coś pozytywnego? właśnie
              dlatego oddałem głos-nie wiem.
              • jedyny.kkk Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:28
                Każda prezydentura niesie coś dobrego i coś mniej dobrego ale nie ma co
                się nad tym skupiać chyba za bardzo.
              • ploniekocica Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:32
                ja niczego nie oczekuję - namawiam po prostu wyborców Komorowskiego do
                polubienia go chociaż na chwilę. Bo w przeciwnym razie ten wybór i to zwycięstwo
                nie ma sensu chyba - 7 milionów Polaków kocha Kaczora, a 8 go nie kocha? To nie
                był plebiscyt na miłość do Kaczek tylko wybór prezydenta i po prostu uważam, że
                skoro go wybraliśmy dajmy mu szansę. Tyle.
                • normalnyczlowiek1 Fałszywych ludzi nie można polubić! 10.07.10, 19:29
                  ploniekocica napisała: namawiam po prostu wyborców Komorowskiego do polubienia
                  go chociaż na chwilę.

---> Muszą najpierw sami zrozumieć swoje błędy, powiedzieć prawdę o sobie,
                  przeprosić ... i wtedy dopiero mogą ewentualnie liczyć, najpierw na wybaczenie a
                  później na polubienie.
                  • ploniekocica Re: Fałszywych ludzi nie można polubić! 10.07.10, 19:37
                    A Ty jesteś wyborcą Komorowskiego, że się wypowiadasz?
                    • normalnyczlowiek1 Problem dotyczy nie tylkoKomorowskiego!W PO więcej 10.07.10, 19:58
                      ploniekocica napisała: A Ty jesteś wyborcą Komorowskiego, że się wypowiadasz?

---> jest takich obłudnych polityków...
                      • heofon Re: Problem dotyczy nie tylkoKomorowskiego!W PO w 11.07.10, 18:35
                        To prawda. Są np. tacy, którzy tworzą swój wizerunek od nowa, dekretem wymazując
                        przeszłość.
                        • normalnyczlowiek1 Masz na myśli Mazowieckiego,Tuska,Bartoszewskiego? 11.07.10, 18:52
                          heofon napisała: Są np. tacy, którzy tworzą swój wizerunek od nowa, dekretem
                          wymazując przeszłość.

---> Kiedy Mazowiecki przeprosił za plucie na polskich biskupów? Kiedy Tusk
                          przeprosił za nocnozmianową zdradę razem z esbekami, kapusiami i ruskimi agentami?
                          Kiedy Bartoszewski przeprosił za współpracę z najgorszym bolszewickim elementem,
                          który wciska na placówki dyplomatyczne i hołubi? Nawet obrazy mu tam wieszają,
                          niczym I Sekretarzowi KC!
                  • jedyny.kkk Re: Fałszywych ludzi nie można polubić! 10.07.10, 19:42
                    I tu sie mylisz. Jeśli uważasz że fałszywych ludzi nie mozna polubić to
                    chyba zatrzymałeś się w wieku 5 lat umysłowo. Ja byłem dwa i pół raza
                    zonaty i powiem ci że fałszywych nie tylko można polubić ale i pokochać
                    na zabój. Zapytaj moje zony to ci powiedzą jak bardzo się da. Do dziś
                    im do końca nie przeszło ;))
                    • normalnyczlowiek1 Jak na dwupłciowca masz małe problemy! :) 10.07.10, 20:10
                      jedyny.kkk napisała: Ja byłem dwa i pół raza zonaty

> Jeśli uważasz że fałszywych ludzi nie mozna polubić

---> Oczywiście, że można polubić, ale tylko wtedy gdy się o tym nie wie lub nie dopuszcza się tej wiedzy do świadomości, pomimo np. ostrzeżeń przyjaciół (tych prawdziwych).

> Zapytaj moje zony to ci powiedzą jak bardzo się da. Do dziś im do końca nie przeszło ;))

---> Może i słusznie sugerujesz, że w sytuacji Bronek - Naród, też ktoś komuś głuPOt naobiecywał i ktoś kogoś wyruchau... Ale jest szansa by za to został przed czasem wyje..y.
                      PS. Przepraszam za to łóżkowo/małżeńskie słownictwo! Więcej to się nie powtórzy! :)
                      • jedyny.kkk Re: Jak na dwupłciowca masz małe problemy! :) 10.07.10, 20:14
                        Brak poczucia humoru widze też ci doskwiera napinaczu, no cóż
                        nieszczęścia jak widać chodzą parami, tylko dlaczego wszystkie spadły
                        na ciebie hiobie.
                        • normalnyczlowiek1 Gdzieś ty to zauważył? 10.07.10, 20:41
                          jedyny.kkk napisała: Brak poczucia humoru widze też ci doskwiera

---> Każdy { :) } uśmiech przypomina by nie być śmiertelnie poważnym a cienizna
                          - jak sam widzisz po sobie :) - adwersarzy nie daje powodu do napinania się. :)

> tylko dlaczego wszystkie spadły na ciebie hiobie.

---> No widzisz, ani się nie napinam , ani tym bardziej nie bawię się w
                          konfabulacje, jak ty. Nic nie świadczy, by moje poglądy wywołane były jakąś
                          traumą. Wprost przeciwnie. Życzę sobie tylko, aby hiobowe wieści spadały tylko i
                          wyłącznie na hiPOkrytów a nie by znowu prawie cały Naród za wszystkie ich błędy
                          płacił.
                          • jedyny.kkk Re: Gdzieś ty to zauważył? 10.07.10, 21:16
                            Jak widzisz napinasz sie i nabzdyczasz a konfabulacje to wciskaj swojej
                            niani bo pewnie ci mówiła żeś mądry
                            • normalnyczlowiek1 Przecież nikt ciebie nie zmusza do rozmów! 10.07.10, 21:49
                              jedyny.kkk napisała: Jak widzisz napinasz sie i nabzdyczasz a konfabulacje to
                              wciskaj swojej niani

---> Skoro nie masz nic do powiedzenia, to po prostu się nie odzywaj, zamiast
                              uprawiać pustosłowie. Szkoda atramentu ...
                              • jedyny.kkk Re: Przecież nikt ciebie nie zmusza do rozmów! 10.07.10, 22:04
                                Skoro nie zrozumiałes to się nie chwal bo raczej nie jest to powód do
                                dumy.
                  • cymber.gaj Re: Fałszywych ludzi nie można polubić! 10.07.10, 20:01
                    > ---> Muszą najpierw sami zrozumieć swoje błędy, powiedzieć prawdę o sobie,
                    > przeprosić ... i wtedy dopiero mogą ewentualnie liczyć, najpierw na wybaczenie
                    > a
                    > później na polubienie.

Otóż to. Święte słowa. Jarek tego nie zrobił i dlatego przegrał. Maskarada nie pomogła.
                    • normalnyczlowiek1 Ale to nie on a Komorowski kłamał o Walentynowicz 10.07.10, 20:30
                      cymber.gaj napisał: Jarek tego nie zrobił i dlatego przegrał.

---> i w innych sprawach! Jak widać właśnie maskarada Komorowskiego pomogła - a
                      szczególnie dzięki pomocy przyjaciół ze służb.
                      • cymber.gaj Re: Ale to nie on a Komorowski kłamał o Walentyno 10.07.10, 20:50
                        > ---> i w innych sprawach!

Nie ma to jak rzucić błotem na oślep - może się coś przyklei.
                        • jedyny.kkk Re: Ale to nie on a Komorowski kłamał o Walentyno 10.07.10, 21:17
                          Małpy jak się je denerwuje też ciskają własną kupą, a lemming to w
                          sumie trochę emocjonalnie bliżej szympansa niż człowieka.
                        • normalnyczlowiek1 O czym ty bredzisz?Piszę o faktach! 10.07.10, 21:29
                          cymber.gaj napisał: Nie ma to jak rzucić błotem na oślep - może się coś przyklei.

---> Właśnie na tym polega hiPOkryzja takiego elementu jak Komorowski, Tusk i POdobni, że na oficjalnych uroczystościach będą piali z zachwytu nie tylko o Wałęsie i Mazowieckim, ale i o Walentynowicz i Gwieździe oraz o tym jak to oni szanują idee i ludzi Solidarności, ale gdy tylko jupitery gasną, to zaczynają swoje podgryzanie. Wtedy jak się tylko taki Komorowski dowiedział, że gdzieś w Polsce ma się odbyć uroczystość z udziałem Anny Walentynowicz czy Andrzeja Gwiazdy, to natychmiast uruchamiał wszelkie siły, łącznie z zastraszaniem, by nie dopuścić do tego. Tak zastraszał władze nie jednej uczelni i tak samo zastraszał urzędników
                          miejskich lub gminnych. Znasz określenie na taką podłość??? A przecież nie wspomniałem jeszcze co wyczyniał "historyk" Komorowski wobec IPN-u i jak wypowiadał się o historykach tam pracujących!!!

Tu masz przykład esbeckich metod stosowanych przez najważniejszych ludzi PO:
                          Tekst linka
                          • heofon Światłe poglądy Walentynowicz 11.07.10, 18:43
                            Fragmenty z artykułu o tej części wystąpienia Walentynowicz, które się jednak
                            odbyło:

"Jak przystało na Annę Walentynowicz, udzielane odpowiedzi były bezpośrednie i
                            bezkompromisowe. Padły z jej ust ostre słowa krytyki pod adresem Lecha Wałęsy,
                            Mariana Krzaklewskiego czy Donalda Tuska. Pierwszy z nich został określony jako
                            agent i aparatczyk, kolejny jako złodziej mienia Stoczni
                            Gdańskiej, ostatni natomiast jako wywodzący się z Wehrmachtu. Rozczarował
                            natomiast brak wyraźnego sprecyzowania, co to są idee solidarnościowe i dlaczego
                            ważna jest ich restytucja."

"Poruszona została również kwestia mediów, której wynikiem było określenie
                            Telewizji Trwam za jedyne obiektywne źródło informacji w Polsce."

Naprawdę Polska schodzi na dno, gdy tak światłe poglądy nie znajdują aprobaty.
                            • normalnyczlowiek1 Czy myliła się,z którąkolwiek oceną tych panów? 11.07.10, 18:58
                              heofon napisała: Fragmenty z artykułu

---> Mając w pamięci kilkunastoletnie opluwanie przez Wałęsę Anny Walentynowicz
                              i małżeństwa Gwiazdów, to i tak potraktowała go ulgowo.
                              Skoro o Krzaklewskim, to powiedz ile zarobiłaś na Eureko a przy Tusku - na
                              stoczniach...
                              • heofon Re: Czy myliła się,z którąkolwiek oceną tych panó 11.07.10, 19:31
                                A jej poglądów na media nie skomentujesz?

A co do mylenia się - no tak, gołym okiem widać, że Tusk kantuje i on tak
                                naprawdę z Wermahtu.
                                • normalnyczlowiek1 Osoby,które oceniała,znam wystarczająco dobrze, 11.07.10, 20:01
                                  heofon napisała: A jej poglądów na media nie skomentujesz?

---> więc skomentowałem , natomiast na temat tamtych mediów wiem tylko tyle, że
                                  są ...
                                  • heofon Re: Osoby,które oceniała,znam wystarczająco dobrz 11.07.10, 20:11
                                    A Tusk jest z Wehrmachtu?
                                    • normalnyczlowiek1 Udowodnił nie raz,że sam nie wie skąd jest! 11.07.10, 21:43
                                      heofon napisała: A Tusk jest z Wehrmachtu?

---> Ta ciążąca mu polskość i marzenia o odłączeniu Kaszub od Polski wskazują,
                                      że mu bliżej do Wehrmachtu niż do Wojska Polskiego ... a do tego ten dziadek, o
                                      którym wcześniej nic nie wiedział a mimo to kłamał o jego przeszłości...
                                      • heofon Re: Udowodnił nie raz,że sam nie wie skąd jest! 11.07.10, 23:32
                                        Po czym poznajesz, że mu ciąży polskość? I skąd znasz jego marzenia.

A nawet gdyby był wnukiem Hitlera, jakie to miałoby znaczenie?
        • jedyny.kkk Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 18:08
          Bronisław jest człowiekiem bezpośrednim, zabawnie się przejęzycza, mnie
          osobiście rozzbroił zapowiedzią wyjścia z NATO, lubię takich ludzi bo
          widać że nie da się go do końca wyreżyserować. Nie jest tak wyrachowany
          stu procentowo w każdym ruchu jak Jarosław. Budzi sympatię ale wyborcy
          wsiąż są chyba lekko zaskoczeni że Donald uchylił sie od walki i
          wystawił Bronisława.
          • normalnyczlowiek1 Mylisz nieuctwo i obłudę z przejęzyczeniem się 10.07.10, 22:02
            jedyny.kkk napisała: jest człowiekiem bezpośrednim, zabawnie się przejęzycza

---> i rubasznością

> Donald uchylił się od walki i wystawił Bronisława.

---> A tu zaprezentowałeś w pełni własną ignorancję. Tusk nie uchylił się od
            walki. Ta właściwa walka odbywała się od początku do końca pomiędzy
            Kaczyńskim a Tuskiem - Komorowski był tu tylko figurantem!
            Masz nadzieję, że
            zostanie zapomniane Tuskowi chamstwo, kłamstwo i obłuda podczas sobotniej
            konwencji PO? Czy ta piana cieknąca z jego ust świadczyła wtedy o tym, że on się
            uchylił od walki, czy że cały czas dźwigał na sobie ciężar tej walki? A to była
            nie jedna wypowiedź w podobnym "stylu" ze strony Tuska. Wtórowali mu w równie
            chamskim stylu zarówno Boni, Szejnfeld i Rostowski, jak i Mucha czy
            Kidawa-Błońska lub Pitera!
            • jedyny.kkk Re: Mylisz nieuctwo i obłudę z przejęzyczeniem si 10.07.10, 22:07
              Taak a pis to ludzie kryształowi i mówia prawdę i samą prawdę. Możesz
              być taki naiwny i w to wierzyc proszę bardzo, możesz również wierzyć ze
              ziemia jest płaska bo to równie prawdopodobne ale mnie w to nie
              wkręcaj. Ja słyszałem podłe i głupie wypowiedzi z obu stron i to w
              podobnym natężeniu.
    • dialektyka Jeszcze nie raz POpuścisz stolca. 10.07.10, 18:04
      Jeszcze nie raz POpuścisz stolca jak zobaczysz w działaniu tego
      bezkonfliktowego człowieczka.
      • kaczkodyl Re: Jeszcze nie raz POpuścisz stolca. 10.07.10, 18:08
        dialektyka napisał:

> Jeszcze nie raz POpuścisz stolca jak zobaczysz w działaniu tego
        > bezkonfliktowego człowieczka.
        Tobie się zdarzało?
        • dialektyka Mnie to się nigdy nie zdarza, oczywiście. 10.07.10, 18:50
      • haen1950 Re: Jeszcze nie raz POpuścisz stolca. 10.07.10, 18:08
        W jego przypadku trudno mówić o stolcu. Bura ciecz, 24h.
        • jedyny.kkk Re: Jeszcze nie raz POpuścisz stolca. 10.07.10, 18:15
          Widzę że zlecieli się znawcy tematu. Hmm nie zazdroszczę, ale
          zgłębiajcie dalej ten gó...any temat, smacznego.
        • dialektyka I to jeszcze z krwią. 10.07.10, 18:54
      • jedyny.kkk Re: Jeszcze nie raz POpuścisz stolca. 10.07.10, 18:10
        No w porównaniu z Jarosławem jest Bronek całkowicie bezkonfliktowy.
        Jarosław jednego dnia opowiadał że szubrawcom ręki nie podaje a na
        następny dzień kubełek zimnej wody żeby władza nie uciekła i podawał.
        • dialektyka Oj!Chyba ci się Bronek z Jarkiem, POmylił. 10.07.10, 18:56
        • dialektyka Jarek, to ten niższy i bez wąsów. 10.07.10, 18:58
    • dialektyka Sąsiedzi Hitlera też go brawami witali. 10.07.10, 18:15
      Sąsiedzi Hitlera też go brawami witali.

To są zachowania grzecznościowe.
      Oczywiście nie zrównuję tu "hrabiego" z Hitlerem.
      Broń Boże.
      Przecież wszyscy dobrze wiemy, że się różnią.

Oni tak się cieszą jak ci Kenijczycy ze zwycięstwa Obamy.
      Wszyscy oni myśleli, że Obama załatwi im wszystkim legalny wyjazd do
      USA i oczywiście bardzo dobrą pracę. Już tak nie myślą.
      • jedyny.kkk Re: Sąsiedzi Hitlera też go brawami witali. 10.07.10, 18:19
        Wspaniałe sa te kawały z autobusów podmiejskich o kenijczykach i
        żydach. Ciekawe czy w kenii też jest taka ciemnota co opowiada
        analogiczne dowcipy o białasach. W kenii żartują że w europie to jest
        naród którego prawie 50 procent w wyborach prezydenckich głosowało na
        kaczkę. Też zabawne.
        • dialektyka Oni się aż POsikali ze śmiechu, ze cioł 10.07.10, 18:48
          Oni się, aż POsikali ze śmiechu, że cioł polskim prezydentem został.
          U nich to, nie byłoby możliwe.

• jedyny.kkk Re: Oni się aż POsikali ze śmiechu, ze cioł 10.07.10, 18:57
            No tak ale po 24 Jarosław już stracił chwilowe prowadzenie i teraz się
            z nas nie smieją. Prezentujesz dokładnie ten sam poziom co Lemingi
            stojące na lotnisku w Glasgow i witające Lecha transparentem spieprzaj
            dziadu. To mnie zniechęca do polityki że po obu stronach tyle lemmingów
            kiboli wierzących że to wojna. Wyluzuj chłopie i nie osmieszaj się tymi
            buraczano ksenofobicznymi żarcikami.
            • dialektyka Napisałem "został" czytaj ze zrozumieniem tekstu. 10.07.10, 19:00
              • jedyny.kkk Re: Napisałem "został" czytaj ze zrozumieniem tek 10.07.10, 19:04
                Nie podniecaj się za mocno bo popadasz w groteskowa błazenadę, która
                niestety jest bardziej głupia niż śmieszna.
    • marouder.eu Mieszkancy wsi Powisle witaja swojego.. 10.07.10, 18:22
      ..soltysa:)
      Zebrany spontanicznie tlum kwiatamy i zwyczajowo grochowko na boczku uhonorowal
      zwyciezce walky o wolnosc i demokracje.
      Grochowkie pochlonela w try miga niezastapiona w takych wypadkach zasluzona
      malzonka soltysa!
      • ploniekocica Re: Mieszkancy wsi Powisle witaja swojego.. 10.07.10, 18:24
        Boże, jakim Ty Marouderze makabrycznym prostakiem się stajesz z dnia na dzień.
        Smutne to okropnie.
        • marouder.eu Makabreske, moja Droga, to zarzadziliscie wy.. 10.07.10, 18:48
          ...mnie, powolujac na prezydenta tego glabiastego melepete:)
          Przy tym wyrzadziliscie krzywde partii, z ktora sympatyzujecie. Rozpisywac sie
          na ten temat nie bede. Poczekam na aktywnosc panahrabiprezydenta:)
          • ploniekocica Re: Makabreske, moja Droga, to zarzadziliscie wy. 10.07.10, 18:58
            to poczekaj, a nie jazgocz o grochówkach i sołtysach, bo sobie wystawiasz
            świadectwo. a propos melepet to trudno o wieksza od Ciebie - facet wygadujący
            takie idiotyzmy na forum i czepiający sie wyglądu kobiety bez końca to już nawet
            nie jest melepeta.
            • marouder.eu Jakiego wygladu??!! Nic nie napisalem o wygladzie! 10.07.10, 19:02
              Napisalem jedynie, ze wtrzachnela miske grochowki w try miga!
              Co mam poradzic na szybkosc wioslowania lyzka malzonki soltysa?!
              Mam klamac?!
              • ploniekocica Re: Jakiego wygladu??!! Nic nie napisalem o wygla 10.07.10, 19:08
                Rozumiem, że Żoliborz to metropolia, a Powiśle to wiocha, a widoczna na zdjęciu
                zabytkowa kamienica to chata kryta strzechą? A Ty tam byłeś i widziałeś, jak
                szybko pierwsza dama jadła grochówkę? Gratuluję inwencji - dowcipy na poziomie
                wczesnego gimnazjum.
                • jedyny.kkk Re: Jakiego wygladu??!! Nic nie napisalem o wygla 10.07.10, 19:10
                  Na szczęście nawet w gimnazjach zdarza się wyższy poziom
                • marouder.eu Trudno! Jaki prezydent, takie dowcipy! 10.07.10, 19:11
                  Bylo nie wybierac!
                  Nadto ja nie bronie nikomu posilku!
                  Niech je jak chce, badz jak umie:)
                  Smacznego
                  • jedyny.kkk Re: Trudno! Jaki prezydent, takie dowcipy! 10.07.10, 19:13
                    Raczej jacy wyborcy takie dowcipy.
                    • marouder.eu Predzej prostsza symetria, ktora opisalem.. 10.07.10, 19:19
                      ..wczesniej:)
                      Ty wiesz, ciesze, sie, ze Bronek zostal prezydentem.
                      takiego "uzywania", jako zlosliwiec i facecjonista nie mialem nawet za s.p.
                      Lecha, oraz Lecha W.:)
                      • jedyny.kkk Re: Predzej prostsza symetria, ktora opisalem.. 10.07.10, 19:45
                        Tak myślałem że błaznujesz od zawsze. widać wprawę oraz brak zdolności
                        do normalnych zachowań. Ano jak się nie umie być normalnym to można się
                        wyróżnić jako nienormalny, wolna wola, błaznuj dalej.
                        • cymber.gaj Re: Predzej prostsza symetria, ktora opisalem.. 10.07.10, 20:09
                          jedyny.kkk napisała:

> Tak myślałem że błaznujesz od zawsze. widać wprawę oraz brak zdolności
                          > do normalnych zachowań. Ano jak się nie umie być normalnym to można się
                          > wyróżnić jako nienormalny, wolna wola, błaznuj dalej.

Jego żałosne wypociny to pukanie w dno od spodu. Szkoda na niego czasu. Litość i trwoga.
                          • marouder.eu zalosne wypociny? 10.07.10, 20:15
                            Zbierajace wieksza czesc wpisow w watku?:)
                          • jedyny.kkk Re: Predzej prostsza symetria, ktora opisalem.. 10.07.10, 20:16
                            Nie mów tak. Dostarcza tyle zabawy że gdyby tak tylko udawał to bilety
                            na ten występ byłby strasznie drogie. A tu taki samorodny talent.
                            Forumowy błazenek z misją ;))
                            • cymber.gaj Re: Predzej prostsza symetria, ktora opisalem.. 10.07.10, 20:45
                              Mnie dziwnie czegoś nie bawi. Przykro mi.
                              • jedyny.kkk Re: Predzej prostsza symetria, ktora opisalem.. 10.07.10, 21:21
                                A potrafisz ten jego bełkot brać na poważnie i serio? Zwizualizuj sobie
                                jakbyś się czuł jakbys takie bzdury słyszał w realu, ja na peno nie
                                zachowałbym powagi. Sorry nie umiem powstrzymywać śmiechu.
                                • marouder.eu Zwizualizuj sobie wspoczesnego Bronka.. 10.07.10, 21:56
                                  ..ze wspolczesna Anna w zalotach a odechce ci sie seksu:)
                                  • jedyny.kkk Re: Zwizualizuj sobie wspoczesnego Bronka.. 10.07.10, 22:11
                                    Auć jakie prostactwo z ciebie wyłazi, aż słabo się robi. Buractwo to
                                    chyba twoja najlepsza strona. Szczere gratulacje większego nie
                                    spotkałem przez ostatnie 50 lat
                                    • marouder.eu Wizualizacja Bronka w postaci lepszej niz.. 10.07.10, 22:18
                                      ..ja utrzymuje w realu jest prostackim zamchem na inteligencje i wrazliwosc.
                                      Przyznaje:)
                                      • jedyny.kkk Re: Wizualizacja Bronka w postaci lepszej niz.. 10.07.10, 22:26
                                        No to możesz być spokojny, żaden zamach ani na inteligencję ani na
                                        wrazliwość w żaden sposób tobie nie zagraża. A buractwo i prostactwo
                                        próbuje się wykorzenić edukacyjnie, ale nie bój się, twój przypadek
                                        jest tak beznadziejny że nie podda się edukacji i specjalista na
                                        pewno zaleci nie drażnić i czekać na biologiczne rozwiązanie
                                        problemu. W sumie jesli brak ci powodów do dumy to bycie burakie i
                                        prostakiem w stopniu ogromnym jest jakimś osiągnięciem. Nie wiem
                                        czemu uważasz że to powód do dumy ale... każda sroczka własny ogon
                                        chwali. Widocznie to ci tylko zostało. Sorry ale do tego stopnia
                                        przekroczyłeś normy w buractwie że teraz zacznij mędzić komuś innemu
                                        bo mnie się zrobiło niedobrze. Proste buraki po przekroczeniu pewnej
                                        granicy powodują odruch wymiotny.
                                        • marouder.eu Probowalem ci wlozyc w glowe, ze glupich nie sieja 10.07.10, 22:39
                                          Rodza sie sami i lgna, swoj do swego:) Jak ty do uproszconej formy polityki
                                          narodzonej aktualnie z Bronka:)
                                          bedzie Ci trudno:)

Nadto, synku, sam boj sie o specjaliste, bo tego, ktory rozezna sie w twoich
                                          rozlicznych nerwicach, samonapedzajacych sie w duzej czesci, naprawde nie jest
                                          latwo!
                                          • normalnyczlowiek1 jedyny.kkk pustosłowiem sam siebie POmpuje, niczym 10.07.10, 23:13
                                            marouder.eu napisał: Nadto, synku, sam boj sie o specjaliste, bo tego, ktory
                                            rozezna sie w twoich rozlicznych nerwicach, samonapedzajacych sie w duzej
                                            czesci, naprawde nie jest latwo!

---> narcyz przed zwierciadełkiem. On chyba z tych PrymitywnychOnanistów, jak
                                            niesiołowski, kutz lub palikot...
                                            • jedyny.kkk Re: jedyny.kkk pustosłowiem sam siebie POmpuje, n 10.07.10, 23:21
                                              Mierzenie swoją miarka zawsze doprowadzi cię do myśli o onanistach. Na
                                              szczęście nie oglądam tv, zawsze mówili że to ogłupia i widzę po was że
                                              nawet gorzej. Choć buractwo i prostactwo musieliście mieć w genach bo
                                              tego się nie nabierze nawet od kablówki z tvn 24
                                              • marouder.eu Chlopczyku, nie oglum bez pia mnie TV, bo jej nie 10.07.10, 23:42
                                                ..oglaam, a nie ogladam, bo nudna, sztampowa, przy tym bez zasad poza zasada jak
                                                najwiekszego zysku:)
                                                Przedsiebiorstwu to sie upieka jesli zajmuje sie inna dzialka niz informacja:)
                                                Mowie o zasadzie maksymalizacji zysku.
                                                • jedyny.kkk Re: Chlopczyku, nie oglum bez pia mnie TV, bo jej 11.07.10, 00:05
                                                  Tu już zajechałes poważnym bełkotem, ale niech ci będzie. Jak chcesz
                                                  mogę napisać nawet że masz rację choc kompletnie nie wiem co ma piernik
                                                  do wiatraka. Chyba powinieneś zainwestować w słownik i parę książek bo
                                                  powtarzasz usłyszane frazy kompletnie bez sensu je łącząc w nielogiczną
                                                  całość.
                                          • jedyny.kkk Re: Probowalem ci wlozyc w glowe, ze glupich nie 10.07.10, 23:18
                                            Nie napinaj sie bo ci sie do końca puszka przegrzeje. Mnie tak samo
                                            daleko do gajowego jak do twojego ukochanego kartofla a na wybory
                                            szkoda mi czasu, nie jestem lemmingiem, nie znam kandydatów, żadnego na
                                            oczy nie widziałem, a mnie telewizja nie zrobi z mózgu wody jak tobie.
                                            Obaj siebie warci.
                                            • marouder.eu Ja? zwariowales ze szczetem, synku:)/nt 10.07.10, 23:33

• jedyny.kkk Re: Ja? zwariowales ze szczetem, synku:)/nt 11.07.10, 00:10
                                                Aaaa to znaczy zrozumiałeś? I z tego wnioskujesz że mi rozum odebrało?
                                                Nadajemy na jednej fali? A może to tobie się polepszyło troszkę? Za
                                                dużo spożywasz misiu tej gazecianej demagogii bo wypływa ona z ciebie
                                                na okrągło. Spróbuj mysleć samodzielnie. Przestań wierzyć że politycy
                                                ci zrobia dobrze bo wogóle im to nie w głowie i nie po to oni startują
                                                w wyborach żebyś ty coś z tego miał. Nie daj sie nabierać na takie
                                                głupie kity jak dziecko 5 letnie.
              • jedyny.kkk Re: Jakiego wygladu??!! Nic nie napisalem o wygla 10.07.10, 19:09
                Czym bardziej będziesz się pluj jaki jest Bronek i jego małżonka to
                zważywszy że nijak nie powtórzysz jego osiągnieć naturalnie będziesz
                pokazywał że jesteś niestety jeszcze od niego słabszy. Opluwanie
                przeciwników umniejsza zwycięstwo, choć fakt że tym razem zwycięstwa
                nie było. Lemmingi nauczcie się przegrywać zamiast błaznować na forach
                żeby rozładować frustrację. Wyluzujcie w końcu to naprawdę niewielka
                różnica który wygrał.
                • marouder.eu Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac.. 10.07.10, 19:13
                  ..jesli wypluka usta i zastosuje wyjalowiona gaze miedzy swymi usty a moim
                  posladkiem?
                  Tak, moze:)
                  • jedyny.kkk Re: Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac. 10.07.10, 19:20
                    Właśnie w tym sęk że Bronek mógłby nawet znizyć się do twego poziomu w
                    taki sposób. Kłopot w tym że ty na jego poziom nie zniesiesz się w
                    żadnym aspekcie. I to niestety doprowadza cię do tej twojej delirki
                    umysłowej i sraczki słownej. Ale nie krępuj się was jest tu tylu
                    sfrustrowanych trolli że każdy się przyzwyczaił. Bez was w sumie byłoby
                    nudno. Zwłaszcza że ja na wyborach byłem tylko raz w życiu i to ponad
                    20 lat temu. Tak się złożyło że mnie tą choroba nie zarazili za to nie
                    znoszę chamstwa i prostactwa którego jesteś uosobieniem doskonałym.
                    • marouder.eu Przynaje Ci racje!W zyciu mrowek i za Chiny Ludowe 10.07.10, 19:45
                      ..nie wzniose sie na poziom Bronka, gdyz, albowiem, nieprawdaz pozostawilem go
                      za soba, co uczynilem nie bez zalu, w wieku lat 13. Mniej wiecej. Regresji zas
                      moglby we mnie dokonac chyba tylko jakis atak bejsbolem prosto w ciemie:)
                      • jedyny.kkk Re: Przynaje Ci racje!W zyciu mrowek i za Chiny L 10.07.10, 19:48
                        To w wieku 13 lat doznałeś wypadku który cię tak psychicznie okaleczył?
                        Współczuję ale nie licz na to że jak cię walną drugi raz to ci się
                        polepszy. Ale fakt że pogorszyć się wiele nie może. Pisząc takie
                        głupoty sam się poniżasz ale to jest tak wysoko ponad poziomem twojej
                        percepcji że w zasadzie nawet teoretycznie nieosiagalne dla ciebie.
                        • marouder.eu Nie, dziecko:) 10.07.10, 19:57
                          Jak sadze, moj system nerwowy byl na tyle wtedy wydolny, by uzupelnic swoje
                          spektrum o faze krytyczna w rozwoju inteligencji:)
                          • jedyny.kkk Re: Nie, dziecko:) 10.07.10, 20:19
                            Skoro wtedy osiągnął szczyt to szczerze mówiąc i tak niewiele jak na
                            nastolatka. Nie martw się, nie tylko ciebie dotyka to nieszczęście a ta
                            faza krytyczna to trwa jak widzę do dzisiaj i ani mysli ustąpić ;)
                            • marouder.eu Mysle, ze nie wiesz o czym mowisz:)/bt 10.07.10, 20:39

• jedyny.kkk Re: Mysle, ze nie wiesz o czym mowisz:)/bt 10.07.10, 21:22
                                A ja nie wierzę że myslisz.
                                • marouder.eu To nie moja rzecz jak i o czym myslisz:)F 10.07.10, 21:25
                                  Faktem jest natomiast, ze nie udalo mi sie nigdy "myslec" twoim sposobem:)
                                  • jedyny.kkk Re: To nie moja rzecz jak i o czym myslisz:)F 10.07.10, 21:30
                                    Mnie na szczęście ten zespół dolegliwości zwany twoim mysleniem nie
                                    dolegał więc jak widzisz nie ma powodu do zmartwień.
                                    • marouder.eu Dolegal ci za to inny, bardziej przykry:) 10.07.10, 21:54
                                      Jak sadze, rozumiesz, ze wspolczulem ci:)
                                      • jedyny.kkk Re: Dolegal ci za to inny, bardziej przykry:) 10.07.10, 22:20
                                        Niepotrzebnie dałes sobie wmówić że myślenie boli. Ale współczuj sobie,
                                        smacznego, jak chcesz mogę nawet udawać że ci zazdroszczę jak ci się
                                        lepiej od tego zrobi.
                                        • marouder.eu Mnie nie, dziecko, ciebie za to boli w tak wielu.. 10.07.10, 22:23
                                          ..wymiarach to myslenie, ze rzecz jasna boje sie o ksztalt kraju:)
                                          • jedyny.kkk Re: Mnie nie, dziecko, ciebie za to boli w tak wi 10.07.10, 23:25
                                            Spokojnie, chłopie, wysyp chamsko buraczanych trolli na forum gazety
                                            wyborczej nie zachwieje krajem. To że masz zawroty głowy jak się
                                            próbujesz skupić i pomysleć samodzielnie to nie znaczy ze jest
                                            trzęsienie ziemi. Jesteście pyskaci i głupowaci ale całkowicie nie
                                            grozni w skali kraju
                                            • marouder.eu Ty mnie uwazasz za trolla, w tym chamsko- 10.07.10, 23:37
                                              - buraczanego?
                                              I nie jestes ciekaw za co ciebie uwazaja twoi przyjaciele, chlopcze?
                                              • jedyny.kkk Re: Ty mnie uwazasz za trolla, w tym chamsko- 11.07.10, 00:15
                                                Nie wiem skąd ci przyszli na mysl moi przyjaciele, to pewnie wstęp do
                                                kolejnej genialnej buraczanej zagrywki z prostackim grepsem? Dawaj
                                                niech będzie zabawnie do końca, przecie inaczej nie umiesz.
                  • ploniekocica Re: Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac. 10.07.10, 19:20
                    ewentualnie wypłucze! tu sobie wstaw epitety, którymi powinnam określić
                    kogoś, kto lży niewybrednie wybranego prezydenta, a sam nie zna form
                    polskiego czasownika.
                    • jedyny.kkk Re: Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac. 10.07.10, 19:50
                      Możesz się śmiać z cudzych słabości ale ja bez automatycznego
                      podkreślacza błędów który mam włączony piszę językiem zrozumiałym
                      jedynie dla wysoko wyspecjalizowanych dyslektyków, o piśmie ręcznym nie
                      wspomnę bo nie chcę sam sobie dokładać ;)
                      • ploniekocica Re: Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac. 10.07.10, 19:58
                        Się nie śmieję i się pojedynczych literówek ani błędów ortograficznych nie
                        czepiam zwykle. Ale "podkreślacz" z pewnością nie puściłby słowa "wypłuka" :)
                        • jedyny.kkk Re: Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac. 10.07.10, 20:21
                          Wiesz że on tak potrafi czasem zawiesić się w niespodziewanym momencie,
                          że potem sam boki zrywam jak zobacze co wyszło;) A brak znajomości
                          ortografii to akurat najmniejsza wada tego trolla, nie uważasz?
                          • ploniekocica Re: Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac. 10.07.10, 20:26
                            To gramatyka nie ortografia :)
                            Poniżej wyłożyłam powód czepiania się tego "wypłuka" - ktoś, kto nazywa Powiśle
                            wsią, prezydenta elekta sołtysem a sam kompromituje się takimi
                            prowincjonalizmami - wstyd!
                            • jedyny.kkk Re: Czyli, ze Bronek moze mnie w doope pocalowac. 10.07.10, 20:30
                              ale to z pełną premedytacją! On uwielbia sikać pod wiatr i dlatego jest
                              taki jaki jest.
                            • marouder.eu Jak mnie kto zna, wie, ze od dziesiecioleci.. 10.07.10, 21:00
                              ..niestety mam dysortografie:)
                              Jak Pani widzi, radze z nia sobie jako tako et niezobowiazujaco:)
                              • ploniekocica Re: Jak mnie kto zna, wie, ze od dziesiecioleci.. 10.07.10, 21:05
                                Z całym szacunkiem, ale nieumiejętność odmieniania czasowników i używanie form
                                prowincjonalnych, nie ma nic wspólnego z dysortografią. gdybyś napisał
                                "wypłócze" nie czepiałabym się i potraktowałabym to jako drobną pomyłkę :)
                                • marouder.eu I? 10.07.10, 21:14
                                  Ze dwa tygodnie temu sytuacyjnie pomoglem Rosjance w Krakowie. Nadmieniam, ze w
                                  zywym rosyjskim nie mowilem ze 4 lata. Na koniec zapytala mnie: "A wy Ruskij?"
                                  na co zgodnie zprawda odpowiedzialem, ze nie.
                                  Ergo lepiej mowie, niz pisze:)
                                  Takze po polsku:)
                                  • jedyny.kkk Re: I? 10.07.10, 21:25
                                    Nie tłumacz się już, tu nikt nie dyskryminuje prowincjonalnych trolli
                                    ;)) A rosjanka myślała że ty ruski z zupełnie innego powodu, wyczuła
                                    mentalność kołchoznika i zacięcie bolszewickiego agitatora.
                                    • marouder.eu Czys jest Kocica, wspolczesny abituriencie? 10.07.10, 21:30
                                      Tez sie ciesze, ze udalo ci sie przebrnac przez zawilosci tworczosci Marii
                                      Konopnickiej i twierdzenia Talesa, ale moze ta raza odstap:)
                                      Spotkamy sie zapewne jeszcze nie raz
                                      Nie zapomnij odpowiedziec na pytanie!
                                      • jedyny.kkk Re: Czys jest Kocica, wspolczesny abituriencie? 10.07.10, 21:35
                                        Mierzenie swoją miarką jak widzisz zawsze sprowadzi cię na manowce.
                                        Gdybyś mógł wznieść się ponad własne ograniczenia... Ale niestety, jak
                                        to mówią trolla latać nie nauczysz, pełzaj więc dalej.
                                        • marouder.eu Ale nie jestes Kocica, abituriencie? 10.07.10, 21:46
                                          Wiec sie nie wpjordalaj:)
                    • marouder.eu Czego ty chcesz, kocico? 10.07.10, 19:55
                      Bym uszanowal wybor? realnie ten wybor szanuje, co nie oznacza nierozumnej
                      akceptacji osoby przy jej braku kompetencji. Bronek prezydentem? Ciesz sie, poki
                      mozesz:)
                      Bronek sprawi ci wiele poznawczych niespodzianek, na ktore ciesze sie zawczasu:)
                      • ploniekocica Re: Czego ty chcesz, kocico? 10.07.10, 20:05
                        Nie musisz niczego szanować oprócz siebie samego, a takimi komentarzami
                        pokazujesz, że nie szanujesz siebie, swojej żony i swoich dzieci, bo pokazujesz
                        im, że tak wolno jeździć po rodzinie czyjejś. Bez powodu. Gdybyś podał
                        jakiekolwiek argumenty - "wkurza mnie Komorowska, bo powiedziała, zrobiła to i
                        to" ok, a Ty wymyślasz pierdoły o grochówce, popisując się błędami językowymi,
                        które niestety świadczą o Twoim prymitywizmie, co napiętnowałam zresztą tylko
                        dlatego, iż zarzucasz innym wieś, grochówkę i prostactwo.
                        • marouder.eu Nie mam zony, a dawna swoja zone szanuje:) 10.07.10, 20:14
                          Ktos, kto wbrew naturalnej o sobie prawdzie, ze jest nie zdatny, osiagnal szczyt
                          w naszym panstwie, winien liczyc sie z tym, ze wywodzzic mu ten brak zdatnosci
                          beda na rozne sposoby. W tym i moj, jesli spostrzege watek podobny do obecnego:)

Jak sadze, obydwoje znamy realia lat 70-tych ubieglego wieku, wiec o paralele
                          nie trudno
                          • ploniekocica Re: Nie mam zony, a dawna swoja zone szanuje:) 10.07.10, 20:23
                            Brak zdatności wyrzucać za pomocą grochówki i żartów z żony? Po czynach go
                            poznacie, a nie po tym ilu dowcipnisiów mało śmiesznych obrazi jego rodzinę na
                            forum. Żartujesz?
                            Co maja wspólnego lata 70. z Twoimi głupimi żartami? Chyba jedynie to, że Ty i
                            Twój wódz bardzo się mentalnie do tamtego czasu upodabniacie, chociaż raczej
                            optowałabym za latami 50. i 60.
                            • marouder.eu Nie mam wodza, a twoj przypomina mi.. 10.07.10, 20:30
                              ..primadonne ze spalonego teatru:)
                              Zaczym moze odczytaj pierwszy post w watku autorstwa Ryj, by moze wiedziec skad
                              te skojarzenia z latami 70-tymi:)
                              • ploniekocica Re: Nie mam wodza, a twoj przypomina mi.. 10.07.10, 20:39
                                Ja rozumiem, że sąsiedzi wywieszający transparenty są żałośni, a wielbicielki
                                Jarosława z transparentami nie są. Mimo, ze ilość tych manifestacji prokaczej
                                jest niewspółmiernie duża w stosunku do czegokolwiek innego.
                                Chociaż w sumie rozumiem Cię, bo znając Twoją obsesję i kompleksy na punkcie
                                Ryja po prostu musiałeś mu w wątek narobić i to za przeproszeniem wyraźnie po
                                grochówce.
                                Tak a propos ja nie mam wodza i nigdy nie miałam natomiast moj kandydat na
                                prezydenta nim został i nie zmieni tego żaden Marouder nawet Europejski:)
                                • marouder.eu Jak wolisz:) 10.07.10, 20:49
                                  Persowie w swoim zaratusztranizmie wyznawali zasade, ze czlowiek posiada wolna
                                  wole w dziedzinie swoich dzialan, intencji i zaniechan, nie jest jednak wladny,
                                  choc ponosi za te sfere odpowiedzialnosc, by miec wladze nad skutkami tychze:)
                                  • jedyny.kkk Re: Jak wolisz:) 10.07.10, 21:29
                                    A wniosek z tego że jak mierzysz swoją miarką będziesz we wszystkich
                                    widział oszołomów ;)
                                    • marouder.eu Jestes w koncu na tych studiach, czy nie? 10.07.10, 21:32
                                      Czy dalej siedzisz w Sierpcu?
                                      • jedyny.kkk Re: Jestes w koncu na tych studiach, czy nie? 10.07.10, 21:38
                                        Niestety musisz szukać dalej miłości swego zycia. Może jeszcze czeka w
                                        sierpcu, bujnij się te 10 minut rowerem to się przekonasz a nie tylko
                                        trollujesz przed kompem całe dnie ;)
                                        • marouder.eu Ha, zgadlem:) 10.07.10, 21:48
                                          A jak zgadlem, to, gdy zajedziesz w koncu do Krakowa, ty mi stawiasz kasztelana
                                          a ja ci jakies tutejsze:)
                                          • jedyny.kkk Re: Ha, zgadlem:) 10.07.10, 23:01
                                            Niestety zgadłeś jak kulą w płot, sierpc to nawet nie mam pojęcia gdzie
                                            jest i nie chce mi się sprawdzać, a w krakowie ostatni raz byłem w 1991
                                            roku. I jakos mnie nie cięgnie.
                                            • marouder.eu Kak choczietsia:) 10.07.10, 23:09
                                              Slowom, dobrogo utra i zdorowia zelaju:)
                          • jedyny.kkk Re: Nie mam zony, a dawna swoja zone szanuje:) 10.07.10, 20:29
                            I tu masz rację! Paradoksalnie! Ale to innymi słowy: obojętnie kto i co
                            zawsze za nim będą kundle różnej maści ujadały. Ale skoro sam wybrałeś
                            taką pozycję trudno, widocznie ci się podoba.
                  • zapijaczony_ryj Oj, wy Pisdogłowe kochajace inaczej tylko byście 10.07.10, 22:17
                    marouder.eu napisał:

> ..jesli wypluka usta i zastosuje wyjalowiona gaze miedzy swymi usty a moim
                    > posladkiem?
                    > Tak, moze:)

się pieścili:i tulili od tylca:
                    passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg
                    Niestety, wasze nie doczekanie PEDAŁY!!
                    • marouder.eu Won, smrodzie ze swojego watku!/nt 10.07.10, 22:24

• zapijaczony_ryj To forumowy głupek od kapowania, ubliżania i 10.07.10, 18:48
          ploniekocica napisała:

> Boże, jakim Ty Marouderze makabrycznym prostakiem się stajesz z dnia na dzień.
          > Smutne to okropnie.

klikania kosza, a przy klikaniu bawi się "Wackiem" i ma orgazm
          • jedyny.kkk Re: To forumowy głupek od kapowania, ubliżania i 10.07.10, 19:12
            Ale pojechałeś po bandzie;) dostałem czkawki ze smiechu. A to dobre.
        • absoluut Re: Mieszkancy wsi Powisle witaja swojego.. 10.07.10, 18:55
          Krytykujesz marudera,a zerknij w swą sygnaturkę.

Jest właśnie prostacka.

ploniekocica napisała:

> Boże, jakim Ty Marouderze makabrycznym prostakiem się stajesz z
          dnia na dzień.
          > Smutne to okropnie.
      • jedyny.kkk Re: Mieszkancy wsi Powisle witaja swojego.. 10.07.10, 18:26
        Błaznuj dalej, ale spróbuj jeszcze z żartami na poziomie może ci się
        uda.
        • marouder.eu Only w wypadku jakiego-takiego poziomu.. 10.07.10, 18:44
          ..zachowania sie pana soltysa, jego malzonki, kancelarii, mnogich dzieciat etc,
          oraz sposobu zapisu tych "faktow" w formie watku:)
          Inaczej pokaze, jak sie zniecheca do PO jak kiedys ukazywalem drogi, ktorymi
          mozna pojsc, by obrzydzic PiS:)
          • jedyny.kkk Re: Only w wypadku jakiego-takiego poziomu.. 10.07.10, 18:52
            To z ciebie taki ukazywacz-ekshibicjonista forumowy? Niestety na razie
            zniechęcasz do bucowatości i to na dodatek własnej. Masz misję chłopie
            widzę i tego sie trzymaj. EOT
            • marouder.eu W zadnym wypadku nie uzywalbym na twoim miejscu.. 10.07.10, 19:08
              ..slow, ktore rozumiesz jedynie "intuicyjnie":)
              Ponadto, wybory sie skonczyly, nieprawdaz?
              I teraz wolno mi sie przejechac po nielubianym przeze mnie urzedniku panstwowym
              jak chce i kiedy chce, bylem zachowal jaki-taki zwiazek miedzy rzeczywistoscia,
              a tym co pisze:)

Zapewniam, ze jako nie-polityk, potrafie znacznie ostrzej i, podejrzwam,
              trafniej neglizowac idiotyzmy, niz Palikot:)
              Jesli tylko mi sie chce, rzecz jasna:)
              • jedyny.kkk Re: W zadnym wypadku nie uzywalbym na twoim miejs 10.07.10, 19:15
                Nie zachowujesz żadnego związku z rzeczywistością obnażając głównie
                idiotyzmy własne. Może nawet chciałbyś inaczej ale nie potrafisz.
                Plucie jadem dla odreagowania kompleksów i frustracji to dość
                powszechnie spotykana forma trollizmu i nie jesteś nawet oryginalny, a
                Palikot jak najbardziej.
                • marouder.eu - Nagotowalam caly duzy gar grochowki- opowiada.. 10.07.10, 19:23
                  ..Cecylia W., ktora prosi o nieujawnianie nazwiska
                  - I?- dopytujemy
                  - Wszystko wyzerli! Do cna..znaczy do dna!
                  - A co z kwiatamy?
                  - Kwiaty podobniez daly na hodowle krolykow.
                  • jedyny.kkk Re: - Nagotowalam caly duzy gar grochowki- opowia 10.07.10, 19:54
                    Fajne masz poczucie humoru, największą twoja zaletą jest to że dystansu
                    do normalności już nie powiększysz.
                    • marouder.eu - My, mnieszkancy tei kamnienicy.. 10.07.10, 20:25
                      ..zawsze przy Bronku stalym i stac bendziem!- deklaruje w imnieniu ogolu Olgert
                      Auswajs, ktorego rodzina ucierpiala w wyniku pozogi spowodowanej zaproszeniem
                      ognia bez zasniecie z zarzacym sie papierosem miedzy palcami pana Olgerda
                      • jedyny.kkk Re: - My, mnieszkancy tei kamnienicy.. 10.07.10, 20:36
                        Widzę że sporo się dzieje tam u was w tych barakach socjalnych. Nie
                        dziw że cię tak pokręciło
                        • marouder.eu - Nie:) U nasz spokoj:) 10.07.10, 20:54
                          Za to Bronek zapomnial wspomniec w swoich wywodach biograficznych, o krwie,
                          ktora wprowadzala go w arkana seksu. Kolegom opowiada, a malzonce i reszcie
                          spolecznstwa nie smie:)
    • allspice Re: Mieszkańcy bloku witają prezydenta Komorowski 10.07.10, 19:17
      No to fajnego sąsiada mają i na pewno wszyscy,jak jeden mąż oddali
      na niego swój głos w wyborach...trochę inaczej zachowali się sąsiedzi
      Yaro na Żoliborzu - zwyczajnie nie zagłosowali na niego:)
    • normalnyczlowiek1 To wy wszyscy z tej samej WSI? 10.07.10, 19:19
      zapijaczony_ryj_banowany24razy napisał: Ja też się cieszę razem z nimi. Mam też
      naprawdę kilka kroków do tej kamienicy.
      • jedyny.kkk Re: To wy wszyscy z tej samej WSI? 10.07.10, 19:52
        Jak ja uwielbiam takie konstatacje, pycha, sama pycha. napisz jeszcze
        że to osiedle żydowskich ubeków i podeprzyj się autorytetem rydzyjka.
        • normalnyczlowiek1 Może wytłumacz spokojnie o co ci chodzi. 10.07.10, 20:18
          jedyny.kkk napisała: napisz jeszcze że to osiedle żydowskich ubeków i podeprzyj się autorytetem rydzyjka.

---> Piszę o tym o czym wiem i jestem pewny, że jest to prawda. O związkach Komorowskiego z WSI, o kontaktach z ruskimi agentami, o opluwaniu Anny Walentynowicz, o szczuciu na dziennikarzy i historyków masz pełno dostępnych informacji. Natomiast nic nie wiem o żadnym "osiedlu żydowskich ubeków" i dlatego o tym nic nie wspominałem. Ale jeśli masz jakieś informacje na ten temat, to je podrzuć, sprawdzę czy są prawdziwe i wtedy może wykorzystam przy jakiejś okazji ...
          Tekst linka
          • jedyny.kkk Re: Może wytłumacz spokojnie o co ci chodzi. 10.07.10, 20:45
            Z tego prosty wniosek że kiedy policjanci CBŚ pojechali na szkolenie w
            FBI zostali automatycznie amerykańskimi agentami? Ja bym się w to nie
            wgłębiał i nie przejmował zbytnio. Wszyscy prezydenci i premierzy
            finlandii od wojny do lat 90 na pewno a teraz to nie wiem, byli
            agentami KGB. Na pewno! I co? Widać mamy wolność słowa mimo to skoro
            możesz to linkować , pyszczyć na forum itp itd. Wolność panie! O to
            walczyła Anna Walentynowicz przecie, bo chyba nie o to żeby ją do KC i
            WSI zapisali.
            • normalnyczlowiek1 To tylko tacy jak ty takiegłupie wnioski wyciągają 10.07.10, 22:22
              jedyny.kkk napisała: Z tego prosty wniosek że kiedy policjanci CBŚ pojechali na szkolenie w FBI zostali automatycznie amerykańskimi agentami?

---> Masz zbyt wielkie luki w wiedzy, by ci coś konkretnie wytłumaczyć lub by z tobą o cokolwiek się spierać. Musiałbyś najpierw poduczyć się, m.in. o tym, czym się zajął aparat pezetpeerowski i esbecy, po 89 roku. Wtedy dopiero mógłbyś o tym rozmawiać bez ośmieszania się.

> Wolność panie! O to walczyła Anna Walentynowicz przecie

---> Widzisz, najśmieszniejsze, że rzeczywiście Anna Walentynowicz właśnie o to walczyła, ale ten, który mianował siebie nie tylko głównym, ale i jedynym obalaczem komunizmu, walczył o zupełnie coś innego. Jemu się wydawało, że po jego zwycięstwie wszyscy będą klęczeli przed nim na kolanach po wieczne czasy i będą pisali poematy na jego cześć. Takiemu Komorowskiemu też wolność słowa myli się często z pozwalaniem na pisanie pochwał do przywódców.
              Tu masz jednego "miłośnika" wolności słowa:
              Tekst linka
              A tu masz jego zakłamanego szefa:
              Tekst linka
              • jedyny.kkk Re: To tylko tacy jak ty takiegłupie wnioski wyci 10.07.10, 23:10
                No ale jakos przed nimi nie klęczysz a Jarosław może startować w
                wyborach więc jednak Walentynowicz zwyciężyła, to czemu zamiast się
                cieszyć jakies snujesz dywagacje. Twoi wrogowie sami się według ciebie
                kompromituja a ty zamiast się cieszyc biadolisz trzy po trzy. Lemming
                malkontent czy co?
                • normalnyczlowiek1 Niby dlaczego miałbym się cieszyć z twojej głuPOty 10.07.10, 23:27
                  jedyny.kkk napisała: a ty zamiast się cieszyc biadolisz trzy po trzy. Lemming
                  malkontent czy co?

---> lub z głuPOty innych? Tacy, to tylko biedni ludzie, zasługujący na
                  współczucie. Mi by było wstyd, tyle napisać, jak czasami ty i ... nic nie
                  napisać, wychodząc na bufona.
                  • jedyny.kkk Re: Niby dlaczego miałbym się cieszyć z twojej gł 11.07.10, 00:18
                    Nie ty wolisz wychodzić na prostackiego buraka który ukazuje i obnaża,
                    to już ustaliliśmy, ale nie wszyscy muszą być tacy jak ty, Zresztą to
                    by cię nie uszczęśliwiło, serio.
    • kukipl wazeliniarze są wszędzie, ten z pewnością liczy na 10.07.10, 20:09
      posadę oborowego przy opiece nad maciorką
    • hordol ryj znowu puscił b(r)onka 10.07.10, 23:37
      sama słodycz
      • mr.sajgon pani z bloku Bronka - tu mieszka duzo ludzi z reso 11.07.10, 19:01
        ru.......
        Czy to wymaga komentaqrza ;-)

To wypowiedz uslyszana w TVN.
      • zapijaczony_ryj Re: ryj znowu puscił b(r)onka 11.07.10, 19:43
        hordol napisała:

> sama słodycz

pisze się bąka, albo pierda, ale skoro tak lubisz się delektować bąkami to
        smacznego:

www.youtube.com/watch?v=XA78Q9C08-4&feature=related
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka