Gość: r IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.01, 03:26 A ja wiem, co się stało! Głośno nie powiem, bo rozumiem powody dyskrecji JKM, ale jak ktoś bardzo ciekaw, a nie zgadł, może napisać na mój adres: romans@box43.gnet.pl - powiem na ucho. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozef Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.01, 13:40 A co nas obchodzi ten pajac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PvB Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.01, 16:23 Chyba nie wiesz co mowisz! JKM to jeden z najmadrzejszych i najinteligentniejszych politykow w Polsce! A pajacem to mozesz byc ty jezeli tak piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.geschichte.hu-berlin.de 14.02.01, 17:42 Pax, pax ! Bylem kiedys swiadkiem, jak na detej konferencji, na ktorej klamstwa i naiwne uproszczenia do spolu z prostacka propaganda po prostu laly sie strumieniami JKM jako jedyna osoba wstal i glosno powiedzial to, o czym wszyscy mysleli. Brawo za odwage cywilna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.ict.pwr.wroc.pl 09.03.01, 16:18 Jeżeli on jest jednym z najmądrzejszych to na świecie są sami geniusze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.01, 01:10 hehehe...wypowiedz godna czytelnika GW...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Love Korwin IP: *.pace.edu 14.02.01, 23:40 Ty jestes pajac, a Korwin to jedyny polityk, ktory nie klamie. UPR chce wolnosci, a UW tylko twojej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleksy Wolny? na umysle? IP: *.as5300-12.dialup.nyc.ny.metconnect.net 19.03.01, 08:05 Oleksy i KGB moze podziekowac Mikkemu za publiczna obrone agenta Olina.Juz na drugi dzien, po ujawnieniu afery. A takze za wspaniala prowokacje z uchwala lustracyjna(wyskoczyl z nia ,jak Filip z konopii, gdy przygotowywano USTAWE lustracyjna), dzieki ktorej udalo sie obalic rzad Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Wolny? na umysle? 19.03.01, 13:40 Gość portalu: Oleksy napisał(a): > Oleksy i KGB moze podziekowac Mikkemu za publiczna obrone agenta Olina.Juz na > drugi dzien, po ujawnieniu afery. > A takze za wspaniala prowokacje z uchwala lustracyjna(wyskoczyl z nia ,jak > Filip z konopii, gdy przygotowywano USTAWE lustracyjna), dzieki ktorej udalo > sie obalic rzad Olszewskiego. Prezes Nurz w Bzuhu jest, byl i bedzie WIELKI niezaleznie od biezacej oceny Jego IQ! Zrozumiano!!! ;-))) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Janusz Korwin-Mikke IP: 213.25.212.* 15.02.01, 18:48 A ja myślę że JKM wszedł do "gabinetu cieni" i teraz ćwiczy przypadek "rząd rżnie głupa". Odpowiedz Link Zgłoś
pyrek Re: Janusz Korwin-Mikke 22.02.01, 13:19 Dzieki JKM polityka jest ciekawa! JKM jest najbarwniejsza postacia polskiej sceny politycznej! Ciekawe dlaczego nasza ?kochana? telewizja ?publiczna? tak malo Go pokazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.public.svc.webtv.net 24.02.01, 01:25 wale w kitniak wszystkich ktorzy nie powazaja Janusza Korwin Mikke. Wale w kitnak polska telewizje publiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.03.01, 13:53 Zaiste mąż to niezwykły i wielki tylko że "UNE gu niedocyniają" Odpowiedz Link Zgłoś