jola.iza1 15.07.10, 21:25 Pani poseł, może pani powtórzy, to co mówiła w RM?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:34 Sama se posłuchaj:) Źwa mać, je te jednostki :kempa , jojo, maciora, polaczek i kilku innych słyszę i słucham.Krótko, pan ksiądz zadaje pytania, państwo posłowie się zgadzają, a potem leci. No, i tu się sama skasuję. Pamiętaj, idzie na serio wojna, wojna o rydzykowe pojęcie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:37 Wojna to trwa od dawna, Pani Jolu.Izo1. :p Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:40 I tu się myli Pani, Pani Ave:) Jak wiesz słucham wroga nie od dziś, idą na całość:( Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:43 A towarzysze od Śniadka już dołączyli czy dopiero po wakacjach będą napierniczać śrubami w imię boże? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:44 W czym się mylę? Dawniej też szli. Tylko teraz wiedzą, że mają zi0br0 do stracenia, więc już się nie hamują. :p Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:51 W tym, że nie na gwoździe i opony, idzie o dzieci,rodzinę, i takietam, serio:( To jest nowa wojna, wojna o średniowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:59 ave.duce napisała: > Wygramy. > > :p że zacytuję klasyka - zrobimy im z d... jesień średniowiecza Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 22:06 Homo ludens kontra homo sovieticus. :p Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 22:02 Wiem, no popatrz jak Normalsa poniosło, wie w czym ribka:) Nie przyzna, że słucha i pisze, cóś jak Kempa - i mówi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 22:07 Ma beretkę z antenką, ot co! :p Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ave:) 15.07.10, 21:46 Ja założyłam wątek o pośle Polaczku, Ty myślisz, że ja nie mam nic innego do roboty, tylko szukać jakie pan poseł złożył interpelacje?? Ja tylko wysłuchałam tłumaczenia pana posła, przed panem księdzem i se założyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Jolu.Izo1 > 15.07.10, 21:54 No i gUd! ps. swoją drogą to wyszło na moje z tą Polską XXI ;) Łachudry. :p Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 15.07.10, 21:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
heofon Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:36 Powiedź mi co kwękała, bo ja na nią z fonią patrzeć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jaka piękna Kempa:) 15.07.10, 21:42 Nie ma, że boli, dyć to rodaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 [...] 15.07.10, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Czego boi się Czuma,że wystąpił w roli bolszewika? 15.07.10, 21:51 jola.iza1 napisała: Jaka piękna Kempa:) ---> Jak można takich ociężałych, jak Czuma ludzi dopuszczać do stanowisk i funkcji państwowych politycznych? On uważa, że nie jest istotny fakt braku merytorycznego uzasadnienia do postawionych przez Sekułę tez w raporcie komisji, bo PRZECIEŻ Pan Sekuła to taki porządny człowiek ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Czego boi się Czuma,że wystąpił w roli bolsze 15.07.10, 21:57 Czego się boi Czuma, że nie wystąpił?? Normals, Ty pewnie słuchasz RM ?? Czego się boi Kempa, że nie powtarza?? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Zmień fale! 15.07.10, 22:05 jola.iza1 napisała: Czego się boi Czuma ---> Nie słyszałaś, jak Czuma ,zamiast cokolwiek odpowiedzieć na jej zastrzeżenia nt. raportu Sekuły, zaczął Kempie zarzucać, jak tyPOwy bolszewik, że jej się nie chce pracować, że nic nie napisała ...? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nie zmienię!! 15.07.10, 22:13 Będę słuchać RM, chcę znać pomysły wroga Polski, chcę się bronić. No to jak Normals?? Oboje słuchamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nie zmienię!! 15.07.10, 22:24 On nie słucha, nie ma takiej fizycznej możliwości. Ten facet ma fiksacje na punkcie vibratora, na baterie do radia już mu nie styka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: wchodzę ... 15.07.10, 22:53 I tak trzymaj, cZa wiedzieć, kto Ci sznur zakłada:) Matka uczyła?? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 uważaj.... 15.07.10, 22:51 bo jeszcze na pielgrzymke pójdziesz...;))) miliony zahipnotyzowanych są przykładem...;)) tatko Tadek jeszcze wyłudzi z pięc złotych od Ciebie i co wtedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: uważaj.... 15.07.10, 23:07 Upss: ) A ja chętnie dam, nawet raz po raz, tylko proszę słuchać innych stacji katolickich, robię reklamę, co mi taam:) radioer.pl/ Zachwyca mnie ateistkę, piękne radio katolickie, posłanki nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 niestety... 15.07.10, 23:16 w aucie gadam przez telefon, albo słucham książek, a w domu wsłuchuję się w słodki głos mojej Ukochanej (i nie piszę wcale tak dlatego, że później moje Bóstwo na "K" czyta moje bazgroły...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: niestety... 16.07.10, 00:08 niestety, dobrej nocy, między bajki włóż: ) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 No więc Panie prosimy o swoje fotki...;)) 15.07.10, 22:26 zobaczmy jakie pięknoty krytykują tą brzydule...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
heofon Re: No więc Panie prosimy o swoje fotki...;)) 15.07.10, 22:32 Nie być trudno być ładniejszą niż Kempa. Choć znacznie trudniej niż być mądrzejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: No więc Panie prosimy o swoje fotki...;)) 15.07.10, 22:35 Bard, tobie tylko seks w głowie, wszak można być pięknym duchowo, czyż nie o to szło na osiemnastej pielgrzymce RM do Częstochowy?? No taka piękna ta ta pielgrzymka duchowo była, że zapomniano ciut o prałacie?? Bard, o słowa posłów na antenie i zawsze dziewica mi szło:( Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 etam zaraz tylko....;)) 15.07.10, 22:42 między innymi i z chętnością owszem...;))) a na pielgrzymki nie chodzę, bo generalnie chodzic mi sie nie chce! Prałacie? Ostatnio co prawda byłem w kościele jakoś w maju na ślubie mego brata, ale to jakies pojęcia dla mnie obce... Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 A!To dlatego proponowałaś byśmy oboje słuchali... 15.07.10, 22:43 jola.iza1 napisała: wszak można być pięknym duchowo, ---> ... po ciemku? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau To nie jest wątek o bliźniaczkach 15.07.10, 22:36 Napieralskiego tylko o duchowym pięknie pisowskiej Joanny d'Arc. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Nooo... 15.07.10, 22:44 bliźniaczki niezłe są...;)) po oczach widzę, że prócz śpiewania znają sie jeszcze na kilku rzeczach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: No więc Panie prosimy o swoje fotki...;)) 15.07.10, 22:50 bard333 napisał: > zobaczmy jakie pięknoty krytykują tą brzydule...;)) Nie pokażą, albowiem poszły precz z abominacji do oblicza własnego, co go ujrzały w lustrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Off_nick?? 15.07.10, 22:57 Podejrzewasz mnie?? Szło mi o urodę?? Serio tak myślisz?? Odpowiedz Link Zgłoś