trzecikot 07.08.10, 17:50 Który okrzyk tzw. "obrońców krzyża" wydaje ci się najbardziej nośny medialnie i jednocześnie uzasadniony merytorycznie? 1. Brońcie krzyża! 2. Gestapo! 3. Judasze! 4. Jarosław! 5. Tu jest Polska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Re: Ankieta 07.08.10, 17:53 trzecikot napisał: > Który okrzyk tzw. "obrońców krzyża" wydaje ci się najbardziej nośny medialnie > i jednocześnie uzasadniony merytorycznie? > > 1. Brońcie krzyża! > 2. Gestapo! > 3. Judasze! > 4. Jarosław! > 5. Tu jest Polska! Zabraklo mi pedaly, Agora za tym stoi, precz z klamca Bronko itd. Dlatego stwierdzam ze twoja ankieta jest tendencyjna i nie warto sie w nia bawic. Zabieram lopatke i grabki i sypiac ci piachem po oczach wynosze sie z twojego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Ankieta 07.08.10, 17:58 trzecikot napisał: > OK > 6. Inne Jeden jak poszedl na skroty to do dzis dnia nie wrocil, a poszedl tylko po papierosy. Prosze enumeratywnie dopisac do listy moje postulaty, a nie wrzucac do jednego wora jak nie przymierzajac Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Ankieta 07.08.10, 18:03 Wątek jest otwarty - proszę się wysilić i enumerować osobiście, żeby nie było podejrzeń, że kratka ma mniejszą powierzchnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Ankieta 07.08.10, 18:04 PS. Onże poszedł po zapałki, a nie po papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Ankieta 07.08.10, 18:05 trzecikot napisał: > PS. Onże poszedł po zapałki, a nie po papierosy. Pewnie u ciebie na polnocy obowiazuje inna wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Ankieta 07.08.10, 18:08 U mnie na północy, w Wolnym Hanzeatyckim Mieście Gdańsk, obowiązuje zasada: baw się i nie odbieraj telefonów od pociotków, którzy raptem w lipcu przypominają sobie, że mieszkasz nad morzem i warto by sobie załatwić darmowy nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Ankieta 07.08.10, 18:11 trzecikot napisał: > U mnie na północy, w Wolnym Hanzeatyckim Mieście Gdańsk, obowiązuje zasada: baw > się i nie odbieraj telefonów od pociotków, którzy raptem w lipcu przypominają > sobie, że mieszkasz nad morzem i warto by sobie załatwić darmowy nocleg. Znakomite podsumowanie zaradnosci rodaka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Ankieta 07.08.10, 18:24 No ba! Z drugiej strony mam rodzinę w Cieszynie i tak jakoś przypomina mi się ich jestestwo pod koniec listopada... Dziwne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ankieta 07.08.10, 18:21 trzecikot napisał: > Który okrzyk tzw. "obrońców krzyża" wydaje ci się najbardziej nośny medialnie > i jednocześnie uzasadniony merytorycznie? > > 1. Brońcie krzyża! > 2. Gestapo! > 3. Judasze! > 4. Jarosław! > 5. Tu jest Polska! "Jarosław!" konsumuje dodatkowo i "Broncie krzyża!" i "Tu jest Polska!" i "Judasze!" i "Gestapo!" (lub ZOMO) oraz wiele innych okrzyków, które można wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Ankieta 07.08.10, 18:25 Nooo, pojechałaś. W życiu bym nie wymyślił takiego emocjonalnego rollercoastera... Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Ankieta 07.08.10, 19:27 Mnie się najbardziej podobał transparent: "Czy Bóg tak chciał?" Wynika z tego że Bóg tak nie chciał, tylko mu się omsknęło i schrzanił robotę? Odpowiedz Link Zgłoś