oszolom.z.radia.maryja 25.03.04, 16:25 Ale dlaczego? przecież abp Muszyński to ewidentny eurotargowiczanin! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiadomo kto Re: Bydgoski radny LPR będzie zawieszony IP: *.unia-wolnosci.pl 25.03.04, 16:28 CYRK! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja giwi czy mogłabyś zabanować fałszywego wesolego3? 25.03.04, 16:31 nie dość ze sie podszywa pod jednego z forumowiczów to jeszcze bluzga czym narusza regulamin forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly 3 [...] IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 25.03.04, 16:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekA taka nietolerancja w stosunku do miejszosci sexual IP: *.11.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 25.03.04, 17:13 -nych i to na łamach GW - to wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: taka nietolerancja w stosunku do miejszosci s 25.03.04, 17:19 Gość portalu: WojtekA napisał(a): > -nych i to na łamach GW - to wstyd! -a najgordsze jest to że mianem pedała okresla się mnie zatwardzialego heteroseksualiste! Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek Czyżby nożyczki się odezwały??? 25.03.04, 18:33 oszolom.z.radia.maryja napisał: > -a najgordsze jest to że mianem pedała okresla się mnie zatwardzialego > heteroseksualiste! Chyba coś w twierdzeniu wesołego3 musi być z prawdy, skoro tak mocno się tłumaczysz... Francuzi mają na to ładne powiedzonko: Qui s'excuse, s'accuse (kto się usprawiedliwia, sam się oskarża). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: Czyżby nożyczki się odezwały??? IP: 66.133.95.* 25.03.04, 19:50 No wlasnie. Po anglielsku: "Me thinks, the lady doeth protest too much: (Shakespeare). A po naszemu: "Jesli nie grzeszysz, jako mi powiadasz, czemu sie, mila, tak czesto spowiadasz?" (Jan Kochanowski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie zeby zasluzyc sobie na miano seksualisty IP: 193.235.118.* 25.03.04, 18:34 to trzeba ten seks uprawiac - lubic - cenic. Wiec sobie nie bierz tytulow na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: zeby zasluzyc sobie na miano seksualisty 25.03.04, 18:43 Gość portalu: leje-sie napisał(a): > to trzeba ten seks uprawiac - lubic - cenic. > Wiec sobie nie bierz tytulow na wyrost. - wytłumacz to tym którzy mnie bezpodstawnie oskarżają o homoseksualizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie tlumacze IP: 193.235.118.* 25.03.04, 18:50 Oszol nie uprawia seksu. Z nikim. Sam o tym pisal wielokrotnie i ja mu wierze. Nie jest wiec seksualista. Ani hetero-takim ani homo-siakim. Jak juz ten seks uprawi, czego mu z calego serca zycze, to bedziemy go mogli nazywac tak lub siak. Osiolku - przypominam, ze istnieje siedem grzechow glownych. Wiec nie koncentruj sie na jednym, ale oczysc swa dusze od pozostalych. Bo inaczej okaze sie, ze to ja dostane sie niezasluzenie do raju, a Ciebie zostawia w czyscu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: tlumacze 25.03.04, 18:53 reszta grzechów głownych to zapewne twoja domena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leje-sie moje grzechy - szczere wyznanie IP: 193.235.118.* 25.03.04, 19:16 Oszole - nie chwal sie - przeciez nie nurzasz sie w rozpuscie, abys mi reszte grzechow oddawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly 3 [...] IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 25.03.04, 19:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly 3 [...] IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 25.03.04, 18:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglarz Re: taka nietolerancja w stosunku do miejszosci s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 18:30 To Ty też o tym wiesz? Ale heca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyZ Re: Bydgoski radny LPR będzie zawieszony IP: 81.15.189.* 25.03.04, 21:08 Jak to jeszcze nie wiesz? Czyżby Ci ojciec dyrektor nie zdradził, że Giertych decydując się na udział w wyborach do UE przeszedł na stronę masonów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath pytanie IP: 132.216.104.* 25.03.04, 22:03 "Nagłośnienie przez prasę szkodliwej wypowiedzi radnego uważam za prowokację - oświadczył." Czy ktos mi to moze wytlumaczyc?? Gazeta zamiescila artykul o glupim zachowaniu sie radnego LPR a oni uwazaja ze to "prowokacja"? To znaczy ze gazety nie maja prawa pisac o wpadkach ludzi LPR?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:giertych giertych juz dawno powinni cie wykopac IP: 216.223.169.* 25.03.04, 22:21 pamietamy.tripod.com za co najmniej nieskutecznosc w dzialaniu albo klamliwa retoryke jak widac gdzie lsd moze to i giertych pomoze zwlaszcza lamac skargi i uwagi miejscowych dzialaczy na dzialanie wlasnych sponsorow czy elyt trzeci buzek nam sie szykuje po mullerze, a moze czwarty po PO-tusku-busku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: pytanie IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 25.03.04, 22:22 Mają prawo, więc piszą. Tylko czy to się nadaje do prasy? Jakiego kalibru jest to wiadomość? Dlatego informację w GW można uznać za próbę prowokacji, próbę zamieszania w szeregach wrogiej im formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: pytanie IP: 81.15.189.* 25.03.04, 23:01 Gdyby zawiesili radnego SLD za wniosek o odwołanie Millera, to informacja o tym zdarzeniu byłaby jak najbardziej słuszna i pożądana. Ponieważ jednak dotyczy to LPR, to pisanie o tym jest niepatriotyczne i prowokacyjne. Oto mentalność szeregowych żołnierzy LPR i ojca dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: pytanie IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 26.03.04, 01:14 Takiego wniosku nie mógłby złożyć "radny SLD". Może chodziło Ci o posła? Lecz wtedy mówilibyśmy o nieco wyższej lidze. A ponadto sprawa dotyczyłaby polityka z pierwszych stron gazet. W tym wypadku mamy do czynienia z wyrażeniem swoich uwag przez radnego odnośnie zasadności przyznania arcybiskupowi Medalu Kazimierza Wielkiego. Czy można to nazwać "atakiem na arcybiskupa", jak chce Wyborcza? Od kiedy to Michnik tak zaciekle broni hierarchów Kościoła Katolickiego? Czy staje w obronie wszystkich, czy tylko niektórych? Proszę zauważyć, że w efekcie ataku Wyborczej na LPR, ta ostatnia straciła jednego radnego. Zatem opłaciło się Wyborczej zaatakować. LPR zostało (nieco) osłabione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: pytanie IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 26.03.04, 02:49 > Proszę zauważyć, że w efekcie ataku Wyborczej na LPR, ta ostatnia straciła > jednego radnego. Zaraz, czy to Wyborcza wyrzucila go z partii? Czy sugerujesz ze Giertych jest na uslugach Wyborczej? Jakos nie moge doszukac sie sensu w twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: pytanie IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 26.03.04, 03:24 Gość portalu: Nath napisał(a): > [...] Jakos nie moge doszukac sie sensu w twojej wypowiedzi. Przykro mi z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Bydgoski radny LPR będzie zawieszony IP: *.Elektron.pl 25.03.04, 23:09 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Ale dlaczego? przecież abp Muszyński to ewidentny eurotargowiczanin Ty, oszolom, uważaj, co piszesz! Bo wiesz, za krytykowanie przewoidniczącego to Cię mogą z partii wywalić, i co Ty wtedy, biedaku, poczniesz? Gdzie Cię przyjmą do pracy? Z takim IQ... ;) A tak na serio: Jakbyś - zamiast czytac partyjną propagandę - pouczył się trochę historii, to byś wiedział, czym była konfederacja targowicka. W dużym skrócie - dążyła do utrącenia nowoczesnych, proeuropejskich reform zawartych w Konstytucji 3 maja, mających nadać POlsce nowy kierunek i kształt nowoczesnego państwa. I dążyła - siłą rzeczy - do tego, aby Polska pozostała bardziej zależna od Rosjii. Więc naprawdę, jeśli kogoś - w kontekście przystąpienia do UE - można nazywać targowicą, to własnie twoją partyjkę, wspaniałą LPR. Z bezpartyjmy pozdrowieniem - Puchatek Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Bydgoski radny LPR będzie zawieszony 26.03.04, 09:21 Gość portalu: Puchatek napisał(a): > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > Ale dlaczego? przecież abp Muszyński to ewidentny eurotargowiczanin > > Ty, oszolom, uważaj, co piszesz! Bo wiesz, za krytykowanie przewoidniczącego to > > Cię mogą z partii wywalić, i co Ty wtedy, biedaku, poczniesz? Gdzie Cię przyjmą > > do pracy? Z takim IQ... ;) > > A tak na serio: > Jakbyś - zamiast czytac partyjną propagandę - pouczył się trochę historii, to > byś wiedział, czym była konfederacja targowicka. W dużym skrócie - dążyła do > utrącenia nowoczesnych, proeuropejskich reform zawartych w Konstytucji 3 maja, > mających nadać POlsce nowy kierunek i kształt nowoczesnego państwa. I dążyła - > siłą rzeczy - do tego, aby Polska pozostała bardziej zależna od Rosjii. Więc > naprawdę, jeśli kogoś - w kontekście przystąpienia do UE - można nazywać > targowicą, to własnie twoją partyjkę, wspaniałą LPR. > > Z bezpartyjmy pozdrowieniem - Puchatek -nie odwracaj kota ogonem Zdrajcami są wszyscy ci co oddali Polskę w ręce UE a de facto Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H**KK Nielogicznie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 06:01 Przewcież wystarczy nazw ulic, miasteczek, honorowych tytułów, ziemi, budynków, zakładów, szpitali itd itd aby obdarować kazdego kto jest czarnym, albo stanie koło czarnego ! Więc ten gość nie powinien protestować nawet jeśli miał wątpliwości. Powinien bardziej zasłużonym czarnym żądać odpowiedni wyższych przywilejów. Większe ulice nazywać od nazwisk ludzi watykańskich, mniejsze od bibli np. ducha świętego, niepokalana, miłosierdzia boskiego itd , najmniejsze tym z dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Bydgoski radny LPR będzie zawieszony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 06:50 Tak wygląda wolność wypowiedzi w wydaniu LPR. Dajcie im dojść do władzy to jeszcze mniej będzie można mówić, a kto wie, czy nie wprowadzą cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś