06.09.10, 08:44
Ciekawe dlaczego prezes zwaraca sie do swoich "kolezanek" i "kolegow" listownie a nie
bezposrednio
Czy chodzi o to by uniknac pytan czy dyskusji ?
Czego boi sie prezes , ze wybral taka droge ?
Moze tego by nie probowano podwazyc jego nieomylnosci ?

W kazdym razie to wyjatkowo kuriozalny sposob komunikowania sie ze swoja baza.
Godny "genialnego stratega"
Obserwuj wątek
    • prawieemeryt Re: Ludzie listy piszą - śpiewali 06.09.10, 09:01
      swego czasu SKALDOWIE. Czasy były piękne - nie to co teraz gdy listy zaczęli pisać prezesi.
      Nieomylni prezesi. Ciekawi mnie dlaczego ten PiS_owski motłoch jeszcze nie zdiagnozował
      rzeczywistego poziomu nieomylności swojego wszechprezesa - premierowska kadencja urwana po
      2. latach, czwarte wybory przegrane, samolot zdalnie wysterowany w brzózkę, wykreowany na
      europosła Migalski - etc., und so weiter. Poza wszystkim dlaczego oni go tytułują prezesem?
      Przecież wyraźnie im powiedział - że on nie zamierza abdykować - a wszak abdykować może król
      albo cysorz. Choć po prawdzie na taśmach jest żywy dowód, że jakiś durny kmiot całował go w
      rękę.
      • pis_da_deby Re: Ludzie listy piszą - śpiewali 06.09.10, 09:09
        prawieemeryt napisał:

> Ciekawi mnie dlaczego ten PiS_owski motłoch jeszcze nie zdiagnozował rzeczywistego poziomu
        nieomylności swojego wszechprezesa ...

Mysle, ze ze zwyklego tchorzostwa.
        Wszyscy, ktorzy osmielili sie ja podwazac musieli odejsc a wazeliniarzom z najblizszego
        otoczenia "geniusza" jak widac szkoda stolkow i zwiazanej z nimi kasy.
        "POlska jest najwazniejsza" ? Pusty smiech ogarnia czlowieka.
        Najwazniejsza jest "lojalnosc" rownoznaczna dla prezesa z bezkrytycznym przejmowaniem
        wszystkiego co sie zrodzi w jego chorej glowie.
        • wos9 A ja jestem ciekawa o ile stopnieje elektorat PiS 06.09.10, 09:19
          po ostatnich "występach" nieomylnego prezesa.

pis_da_deby napisał:

> prawieemeryt napisał:
          >
          > > Ciekawi mnie dlaczego ten PiS_owski motłoch jeszcze nie zdiagnozował rz
          > eczywistego poziomu
          > nieomylności swojego wszechprezesa ...
          >
          > Mysle, ze ze zwyklego tchorzostwa.
          > Wszyscy, ktorzy osmielili sie ja podwazac musieli odejsc a wazeliniarzom z najb
          > lizszego
          > otoczenia "geniusza" jak widac szkoda stolkow i zwiazanej z nimi kasy.
          > "POlska jest najwazniejsza" ? Pusty smiech ogarnia czlowieka.
          > Najwazniejsza jest "lojalnosc" rownoznaczna dla prezesa z bezkrytycznym przejmo
          > waniem
          > wszystkiego co sie zrodzi w jego chorej glowie.
          • pis_da_deby Re: A ja jestem ciekawa o ile stopnieje elektorat 06.09.10, 09:28
            wos9 napisała:

> po ostatnich "występach" nieomylnego prezesa.
            >

Jak to w sektach bywa za swoim guru idzie sie nawet jezeli ma to prowadzic do zbiorowego
            samobojstwa a PIS to nic innego jak sekta.
            Zelazny elektorat pozostanie bez wzgledu na wszystko.
            Odwrocic sie moge od PISu jedynie ludzie myslacy a tych chyba w jego elektoracie nie jest zbyt
            wielu.
            • wos9 Re: A ja jestem ciekawa o ile stopnieje elektorat 06.09.10, 12:22
              pis_da_deby napisał:

> wos9 napisała:
              >
              > > po ostatnich "występach" nieomylnego prezesa.
              > >
              >
              > Jak to w sektach bywa za swoim guru idzie sie nawet jezeli ma to prowadzic do zbiorowego
              > samobojstwa a PIS to nic innego jak sekta.
              > Zelazny elektorat pozostanie bez wzgledu na wszystko.
              > Odwrocic sie moge od PISu jedynie ludzie myslacy a tych chyba w jego elektoracie nie jest zbyt
              > wielu.

Mam jednak nadzieję, że tych, którzy mogą być zaliczeni do sekty jest mniej, niż się wydaje. Wśród elektoratu PiS jest sporo biednych ludzi, którzy uwierzyli, że Jarek im da więcej, niż inni. A tych ludzi nie interesują bajdurzenia prezesa w sprawie krzyży, czy o zachowaniu posłów w knajpie sejmowej.
          • m.rycho Re: A ja jestem ciekawa o ile stopnieje elektorat 06.09.10, 09:46
            Guru,sekta,wyznawcy-to elektorat i on pozostanie niezmienny.
    • allspice Re: List JK 06.09.10, 09:53
      Papier listowy cierpliwy i wszystko znosi,nawet bajdurzenia i wizje. Tylko ciekawe,dlaczego
      zrezygnował z netu i poczty elektronicznej.Czyzby liczył na wydanie listów?;)
      • pis_da_deby Re: List JK 06.09.10, 10:57
        allspice napisała:

> Papier listowy cierpliwy i wszystko znosi,nawet bajdurzenia i wizje.

Niech pisze jak najwiecej.
        Jest sie z czego posmiac.
        Zawsze sie obawiam sytuacji, kiedy duce znika i niczego z siebie nie wydala.
        Wtedy zwykle mu rosna slupki a tak..... Pisz prezio! Pisz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka