Gość: camel IP: *.online-now.de 21.02.02, 09:28 a kogo obchodzi twoja prywatna wojna z "pedalstwem", zydami, komunistami.. jak to nazywasz...?? czy pomyslales juz o zmienie lekarza rodzinnego, na dobrego psychoanalityka? camel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolargol Re: KAGAN.... 22.02.02, 01:24 Kagan Ulotny ci un jak ptak Kruchy ci un jak pocelana Piekny ci un jak wiosna Ale glupi ci un jak but Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Koralgol sie powtarza! IP: *.vic.bigpond.net.au 22.02.02, 03:02 kolargol napisał(a): > Kagan > Ulotny ci un jak ptak > Kruchy ci un jak pocelana > Piekny ci un jak wiosna > Ale glupi ci un jak but TO JUZ BYLO! ZNOW SIE ZACIALES! I uzywajac argumentow ad personam sam sie kompromitujesz publicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: Koralgol sie powtarza! IP: *.server.ntl.com 22.02.02, 03:30 No wiec jakby tu ....Zgadzalem sie z Toba w kilku watkach ( a niech to szlag) ale ten Twoj argument o zacieciu sie skierowany do Misia to nietrafiony bo o ile sobie dobrzeprzypominam to Ty wlasnie co ciekawsze (w Twoim odczuciu oczywiscie) wlepiasz gdzie popadnie.BTW zapraszamna whiskacza, jakiego to poczytaj w watku o Mlotkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Koralgol sie powtarza! IP: *.arts.monash.edu.au 22.02.02, 05:46 Gość portalu: rd napisał(a): > No wiec jakby tu ....Zgadzalem sie z Toba w kilku watkach ( a niech to szlag) a > le ten Twoj argument o > zacieciu sie skierowany do Misia to nietrafiony bo o ile sobie dobrzeprzypomina > m to Ty wlasnie > co ciekawsze (w Twoim odczuciu oczywiscie) wlepiasz gdzie popadnie.BTW zaprasza > mna > whiskacza, jakiego to poczytaj w watku o Mlotkach :) 1. roznica polega na tym, ze ja NIE odgrzewam w kolko kawalow z broda... 2. Co whisky & whiskey, to tez p. watek mlociany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: KAGAN.... IP: *.vic.bigpond.net.au 22.02.02, 03:04 Gość portalu: camel napisał(a): > a kogo obchodzi twoja prywatna wojna z "pedalstwem", zydami, komunistami.. jak > to nazywasz...?? K: Jak to ciebie NIE obchodzi, to czemu sie odzywasz nieproszony? > czy pomyslales juz o zmienie lekarza rodzinnego, na dobrego psychoanalityka? > camel K: A nie masz argumentu merytorycznego? Ciagle tylko atakujesz mnie ad personam... Odpowiedz Link Zgłoś
inkatha Re: KAGAN.... 22.02.02, 07:00 tylko "ad personam" cie kagan atakuja ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: KAGAN - do psychiatry lub olać gada IP: *.IOd.krakow.pl 22.02.02, 10:26 czytajac wypowiedzi kagana zastanawiam sie czy to jest kopia urbana ze stanu wojennego (choć urban jest bardziej inteligientny) czy tez nadaje sie on jako klasyczny pieniacz do leczenia psychiatrycznego, jest jeszcze drugi sposób moim zdaniem - olać gada ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: KAGAN - do psychiatry lub olać gada IP: *.vic.bigpond.net.au 23.02.02, 02:07 Gość portalu: gaduła napisał(a): > czytajac wypowiedzi kagana zastanawiam sie czy to jest kopia urbana ze stanu > wojennego (choć urban jest bardziej inteligientny) czy tez nadaje sie on jako > klasyczny pieniacz do leczenia psychiatrycznego, > jest jeszcze drugi sposób moim zdaniem - olać gada ! Juz mnie chcieli zabanowac, i NIE ty pierwszy wolasz o to, aby mnie ignorowac. Ale w pierwszej szostce sa moje trzy watki... Wiec przestancie po komunistycznemu nawolywac do uzycia psychiatrii do walki z dysydentami... Komuchy wylaza z katoli... WSTYD! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paetz Re: KAGAN - do psychiatry lub olać gada IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 23:32 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: gaduła napisał(a): > > > czytajac wypowiedzi kagana zastanawiam sie czy to jest kopia urbana ze sta > nu > > wojennego (choć urban jest bardziej inteligientny) czy tez nadaje sie on j > ako > > klasyczny pieniacz do leczenia psychiatrycznego, > > jest jeszcze drugi sposób moim zdaniem - olać gada ! > > Juz mnie chcieli zabanowac, i NIE ty pierwszy wolasz o to, aby > mnie ignorowac. Ale w pierwszej szostce sa moje trzy watki... > Wiec przestancie po komunistycznemu nawolywac do uzycia psychiatrii > do walki z dysydentami... Komuchy wylaza z katoli... WSTYD! > Kagan Czemu mie nazywasz Komuchem. Takie brudne mysli to grzech. Przyjdz do spowiedzi i po rozgrzeszenie. Moja Swiatobliwosc J.Paetz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Kagan o pedalach w kosciele kat. IP: *.vic.bigpond.net.au 24.02.02, 00:08 Gość portalu: Paetz napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): Gość portalu: gaduła napisał(a): czytajac wypowiedzi kagana zastanawiam sie czy to jest kopia urbana ze stanu wojennego (choć urban jest bardziej inteligientny) czy tez nadaje sie on jako klasyczny pieniacz do leczenia psychiatrycznego, jest jeszcze drugi sposób moim zdaniem - olać gada ! Kagan: > > Juz mnie chcieli zabanowac, i NIE ty pierwszy wolasz o to, aby > > mnie ignorowac. Ale w pierwszej szostce sa moje trzy watki... > > Wiec przestancie po komunistycznemu nawolywac do uzycia psychiatrii > > do walki z dysydentami... Komuchy wylaza z katoli... WSTYD! > > Kagan > > Czemu mie nazywasz Komuchem. Takie brudne mysli to grzech. > Przyjdz do spowiedzi i po rozgrzeszenie. > Moja Swiatobliwosc J.Paetz Napisal tu ktos, ze do seminariow duchownych ida mlodzi idealisci... Nic dalszego od prawdy! Do tych seminariow ida glownie: I. Cyniczni karierowicze, zadni: A. Pieniedzy (jak ten skarbnik z Gniezna czy ks. Jankowski z Gdanska) B. Wladzy (najlepszy przyklad to sam Wojtyla: ledwo dyszy, ale stolka sie trzyma 'obudwoma recami') C. Pieniedzy i wladzy (znakomita wiekszosc). II. Zboczency seksualni, glownie pedofile i homoseksualisci. Kosciol jest dla nich bardzo wygodnym schronieniem (np. Abp Poznanski). Obawiam sie, ze kosciol kat., podobnie jak inne, np. anglikanski, gdzie tez kwitnie pedofilstwo (pisalem wczoraj o najnowszej aferze z gubernatorem gen. Australii, obronca i protektorem zboczencow, ktory jest tez arcybiskupem anglikanskim), jest tak skorumpowany, ze go juz NIC NIE uratuje... Katolicy Polscy! Pamietajcie, ze kazdy grosz na tace wspomaga te doszczetnie skorumpowana instytucje, te dzisiejsza "Sodome i Gomore", ten Babilon XXI wieku! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś