capferret 14.10.10, 23:07 W helikopterze powiedzial prezydentowi , ze zna tylko polskie przeklenstwa dzieki Bonkowi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Platini, ejze ejze 14.10.10, 23:11 A kto nie zna,po tym poznaje sie naszych krajanow. Czesto mnie pytano :co znaczy qrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 14.10.10, 23:21 No patronka piłkarzy:-) Ale lepszy numer w helikopterze był jak Bronek się wychylił: "O Białołęka, się siedziało" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Platini, ejze ejze 14.10.10, 23:28 wcale tak nie powiedzial, powiedzial, ze tam siedzial, tlumacza ci potrzeba jak do platiniego? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 14.10.10, 23:38 capferret napisała: > wcale tak nie powiedzial, powiedzial, ze tam siedzial, tlumacza ci potrzeba jak > do platiniego? Ty słyszałeś co innego i z tym sobie żyj. Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Platini, ejze ejze 14.10.10, 23:42 Tlumaczyles sam czy polegles na tym niedorobionym tlumaczu? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 14.10.10, 23:59 capferret napisała: > Tlumaczyles sam czy polegles na tym niedorobionym tlumaczu? www.tvp.info/wiadomosci/wideo/14102010-1500/2782709 25 minuta, wspólne śmiechy przy zwiedzaniu i "się siedziało w więzieniu". Proszę umyć uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 00:14 No, niestety odsluchac nie moge, kaza mi placic, no chyba ze znasz jakis myk aby to ominac tzn zagraniczne IP, ale klocic sie nie bede z toba choc wiem co slyszalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 00:34 bagatella napisała: > No, niestety odsluchac nie moge, kaza mi placic, no chyba ze znasz jakis myk ab > y to ominac tzn zagraniczne IP, ale klocic sie nie bede z toba choc wiem co sly > szalam:) Abonamenciku się nie płaci, tak?;) Nie przychodzę tu żeby się kłócić;) Odpowiedz Link Zgłoś
capferret Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 00:42 Abonamenciku na co? moge zaplacic, ale musze wiedziec za co. PS. Dalej nie uslyszalam od ciebie, czy sam tlumaczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 01:53 capferret napisała: PS. Dalej nie uslyszalam od ciebie, czy sam tlumaczyles? Nie wiem do czego dążysz ale ustalę. W wydaniu Wiadomości, które ja oglądałem Bronisław Komorowski zwracał się do Platiniego w języku polskim czyli moim ojczystym. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Platini, ejze ejze 14.10.10, 23:46 Wierz mi, dla kogoś jak Platini taka historyjka brzmi niezwykle atrakcyjnie i egzotycznie, bo we Francji za poglądy polityczne zamykano w więzieniach za czasów Afery Dreyfusa. Poza tym Francuzi maja szczególny stosunek do Solidarności i losów polskich opozycjonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 00:01 titerlitury napisała: > Wierz mi, dla kogoś jak Platini taka historyjka brzmi niezwykle atrakcyjnie i e > gzotycznie, bo we Francji za poglądy polityczne zamykano w więzieniach za czasó > w Afery Dreyfusa. Poza tym Francuzi maja szczególny stosunek do Solidarności i > losów polskich opozycjonistów. Ale ja wcale nie wspominam o tym jego żartobliwym przypomnieniu w jakimś negatywnym sensie, śmieję się za to ze sposobu w jaki to powiedział. Wesoły, uśmiechnięty, z pełnym dystansem do tego historycznego epizodu z jego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 00:05 Aaaaa, to przepraszam, źle odczytałam intencje. :) Ja własnie za to lubię Prezydenta Komorowskiego, że on nie jest takim "kombatantem" epatującym martyrologią tylko facetem, który potrafi sobie z tego zażartować. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 00:09 titerlitury napisała: Aaaaa, to przepraszam, źle odczytałam intencje. :) Ja własnie za to lubię Prezydenta Komorowskiego, że on nie jest takim "kombatantem" epatującym martyrologią tylko facetem, który potrafi sobie z tego zażartować. Między innymi po to właśnie na niego głosowałem ponieważ nie podoba mi się ten wiecznie nadęty styl cierpiętnictwa Kaczyńskiego. A Komorowski potrafi z uśmiechem o sobie powiedzieć "gajowy" i to szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 00:57 I mamy Prezydenta z wyrokiem , chociaz ustawa na to nie zezwala. :-) Ale co sie dziwic skoro ostatnio znów sie mówi, aby skazanego prawomocnym wyrokiem zrobic Królem Polski.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 01:51 volupte01 napisał: > I mamy Prezydenta z wyrokiem , chociaz ustawa na to nie zezwala. :-) Ale co sie > dziwic skoro ostatnio znów sie mówi, aby skazanego prawomocnym wyrokiem zrobic > Królem Polski.:-) Nie wiem tylko czy w przypadku Króla mamy do czynienia z zatarciem skazania.;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Platini, ejze ejze 15.10.10, 06:49 O,seminarium duchowne,byłem tam na etacie profesora,powiedział BMK. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re:Czesto mnie pytano :co znaczy qrwa? 15.10.10, 07:21 Każdy wie, że „zakręt“! I po co się od razu gorszyć? Odpowiedz Link Zgłoś