Dodaj do ulubionych

PiS kontroluje nas :((((

22.10.10, 19:08
Prawo i Sprawiedliwość chce kontrolować internet. Posłowie i wolontariusze - internauci mają "skrupulatnie filtrować" zawartość sieci, a o niebezpiecznych i agresywnych treściach będą zawiadamiać organy ścigania. Jako pierwszy przykład nieodpowiedniej treści podali obrazek znajdujący się na profilu Platformy Obywatelskiej na Facebooku.

Na FK juz niektorzy dzialaja atywnie.

www.tvn24.pl/0,1679032,0,1,pis-chce-skrupulatnie-filtrowac-internet,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • marta.von.zpalacu Re: PiS kontroluje nas :(((( 22.10.10, 19:11
      ORMO reaktywuja :)))
    • ave.duce Re: PiS kontroluje nas :)))) 22.10.10, 19:12
      Wydaje mi się, że znalazłam odpowiednią siłęfachową >

forum.gazeta.pl/forum/w,28,117826754,117872459,Anwad_jest_robota_wolontariat_62_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,117826754,117872842,Re_Anwad_jest_robota_wolontariat_62_.html
      • marta.von.zpalacu Re: PiS kontroluje nas :)))) 22.10.10, 19:25
        ave.duce napisała:

> Wydaje mi się, że znalazłam odpowiednią siłęfachową >
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/w,28,117826754,117872459,Anwad_jest_robota_wolontariat_62_.html
        > forum.gazeta.pl/forum/w,28,117826754,117872842,Re_Anwad_jest_robota_wolontariat_62_.html

Kubala ma baaardzo konstruktywne wypowiedzi :p
        • ave.duce Re: PiS kontroluje nas :)))) 22.10.10, 19:35
          Kubala jest ok, dzisiaj się zagalopował. Każdemu się zdarza.
          • marta.von.zpalacu Re: PiS kontroluje nas :)))) 22.10.10, 19:42
            ave.duce napisała:

> Kubala jest ok, dzisiaj się zagalopował. Każdemu się zdarza.

Jak on jest OK to ja jestem ksiedzem. Wiem co mowie.
            • ave.duce Re: PiS kontroluje nas :)))) 22.10.10, 21:01
              Mam Ci uwierzyć na słowo, że nie jest?
              Szkoda :(((

Pozdrawiam.
              • marta.von.zpalacu Re: PiS kontroluje nas :)))) 22.10.10, 21:06
                ave.duce napisała:

> Mam Ci uwierzyć na słowo, że nie jest?
                > Szkoda :(((
                >
                > Pozdrawiam.

Czytaj jego wszystkie wypowiedzi, a sama dojdziesz do prawdy ;)
                • lumpior Moze kontrolowac u Rydzyka,moherow. 22.10.10, 21:10
                  Marta,Twoja sygnaturka nabiera wartosci.
                  • marta.von.zpalacu Re: Moze kontrolowac u Rydzyka,moherow. 22.10.10, 21:12
                    lumpior napisał:

> Marta,Twoja sygnaturka nabiera wartosci.

???
                    • marta.von.zpalacu Re: Moze kontrolowac u Rydzyka,moherow. 22.10.10, 21:13
                      marta.von.zpalacu napisał:

> lumpior napisał:
                      >
                      > > Marta,Twoja sygnaturka nabiera wartosci.
                      >
                      > ???
                      >
                      www.se.pl/media/pics/2010/08/22/K6_KACZYNSKI_B_MAG_580x467.jpg
    • l_zaraza_l Muszę lecieć więc w skrócie: 22.10.10, 19:38
      PiS nie kontroluje moczu, emocji i jad ścieka mu po brodzie...
    • wiem_ze_wiem Re: PiS kontroluje nas :(((( 22.10.10, 19:43
      Nier znam się. ale.... Jeśli ja zacznę skrupulatnie filtrować sieć i o agresywnych treściach będę zawiadamiała prokuraturę, to się tym zajmą? A jak taka filtracją zajmie się 100 tys osób, ta też się zajmą? I wydadzą wyrok po 10 latach?
      Ale nie dziwię się. Przy tym potwornym strachu, że lada chwila zabije ich duch szaleńca moga pojawić się różne fobie. Mam tylko nadzieję, że na liście nie było nazwisk sędziów.
      • marta.von.zpalacu Re: PiS kontroluje nas :(((( 22.10.10, 19:47
        PiS swiadomie sieje psychoze strachu. Juz sie im idalo darmowa ochrone BOR wyludzic, co beda chcieli jutro?
    • zbysio45 Re: PiS kontroluje nas :RE:cos sie Pani pomylilo ! 22.10.10, 20:42
      Nalezy rozroznic sciganiw w internecie nienawisci,grozb karalnych i chamstwa od krytyki i roznic politycznych.Moze to dotyczyc szeroko pojetego wolnodsci slowa w ramach porzepisow prawa.
      • mariner4 A co jest co ma oceniać 22.10.10, 20:54
        ten wściekły gnomek?
        M.
      • marta.von.zpalacu Re: PiS kontroluje nas :RE:cos sie Pani pomylilo 22.10.10, 21:02
        zbysio45 napisał:

> Nalezy rozroznic sciganiw w internecie nienawisci,grozb karalnych i chamstwa od
        > krytyki i roznic politycznych.Moze to dotyczyc szeroko pojetego wolnodsci sl
        > owa w ramach porzepisow prawa.

Szeroko pojetej wolnosci slowa wedlug PiS. :)))
        PiC moze pluc na wszystkich, ale sprobuj splunac na PiC to my ci wybijemy z glowy plucie :ppp
        Totolitaryzmu wodzowi sie zachciewa.
    • venus99 Re: PiS kontroluje nas :(((( 22.10.10, 20:50
      odnoszę wrażenie,po przeczytaniu tej ekscytującej wiadomości,że mój środkowy palec prawej ręki zesztywniał na dłuższy czas.
      • topiramax Wreszcie ktoś z poczuciem humoru w PIS 22.10.10, 21:08
        Jestem oooookroooopnie przejęta tą informacją.
        Już się zaczynam bać.
        Jaka niewdzięczność. Przecież Pani Olejnik Lechowi wybaczyła te groźby pod swoim adresem. To już pewnie nie będzie można liczyć na pochówek na Wawelu? Teraz zgodę będzie wydawał prokurator w porozumieniu z jego Dziwiszencją. A specjalna komisja śledcza , w której obowiązkowo zasiądą Macierewicz i Rydzyk będzie decydować jakie groźby wykluczałyby dopuszczenie do matury, sakramentów, pochówku z księdzem, rozgrzeszenia. Wydadzą specjalną instrukcję dla spowiedników oraz taryfikator.
        Teatr jednego aktora trwa.
    • etta2 Re: PiS kontroluje nas :(((( 22.10.10, 20:56
      Tonący brzytwy się chwyta. A jakie mają możliwości? Są w służbach specjalnych? Mają waaadzę? To tak, jak z wyznaczaniem do odstrzału przez kaczkę liderów PO (Niesiołowskiego, Palikota, Nałęcza i innych) lub wyznaczanie warunków Prezydentowi RP, by jarkacz mógł się z nim spotkać. Śmiech na sali. Ale debile tak majOM, że nie wiedzą, że są debilami.....
      Żaden PiS nas nie kontroluje i kontrolować nie będzie, za cienki w uszach.
      • marta.von.zpalacu Re: PiS kontroluje nas :(((( 22.10.10, 21:05
        etta2 napisała:

> Tonący brzytwy się chwyta. A jakie mają możliwości?

Tonacy brzydko sie chwyta. Zlodziej krzyczy lapaj zlodzieja. :o
    • wojtek.bez.portek Re: PiS kontroluje nas :(((( 22.10.10, 21:01
      marta.von.zpalacu napisał:

> Prawo i Sprawiedliwość chce kontrolować internet. Posłowie i wolontariusze -
      > internauci
      mają "skrupulatnie filtrować" zawartość sieci, a o niebezpieczn
      > ych i agresywnych treściach będą zawiadamiać organy ścigania. Jako pierwszy prz
      > ykład nieodpowiedniej treści podali obrazek znajdujący się na profilu Platformy
      > Obywatelskiej na Facebooku.
      >
      > Na FK juz niektorzy dzialaja atywnie.

- hmm, co jeszcze wymyślą te barany żeby zaistnieć w mediach ? ;)
      • jedynaladyhawke Re: PiS kontroluje nas :(((( 23.10.10, 07:16
        PIS nie ma szans na wygranie w demokratycznych wyborach ,więc chce przeciwników politycznych pokonać tylko w swój sposób przez zastraszanie i fabrykowanie oszczerstw .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka