wiem_ze_wiem
22.10.10, 19:37
Mam dość nie uznawania demokratycznie wybranego Prezydenta RP. Mam dość gróźb, że jeśli ktoś, coś, kiedyś powie w jakimś temacie, to będzie to namawianie do morderstwa. Mam dość oskarżeń, że samolot spadł z powodu Tuska, wariat się pojawił z powodu Tuska, że zabili obrońcę krzyża z powodu Tuska.
Mam dość wyciągniętej do zgody prezydenckiej dłoni opluwanej przez chama zwanego politykiem. Mam dość bzdurnych ekshumacji spod Smoleńska lub z przed Krakowskiego Przedmieścia za moje pieniądze. Mam dość wydawania moich pieniędzy dla ochrony popaprańców zagrożonych przez ducha wariata.
Mam dość przeprosin Prezydenta, Premiera, członków Rządu i partii rządzącej za Smoleńsk, za krzyż, za poziom dyskusji społecznej, za szaleńca. Mam dość zrozumienia, tłumaczenia się, pokojowości, uległości, żeby nie powiedzieć poddaństwa władz RP wobec anarchistycznych wystąpień i zachowań kwalifikujących się do sprawy sądowej.
Mam dość bzdurnej polityki pokłonów władzy wobec politycznego watażki!
Czas zrozumienia minął po wyborach prezydenckich. Teraz czas na normalną pracę. Na godność i szacunek dla piastowanego urzędu, na odpowiedzialność za Państwo, na egzekwowanie prawa wobec łamiących je i na nie wydawanie naszych pieniędzy na chore pomysły PiS.