Dodaj do ulubionych

Mam tego dość!

22.10.10, 19:37
Mam dość nie uznawania demokratycznie wybranego Prezydenta RP. Mam dość gróźb, że jeśli ktoś, coś, kiedyś powie w jakimś temacie, to będzie to namawianie do morderstwa. Mam dość oskarżeń, że samolot spadł z powodu Tuska, wariat się pojawił z powodu Tuska, że zabili obrońcę krzyża z powodu Tuska.
Mam dość wyciągniętej do zgody prezydenckiej dłoni opluwanej przez chama zwanego politykiem. Mam dość bzdurnych ekshumacji spod Smoleńska lub z przed Krakowskiego Przedmieścia za moje pieniądze. Mam dość wydawania moich pieniędzy dla ochrony popaprańców zagrożonych przez ducha wariata.
Mam dość przeprosin Prezydenta, Premiera, członków Rządu i partii rządzącej za Smoleńsk, za krzyż, za poziom dyskusji społecznej, za szaleńca. Mam dość zrozumienia, tłumaczenia się, pokojowości, uległości, żeby nie powiedzieć poddaństwa władz RP wobec anarchistycznych wystąpień i zachowań kwalifikujących się do sprawy sądowej.
Mam dość bzdurnej polityki pokłonów władzy wobec politycznego watażki!
Czas zrozumienia minął po wyborach prezydenckich. Teraz czas na normalną pracę. Na godność i szacunek dla piastowanego urzędu, na odpowiedzialność za Państwo, na egzekwowanie prawa wobec łamiących je i na nie wydawanie naszych pieniędzy na chore pomysły PiS.

Obserwuj wątek
    • yoma Re: Mam tego dość! 22.10.10, 19:38
      Howgh!
    • elena4.2 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 19:44
      Chyba cię wali!
      Mieliscie swoja szansę na to aby byc ludźmi. Wszyscy. Ałtorytety, twórcy IIIRP, większośc dziennikarzy. Ta szansa trwała 20 lat i dzięki wam zakonczyła się zatoczeniem koła i powrotem do punktu wyjścia.
      Szansę tak jak saper ma sie w takich wypadkach tylko raz.
      • wiem_ze_wiem Re: Mam tego dość! 22.10.10, 19:53
        "Chyba cię wali!"
        Musisz mi to przetłumaczyć na polski. Mieszkałam na innym podwórku i takiego slangu nie rozumiem.
        Reszta Twojej wypowiedzi jak zawsze bez sensu.
        • elena4.2 [...] 22.10.10, 22:13
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • hordol ? 22.10.10, 19:44

jaki był twoj poprzedni nick?
      • wiem_ze_wiem Re: ? 22.10.10, 19:55
        Ja nie wiem, ale Ty z pewnością mi to powiesz.
    • mr.sajgon A ja mam dosc klamcow takich jak ty 22.10.10, 19:49
      wiem_ze_wiem napisała:

> Mam dość nie uznawania demokratycznie wybranego Prezydenta RP.

Jeszcze Polacy nie dostali amnezji zebys takie lgarstwa wypisywal.

Stąd w partii Tuska pojawiło się przekonanie, że jedynym sposobem na realizację jej programu jest impeachment prezydenta.

Sobotnia wypowiedź Jana Rokity (PO) na temat przesłanek do impeachmentu prezydenta Lecha Kaczyńskiego, czyli usunięcia go z urzędu, zmierza do destabilizacji Polski

Prezydent Aleksander Kwaśniewski określił mianem "żałosnych" zapowiedzi PiS, że jeżeli będą przedterminowe wybory, partia ta zamierza wszcząć procedurę odwołania go ze stanowiska.
      • wiem_ze_wiem Re: A ja mam dosc klamcow takich jak ty 22.10.10, 20:05
        Ładnie skopiowane, ale bez sensu.
        • mr.sajgon [...] 22.10.10, 20:12
    • elena4.2 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 19:49
      www.youtube.com/watch?v=B-t7CqvBM2A
      • hal9000 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 20:34
        www.youtube.com/watch?v=B-t7CqvBM2A

Podoba mi się, że cenisz twórczość Wajdy. Zaskoczyłaś mnie.
        • elena4.2 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 22:13
          Wajda stworzył Wesele? Hehehehe.
          Niech se posłucha.
          • hal9000 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 23:24
            Wajda stworzył Wesele? Hehehehe.

No to zobacz sobie ten fragment jeszcze raz i zwróć uwagę na podpis:

Pieśń Chochoła kończąca "Wesele" w reż. Andrzeja Wajdy (1972).

Nie wiedziałas, że Wajda wyreżyserował film na podstawie "Wesela"??

No ale dzięki temu nie miałas uprzedzeń ;)
    • wiem_ze_wiem Re: Mam tego dość! 22.10.10, 20:11
      Elena i Sajgon
      Jest taki wątek "Znów trupi żart Pis-u". Zapraszam. Tam dopiero będziecie mogli się wykazać.
      • elena4.2 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 22:16
        Dlaczego?
        Ja nie mam kompleksów.
        • wiem_ze_wiem Re: Mam tego dość! 22.10.10, 22:59
          Więc wykaż się bez kompleksów.
          • elena4.2 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 23:10
            A dlaczego się mam wykazywac?
            Przecież ty się pogrążasz również bez kompleksów.
    • etta2 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 20:14
      I MASZ RACJĘ!!! Mam to samo! DOŚĆ!!! Doopek zaproszony do Pałacu w geście dobrej woli stawia warunki: wywal Nałęcza, Niesiołowskiego, przeproś i ukorz się, to...się zastanowię...
      Paranoja, kretyństwo i schiza do potęgi. Doopka w kaftan i do pierdla, DOŚĆ ukłonów wobec doopka!
    • mariner4 [...] 22.10.10, 20:41
    • hordol coraz więcej osób podziela twoja opinię 22.10.10, 22:15
      www.tvn24.pl/-1,1679037,0,1,51-proc-zle-o-premierze,wiadomosc.html
      • hal9000 Re: coraz więcej osób podziela twoja opinię 22.10.10, 22:47
        wiem_ze?wiem napisała:
        Mam dość przeprosin Prezydenta, Premiera, członków Rządu i partii rządzącej za Smoleńsk, za krzyż, za poziom dyskusji społecznej, za szaleńca

Ty napisałaś:
        coraz więcej osób podziela twoja opinię

Sądzisz więc, że powodem spadku popularności rządu jest przepraszanie Kaczyńskiego?
    • wiem_ze_wiem Re: Mam tego dość! 22.10.10, 23:08
      Zdecydowanie podoba mi się działalność moderartora. To chamstwo (wiem, bo czytałam) nalezy skutecznoe eliminować. Tylko Elena pisze nadal, bo jest osobą o miedzianym, wytarym czole (sprawdź kochana co to znaczy) i nic do niej nie dociera.
    • 2.andrzej.d trzeba było tak myśleć za czasów L. Kaczyńskiego 22.10.10, 23:31
      wszelkie plugastwa wypisywane na L. Kaczyńskiego znajdziesz już niedługo w białej księdze...

udaj się do psychiatry i lecz się z nienawiści..

wiem_ze_wiem napisała:
      > Mam dość nie uznawania demokratycznie wybranego Prezydenta RP.
      • hal9000 Re: trzeba było tak myśleć za czasów L. Kaczyński 22.10.10, 23:45
        udaj się do psychiatry i lecz się z nienawiści..

Powiedzenie "mam dośc" o dąsach J. Kaczyńskiego to wyrażenie nienawiści? Teraz rozumiem co miał Kaczyński na myśli gdy mówił o przmyśle nienawiści wobec PiS - chodziło o krytykę PiS. ;)
    • volupte01 Re: Mam tego dość! 22.10.10, 23:44
      Ryszard C też miał dosc, wiec uwazaj na piss szperaczy po forum. Prokurator ci sie kłania o 6 tej rano:-)
      • jedynaladyhawke Re: Mam tego dość! 23.10.10, 07:10
        póki co PIS nie ma władzy i raczej w demokratycznych wyborach jej nie zdobędzie .
    • haen2010 Re: Mam tego dość! 23.10.10, 07:18
      Faktycznie, gdy się widzi tylu szajbusów w jednym miejscu, to człowiek zatraca poczucie rzeczywistości. I gdy to wszystko komentuje blondynka Stokrotka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka