Dodaj do ulubionych

A jednak można działać prawnie "na zakładkę"

17.11.10, 09:00
to, ze posłowie i europosłowie PiSu wstąpili do stowarzyszenia Kluzikowej, nie znaczy, ze muszą wypisać się z partii.

Ciekawe, czy któryś z nich pokaże jaja i sam odejdzie z PiSu a nie będzie czekał a.ż prezes sprzeda mu kopa.

Co "pozytywnego' zapamiętałam z tej całej awantury.

Odejście Ołdakowskiego - nie napiszę, że mi zaimponował, bo żaden członek PiSu nie jest w stanie tego zrobić. Ale się wyróżnił. Miał honor i sam się wypisał.

Reszta stowarzyszenia to galaretki bez kregosłupa.

I psychodrama Kamińskiego, która była najmocniejszym punktem tego programu. Oczywiście wiem, ze to bylo wyreżyserowane - ale każdy zapamięta tylko to, że człowiek o takiej proweniencji, który z nienawiścią na twarzy używa słowa "pedały" nie zająknął się cytując Słonimskiego Błaszczakowi, i nawet nie mrugnął łkając do kamery.
Obserwuj wątek
    • pis_da_deby Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 09:12
      razara1 napisała:

> Ciekawe, czy któryś z nich pokaże jaja i sam odejdzie z PiSu a nie będzie czeka
      > ł a.ż prezes sprzeda mu kopa.
      >

Moze licza na to, ze po kolejnych przerznietych wyborach prezes okaze klase i odejdzie.
      Wtedy karty w PISie beda rozdawane od nowa i moze przejma wladze.
      Przeciez oni wszyscy nie chca sie rozstawac z PISem lecz tylko z prezesem.
      • razara1 :-))) 17.11.10, 09:24

> Moze licza na to, ze po kolejnych przerznietych wyborach prezes okaze klase i o
        > dejdzie.

Wybuchnęłam perlistym (jak na swoje ograniczone warunki) śmiechem.

Nie przyszło mi to do głowy, ale ta koncepcja trzyma się kupy.
        • pis_da_deby Re: :-))) 17.11.10, 09:40
          razara1 napisała:

> Wybuchnęłam perlistym (jak na swoje ograniczone warunki) śmiechem.
          >
          Nie dziwie sie, bo samo zalozenie, ze prezes okaze klase jest zabawne.
        • pis_da_deby Re: :-))) 17.11.10, 09:44
          razara1 napisała:

> Nie przyszło mi to do głowy, ale ta koncepcja trzyma się kupy.

Oswiadczenie JKR, ze gotowa jest sie zmierzyc z Ziobrem po odejsciu prezesa swiadczy chyba o tym, ze liczyla na dobry wynik.
          Chyba nie bez podstaw.
          • razara1 Re: :-))) 17.11.10, 09:56
            pis_da_deby napisał:

> razara1 napisała:
            >
            > > Nie przyszło mi to do głowy, ale ta koncepcja trzyma się kupy.
            >
            >
            > Oswiadczenie JKR, ze gotowa jest sie zmierzyc z Ziobrem po odejsciu prezesa swi
            > adczy chyba o tym, ze liczyla na dobry wynik.
            > Chyba nie bez podstaw.

nie wiem jak ty, ale ja jak widzę Kluzik, Poncyliusza i Jakubiak to natychmiast wyłączam proram albo przewracam stronę w gazecie. Nie jestem w stanie znieść ich tego bleblania.

przyznaję - Kluzikowa mnie zaskoczyła wczorajszym wystąpieniem, a tło było ładne, na dodatek zaczeła od tego, że dzieci są najważniejsze. A dla mnie też dzieci sa najważniejsze. No i wsiąkłam.

Ciekawe dlaczego ani ona ani Kamiński nigdy nie pisali prezesowi w przemówieniach,ze dzieci są najwazniejsze. Sądzicie że wypadłby nieautentycznie? W koncu doświadczenia z dziećmi nabył-Jakubiakowymi i Dubienieckimi.
            • pis_da_deby Re: :-))) 17.11.10, 10:15
              razara1 napisała:

> nie wiem jak ty, ale ja jak widzę Kluzik, Poncyliusza i Jakubiak to natychmiast
              > wyłączam proram albo przewracam stronę w gazecie. Nie jestem w stanie znieść i
              > ch tego bleblania.

Uwazam, ze prezes do konca kadencji nie ustapi niezaleznie od tego jak kiepskie beda notowania PISu ( przy 16-19% powinien to zrobic natychmiast) a w tym czasie grupa wokol JKR przepapdnie jak przepadli Dorn, Jurek czy Zawisza.
              I dobrze
              • wos9 Re: :-))) 17.11.10, 11:06
                pis_da_deby napisał:

> Uwazam, ze prezes do konca kadencji nie ustapi niezaleznie od tego jak kiepskie beda notowania PISu ( przy 16-19% powinien to zrobic natychmiast) a w tym czasie grupa wokol JKR przepapdnie jak przepadli Dorn, Jurek czy Zawisza.
                > I dobrze.

Zgadzam się z Tobą. A o nicjatywie pań - w mojej sgnaturce.
        • prawieemeryt Re: ta koncepcja trzyma się kupy. O tak! 17.11.10, 10:42
          Ale tylko kupy i tylko kaczej kupy!!! Koncepcja jest jedna!!! Przerobić jak najwiąkszą część elektoratów w "ciemny lud" i tę KUPĘ mu SPRZEDAĆ (czytaj: wcisnąć mu krem spod kaczego kupra jako małmazję). A potem to już będzie dobra nasza! Kto chce niech głaska kobrę plującą - na mnie nie liczcie.
          • razara1 Re: ta koncepcja trzyma się kupy. O tak! 17.11.10, 10:48
            Ta "MaŁmazja" mnie przekonała. Musi być jeszcze bardziej obrzydliwe niz czernina.

Stop Małmazji!
    • polazrski Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 09:30
      Oldakowski sie wypisal z klubu. Do PiS nie nalezal, wiec za to komplement sie mu nie nalezy.;)

www.wprost.pl/ar/217423/Oldakowski-rezygnuje-z-czlonkostwa-w-klubie-PiS/
      • razara1 Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 09:35
        polazrski napisał:

> Oldakowski sie wypisal z klubu. Do PiS nie nalezal, wiec za to komplement sie m
        > u nie nalezy.;)
        >
        > www.wprost.pl/ar/217423/Oldakowski-rezygnuje-z-czlonkostwa-w-klubie-PiS/

Ale się wypisał. Wziął się i wypisał! Z czegoś związanego z pisem się wypisał a inni się nadal oglądają na prezesa. Tak więc plus! No daj mu plusa, nie bądź taki.
        • polazrski Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 09:43
          Nie dam! Co ich wzielo, ze sie na gwalt (na gwalt?) wypisuja z partii, ktora przez lata zgodnie popierali, a wrecz droga zwyklych lgarstw i innych matactw chcieli wcisnac Polakom prezydenta, od ktorego sie dzis odzegnuja? Zarabiaja tylko na minusy.
          • scoutek Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 09:47
            polazrski napisał:

> Nie dam! Co ich wzielo, ze sie na gwalt (na gwalt?) wypisuja z partii

gdzie się wypisują, bo nie widzę????
            tylko plotą i siedzą
            • razara1 Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 09:52
              scoutek napisała:

> polazrski napisał:
              >
              > > Nie dam! Co ich wzielo, ze sie na gwalt (na gwalt?) wypisuja z partii
              >
              > gdzie się wypisują, bo nie widzę????
              > tylko plotą i siedzą
              >

No właśnie.Otóż to. A jakże. Dlatego jestem w stanie uwierzyć w to, ze działają na zlecenia prezesa - tak jak jestem w stanie uwierzyć w to, że Polska jest Najważniejsza. Dla mnie ja i moja rodzina jest najwazniejsza. nie wiem jak dla was.
          • razara1 Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 09:49
            polazrski napisał:

> Nie dam! Co ich wzielo, ze sie na gwalt (na gwalt?) wypisuja z partii, ktora pr
            > zez lata zgodnie popierali, a wrecz droga zwyklych lgarstw i innych matactw chc
            > ieli wcisnac Polakom prezydenta, od ktorego sie dzis odzegnuja? Zarabiaja tylko
            > na minusy.

Ołdakowski to inna inszość. Reszta na plusy nie zasługuje. On jest dyrektorem Muzeum Powstania Warszawskiego, które o mały włos nie zostało nazwane imieniem Lecha Kaczyńskiego (z jego inicjatywy zresztą).

ale skoro wypiął się na jego brata bliźniaka to znaczy, że sam do siebie stracił szacunek

dlatego zasługuje na plusa!
    • republika.republika Ołdakowski nadal w klubie PiS 17.11.10, 10:24

sejm.gov.pl/poslowie/posel6/269.htm
      • razara1 Re: Ołdakowski nadal w klubie PiS 17.11.10, 11:04
        republika.republika napisała:

>
        > sejm.gov.pl/poslowie/posel6/269.htm

To z czego się w końcu wypisał?

Tydzień trąbili że sie wypiął na prezesa.
        • zoil44elwer Re: Ołdakowski nadal w klubie PiS 17.11.10, 11:11
          Muzealnik maskuje się w tym sabacie czarownic? On jest jak jajeczko,tylko częściowo nieświeże.
        • scoutek Re: Ołdakowski nadal w klubie PiS 17.11.10, 11:29
          razara1 napisała:

> republika.republika napisała:
          >
          > >
          > >
          rel="nofollow">sejm.gov.pl/poslowie/posel6/269.htm
          >
          >
          > To z czego się w końcu wypisał?
          >
          > Tydzień trąbili że sie wypiął na prezesa.

IMHO to tylko nieuwaga obsługującego stronę www
    • aniechto.only Re: Bardzo szkodliwy ranking! 17.11.10, 11:43
      razara1 :
      Ciekawe, czy któryś z nich pokaże jaja i sam odejdzie z PiSu a nie będzie czekał a.ż prezes sprzeda mu kopa.

Bo uwazają ze to nie honor trzasnąc drzwiami ? Zauważ , ze oni się nie odżegnują generalnie od programu partii, to nie im przestal PIS czy prezes odpowiadać, tylko oni przestali pasować pezesowi. Wyjść z Pisu dobrowolnie to dać rację prezesowi , że do partii nie pasują.
    • zoil44elwer Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 11:51
      A gdzie te sierotki z PiSu znajdą swoje miejsce(etat)do zarabiania na życie,do kogo i czego się przytulą? Wyjście z PiSu to dla nich śmierć polityczna a więc śmierć zarobkowa.
      • pis_da_deby Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 12:00
        zoil44elwer napisał:

> Wyjście z PiSu to dla nich śmierć polityczna a więc śmierć zarobkowa.

pecunia non olet
    • wariant_b Re: A jednak można działać prawnie "na zakładkę" 17.11.10, 11:54
      razara1 napisała:
      > Reszta stowarzyszenia to galaretki bez kregosłupa.

Przede wszystkim bez solidnego fachu w garści, bo od lat żyją z układów politycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka