Dodaj do ulubionych

Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskiego

• Gość: xxx Proporcje IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.04, 14:22
      > Bo Unia absolutnie niczego nam nie da,
      > a dla nas katolików i chrześcijan Unia
      > jest największym złem - powiedział w piątek
      > dziennikarzom ks. Jankowski.

Znam wieksze zlo. Wzajemna nienawisc. Nawet taka bez powodu.
      • Gość: parafianin Re: Proporcje IP: 80.111.118.* 09.04.04, 15:00
        Musisz zrozumiec biednego kleche!
        Po co mu cos co MU nic nie da?
        Dala mu juz Unia co prawda Mercedesa...ale to dawno bylo i juz nowy by sie
        przydal!
    • Gość: Pollok Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: 217.116.116.* 09.04.04, 14:29
      ten namietny reakcyjny antysemita daje o sobie znowu znac. Wspolczuje
      Gdanszczanom, ze musza cos takiego tolerowac. Rokowanie w tym ciezkim przypadku
      jest bardzo niepomyslne. Taki ksiadz to absolutna katastrofa dla kosciola,
      chyba inspiruja go jakies nieczyste sily?
      • Gość: Sebek Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: 62.233.173.* 09.04.04, 14:34
        Na 40 wypowiedzi tylko 2 (albo aż) przychylne Jankowskiemu, ale to pisali
        internauci - ta bardziej swiatła część narodu.
      • astygmatyk Po Unijnemu Czarnucha!! 09.04.04, 14:38
        Niedawno czytalismy o komorniku, ktory (o zgrozo!!!) niemal zlicytowal do
        ostaniego grosza kurwe biskupia w Gdansku. Niestety, zgodnie z anty-unijnym
        prawem nie mogl zajac tkz. Przedmiotow Kultu. Miejmy nadzieje, ze komornicy na
        pierwszego maja otrzymaja prawo zlicytowania czarnuchow, bialych pinwinow, wron
        etc. szamanstwa do konca. Jak im sie nie podoba w Unii zjezdzac do Lukaszenki,
        albo jeszcze dalej do Putina. On szamanstwo uwielbia, choc trzeba zmienic linie
        ideolo na bardziej "ortodoksyjna".
      • Gość: RAbin Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.ca.astound.net 10.04.04, 06:14
        Prałat cytuje Biblię.
        W głębi potwierdzasz uzurpacje żydów, że z powodu
        swojej krwi żydowskiej powinni panować nad światem i narodami. Tego też uczył
        syjonizm zakamuflowany w komunizmie. Teraz ci sami żydzi posługują się nie
        Rosją-ZSSR ale USA, manipulują w przepotężny sposów w Polsce, do wysprzedaży
        Polski i itd.
        Twoje uczucia religijne i współczucia to bukiet chwastów, o których nie masz
        zielonego
        pojęcia. Jest tylko jedna droga jak mówi Słowo Boże, a tą drogą Jest Tylko
        Jezus Chrystus. Albo masz w sercu Jezusa Chrystusa albo Go nie masz i swoje
        uczucia religijne możesz sobie wrzucić do kubła. A w konsekwencji ten kubeł to
        będzie piekło, które cię już teraz pochłania.
        Nawróć się do Boga, Jezusa Chrytusa a będziesz bardziej tolerancyjny dla
        prałata niż dla tych żydowski wilków z ich mafii o których Jezus Chrystus sam
        powiedział: dlaczego mnie nie pojmujecie... dlatego, że ojcem waszym jest
        Diabeł i chcecie postępować według pożądliwości ojca waszego.EW.Jana 8:43
        Może swoją głupotę zamienisz na wiarę w tego, który tylko On jest tego
        prawdziwie godnym.

• Gość: JerzyS Re: "Tylko pod tym krzyżem...Polak [jest] Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 14:31
      "Tylko pod tym krzyżem ... Polska jest Polską, a Polak Polakiem"
      Ja wypisałem się od nich parę lat temu. Czy to znaczy że nie jestem Polakiem?
      Osobiście nie jestem za tym by komukolwiek odbierać prawo do bycia Polakiem.
      Nawet Jankowskiemu, mimo że jest hańbą dla tego Narodu.
    • Gość: enolc Słuchajcie,a może ,,Grób Prałata Jankowskiego' ;) IP: *.echostar.pl 09.04.04, 14:37
      .
      • astygmatyk Może ,,Grób Prałata Jankowskiego??? 09.04.04, 14:41
        Tak... w innych krajach przylatuje helikopter, odpala jedna rakiete do szamana
        (szejka, ksiedza czy jak mu) i po sprawie....
    • Gość: ardnt48 Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.acn.pl 09.04.04, 14:42
      Esencja polskiego kretynizmu. Co na to przełożeni p. Jankowskiego? Czyżby w tej
      formie była taja demokracja?
      • gazeciarz44 Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie 09.04.04, 14:53
        Sorry, z irytacji aż mi się czcionki myliły. Powinno być:
        Esencja polskiego kretynizmu. Co na to przełożeni p. Jankowskiego? Czyżby w tej
        firmie była taka demokracja?
        Wszystkich słonecznych i wiosennych Świąt
        Arndt48
    • Gość: Dwain Jankowski IP: 195.166.232.* 09.04.04, 14:42
      Panie Jankowski, zajmij sie pan pedofilizmem, ktory kwitnie u pana w parafii.
      Oj lubisz pan dzieciece pupki. Zamknac pedofila to malo, zamknac go w domu
      wariatow, to akurat perfekcyjny srodek na jankopedofilizm.
      Nie badz pan zdrow, choc i tak zdrowiem pan nie grzeszysz, a swoim czlonkiem
      raczej.
    • Gość: Lyon Re: ZmurszalyAntyunijnyGróbPański ks.prałataJanko IP: 80.111.118.* 09.04.04, 14:45
      Mnie Lyion sluzy.
      Powietrze tu zdrowe i atmosfera intelektualna na wysokim poziomie.....
      Kto Ciebie tak okaleczyl intelektualnie????
      • Gość: polonus zLyonu Re: ZmurszalyAntyunijnyGróbPański ks.prałataJanko IP: *.adsl.proxad.net 09.04.04, 15:33
        > Mnie Lyion sluzy.
        > Powietrze tu zdrowe i atmosfera intelektualna na wysokim poziomie.....
        > Kto Ciebie tak okaleczyl intelektualnie????
        Nic ci lepiej nie zrobi niz zimny prysznic bo wydaje sie ,ze nie lokalizujesz
        gdzie jest Lyon.Jakies 2000km od waszej obory.Powietrze niestety nie jest
        najlepsze bo jest to gleboka dolina miedzy gorami.Co do okaleczania to
        zapraszam na wizyte. Uwielbiani przez was w polsce araby b.szybko zajma sie
        wami.
    • Gość: Q Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 09.04.04, 14:45
      Kiedy Chrystusa skazywali i krzyżowali Jankowski też tam był, był jednym z tych
      faryzeuszy, którzy ciskali kamieniami i płacili Judaszowi za zdradę... Dziś
      Jankowski juz nie krzyzuje, on bezcześci mistyczny grób Chrystusa siejąc
      nieprawdę i nienawiść... to właściwie tak, jakby znów Go krzyżował...
      • Gość: KROK Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.sympatico.ca 09.04.04, 14:47
        nie widze roznicy miedzy jankowskim a fundamentalista islamskim z wypranym
        mozgiem...zgroza
    • dziwotwor Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie 09.04.04, 14:51
      Kto nie powie o prałacie
      Że jest tolerancji wzorem,
      Temu przez łeb zdejmę gacie
      O północy, za klasztorem.

Kto nie powie o prałacie:
      „Szanuje inne wyznania”,
      Będzie żył w konkubinacie
      Wraz z biskupem P. z Poznania.

Kto przeczy, że wzorem prałat
      Jest miłości chrześcijańskiej,
      Temu poplamimy chałat
      Pod świątynią Męki Pańskiej.
    • Gość: PSYCHIATRA PRALAT JANKOWSKI-WIELKI LOWCZY ZATOKI GDANSKIEJ IP: *.dynamic.mts.net 09.04.04, 14:59
      Pamietacie jak Jankowski przebral sie za wielkiego mistrza zakonu krzyzackiego i odprawil dla
      goscia z Niemiec msze na zamku w Malborku
      jak paradowal wokol koscola w mundurze admirala marynarki wojennej z kordzikiem przy boku
      jak min Urban zaproponowal nadanie mu tytulu wielkiego lowczego zatoki gdanskiej,
      moze wlasnie ten tytul WIELKI LOWCZY ZATOKI GDANSKIEJ najbardziej mu odpowiada
    • Gość: proteus Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 09.04.04, 15:01
      KK jest instytucją w najwyższum stopniu scentralizowaną i gdyby hierarchia
      chciała rozwiązać takie problemy jak „oszołam-Jankowski”, czy „rasistowskie
      radio”. To by je w ciągu jednego dnia rozwiązała. (jestem przekonany, że taka
      błyskawiczna interwencja miałaby miejsce, gdyby jakiś ksiądz w Polsce
      wypowiedziałby się pozytywnie o legalizacji homo-zwiazków, czy z akceptacją o
      antykoncepcji) . To, że hierarchia nie reaguję znaczy po prostu, że NIE CHCĘ
      NIC ZROBIĆ a powód tej bierności jest dla mnie już sprawą trzeciorzędną –czy
      chodzi o szmal, czy ze strachu, czy zdecydowała wspólnota ideowa.
      Niech sobie zatem KK daruje te pełne hipokryzji akty skruchy i żalu za błędy
      przeszłości, te zakłamane deklarację, że „KK potępia antysemityzm”, że w
      KK „antysemityzm jest grzechem” i inne tego typu brednie. Mógłby bowiem
      przynajmniej –acz wymagam chyba od tych ludzi za wiele –nie traktować obywateli
      tego kraju jak kompletnych idiotów.
      • Gość: polonus z Lyonu [...] IP: *.adsl.proxad.net 09.04.04, 15:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ...Lyonu czy ty nie jestes poczety w ten sosob polonusie z IP: *.dynamic.mts.net 09.04.04, 16:03
      • Gość: jack Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.proxy.aol.com 09.04.04, 16:19
        Jesli nie zacznie sie pociagac do odpowiedzialnosci karnej urzednikow KK i
        traktowac ich na rowni z "szarym Polakiem" nic wsytuacji sie nie zmieni.
        Zbudowano suwerenne panstwo w panstwie, ktore wydaje sie nie podlegac polskiej
        jurysdykcji.
        Mysle o przekretach m. inn. zwierzchnika pralata.
        Jankowski to znany prowokator i oszolom, ale takich wielu w tym panstwie.
        • garden7 Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie 09.04.04, 22:18
          KK to nie państwo w państwie,a państwo nad naszym państwem.
          Niech mi ktoś powie, że nie jesteśmy państwem wyznaniowym.
          Wszystkie nasze urzędasy zanim zaczną dzienne urzędowanie lecą najpierw po
          wytyczne do kościółka.
          Nasz kraj to niespotykany nigdzie na świecie ciemnogród.
          I dlatego głosowałam na Unię, bo mam nadzieję, że trochę światła przedrze się
          do tego ciemnogrodu. Za szybko to nie będzie, bo im biedniejszy naród, tym
          ciemniejszy. Rząd nawet najbardziej lewicowy musi łapki lizać czarnuchom, bo mu
          pomagają tę biedotę trzymać w karności.
    • nauma Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie 09.04.04, 15:07
      Pan Jankowski jest przeze mnie postrzegany jako symbol ciemnogrodu i
      wstecznictwa. Stosuje chwyty analogiczne do tych, za które taka Nieznalska
      trafiła przed sąd - wykorzystuje Chrystusa w sposób prostacki do propagowania
      własnych poglądów politycznych i, co tu dużo ukrywać, antysemickich. Jednakże
      mam w nosie jego folklorystyczne zapędy, podobnie jak LPR, Rydzyka i temu
      podobnych patafianów. Do momentu jednak... Teraz nadszedł ten moment i jestem
      wściekły, bowiem pan Jankowski dotknął mnie osobiście, negując mój
      patriotyzm, moją polskość. "Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem
      Polska jest Polską, a Polak Polakiem". A guza - nie jestem chrześcijaninem,
      ale jestem Polakiem. I tak samo jak Leppera, boję się, że kiedyś do władzy
      dojdą ludzie spod znaku pana Jankowskiego i wtedy podzielą społeczeństwo
      na "Prawdziwych Polaków Katolików" i resztę, z definicji gorszą...
    • Gość: Kurczak Wiecej wierszykow !!!!!! IP: 80.111.118.* 09.04.04, 15:09
      Sa wspaniale!
      Wszystkie trzeba X Biznesmenowi wyslac!
      Wesolego Jajka!
    • Gość: Cinnamon JEZUS SIE W GROBIE PRZEWRACA IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 09.04.04, 15:09
      • Gość: parafianin Re: JEZUS SIE W GROBIE PRZEWRACA IP: 80.111.118.* 09.04.04, 15:11
        Jankowski i tak nie pozwolilby temu przeciez Zydowi zmartwychwstac.
      • Gość: Rabin Re: JEZUS SIE W GROBIE PRZEWRACA IP: *.ca.astound.net 10.04.04, 05:42
        Prałat cytuje Biblię.
        Polski i itd.
        Twoje uczucia religijne to bukiet chwastów, o których nie masz zielonego
        JEZUS SIE W GROBIE Nie PRZEWRACA, bo Jezus Chrytus żyje i jest Bogiem.
        Patrzeć jak niedługo ty się przewrócisz do grobu na zawsze jak się do Niego nie
        nawrócisz.
        • Gość: Major Tom Dawno nie czytałem takich bredni IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.04.04, 09:32
          • Gość: chilum Re: Dawno nie czytałem takich bredni IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 18:01
            This is Ground Control to Major Tom!

You are not cleared to land on Earth!
            Repeat!
            You are not cleared to land on Earth!

Natives from this planet are stupid&dangerous for Us!!
            Do You copy that,Major??
            Dangerous for Us!!!

Over

Stop War on Drugs
      • Gość: Major Tom To On nie zmartwychwstał...? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.04.04, 09:32
    • Gość: Jeden z wielu Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: 141.84.145.* 09.04.04, 15:09
      Pan Jankowski jest od wielu lat ksiedzem, a nawet pralatem, ale sensu
      chrzescijanstwa do dzisiaj nie udalo mu sie zrozumiec. I byloby to wlasciwie
      smieszne, gdyby nie bylo tak tragiczne, bo to (nadal) proboszcz jednego z
      najwazniejszych kosciolow w Gdansku. Co na to hierarchia koscielna? Zero
      reakcji?
    • Gość: msz Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: 134.117.137.* 09.04.04, 15:20

GW:
      "Oprócz tego, na kilkumetrowym krzyżu wisi orzeł, z którego kapią krople krwi."

Nie jest to jezyk donosu?

Gość portalu: MŚ napisał(a):

> Na szczęscie UE ma w głębokim poważaniu wykwity chorego umysłu x.
      > Jankowskiego.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie 09.04.04, 15:21
      antyunijny? ja uważam że jest on bardzo patriotyczny! jak się nie znacie na
      sztuce to nie zabierajcie głosu! To jest sztuka a nie jakieś tam chore wymysły
      Nieznalskiej i jej podobnym pseudoartystom!
      • Gość: -HATE RADIO- Radio Maryja na liscie rozglosni rasistowskich- IP: *.dynamic.mts.net 09.04.04, 15:41
        Tak jest radio maryja znajduje sie na swiatowej liscie rozglosni otwarcie propagujacej
        nienawisc.Zarejestrowane sa wszyskie rasistowskie wypowiedzi i komentarze.Wypowiedzi
        typu:"szkoda ze hitler nie wytepil ich do ostatniego, do ostatniego"swiadcza o prawdziwym
        obliczu tej nieludzkiej, pelnej hipokryzji rozglosni.Jest szansa ,ze w Uni Europejskiej radio
        maryja uznane zostanie za organizacje przestepcza, i prawnie objete zakazem dzialalnosci.
        Oby sie spelnilo,tego z calego serca zycze wszystkim Polakom, pragnacym zyc w cywilizowanym
        kraju. Kliknijcie HATE RADIO poczytajcie ,wyciagnijcie wnioski,i Ty Oszolomie tez.
        • Gość: Rabin Re: Radio Maryja na liscie rozglosni rasistowskic IP: *.ca.astound.net 10.04.04, 05:51
          Nie jestem katolikiem, ale ty człowieku jesteś rasistą jak i klika masonów w
          Unii. Tak jak w większości żydowskie mafie na świecie.
          Prałat cytuje Biblię.
          Polski i itd.
          Twoje uczucia religijne i plecenie o rasizmie to bukiet chwastów, o których nie
          masz zielonego pojęcia. Jest tylko jedna droga jak mówi Słowo Boże, a tą drogą
          Jest Tylko
          Ktoś napisał na tym forum JEZUS SIE W GROBIE PRZEWRACA, bo Jezus Chrytus żyje i
          jest Bogiem.
          nawrócisz.
          • Gość: do Rabina Re: Radio Maryja na liscie rozglosni rasistowskic IP: *.dynamic.mts.net 10.04.04, 16:44
            Kim jestes Rabinie i czy Ty sie dobrze czujesz.
      • Gość: kad Przecież to kretyn IP: 217.153.168.* 09.04.04, 16:30
        Czego innego sie po takim spodziewac
      • Gość: osiol Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.proxy.aol.com 10.04.04, 02:07
        czy polski patriotyzm jest tak zalosny by musial byc anty-semicki, eropejski,
        demoktatyczny, antywszytsko- cywilizowane? taki smiec antysemicki jak i ty,
        osiol.
        • Gość: Rabin Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.ca.astound.net 10.04.04, 05:54
          Używając twojego języka i twojej nienawiści to ty nim jesteś.
          Prałat cytuje Biblię.
          Polski i itd.
          Twoje uczucia to bukiet chwastów, o których nie masz zielonego
          Ktoś napisał na forum JEZUS SIE W GROBIE PRZEWRACA. Jezus Chrytus żyje i jest
          Bogiem.
          nawrócisz.
    • Gość: Pix Ks. Jankowski, Wałęsa a sprawa Polska. IP: *.dc1.56k.execulink.com 09.04.04, 15:30
      Dzięki Takim Ludziom Polska rozsławiana jest w świecie w kawałach i
      przypowieściach. PAN UMARŁ na Krzyżu Przebaczając. Tylko Prowokatorzy
      Szczują. Rosjanie i niemcy wymordowli Ineligiencję co widać i słychać.
      Niech żyje wolna POLSKA Kazimierza Wielkiego i Jagielonów. Polska Konstytucji 3
      Maja i Ks. Skrzyneckiego.
      • Gość: Rabin Re: Ks. Jankowski, Wałęsa a sprawa Polska. IP: *.ca.astound.net 10.04.04, 06:01
        Prałat cytuje Biblię.
        Polski i itd.
        Twoje uczucia użylania się nad Polakami to bukiet chwastów propagandowych
        dziennikóch jak GW, żydowska gazeta dla goów Polaków. Jak widać o tym nie masz
        zielonego pojęcia.
        . Jest tylko jedna droga jak mówi Słowo Boże, a tą drogą Jest Tylko
        uczucia i mniemania możesz sobie wrzucić do kubła. A w konsekwencji ten kubeł
        to
    • Gość: Bryx Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.euroweb.ro 09.04.04, 15:32
      ...i nie tylko Unia, ale i normalni Polacy (jeśli nie liczyć uzbrojonych w
      parasole dewotek gotowych do obrony "wielebnego").
      • Gość: Rabin Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.ca.astound.net 10.04.04, 05:56
        Prałat cytuje Biblię.
        Polski i itd.
        Ktoś napiasł na tym forum JEZUS SIE W GROBIE Nie PRZEWRACA. Jezus Chrystus żyje
        i jest Bogiem.
        nawrócisz.
    • Gość: qwerty Pajac... IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.04.04, 15:43
    • Gość: No Name Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.rockmail.net / 80.48.249.* 09.04.04, 15:43
      Księże prałacie Jankowski, niech się ksiądz idzie leczyć na nogi, bo na głowę
      już za późno.
      Nie dziwię się, że młodzież nie chodzi do kościoła, jak widzi takich oszołomów
      jak ks. Jankowski.
      Mógłym jeszcze długo lżyć, ale po co? Wielebny i tak ma wszytskie opinie w du**
      przepraszam w pupie (byłęm u spowiedzi).
      Wesołych Świąt!
      • kozaczek3 A twój spowiednik normalnym jest?? 10.04.04, 10:17
        Jesteś tego pewny???Prałat też jest spowiednikiem!!!
    • Gość: qba Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: 5.4R1D* / 194.205.246.* 09.04.04, 15:53
      kiedy abp goclowski wygoni tego katabasa jankowskiego do jakiejs wiejskiej
      parafii na odludziu?
      • Gość: RAbin Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.ca.astound.net 10.04.04, 05:46
        Prałat cytuje Biblię. Goclowski to syjonistyczny agent.
        Polski i itd.
        JEZUS SIE W GROBIE Nie PRZEWRACA, bo Jezus Chrytus żyje i jest Bogiem.
        nawrócisz.
    • Gość: Dojo Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.toya.net.pl 09.04.04, 16:04
      Wykonanie jak i pomysł tandetne. Wstyd
    • Gość: leo Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 09.04.04, 16:08
      Jankowski to chory czlowiek ale najsmutniejsze jest to ze jest to wielce
      zarazliwe.Takich ludzi nalezy izolowac od spoleczenstwa.Jest to w jego
      przypadku recydywa.Wiec istnieje tylko jedna kara dla niego KOREA POLNOCNA a
      potem PIEKLO !!!
    • Gość: Raf Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.citicorp.com 09.04.04, 16:08
      Ks. Jankowski sam jest Żydem, jak większość antysemitów w tym kraju.
      • Gość: fer Re: Antyunijny Grób Pański ks. prałata Jankowskie IP: *.do.pl / *.generacja.pl 09.04.04, 16:30
        Teraz to trochę pieprzysz głupoty. Jest czystej wody Polakiem i zarazem
        debilem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka