Dodaj do ulubionych

Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezydent

09.12.10, 08:07
Komorowski podczas pobytu w Stanach Zjednoczonych!
My Polacy mozemy być dumni, ze dobrze wybraliśmy. Oczywiście w większości, bo mniejszość z nas , ok 20 % będzie jak zwykle szukała dziury w całym i wielbiła poprzednika.
Na szczęście ta mniejszość jest coraz mniejsza.

www.tvn24.pl/-1,1685458,0,1,w-czasach-komunistycznych-bylem-terrorysta,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezyde 09.12.10, 09:05
      Tak trzeba:-) tam sie wszyscy uśmiechają i tryskają humorem:-)
      • zapijaczony_ryj Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezyde 09.12.10, 09:10
        cookies9 napisała:

> Tak trzeba:-) tam sie wszyscy uśmiechają i tryskają humorem:-)

A u nas jest taki jeden co tryska humorem, zawsze kiedy myśli, ze to jednalk on wygrał:
        www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634128170373398579.jpg
    • aniechto.only Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezyde 09.12.10, 09:22
      Prezydent Komorowski ma slabość do bon motów. Nie wszystkie są udane , ale ten poniżęj jest niezły:)

" Jesteśmy między Rosją a Niemcami i to jest takie miejsce, gdzie - nawet jeśli ktoś się integruje, jeśli powstaje wspólny dom europejski czy natowski - ciągle są jakieś przeciągi. Niezależnie, na którym piętrze ktoś otworzył drzwi czy okno, to od przeciągu my Polacy ciągle mieliśmy katar "
      • zapijaczony_ryj Fakt! 09.12.10, 20:20
        aniechto.only napisała:

> Prezydent Komorowski ma slabość do bon motów. Nie wszystkie są udane , ale ten
        > poniżęj jest niezły:)
        >
        > " Jesteśmy między Rosją a Niemcami i to jest takie miejsce, gdzie - nawet jeśli
        > ktoś się integruje, jeśli powstaje wspólny dom europejski czy natowski - ciągl
        > e są jakieś przeciągi. Niezależnie, na którym piętrze ktoś otworzył drzwi cz
        > y okno, to od przeciągu my Polacy ciągle mieliśmy katar
        "
    • a.goldenwomen my Polacy? czy raczej pełniący obowiązki "polakuf" 09.12.10, 09:29
      • zapijaczony_ryj Re: my Polacy? czy raczej pełniący obowiązki "pol 10.12.10, 16:50
        Tak nas Polaków w Izraelu nazywacie?
    • a.goldenwomen Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezyde 09.12.10, 09:40
      w czym doskonały? w pajacowaniu???
      tryskający werwą? by zakryć swoje nieuctwo
      humor? rozszerzenie gęby i tyle

• hordol i cytaty ma na kazda okazja 09.12.10, 17:26
      www.tvn24.pl/-1,1685536,0,1,komorowski-cytuje-klasykow-sowieckiego-totalitaryzmu,wiadomosc.html
      • witek.bis Re: i cytaty ma na kazda okazja 09.12.10, 17:48
        No, cóż - nie robi tego jako pierwszy. Robił to już sowiecki agent w Waszyngtonie, niejaki Ronaldij Reaganienko.

en.wikipedia.org/wiki/Trust,_but_verify
    • kochamjaktusk Swietny P-dent. Ale niestety znowu palnal glupstwo 09.12.10, 18:18
      Czasy komunistyczne w jego wykonaniu sie nie skonczyly, gdyz Komoruski robi wszystko, zeby przywrocic PRL i stworzyc PRL bis. Otoczyl sie bylymi komuchami i stanowia oni juz ponad 50% jego doradcow. Jaruzelski i Kiszczak juz czekaja w kolejce. Przyczynia sie do powrotu szpiegow z WSI do struktur administracji panstwowych. Przyklad odwolanego ambasadora z sbcka przeszlosci jest tylko czubkiem gory lodowej.
      Masz racje, to jest swietny prezydent, na takiego z utesknieniem czekali Polacy przez ostanich kilkadziesiat lat.
    • felinecaline Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezyde 09.12.10, 18:26
      Komorowski zachowuje sie normalnie , jak rowny z rownym, bez kompleksow, nie sciskajac kurczowo poldupkow i tego mu zazdroszcza ci, ktorzy kraza po orbicie PSu.
      • kochamjaktusk Dowodo jego 'normalnosci' mamy az nadto. 09.12.10, 18:40
        Przypuszczam, ze gdyby pokazali caly przebieg dowolnej wizyty, wowczas nie wygladaly by one tak 'normalnie'. Czlowiek, ktory ma tak mala wiedze oraz brak wyczucia i etykiety, jak Komoruski, nie moze sie czuc normalnie, chyba ze jest calkowitym ignorantem. Ja obstawiam to drugie.
    • normalny1_czlowiek.1 Zakłamani bolszewicy zawsze udawali zadowolonych 09.12.10, 18:32
      pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezydent

---> Im bardziej w kraju było gorzej, tym częściej oni stroili miny jeszcze bardziej zadowolonych.
      PR-owcy przypominają mu co chwilę, co ma robić. Miliony złotych, które wyrzuca Tusk na swoich PR-owców, idą w błoto - podobnie się zaczyna już przy urzędzie prezydenta ... Najważniejsze puste gesty i uśmiechy - lemingi wszystko łykną.
      • zgred-zisko Re: Zakłamani bolszewicy zawsze udawali zadowolon 09.12.10, 18:38
        Jednemu PR-owcy każą się cieszyć a innym psioczyć.
      • tw_wielgus Re: Z niekłamanym podziwem przeczytałem 09.12.10, 18:41
        Twój post, o Efendi intelektu!
        Ślepym bym pozostał na rzeczywistość gdyby nie Twoja doniosła Twórczość na tutejszym forum.
        Pisz, pisz królu pióra, baczny i krytyczny obserwatorze. Nagrodą niech będzie popłoch jaki wzbudzasz w szeregach łże liberałów i moje jakże skromne słowa otuchy.
        Dla mnie jesteś większym farmazoniarzem ( traktuj to jak największy komplement) niż Kataryna, niż wszystkie te ciapciaki, co piszą w salonie Jankego.
        • ave.duce Re: Z niekłamanym podziwem przeczytałem 09.12.10, 18:44
          Cóż za wspaniała laurka!
          Już uciekam.
          • tw_wielgus Re: Napisałem to co mi serce dyktuje. 09.12.10, 18:54
            Posty Pana Normalsa przepojone są głęboką patriotyczną troską o ukochany kraj, umiłowany kraj.
            Tak właśnie czytam jego niespotykaną troskę o naszą ojczyznę i dlatego pozwole sobie zadedykować MU tą właśnie piosenkę:
            joork.wrzuta.pl/audio/5XzccMbTZxL/zlote_przeboje_socjalizmu_-_23._ukochany_kraj
            • zoil44elwer Re: Napisałem to co mi serce dyktuje. 09.12.10, 20:30
              tw_wielgus napisał:

> Tak właśnie czytam jego niespotykaną troskę o naszą ojczyznę i dlatego pozwole
              > sobie zadedykować MU tą właśnie piosenkę:
              Wódka jest? Jest! Ukochany kraj,umiłowany kraj ukochane miasta i wioski....
              Chleb i Praca jest?Nima!My ze spalonych wsi,my z głodujących miast,już zemsty nadszedł czas....
      • kochamjaktusk No, i wlasnie to jest dla nich normalnoscia. Puste 09.12.10, 18:43
        slowa i gesty oraz zachowanie calkowitego ignoranta.
        Jak mozna taka normalnosc doprowadzic do perfekcji widzimy na przykladzie Rosji i Putina.
        • zgred-zisko Re: No, i wlasnie to jest dla nich normalnoscia. 09.12.10, 18:48
          > slowa i gesty oraz zachowanie calkowitego ignoranta.

Masz przy komputerze lustro?
    • lew-35 Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem ........ 09.12.10, 18:32
      .......jest pan_ryj_zajeb...y. na mózgu.Twoje wpisy kwalifikują się tylko na oślą ławkę .
    • zgred-zisko Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezyde 09.12.10, 18:35
      Mnie jego styl bardzo odpowiada. Są rzeczy, których nie można już inaczej komentować, niż humorem. Ile razy można zwracać się do Amerykanów o zniesienie wiz? Robili to już prawie wszyscy z dokładnie tym samym skutkiem. Pozostaje więc tylko to obśmiać. Brawo Panie Prezydencie!
    • retronick Na pewno to nie jest sparciały burek z wolski. 09.12.10, 18:48
      Mierz siły na zamiary
    • po_to_polska_zguba Re: Doskonały, tryskajacy werwą i humorem prezyde 09.12.10, 18:50
      ile twój lizus komunistów potrzebował aby założyć słuchawki - przepraszam,
      zdołał tylko jedną a trzymał ją potem jedną ręką bardzo dzielnie, bardzo dzielnie śmiesznie...
      ryju, jak się masz?
    • c.goldenwomen dopóki nie otworzył gęby............... 09.12.10, 19:09
      okazało się , że Bronek "Wpadka" Komorowski rozmawiał z Obamą ....po polsku!!!!
      Jakie języki zna ten "wspaniały" humorysta?
      • tw_wielgus Re: dopóki nie otworzył gęby............... 09.12.10, 19:10
        Te same co europoseł Ziobro, to chyba oczywiste.
        • c.goldenwomen Ziobro nie jest prezydentem :) 09.12.10, 19:13
          www.pardon.pl/artykul/13106/komorowski_skonczyl_studia_nowa_megawpadka
          • tw_wielgus Re: A co to ma do rzeczy? 09.12.10, 19:25
            Pytałaś, odpowiedziałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka