Gość: Zenek Republika bananowa !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 23:43 Po przeczytaniu art. mam nieodparte wrazenie,ze zyje w jakiejs Republice Bananowej i miejscowy Szaman deczduje o zyciu ludzi ! Mysle ,ze podobnie to wzgladalo w pierwsyzch latach budowy komunizmu. Brawo POLICJA !!! SUPER !! czuje sie naprawde bezpiecznie!! GDZIE JEST NADZOR PRZELOZONZCH Z KOMENDZ GLOWNEJ POLICJI !!czy komendancik jest Panem i wladca wszystkiego co sie rusza na jego terytorium! Takiej Policji to my juz dziekujemy !! Wole bronic sie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 23:51 Polska to piekny kraj, tylko dlaczego taki dziwny, a jeszcze dziwniejsze w nim uklady i ukladziki. Czas na zmiany - kraju nie zmieniajmy, ZMIENMY NIEKTORYCH LUDZI. WIELKIE BRAWA GW CHEC ZNALEZIENIA PRADY - POLICJI SIE CHYBA NIE CHCIALO. TYLKO JAK ONI SIE DO TEGO BLEDU TERAZ MAJA PRZYZNAC :)? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ścigany Jerzy Antoniak 15.04.04, 08:39 Z plotek wiem: 1. Pani komendantka była przez 11 lat zastępczynią ojczyma wrzoda. 2. pani prokuratorka ma działkę rekreacyjną obok tej dwójki. 3. wrzód przestał pomieszkiwać w domu kiedy zaczął się smród i siedzi u laluni (o ile można to tak nazwać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayer'san Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.pam.szczecin.pl 15.04.04, 14:59 wrzód to podobno gej, więc ciekawe kim jest ta lalunia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JC Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 08:22 To aż trudno uwierzyć, że historia Jerzego jest fragmentem naszej rzeczywistości, a nie opowieścią o działaniach PRL-owskiej milicji czy filmowym scenariuszem. Tylko mnie szlag trafia, że młody człowiek przez BRUDNE UKŁDY PROKURATURY I POLICJI został wyrwany ze swojego życia na niewiadomo jak długo. Szkoda, że w tym kraju to prasa musi walczyć o przestrzeganie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtajemniczony Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.04.04, 11:24 Policja preparuje "wiarygodne" dowody, prokuratorka bez sprawdzenia karze aresztować zvrodniarza, sąd pracuje na teśmie "produkcji sprawiedliwości" nakazuje areszt w sprawie w której wyrok może być tylko w zawieszeniu. Brawo "organa" sprawiedliwości. Ilu ludzi dotknęły te "organa", ilu takich sciaga policja a ilu już siedzi w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczący Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 11:34 walczmy o sprawiedliwość. Kiedyś w końcu musi się okazać że tylko winny trafią do więzienia a nie jakiś dzieciak, który i tak już przeżył wystarczająco dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globus Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 11:19 jestem ciekawa jak się skończy ta sprawa i kto pierwszy zostanie qw policji i prokuraturze uznany za winnego tego horroru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.04.04, 11:28 Ktoś musi zostać za to ukarany. Napewno nie jest nim ten biedy studencik. Mam nadzieję że dożyję chwili w której "policja" będzie przestrzegała prawa by móc je egzekwować od innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 11:45 nie możemy dopuścić by kolejny raz za aferę wywalili jakiegoś pionka a cała reszta jego przełożonych i silniejszych współbraci policyjnych i prokuratorskich uszła bez szwanku, przecież tej sprawy nie sfabrykował tylko jeden gliniarz. Droga redakcjo dopilnuj żeby właściwe osoby zostały pociągnięte do opowiedzialności włącznie z komendantem wojewódzki, który też śmieje się wszystkim w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ścigany Jerzy Antoniak 15.04.04, 11:52 Najgorsze, że wszystkie trzy podmioty: policja, prokuratura, sąd uważają , że nic się nie stanie jak młody chłopak posiedzi parę miesięcy do spraway. Wiadomo jak działa nasz system. Posiedzi nie 3 ale kilkanaście miesięcy. A potem przyuzaskarżeniu postępowania powiedzą, że działali w słusznej wierze. A chłopakowi z powodu krycia (pokrywania) jakiegoś wojskowo-policyjnego dpuka zmarnują zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zan STALINIZM CALA GEBA _ Z CZYM DO UE ???? IP: *.proxy.aol.com 15.04.04, 12:00 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: STALINIZM CALA GEBA _ Z CZYM DO UE ???? 15.04.04, 12:17 Jak to z czym? Z policją państwową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarówka Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.bronet.pl / 62.233.218.* 15.04.04, 13:38 Wogole to ja znam Jurka osobiscie od podstawowki... nie wiem jaki "baran" mogl go posodzic o kradziesz samochodu. Cala sprawa lekko smierdzi ... Jestem ciekawy czy policja robila wogole wizje lokalna. ( na 100% nie ). Wogole sa swiadkowie, jest winny, jest zleceniodawca a Policja i prokuratura dalej swoje. Widac jak funkcjonuje polski wymiar sprawiedliwosci.... Nie zdziwie sie jak kiedys przyjda po mnie i oskarza o morderstwo ... Sceny jak z "Procesu" Franza Kafki nikt nie wie za co i po co ... Jezeli ktos jest tak niekompetenty zeby wysylac list gonczy za niewinnym to ja nie wiem co bedzie dalej .. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glob Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 13:42 czy ktoś śledzi reakcje policji i prokuratury na ten artykuł? Może chociaż raz pokażą że potrafią szybko działać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Ścigany Jerzy Antoniak 15.04.04, 14:45 Policja zaczyna czepiać się całej rodziny Jurka. W święta ok 6 rano wpadała palanteria na wizję. Jak ojciec zaczął słać skargi zaczęło się robić gorąco wokół niego i jego bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayer'san palantownia IP: *.pam.szczecin.pl 15.04.04, 15:04 tak, oni są pojebani, walczą jebane pieski o awanse, kurwy jedne, o 6 rano w swięta przyłazić, że niby tam siedzi, idioci. no ale tak przpypomniałem sobie, w święta zawsze pracują ci najniżsi stażem wiec i najgłupsi. skurwysyny, dobrze wiedzą że jest niewinni tylko dupę myją komendantowi, bo kazdy liczy na awansik, rzeczywiście ta robota nie wymaga myslenia, lepiej być akwizytorem przynajmniej trzeba kombinowac a nie wykonywac slepo rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przerażony Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.hod.ar.wroc.pl 15.04.04, 16:34 jestem przerażony tym co przeczytałem w gazecie , czym policja się zajmuje , czy od rozwiązywania i wyjaśniania zagadek są dziennikarze i czy wszystko w naszym kraju musi byś pzrewrócone do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akweniarz Re:Ścigany J.Antoniak gdzie jest sprawiedliwosc??? IP: *.gryfnet.szczecin.pl 15.04.04, 16:56 Cala ta sprawa to przesada.Jurek 3-maj sie jezeli bedzie trzeba to postawimy to miasto na glowie.Moze jakas mala manifestacja pod 3-cim komisariatem policji?? Zaprosmy caly Szczecin i pokazmy ze w razie czego potrafimy sie zjednoczyc i nie pozwolimy traktowac uczciwych ludzi jak kryminalistow!Pamietajmy ze to moze spotkac kazdego z nas!!Udowodnijmy niekompetentnym osobom uprawiajacym prywate i wykorzystujacym swoje stanowiska ze musza sie pilnowac, ze ich glupie postepowanie nie wyjdzie im na zdrowie.Losy takich baranow powinny byc przesadzone a za cale zlo jakie wyrzadzili powinni byc rozliczeni co do jednego przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata i Zdzislaw Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: 62.233.223.* 15.04.04, 17:13 W naszym kraju nie ma sprawiedliwosci,policja szczecinska wyzej ceni relacje rodzinne, anizeli wolnosc niewinnego chlopaka!Dobrze wiemy,ze wladza zawsze okazuje sie skorumpowana...kto bedzie teraz walczyl o Jerzego?-zostaje tylko zrozpaczona rodzina i przyjaciele!-niech policja najpierw zajmie sie wewnetrznym balaganem,a potem sprawami miasta.Skoro,najlatwiej jest wsadzic niewinnego,to co zrobimy z przemoca i prawdziwymi zlodziejami?????/na wysokich stolkach!/Kazdy ma prawo glosu-dlatego nie bojmy sie walczyc o JERZEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Antoniak Hamujermy Wszelkie Działania Przestępcze IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.04.04, 17:50 W latach 40-tych mój ojciec siedział za udział w AK w sowieckich łagrach, po latach opowiadał mi o bandyckich metodach funkcjonowania aparatu ucisku, o zbrodniach NKWD, czynionych w imieniu prawa. W latach 80-tych sam przeżyłem nagonkę na mnie prowadzoną przez oficera SB. Po zmianie systemu na początku lat 90-tych wierzyłem że te koszmarne metody się skończyły. Niestety spotkałem się znów z tymi metodmi. Dotyczą one mojego syna. Zatrzymanao go pod zarzutem kradzieży starego auta, które w półgodziny policja znalazła w dziupli (dziwnie szybka akcja). W związku z tym że z zeznań wynikało że zleceniodawcą był syn znanego policjanta, postanowiono że sprawę skieruje się w inną stronę. Wytypowano Jerzego, bo pasował do wyglądu jednego ze sprawców i wydawał się łatwy do "złamania" (19-letni student). Komendantka osobiście przesłuchiwała go i bezpośrednio nadzorowała sprawę, cały czas sprawdzała czy pobyt na "dołku" w policji i różne chwyty z przesłuchań już doprowadziły do poddania się Jerzego.Stosowano wobec niego i innych świadków, chwyty w wpostaci zmiany zapisu treści zeznań. Spreparowano okazanie potencjalnych sprawców. Jedyny podobny do poszukiwanego był tylko Jerzy. Gdy te działania nie przyniosły przewidywanego skutku wysłano go do prokuratora, a tam pani NOWAK bez rozmowy z podejrzanym napisała wniosek do sądu o 3 miesiące aresztu. Gdyby Jerzy był sprawcą dostałby tylko rok w zawieszeniui, a jako podejrzany ma SIEDZIEĆ 3 miesiące. ABSURD PRAWNY! Sąd dał postanowienie o areszcie na 3 miesiące z zamianą na poręczenie majątkowe. Zostało ono wpłacone zaraz po decyzji sądu, ale pani prokurator wykonała go dzień później. Tak więc Jerzy siedział czwarty dzień w reszcie bezprawnie. Dokumenty zwalniające go z aresztu w "dziwny" sposób zaginęły w drodze od prokuratury do aresztu, dopiero po licznych zabiegach ze strony rodziny znowu w "cudowny" sposób odnalazły się. Po tygodniu sąd okręgowy na wiosek pani prokurator znowu nakazał aresztowanie. Policja wyjątkowo gorliwie zabrała się do pracy. Byli na uczelni w czasie egzaminów, kilkanaście razy w domu, wchodząc do mieszkania bez żadnych nakazów prokuratora. Odwiedzili również ciocię Jurka na drugim końcu Polski, gdzie zjawili się również bez nakazu. W tym czasi enie sprawdzano żadnych wniosków adwokata, nie przesłuchano żadnych świadków, ale zato znaleziono czas, aby straszyć szefa firmy, w której Jurek pracował, oraz jego rodzinę i sąsiadów. W tym samym czasie dziennikarze, detektywi i inne osoby ustaliły kto był sprawcą kradzieży i kto ją zlecił. Skontaktowali się ze świadkami, do których plicja nie dotarła. Napisano 2 arykuły: w "Panoramie" i w "Gazecie Wyborczej", zrobiono program w telewizji. Czy policja jest tak niekompetentna, czy też zainteresowana ukrywaniem prawdy? Czy może bawi się ludzką wolnością w sposób niekontrolowany? Oczywiście znam sporo policjantów, część z nich to wybitni fachowcy i ludzie uczciwi. Ale czy nie czas aby normalni i uczciwi ludzie pracowali w policji i prokuraturze, a ludzi przypadkowych z tych instytucji usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za granicy CALY SWIAT JEST Z WAMI PANIE ANTONIAK IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 15:25 Szanowny Panie Wytrwajcie jako rodzina w swoich zmaganiach. Ten skandal obserwuje caly swiat. Dyspozycyjni, nieudolni, z komunistyczna mentalnoscia partacze - matacze, niszczacy bezbronnym obywatelom zycie ludzie musza odejsc predzej czy pozniej, dla dobra wszystkich. Skorumpowane pasozyty zyja z waszych ciezko zarobionych pieniedzy- a sa zobowiazani do bezwzglednego przestrzegania prawa. Z przypadku Pana syna moga byc rowniez i korzysci - miejscowa klika moze byc wreszcie rozbita i nie bedzie wiecej szkodzic nikomu. Jest tyle porzadnych ludzi, ktorzy nie moga znalezc pracy,nie skorumpowanych,ktorzy beda robic dobra robote. Stara ekipa PRECZ- jestescie niereformowalni. Zadac odszkodownia za zlamane zycie syna + wszystki koszty ktore musicie poniesc by syna ochronic - moze przejdzie ustawa niedlugo o odpowiedzialnosci personalnej kazdego "lamacza" prawa a nie tylko skarbu panstwa - to oberwie im sie po kieszeni porzadnie - beda pamietac na cale zycie. Kazdy z decydentow porzadnie sie zastanowi, zanim podpisze sie swoim nazwiskiem pod totalna bzdura. Moje pytanie do zwierzchnikow tych ludzi - GDZIE JESTESCIE ? Dlaczego nie ma zadnej reakcji zwaszej strony? - za co wam podatnicy placa niemale pieniadze? Ruszcie sie - najwyzszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manbu Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.04.04, 18:11 Biedny chłopak!Pewnie w końcu wyjdzie ze jest niewiny i zamieszany w cała afere przypadkiem lub przez czyjąś złośliwość. tylko, że jak na razie to mu życie marnuja. chłopak stacił rok studiów! to skandal! w normalnym kraju za cos takiego państwo by musiało zapłacic powazne odszkodowanie za szkody osobiste. mam nadziej ze sie wszytko skończy dla niego szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: 80.51.246.* 15.04.04, 20:25 Kto przerwie to gówno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mic Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.pl / *.smsnet.pl 17.04.04, 13:00 niewinnych ludzi wrzucają za kratki, ja dziekuje takiej policji. policja czas na zmiany!!!! trzeba zmienić kadrę, starszych trzeba zastąpić młodymi tak jak wszystko w naszym kraju. ZMIANY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEC Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 20:41 Raczej tępota i premedytacja w zacieraniu śladów... a do tego dochodzi debilizm tych dwóch "świadków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.naleczow.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 21:19 Ludzie!! Łapmy za widły i pod komęde główną. !!!!! CO ZA BARANY!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.ds3.tuniv.szczecin.pl 15.04.04, 22:22 Jestem jedną z wielu osób ,która przeczytała ten artykuł ,jeśli jeszcze tego nie zrobiła to niech to zrobi jak najszybciej, bo naprawdę trzeba ten artykuł przeczytać. Tak naprawdę nie wiadomo co na człowieka czeka ,może zostać oskarżony za coś czego wogóle nie popełnił jedynie jego błędę jest to że znalazł sie w miejscu gdzie zostało popełnione przestępstwo i w takiej sytuacji znalazł się właśnie Jerzy Antoniak i na jego mniejscu może być każdy z nas. Nie można do tego dopóścić należy wszystko wyjaśniać trzeba dążyć do sprawiedliwości na tym świecie i do swojej niewinnośći.Nie należy również wskazywać na osobę,która moze jest podobna do osoby, która popęniła zbrodniem nalezy się bardzo zastanowić zanim podejmniemy bardzo ważną decyzję i mam wielką nadzieję,że Jerzy Antoniak udowodni swoją niewinność i sprawiedliwość i zostanie oczyszczony z wszystkich zarzutów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś nie tylko czyrak jest gejem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:34 Jestem prawie pewien że nie tylko on jest pedałem.Gorgiel tez jest homo.A jak nie to na pewno pedofil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.info / 212.244.84.* 16.04.04, 20:48 Uwazam ze prawo w Polsce nie jest respektowane. Policja podejmuje czynności dochodzeniowe dla zrobienia wyników a nie dla dobra społecznego. Nieliczy się jednostka i jej dobro a jedynie wynik jakimi musi się wykazać. Kiedyś wydawało mi się że, zmiany jakie niosą transformacje polityczne w Polsce bedą służyły lepszemu życiu każdego obywatela, jak również służby typu policja będą poza zasięgiem kumoterstwa, korupcji. Natomiast rzeczywistość jest zupełnie inna. Ludzie pełniący funkcje państwowe, publiczne dla własnych korzyści gotowi są innym wrzucić na barki czyny przestepcze swoich znajomych. Uważam ze, tego typu sytuacje nie powinny mieć miejsca w państwie prawa. I sytuacja Jerzego Antoniaka jest przykładem tego co negatywne, naganne. Ludzie, którzy są odpowiedzialni za wrzucenie na jego barki odpowiedzialności za nie popełnione czyny powinni być wyrzuceni z pełnionych stanowisk a zarazem ścigani z mocy państwa prawa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akweniarz Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.devs.futuro.pl 17.04.04, 12:29 Banda niedorobionych pedałów którzy na stanowiskach chronią swoje tyłki i swoje rodziny kosztem niewinnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werewofl Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: 217.153.169.* 17.04.04, 13:00 Takie to mamy państwo w którym byle idiota może zostać posłem, byle wieśniak marszałkiem, i byle elektryk....z resztą nieważne. Pozostaje miec tylko nadzieję że za sprawą tego artykułu prawda wyjdzie na jaw i niepomogą żadne matactwa i ojczym-glina. Winny pójdzie siedziec, a niewinnego przeproszą, ale takie rzeczy to się niestety tylko w bajkach dzieją a nie w Polsce;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia i Karol Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.hypode.net / 212.14.0.* 17.04.04, 13:49 Znam Jurka przeszło 13 lat. Bardzo wstrząsnęła mną ta sprawa, tak samo z resztą jak i innymi którzy znają Jurka. To mogło spotkac każdego z nas.Każdy z nas dzień w dzień powtarza jedno zdanie "życie jest ciężkie" ... ale Jurek to dopiero ma życie ... praktycznie z dnia na dzień skończyła się dla niego normalność, plany na przyszłość przestały mieć sens ponieważ nie ma możliwości ich realizować ... sam Jurek powiedział że wszystko to co go spotkało wygląda jak kadry z jakiegoś thrillera. Nie mam pojęcia co dzieje się w naszym kraju ... myślałam że pozostałości po starym systemie dawno minęły a tu proszę taka sprawa. Znam Jurka i nie wierzę aby mógł zrobić to o co go oskarżają ! halo tu nie ma logiki ... Gdybyśmy mogli pomóc to chcętnie bymśmy to zrobili ale na dzień dzisiejszy nie posiadamy żadnej mocy urzędowej. Możemy sobie tylko wyobrazić co przeżywa Jurek i jego rodzina ... tragedia takie rzeczy będą się za nim ciągnąć do końca życia mimo że jest niewinny ... To państwo nie jest za zwykłym człowiekiem. Za kase i stołki Ci ludzie bez mgugnięcia okiem mogą zniszczyć każdego. Podziwiam Jurka za walkę jaką podjął, część ludzi załamałaby się całą sytuacją i przyznała do niepopełnionych czynów. Jurek podniósł rękawice i mam nadzieje że odniesie sukces. Mam ndzieje także że stanie się bohaterem i przykładem dla innych, choć potym co się stało czuje lekką niepewność i lęk że policjani, prokuratorzy i bandyci w zasadzie to można wszystkich tych ludzi nazwać tylko bandytami bo nie są godni aby pracowac pod szyldem policja czy wymiar sprawiedliwości, nie staną na głowie aby jednak Jurka posadzić w więzieniu. W takich sprawach sama policja bardzo dużo traci. Jak można pomagać im ? CZy można ufać policji ? Stracili na tym Ci dobrzy policjanci, na pierwszy rzut oka nie można poznać który jest skorumpowany, a który nie, więc najlepiej nie ufać żadnemu. Może wtedy Ci lepsi policjanci staną po naszej stronie i usuną tych złych. Powoli zaczyna brzmiec to jak bajka, ale tylko dlatego że żyjąc w tym państwie jesteśmy z takimi sprawami oswajani po woli aż całkiem nastąpi znieczulenie i nikt nie będzie zajmował się takimi sprawami. Mam także nadzieje że sprawa szybko się skończy i Jurek wraz z rodziną będzie mógł wreszcie odetchnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riju Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 15:15 Absurd. Sytuacja niczym z "Procesu" Kafki. Zastanawiam sie ile zdarza sie podobnych sytuacji, ktore nie zostaly naglosnione. Nie mozna teraz dac tej sprawy zatuszowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika21 Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.devs.futuro.pl 17.04.04, 15:51 to juz jest szczyt wszystkiego nie dosc ze zyjemy w tym kraju bez perspektyw ciagnac prace i szkole jednoczesnie nie rzadko pomagajac finansowo rodzicom bezrobotnym lub zarabiajacy tyle co kot naplakal to jeszcze sciga sie niewinnych bo jakis baran jest synkiem dobrze postawionego tatusia i g... mozna mu zrobic nawet jesli sie przyzna bo tatus oberwalby po dupie za niego!!! to jest jakas popieprzona paranoja,..niech nikt sie nie dziwi ze mlodziez ucieka z tego chorego kraju ktroym rzadzi banda debili i nic nie warci stroże prawa.. to juz nie jest horror co tu sie dzieje a istny thriller...jestem zbulwersowana.. a to jeszcze delikatnie powiedziane....tym co przeczytalam w prasie o Jurku ale w sumie to nie pierwszy taki przypadek i napewno nie ostatni dlatego BOŻE STRZEŻ ten kraj bo kto inny jak nie ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felomon Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: 81.15.149.* 17.04.04, 15:58 Facet jest niewinny, a polskie prawo jest w skrócie mówiąc do 4 liter, tylko korupcja w zadek psi:[[[[[[[[[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemniczy Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.gryfnet.szczecin.pl 17.04.04, 16:48 To są jakieś jaja!!!!!!!!!!!!! Czy w tym kraju nawet policja ma ciemne interesy????????!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazi Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 17.04.04, 17:10 Antoniak Niesadze zeby byl winny lecz Policja nie zatrzymuje ludzi winnych tylko niewinnych. Wiem cos naten temat.W polsce niema prawa,,Prawo sobie policja ustala''.Czy jestes winny czy nie kogo to obchodzi.Lecz byc tak niepowinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrednaa Re: Ścigany Jerzy Antoniak IP: 195.136.94.* 17.04.04, 17:22 praca policji w naszym kraju wręcz mnie rozsmiesza, i albo sie za nich wkoncu wezma albo niech pozwalniaja, bo po co nam oni skoro i tak nic nie robia, a jesli już zaczną to zrobic, to albo nie skoncza, albo spartacza bardziej niż da się to wyobraźić. Praca policji w tym kraju jest poniżej krytyki, po prostu szkoda nawet mi słów w tym momencie i serdecznie współczuję chłopakowi, który odpowiada za czyny kogoś innego , mam tylko szczerą nadzieję, ze wkońcu się to wyjaśni i dadzą mu święty spokój !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś