Dodaj do ulubionych

Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi?

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 16:47
Ze była zwolenniczką Rosji w sprawach Polski a teraz udaje głupiego? A teraz
jest zwolenniczką Niemiec w tej samej sprawie?
Czyżby Polak to dla Niej słowo niekoszerne?
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? 16.04.04, 16:53
      Ona powiedziała że była w PZPR bo chciała się utrzymać na uczelni
      • Gość: PIESSEK Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:08
        Dziwna ta baba. Intelgentna , ponoć w rekolekcjach akcesyjnych nadstawiała mężną pierś z dobrymi efektami, ale ten jej image... Nie wiem co o tym myśleć.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? 16.04.04, 17:10
          Gość portalu: PIESSEK napisał(a):

> Dziwna ta baba. Intelgentna , ponoć w rekolekcjach akcesyjnych nadstawiała
          mężn
          > ą pierś z dobrymi efektami, ale ten jej image... Nie wiem co o tym myśleć.

-inteligentna? chyba inaczej! dobre efekty? dla kogo? bo napewno nie dla Polski
          • Gość: piessek Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:18
            Z tego co słyszę i czytam, niestety nie znam niemieckigo, więc pozostaje mi tylko prasa anglojęzyczna, to wielu naszych współakcesjonistów jest mocno wkur....nych, warunkami, jakie wywalczyła m. in Hubner dla Polski, oni dostali słabsze. Z tej perspektywy patrzę, mleko już się rozlało.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? 16.04.04, 17:27
              w jaki sposób można ukarać frau Huebner? Bo to co zrobiła z Polską przy tych
              tzw negocjacjach woła o pomstę do nieba
              • Gość: piessek Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:30
                A co takiego złego zrobiła, a może inaczej; co mogła jeszcze zrobić?
              • Gość: f Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 17:31
                Patognomoniczny był lapsus tejże Pani gdy chodziło o wycofanie polskich
                zołnierzy z Iraku -wyrwało się Jej.że nie ma mowy o wycofaniu wojska z Izraela!
                • Gość: piessek Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:39
                  Ale zbrodnia!!!
              • Gość: chala Czy Rydzyk sie zlodziejstwa swego się wstydzi? IP: *.rdu.bellsouth.net 17.04.04, 06:16
                A huebnetr reprezentowala kraj bankrut. Zebracy nie maja wyborow. Dobrze ze
                was chcieli tam. Ty wolalbyc do Rosji , z Bialorusiom, ale Polacy wola Zachod.
    • Gość: Tow. Giertych Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: 195.145.228.* 16.04.04, 17:44
      oraz Uklad Warszawski. Tez sie nie wstydze, bo owieczki maja zamkniete geby na
      klodke.
      • Gość: piessek Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:49
        A ja byłem w PZPR ponieważ był to warunek awansu na wyższe stanowisko w kadrze iżynierskiej. Wstydziłem się tego wtedy gdy to zrobiłem, wstydzę się i dzisiaj. Nic tam oprócz udziału w paru zebraniach nie robiłem , ale się kurczę wstydzę nadal!
        • Gość: xxx Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 19:17
          Ale na zebraniach glosowales i opiniowales... Milczenie tez jest poparciem.

"Tylko" biorac udzial w zebranich zlamales podla swinio zycie wielu ludziom.

Dobrze chociaz, ze sie wstydzisz, chociaz ja w to niewierze. Gdyby nadal byl
          komunizm wypinalbys dumnie piers z orderami...
          • Gość: piessek Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 19:23
            G.. prawda, mając wielu przyjaciół w pierwszej Solidarnosci miałem kłopoty ze spojrzeniem im prosto w oczy, ale NIGDY żaden mnie nie potępił, a miałby prawo.
        • Gość: xxx A Hubner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 19:19
          ...tak samo jak sie zeswinmiala aby utrzymac sie na uczelni, tak teraz bedzie
          sie zeswiniac aby grzac dupe w Brukseli. Takim ludziom nie mozna ufac.
        • Gość: olo Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:26
          I co mały chytrusie awansowałeś ? Jeżeli tak, to na jakies gówniane stanowisko
          skoro wystarczyło parę zebrań. Jesli nie, znaczy że to była guzik a nie prawda.
          Skoro w terminie nie zrobiłes doktoratu / o habilitacje cie nie podejrzewam /
          to o co ci chodzilo ? Ciekawe gdzie sie teraz zapisałeś ?
    • Gość: Tow. Giertych domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: 195.171.200.* 16.04.04, 19:21
      Dlaczego mam sie tego wstydzic ?
      • Gość: piessek Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 19:26
        Żarty, żartami, ale ja podziwiam tych, którzy teraz właściwie szczycą się tym że byli w tej organizacji. Jest może raczej "zdziw" nie podziw.
        • Gość: f Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 19:55
          To ,że Zyd mordował Polaków rozumiem!Nie lubię fałszywców typu Michnik czy
          Mazowiecki!Zawsze kochali komunizm! To dla tych co czytali Więż pod jego
          kierownictwem! A teraz 1/3 Polski idzie pod zarząd niemiecki! To nam załatwił
          Tischner,Mazowiecki,Urban,Jaruzelski,Lepper..
          • Gość: gaucho Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:11
            Nie mieszaj Tischnera oraz Mazowieckiego(co by o nich nie myśleć) z bydlakiem
            • Gość: gaucho Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:12
              ...z bydlakami.
              • Gość: f Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 03:33
                Tow tajny współpracownik UB i SB i Stasi <minister> w rządzie tow Mazowieckiego
                ksywa Kask to nam załatwił!1/3 terytorum Polski zabiorą Niemcy!!
                Za to kochamy Mazowieckigo i yzw Unię Zaprzństwa z Krakowa!
                Jest następne pokolenie miss urody Róża Thun!
                • Gość: piessek Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 17.04.04, 21:28
                  A jakież to regiony Polski ci Niemcy mają zabrać, bo chętnie w takie przeprowadziłbym się, chociaz nie szprecham , niestety...
                  • Gość: f Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 12:15
                    Szczecin,Wrocław,Opole,Gliwice,Olsztyn ...wystarczy?
                    • Gość: Jaruzelski To ja strzelałem do robotników w 1970 i 1981. IP: 195.205.230.* 18.04.04, 12:19
                    • Gość: piessek Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 18.04.04, 15:31
                      To chyba wybiorę Wrocław...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka