Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 16:47 Ze była zwolenniczką Rosji w sprawach Polski a teraz udaje głupiego? A teraz jest zwolenniczką Niemiec w tej samej sprawie? Czyżby Polak to dla Niej słowo niekoszerne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? 16.04.04, 16:53 Ona powiedziała że była w PZPR bo chciała się utrzymać na uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIESSEK Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:08 Dziwna ta baba. Intelgentna , ponoć w rekolekcjach akcesyjnych nadstawiała mężną pierś z dobrymi efektami, ale ten jej image... Nie wiem co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? 16.04.04, 17:10 Gość portalu: PIESSEK napisał(a): > Dziwna ta baba. Intelgentna , ponoć w rekolekcjach akcesyjnych nadstawiała mężn > ą pierś z dobrymi efektami, ale ten jej image... Nie wiem co o tym myśleć. -inteligentna? chyba inaczej! dobre efekty? dla kogo? bo napewno nie dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:18 Z tego co słyszę i czytam, niestety nie znam niemieckigo, więc pozostaje mi tylko prasa anglojęzyczna, to wielu naszych współakcesjonistów jest mocno wkur....nych, warunkami, jakie wywalczyła m. in Hubner dla Polski, oni dostali słabsze. Z tej perspektywy patrzę, mleko już się rozlało. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? 16.04.04, 17:27 w jaki sposób można ukarać frau Huebner? Bo to co zrobiła z Polską przy tych tzw negocjacjach woła o pomstę do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:30 A co takiego złego zrobiła, a może inaczej; co mogła jeszcze zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 17:31 Patognomoniczny był lapsus tejże Pani gdy chodziło o wycofanie polskich zołnierzy z Iraku -wyrwało się Jej.że nie ma mowy o wycofaniu wojska z Izraela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Byłem w NSDAP czemu Hubner tego się wstydzi? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:39 Ale zbrodnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Czy Rydzyk sie zlodziejstwa swego się wstydzi? IP: *.rdu.bellsouth.net 17.04.04, 06:16 A huebnetr reprezentowala kraj bankrut. Zebracy nie maja wyborow. Dobrze ze was chcieli tam. Ty wolalbyc do Rosji , z Bialorusiom, ale Polacy wola Zachod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tow. Giertych Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: 195.145.228.* 16.04.04, 17:44 oraz Uklad Warszawski. Tez sie nie wstydze, bo owieczki maja zamkniete geby na klodke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 17:49 A ja byłem w PZPR ponieważ był to warunek awansu na wyższe stanowisko w kadrze iżynierskiej. Wstydziłem się tego wtedy gdy to zrobiłem, wstydzę się i dzisiaj. Nic tam oprócz udziału w paru zebraniach nie robiłem , ale się kurczę wstydzę nadal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 19:17 Ale na zebraniach glosowales i opiniowales... Milczenie tez jest poparciem. "Tylko" biorac udzial w zebranich zlamales podla swinio zycie wielu ludziom. Dobrze chociaz, ze sie wstydzisz, chociaz ja w to niewierze. Gdyby nadal byl komunizm wypinalbys dumnie piers z orderami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 19:23 G.. prawda, mając wielu przyjaciół w pierwszej Solidarnosci miałem kłopoty ze spojrzeniem im prosto w oczy, ale NIGDY żaden mnie nie potępił, a miałby prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx A Hubner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 19:19 ...tak samo jak sie zeswinmiala aby utrzymac sie na uczelni, tak teraz bedzie sie zeswiniac aby grzac dupe w Brukseli. Takim ludziom nie mozna ufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ja bylem w PAXie i popieralem Jaruzela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:26 I co mały chytrusie awansowałeś ? Jeżeli tak, to na jakies gówniane stanowisko skoro wystarczyło parę zebrań. Jesli nie, znaczy że to była guzik a nie prawda. Skoro w terminie nie zrobiłes doktoratu / o habilitacje cie nie podejrzewam / to o co ci chodzilo ? Ciekawe gdzie sie teraz zapisałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tow. Giertych domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: 195.171.200.* 16.04.04, 19:21 Dlaczego mam sie tego wstydzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.04.04, 19:26 Żarty, żartami, ale ja podziwiam tych, którzy teraz właściwie szczycą się tym że byli w tej organizacji. Jest może raczej "zdziw" nie podziw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 19:55 To ,że Zyd mordował Polaków rozumiem!Nie lubię fałszywców typu Michnik czy Mazowiecki!Zawsze kochali komunizm! To dla tych co czytali Więż pod jego kierownictwem! A teraz 1/3 Polski idzie pod zarząd niemiecki! To nam załatwił Tischner,Mazowiecki,Urban,Jaruzelski,Lepper.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaucho Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:11 Nie mieszaj Tischnera oraz Mazowieckiego(co by o nich nie myśleć) z bydlakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaucho Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 20:12 ...z bydlakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 03:33 Tow tajny współpracownik UB i SB i Stasi <minister> w rządzie tow Mazowieckiego ksywa Kask to nam załatwił!1/3 terytorum Polski zabiorą Niemcy!! Za to kochamy Mazowieckigo i yzw Unię Zaprzństwa z Krakowa! Jest następne pokolenie miss urody Róża Thun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 17.04.04, 21:28 A jakież to regiony Polski ci Niemcy mają zabrać, bo chętnie w takie przeprowadziłbym się, chociaz nie szprecham , niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 12:15 Szczecin,Wrocław,Opole,Gliwice,Olsztyn ...wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaruzelski To ja strzelałem do robotników w 1970 i 1981. IP: 195.205.230.* 18.04.04, 12:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: domagalem sie strzelania do robotnikow w 1956 IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 18.04.04, 15:31 To chyba wybiorę Wrocław... Odpowiedz Link Zgłoś