mowiono.mi.ze.to.on 12.01.11, 21:15 za wszelką cenę szuka sensacji.Powinien spytać o ochlej Błasika i dlaczego to on składał meldunek przed wylotem ukochanemu bratu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: Żałosny jest ten Rymanowski 12.01.11, 21:20 Tak jak wiekszosc " dziennikarzy " w TVN24 , stacje ktora zanurkowala , do poziomu Faktu i SE ..... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Żałosny jest ten Rymanowski 12.01.11, 21:22 niestety to prawda.dzisiaj w ramach sięgania do bruku już 7 razy puszczali nagrania z ostatnich sekund lotu.po co?dla sensacji.to hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Polecam rzeczowe forum. 12.01.11, 21:27 wątek znów ruszył lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/15-wypadki_i_incydenty_lotnicze/24626-2010_04_10_tu_154_samolot_prezydenta_rp_rozbil_sie_pod_smolenskiem-93.html Szczególnie bredził niejaki Rymanowski. Czy ci ludzie, zwący siebie dziennikarzami (przez pomyłkę), nie czują żadnej odpowiedzialności za słowa& Przecież tym ględzeniem rozpętają kolejną antyrosyjską histerię. Polityków rozumiem, oni kierują się koniunkturą (śpiewać w jednym chórze oburzenia). Ciekawe, że nikt nie czytał raportu, a jak czytał, to tylko polske uwagi. Inni powołują się na konferencję. Z takim dyletanckim tłumaczeniem, jakie zaprezentował TVN, nie ośmieliłbym się zabierać głos. Nie winiłbym specjalnie tych biednych ludzi na ziemi. Podesłali im niewyszkoloną załogę z panem prezydentem na pokładzie, znanym z bezgranicznej miłości do Rosjan i Rosji. Dodatkowo działali pod presją swoich zwierzchników, tu weszła polityka. Zmusili wojskowych do myślenia kategoriami politycznymi, a nie zdroworozsądkowymi, które w lotnictwie powinny mieć zawsze miejsce. Te telefony to znane w wojsku szukanie dupochrona. Jestem w stanie wyobrazić sobie, co czuli. Ewidentną winą strony rosyjskiej jako organizatora była zgoda na propozycję strony polskiej, aby lot wykonać bez lidera na pokładzie, co jest wymagane przez przepisy rosyjskie. Widzę jednak, że była to normalna praktyka. Obie strony się dogadywały, że lidera nie będzie i tak to się toczyło, do czasu... Sprawy techniczne są na drugim planie. Urządzenia jakie były, takie były. Nie można kogoś winić za to, że w Koziej Wólce nie ma zainstalowanego ILS, a lotnisko nie posiada kategorii IIIC. O tym WIEDZIANO przed lotem. Załoga wiedziała i wszyscy, którzy odpowiadali za ten lot. A jesli nie wiedzieli, to tym gorzej dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Polecam rzeczowe forum. 12.01.11, 21:46 bardzo ciekawe wypowiedzi.ja nabrałem przekonania,że najlepiej żeby politycy,posłowie i dziennikarze-ci wszyscy znakomici fachowcy od katastrof lotniczych,z olbrzymim doświadczeniem i znajomością problemów zamkneli usta i przestali opowiadać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Polecam rzeczowe forum. 12.01.11, 21:49 Tak, to forum jest znane z licznej obecności na nim agentury wpływu. www.dohc.salon24.pl/267455,na-portalu-lotnictwo-net-pl Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Polecam rzeczowe forum. 12.01.11, 21:52 anwad napisała: > Tak, to forum jest znane z licznej obecności na nim agentury wpływu. > www.dohc.salon24.pl/267455,na-portalu-lotnictwo-net-pl Jeeezu, wy tak na poważnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka przecież ten ryjmanoski 12.01.11, 21:58 to spampersiała pisowska ciura. Fałszywy zakłamany jezusek. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Żałosny jest ten Rymanowski 12.01.11, 22:09 Dla mnie to wygladalo zabawnie. :-) Co i rusz dramatycznym tonem pytal Klicha o domniemane sensacje, na co Klich odpowiadal, ze nie, on tak nie uwaza, ze to za daleko idace. Nie udalo sie upolowac zadnej wielkiej wiadomosci z przeznaczeniem na pasek u dolu ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Żałosny jest ten Rymanowski 12.01.11, 22:19 bryt.bryt napisał: > Dla mnie to wygladalo zabawnie. :-) > Co i rusz dramatycznym tonem pytal Klicha o domniemane sensacje, na co Klich odpowiadal, ze nie, on tak nie uwaza, ze to za daleko idace. Nie udalo sie upolowac zadnej wielkiej wiadomosci z przeznaczeniem na pasek u dolu ekranu. > Biedny pampersik. Zastanawiam się na ile Walter-senior ma jeszcze wpływ na obsadę firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Żałosny jest ten Rymanowski 13.01.11, 00:03 stary lis (hehehe lis) trzyma go tam, tak na wszelki wypadek. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Żałosny jest ten Rymanowski 13.01.11, 00:14 chłopczyk żądny sensacji, starający się podprowadzić rozmówcę, a nie czegoś merytorycznego się dowiedzieć. Najważniejsza sensacyjka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś