goniacy.pielegniarz 20.04.04, 22:26 To jest skandal!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 22:30 goniacy.pielegniarz napisał: > To jest skandal!! Nie martw się, u siebie wygrają 2-0 i będziesz miał swój finał. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 22:58 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > To jest skandal!! > > > > Nie martw się, u siebie wygrają 2-0 i będziesz miał swój finał. Też tak myślę :) Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:03 Masz nadziję, że angole będą mieli kolejnego fuksa? To nie MU czy Arsenal. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:09 To nie żaden fuks. Taki będzie plan wydarzeń. Może po tej chwilowej zadyszce zmienią się nieco typy na niekorzyść Chalsea i warto będzie obstawić awans. www.profesjonal.com.pl/oferta/ofile.html#s35 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:05 goniacy.pielegniarz napisał: > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) Zdaje się, że według imć Zeta, to ja liczę na to, że dostanę paszport od Szarona:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:12 iza.bella.iza napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) > > Zdaje się, że według imć Zeta, to ja liczę na to, że dostanę paszport od > Szarona:) Ja myślałem raczej, że on "tropił" korzenie piłkarzy Monaco lub jest to jakiś nowy sposób na podryw :) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:19 iza.bella.iza napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) > > Zdaje się, że według imć Zeta, to ja liczę na to, że dostanę paszport od > Szarona:) Jak zawieziesz walizke pieniedzy,to Ci nawet obywatelstwo dadza. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:26 maksimum napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) > > > > Zdaje się, że według imć Zeta, to ja liczę na to, że dostanę paszport od > > Szarona:) > > Jak zawieziesz walizke pieniedzy,to Ci nawet obywatelstwo dadza. otrzymanie paszporu od władz jakiegoś państwa = obywatelstwo tego państwa Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:32 iza.bella.iza napisała: > maksimum napisał: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) > > > > > > Zdaje się, że według imć Zeta, to ja liczę na to, że dostanę paszport > od Szarona:) > > > > Jak zawieziesz walizke pieniedzy,to Ci nawet obywatelstwo dadza. > > otrzymanie paszporu od władz jakiegoś państwa = obywatelstwo tego państwa Popatrz,ze ja jak Ciebie czytam,to od razu staje mnie przed oczami no wiesz co i zupelnie przestaje myslec! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:22 iza.bella.iza napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) > > Zdaje się, że według imć Zeta, to ja liczę na to, że dostanę paszport od > Szarona:) Dzisiej Homo coś szalał z jakimiś cytatami o Francuskim antysemityzmie i innymi Rydzykami, to moze jakis jego odprysk ten Zet. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:27 leszek.sopot napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) > > > > Zdaje się, że według imć Zeta, to ja liczę na to, że dostanę paszport od > > Szarona:) > > Dzisiej Homo coś szalał z jakimiś cytatami o Francuskim antysemityzmie i innymi > > Rydzykami, to moze jakis jego odprysk ten Zet. Homo pisze z inneg IP > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re Chelsea-Monaco IP: *.gdynia.mm.pl 05.05.04, 21:36 ale mecz, paluszki lizać !! Stawiam na Abramowicza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:15 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > To jest skandal!! > > > > > > > > Nie martw się, u siebie wygrają 2-0 i będziesz miał swój finał. > > > Też tak myślę :) > Sam nie wiem, na co liczą Iza i Leszek :) Mój typ na rewanż to 3-1, potem dogrywka po 1 i wygrana Chelsea w karnych. To tak, zebyś się trochę poemocjonował :) Dla mnie Liga Mistrzów skończyła się przedwcześnie. A wygra i tak Deportivo. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:23 kataryna.kataryna napisała: > Mój typ na rewanż to 3-1, potem dogrywka po 1 i wygrana Chelsea w karnych. To > tak, zebyś się trochę poemocjonował :) Wszystko będzie pod pełną kontrolą. Nerwy także :) > Dla mnie Liga Mistrzów skończyła się przedwcześnie. A wygra i tak Deportivo. Nie siej czarnowidztwa! Przecież sama w to nie wierzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:25 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Mój typ na rewanż to 3-1, potem dogrywka po 1 i wygrana Chelsea w karnych. > To > > tak, zebyś się trochę poemocjonował :) > > Wszystko będzie pod pełną kontrolą. Nerwy także :) Się zobaczy :) > > Dla mnie Liga Mistrzów skończyła się przedwcześnie. A wygra i tak Deportiv > o. > > Nie siej czarnowidztwa! Przecież sama w to nie wierzysz :) To nie czarnowidztwo, ja im tego życzę bo zasłużyli, chociaż po trupie Milanu nie musieli iść. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:30 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Mój typ na rewanż to 3-1, potem dogrywka po 1 i wygrana Chelsea w kar > nych. > > To > > > tak, zebyś się trochę poemocjonował :) > > > > Wszystko będzie pod pełną kontrolą. Nerwy także :) > > > Się zobaczy :) To jest pewne. Dzisiaj, pomimo tego wypadku przy pracy, byłem spokojny jak nigdy dotąd :) > To nie czarnowidztwo, ja im tego życzę bo zasłużyli, chociaż po trupie Milanu > nie musieli iść. Jakby to Chelsea przeszło po trupie Milanu, to nigdy byś mi tego nie wybaczyła, więc dobre chociaż i to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Monaco - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 01:11 Chelsea w rewanżu wygrywa z Monaco, jutro Deportivo dostaje ciężkie baty od Porto, a w finale Chelsea wygrywa z Porto. Ta Liga Mistrzów nie może się inaczej potoczyć, już za dużo stało się nie po mojej myśli. Chociaż też się obawiam, że te patałachy z La Corunii mogą wygrać całe zawody :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.04.04, 07:22 WYNOSCIE SIE STARE KIBOLE NA SPORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 09:26 Gość portalu: marcee napisał(a): > WYNOSCIE SIE STARE KIBOLE NA SPORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale jak mam się przenieść na SPORT, skoro Ciebie tam nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:25 Gość portalu: marcee napisał(a): > WYNOSCIE SIE STARE KIBOLE NA SPORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będziemy rozmawiać o czym chcemy i gdzie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 14:44 Gość portalu: kataryna napisał(a): > Będziemy rozmawiać o czym chcemy i gdzie chcemy. Właśnie! PS. Kataryna, gratuluję 1:0 z Dospelem i wyjścia z grupy spadkowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 14:54 lupus.lupus napisał: > Gość portalu: kataryna napisał(a): > > > Będziemy rozmawiać o czym chcemy i gdzie chcemy. > > Właśnie! > > PS. Kataryna, gratuluję 1:0 z Dospelem i wyjścia z grupy spadkowej :) Dzięki :) Chociaż niepokoją mnie pogłoski że Polonia ten mecz kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 14:59 lupus.lupus napisał: > Gość portalu: kataryna napisał(a): > > > Będziemy rozmawiać o czym chcemy i gdzie chcemy. > > Właśnie! > > PS. Kataryna, gratuluję 1:0 z Dospelem i wyjścia z grupy spadkowej :) No to wygląda na to, że się wszyscy w pierwszej lidze spotkamy. Hmm, jeśli niektórzy przejdą baraże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:02 > No to wygląda na to, że się wszyscy w pierwszej lidze spotkamy. Hmm, jeśli > niektórzy przejdą baraże :) A Wy to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 15:05 Gość portalu: kataryna napisał(a): > > No to wygląda na to, że się wszyscy w pierwszej lidze spotkamy. Hmm, jeśli > > > niektórzy przejdą baraże :) > > > > A Wy to kto? Lupus kiedyś pisał, że Cracovia, a ja to ta drużyna, przez którą Cracovia nie awansuje z pierwszego miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 15:18 :) Nie bądz taki pewny. Długo będę pamiętał te 3:0 :) W maju rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 15:38 lupus.lupus napisał: > :) > Nie bądz taki pewny. Długo będę pamiętał te 3:0 :) W maju rewanż. Pożyjemy, zobaczymy :) Choć 5:1 z Arką też mnie ucieszyło. Hmm, ciekawe czy Homo należy do gdyńskich ultras? :) To by dopiero było! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz sprostowanie 21.04.04, 15:46 Zapomniałem, że Homo to miłośnik tenisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 15:52 Wygra lepszy :) Tak, pisał coś o tenisie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 15:56 lupus.lupus napisał: > Wygra lepszy :) A ja myślę, że powinniśmy to potraktować jako dwumecz i z tego ewentualnie wyciągnąć wnioski :) Coś jak w rozgrywkach pucharowych. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: NA FORUM SPORT KIBOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.04, 16:08 Spryciarz :) Myślisz pewnie, ze nie damy rady strzelić czterech bramek. Damy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Chelsea - 4 miejsce IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 21.04.04, 12:53 Też się obawiam, że w finale może się spotkać Chelsea z Porto i w ten sposób psim swędem wygrać Ligę Mistrzów :) Wolałbym, żeby całe zawody wygrało Deportovo lub FC Porto właśnie. A Chelsea niech zajmie czwarte miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Monaco Pany! 20.04.04, 22:40 A czego się spodziewałeś, jeśli ktoś powiedział pa pa Realowi, to co dopiero Anglikom. Książęta do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Trzymam kciuki za Monaco IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 21.04.04, 12:45 Ładnie. Oby nie dali się w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 22:42 goniacy.pielegniarz napisał: > To jest skandal!! Co, mianowicie? Monaco - Chelsea 3:1! Huraaaaaa!!! Hura! Hura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyt Re: Monaco - Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 22:54 Izabela, jesteś Żydówką? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 22:57 Gość portalu: Zyt napisał(a): > Izabela, jesteś Żydówką? Jaki związek z wynikem meczu ma Twoje pytanie, Zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:01 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: Zyt napisał(a): > > > Izabela, jesteś Żydówką? > > Jaki związek z wynikem meczu ma Twoje pytanie, Zycie? Szuka tak wprost bratniej duszy! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:06 maksimum napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > Gość portalu: Zyt napisał(a): > > > > > Izabela, jesteś Żydówką? > > > > Jaki związek z wynikem meczu ma Twoje pytanie, Zycie? > > Szuka tak wprost bratniej duszy! Raczej siostrzanej, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:11 iza.bella.iza napisała: > maksimum napisał: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Gość portalu: Zyt napisał(a): > > > > > > > Izabela, jesteś Żydówką? > > > > > > Jaki związek z wynikem meczu ma Twoje pytanie, Zycie? > > > > Szuka tak wprost bratniej duszy! > > Raczej siostrzanej, chyba? To ona tez Zydowka? Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:07 no wlasnie tez jestem ciekaw tegoz związku Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Monaco - Chelsea 20.04.04, 23:17 Gość portalu: Zyt napisał(a): > Izabela, jesteś Żydówką? I jeszcze jedno, Zecie. W tak sformułowanym pytaniu powinieneś użyć wołacza i napiać "Izabelo, jesteś Żydówką?" Brak znajomości polskiej gramatyki może świadczyć, żeś obcokrajowiec i polskiej mowy w niuansach nie znasz. Tym samym przypuszczenia, że szukasz bratniej tudzież siostrzanej (w sensie nacji) duszy już mniej mnie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee TO JEST SKANDAL IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.04.04, 02:10 Pielo nie masz forum Sport??? skad taki temat tutaj??? na mozg sie rzuca cosik? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus na temat również 21.04.04, 13:02 Oj Marcee, nie bądź taka zasadnicza. Przypominam sobie o pewnym ogłoszeniu matrymonialnym na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo Re: odpowiedziałem i ...smakiem tylko zadowolić IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.04, 14:49 lupus.lupus napisał: > Oj Marcee, nie bądź taka zasadnicza. Przypominam sobie o pewnym ogłoszeniu > matrymonialnym na tym forum... > Świetnie pamietam to czarujace ogłoszenie.Zgłosiłem się nawet i ..bez odpowiedzi. Narobiła mi Marcee wtedy - i zawsze zresztą - takiego apetytu ,że do dziś jeszcze się oblizuję. Smakiem się musiałem obejść i dlatego taki wściekły czasami jestem, na lewicową oferentkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: odpowiedziałem i ...smakiem tylko zadowolić 21.04.04, 14:59 :)) Anons był uroczy :) Spełniałem wszystkie wymagania stawiane przez Marcee i planowałem wysłać stosowną aplikację. Dosłownie w ostatniej chwili Marcee napisała, że nie mam u niej żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: odpowiedziałem i ...smakiem tylko zadowolić 21.04.04, 16:06 A zdjecie Marcee posyłałes? Ja chyba trochę przechytrzyłem, ponieważ posłałem Jej zdjecie Rudolfa Valentino na pełnej krwi arabie i 1000$. Zdjecie boska marcee odesłała. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: odpowiedziałem i ...smakiem tylko zadowolić 21.04.04, 16:11 :( Nami gardzi, a z Maćkiem się po ścianach ociera.. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Re: Monaco - Chelsea 21.04.04, 05:54 A co Wy tak za tą Chelsea??? Nie dość, że angole, to jeszcze ruski... No a sama gra niezbyt wyrafinowana. Naprawdę wolałbym Monaco w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Monaco pogromca wyliniałych gwiazdorów ;)) IP: *.stenaline.com 21.04.04, 08:09 wieslaw.rewerski napisał: > A co Wy tak za tą Chelsea??? Nie dość, że angole, to jeszcze ruski... > No a sama gra niezbyt wyrafinowana. Naprawdę wolałbym Monaco w finale. ------------------- Tak też będzie! Monaco przewyższało Chelsea w każdym elemencie piłkarskiej sztuki. Wynik był odzwierciedleniem przewagi tej grającej tak długo w osłabieniu (liczebnym tylko) drużyny. Wygląda na to, że Monaco odprawia każdą przereklamowaną i przepłaconą grupę podstarzałych gwiazdorów wynikiem 3:1 ;) Nie widzę powodu ewentualnego awansu Chelsea. Ciekawe jak Monaco zagra w finale - to jedyne pytanie jakie pozostaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monaco pogromca wyliniałych gwiazdorów ;)) 21.04.04, 09:23 Gość portalu: Palnick napisał(a): > Tak też będzie! > Monaco przewyższało Chelsea w każdym elemencie piłkarskiej sztuki. Wynik był > odzwierciedleniem przewagi tej grającej tak długo w osłabieniu (liczebnym > tylko) drużyny. > Wygląda na to, że Monaco odprawia każdą przereklamowaną i przepłaconą grupę > podstarzałych gwiazdorów wynikiem 3:1 ;) > Nie widzę powodu ewentualnego awansu Chelsea. > Ciekawe jak Monaco zagra w finale - to jedyne pytanie jakie pozostaje :) Palnicku, nie mów hop, nie mów hop!! Jeszcze ich Abramowicz zmobilizuje przed rewanżem. On już pewnie jakieś sposoby ma (presja zwolnienia całej drużyny czy coś:)). Chociaż przyznaję, wyeliminowanie Realu było najlepszą wiadomością z obecnych rozgrywek. A co do podstarzałych gwiazd - tak, człowiek czasami może sobie westchnąć, gdy przypomni się Leeds sprzed kilku lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Monaco - Chelsea okiem tenisisty :)) 21.04.04, 08:22 Obejrzałem.Dobry futbol.Wygrał lepszy bo miał wiecej szczescia.Rewanż może być jeszcze bardziej pasjonujacy.Stawiam na rosyjskie Chelsi. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Monaco - Chelsea okiem tenisisty :)) 21.04.04, 09:24 homosovieticus napisał: > Obejrzałem.Dobry futbol.Wygrał lepszy bo miał wiecej szczescia.Rewanż może być > jeszcze bardziej pasjonujacy.Stawiam na rosyjskie Chelsi. I to się nazywa prawidłowym myśleniem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Monaco - Chelsea okiem marszałka 21.04.04, 09:39 Oczywiscie, zdanie swoje wyraziłem po rozmowie z nowym marszałkiem sejmu, który jest pewien zwyciestwa Chelsi, ponieważ cały autorytet sejmu i osobisty marszałka olina, zostanie zaangażowany po stronie angielsko - rosyjskiej drużyny. Józek zna już , dzieki kol.Siemiatkowskiemu, wynik: 4:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelasia do pierdzacego straganiarza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 08:45 nie umiesz czytac chodzaca pierdolo, wypad na forum sport z tymi pierdzielami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek na temat IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 21.04.04, 12:57 Moim zdaniem Ligę powinno wygrać Deportivo lub Porto. To najlepsze drużyny z całej czwórki. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus na temat 21.04.04, 13:06 W zasadzie mogę się zgodzić z tym panem powyżej.Przepełniony duchem Hispanidad kibicuję na tym etapie LM drużynom iberyjskim. Wcześniej jak zwykle drużynom angielskim, z wyjątkiem Chelsea, której jako kibic Tottenhamu nie trawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek oby tak dalej IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 21.04.04, 13:12 To miło, że dzisiaj pan jest w lepszej formie. W zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: oby tak dalej 21.04.04, 13:25 Gość portalu: bratek napisał(a): >W zasadzie. W zasadzie można coś zaimprowizować. W wątku sportowym jeszcze się nie biliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Porto - Deportivo - dzisiaj mecz 21.04.04, 14:47 Jak obstawiacie? Która z tych drużyn zagra z Chelsea w finale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo Re: Porto - Deportivo - dzisiaj mecz IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.04, 14:51 Mam cynk: mecz ustawiony stop.stawiaj wszystko na Porto stop. Stawiam ale część tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Porto - Deportivo - dzisiaj mecz 21.04.04, 14:55 goniacy.pielegniarz napisał: > Jak obstawiacie? > Która z tych drużyn zagra z Chelsea w finale? Ja stawiam, że dzisiaj będzie remis 2-2. A w finale z Monaco zagra Deportivo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Monaco - Deportivo - finał IP: *.stenaline.com 21.04.04, 15:05 kataryna.kataryna napisała: > A w finale z Monaco zagra z Deportivo. ------------------ Niezwykle to miłe zgodzić się z Tobą kataryno bez zastrzeżwń :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Porto - Deportivo - dzisiaj mecz 21.04.04, 15:02 Z Monaco :)) zagra Porto. Pielęgniarzu, Ilu Anglików wymienia żarówkę na Stamford? Żaden.Abramowicz wynajmuje ze Stanów specjalistę z Instytutu Edisona :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Porto - Deportivo - dzisiaj mecz 21.04.04, 15:12 lupus.lupus napisał: > Z Monaco :)) zagra Porto. > > Pielęgniarzu, > Ilu Anglików wymienia żarówkę na Stamford? > > Żaden.Abramowicz wynajmuje ze Stanów specjalistę z Instytutu Edisona :) :)) No cóż, widzę, że jestem w mniejszości. Ale w sumie to nic, bo tym większa będzie satysfakcja, gdy wszystko się skończy po myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Porto - Deportivo - dzisiaj mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 16:23 Dzisiaj 1-3 (może 1-2?) i w finale z Chelsea zagra Deportivo. Ale łomot w finale od moich the Blues dostaną porządny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Porto - Deportivo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:45 No dobra, to raz, dwa - i ściskamy kciuki za Porto :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Finał: Porto - Monaco 21.04.04, 20:48 A w finale wygra Porto - chciałbym bo najmniejszy kraj a sympatyczny, choć w MŚ dali nam w tym deszczu popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Finał: Porto - Monaco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:52 Nie ma szans, w finale Chelsea pokonuje Porto. chociaż na zwycięstwo Porto też mogę się zgodzić - ważne, żeby nie wygrało Monaco i, tym bardziej, Deportivo :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Porto - Deportivo 21.04.04, 20:49 Gość portalu: franek napisał(a): > No dobra, to raz, dwa - i ściskamy kciuki za Porto :) Kompletujesz odsiecz za Milan? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Porto - Deportivo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:53 goniacy.pielegniarz napisał: > Kompletujesz odsiecz za Milan? :)) ...i Juve :)) Deportivo stawiam już w jednym szeregu z najbardziej znienawidzonymi - Realem i Francuzami. A jeszcze nie tak dawno nawet ich lubiłem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Porto - Deportivo 21.04.04, 21:15 Gość portalu: franek napisał(a): > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Kompletujesz odsiecz za Milan? :)) > > ...i Juve :)) > > Deportivo stawiam już w jednym szeregu z najbardziej znienawidzonymi - Realem i > Francuzami. A jeszcze nie tak dawno nawet ich lubiłem... :) Ja akurat Deportivo lubię, w odróżnieniu od Realu i Barcy. Co do Francuzów to za francuskimi drużynami klubowymi nie przepadam, ale Francuzi z Arsenalu to już całkiem co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Porto - Deportivo 21.04.04, 20:50 Gość portalu: franek napisał(a): > No dobra, to raz, dwa - i ściskamy kciuki za Porto :) Wypij lepiej zimne piwo I tak wygra Deportivo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Porto - Deportivo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:55 wierszem nie będzie, zaa duże emocje - ale chyba dziś wolę wino, właśnie Porto odkorkowałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Porto - Deportivo 21.04.04, 23:23 Franku! Dziś nas los pogodził, ale... Będziesz cierpiał przeokrutnie Gdy się finał z Porto utnie. Choć dziś remis z Deportivo To zobaczysz takie dziwo: Małe księstwo z La Coruną Do finału się przesuną! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Porto - Deportivo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 00:04 "Nie ma zgody! Nie ma zgody!" - krzyczy na to franek młody - "Dzisiaj Porto dało ciała Pogoda nie dopisała Sędzia też się nie postarał Za rzadko kartkami karał Lecz za tydzień, droga Izo Niesieni tą morską bryzą Z której słynie La Corunia Zwyciężymy tego trutnia! Pokonamy! Pokonamy! Forów wiecej im nie damy! A w finale nad finały Nie stracimy naszej chwały I po boju ciężkim, srogim Dopełnimy naszej drogi - W górę puchar uniesiemy! Nie czując już nigdy tremy Przed Raulami, Zidanami - Teraz my bedziem królami!!!" podpisał franek - (chwilowy) fan Porto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Finał - Porto : Monaco 05.05.04, 22:44 Porto dzięki sędziej łasce Strzelił wczoraj jedenastke. Po dwóch meczach jedna bramka! Jam nie takich meczy fanka. Lecz Monaco - księcia zuchy Dziś dodały mi otuchy. Londyńczykom skopią tyłki, Bo to są mistrzowie piłki. Puchar będzie ich zdobyczą. Chłopcy z Porto się poryczą. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Finał - Porto : Monaco - 0:2 06.05.04, 02:14 iza.bella.iza napisała: > Porto dzięki sędziej łasce > Strzelił wczoraj jedenastke. > Po dwóch meczach jedna bramka! > Jam nie takich meczy fanka. > > Lecz Monaco - księcia zuchy > Dziś dodały mi otuchy. > Londyńczykom skopią tyłki, > Bo to są mistrzowie piłki. > > Puchar będzie ich zdobyczą. > Chłopcy z Porto się poryczą. Zgadzam się w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot wcześniej coś chyba stawiałem na Porto? 06.05.04, 02:16 No bo myślałem, ze Portugalia mniejsza, ale przecież Monaco to nie Francja, więc Monaco jest mniejsze i dlatego powinno wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Pytanie na boku do zorientowanych 21.04.04, 21:21 Gdzie gra teraz Jardel? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: Pytanie na boku do zorientowanych IP: 81.210.54.* 21.04.04, 21:28 goniacy.pielegniarz napisał: > Gdzie gra teraz Jardel? > Z góry dziękuję za odpowiedź. Wrócił do Brazylii, w Corinthians miał zdaje się grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Też do zorientowancyh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:42 A wiecie co ze Szpakiem? Miał wrócić już na pierwszy mecz Chelsea - Arsenal, a nie ma go do tej pory. Przecież tego Basałaja się nie da słuchać, nawet piłkarzy na zbliżeniach nie umie rozpoznać... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Też do zorientowancyh 21.04.04, 21:47 Gość portalu: franek napisał(a): > A wiecie co ze Szpakiem? Miał wrócić już na pierwszy mecz Chelsea - Arsenal, a > nie ma go do tej pory. Przecież tego Basałaja się nie da słuchać, nawet > piłkarzy na zbliżeniach nie umie rozpoznać... Nie to co Szpak, ten umiał rozpoznać, tylko poprawnie nazwisk nie potrafił wypowiedzieć. A Szpak pewnie dalej w "Kawie czy herbacie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Też do zorientowancyh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:49 Szpak nie tylko nazwisk nie potrafił wymienić (zresztą Basałaj też nie potrafi, vide dzisiejszy mecz, np."Żorż Andrad"), w ogóle nic nie potrafił, ale przynajmniej wkładał serce w komentarz - a młodzi, na czele z Basałajem i Bożydarem Iwanowem są nie-do-słuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Też do zorientowancyh 21.04.04, 21:59 Szczerze mówiąc, to Szpakowski nie był najgorszy, gdy się przypomni Zydorowicza. Szpakowski był przynajmniej czasami śmieszny. Ale jeśli już mają robić jakieś przetasowania na sportowej półce w TVP, to niech przede wszystkim pozbędą się Kurzajewskiego! Ten typek był już tragiczny w Wizji Sport, a teraz z Małyszem, to już przechodzi samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Też do zorientowancyh 21.04.04, 22:01 goniacy.pielegniarz napisał: > Szczerze mówiąc, to Szpakowski nie był najgorszy, gdy się przypomni > Zydorowicza. Szpakowski był przynajmniej czasami śmieszny. Ja też wolę Szpaka niż Basałaja, Basałaj jest tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Też do zorientowancyh 21.04.04, 22:11 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Szczerze mówiąc, to Szpakowski nie był najgorszy, gdy się przypomni > > Zydorowicza. Szpakowski był przynajmniej czasami śmieszny. > > > > Ja też wolę Szpaka niż Basałaja, Basałaj jest tragiczny. Mi chyba jednak Basałaj lepiej pasuje. Chociaż musiałbym posłuchać Szpakowskiego po dłuższej przerwie, żeby coś więcej na ten temat powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Też do zorientowancyh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:22 A Zydorowicz to ten, który potrafił nie zauważyć, że padł gol? Był kiedyś gość, który komentował mniej więcej tak: "bla bla bla, i wtedy bla bla [pada bramka] bla bla, powiedział bla bla...o, gol, ale o tym za chwilę, bla bla bla..." Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Też do zorientowancyh 21.04.04, 22:26 Gość portalu: franek napisał(a): > A Zydorowicz to ten, który potrafił nie zauważyć, że padł gol? > Był kiedyś gość, który komentował mniej więcej tak: "bla bla bla, i wtedy bla > bla [pada bramka] bla bla, powiedział bla bla...o, gol, ale o tym za chwilę, > bla bla bla..." Chyba mówimy o tym samym. W sumie to facet właśnie tak komentował, jakby dusił w sobie emocje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Porto - Depor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:06 Ciekawe, czy gdyby grał Milan z Manchesterem, mecz byłby równie udany :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Porto - Depor 21.04.04, 22:20 Gość portalu: franek napisał(a): > Ciekawe, czy gdyby grał Milan z Manchesterem, mecz byłby równie udany :) Jakby raz czy dwa Kean zabrał się za Inzaghiego, to chłopakowi odechciałoby się przewracać co chwilę na polu karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Porto - Depor 21.04.04, 23:52 Keane :) Słyszałes? Wraca do reprezentacji. Ma zagrać już w najbliższym meczu z Polską. MUvs Milna? :) Kilka razy na trybunach słyszelibyśmy przeciągłe "Ruuuuuuuuddddd" po każdej strzelonej bramce :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Porto - Depor 22.04.04, 00:55 lupus.lupus napisał: > Keane :) Słyszałes? Wraca do reprezentacji. Ma zagrać już w najbliższym meczu > z Polską. Słyszałem. Ale to jeszcze nie powód do zmartwień. Przynajmniej dla nas. > MUvs Milna? :) Kilka razy na trybunach słyszelibyśmy przeciągłe > "Ruuuuuuuuddddd" po każdej strzelonej bramce :) Oczywiście zaraz po wspaniałym rajdzie Giggs'a lewą stroną i jego precyzyjnym podaniu, tudzież po dobitce po jego kąśliwym strzale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia.basia Re: Porto - Depor IP: *.localdomain / *.kim.pl 22.04.04, 01:38 > Oczywiście zaraz po wspaniałym rajdzie Giggs'a lewą stroną i jego precyzyjnym > podaniu, tudzież po dobitce po jego kąśliwym strzale :) Nic a nic się na tym nie znam ale wszytkie posty przeczytałam i widzę mnóstwo ciekawych środków wyrazu (literackich) jak np. ten Twój kąśliwy strzał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Porto - Depor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 08:30 lupus.lupus napisał: > MUvs Milna? :) Kilka razy na trybunach słyszelibyśmy przeciągłe > "Ruuuuuuuuddddd" po każdej strzelonej bramce :) Mówisz, że krzyczeliby "Ruuuuuuuuddddd Gullit wreszcie ma następcę, odkąd gra z nami Kaka"? Rzeczywiście, coś w tym jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee monaco chelsea i SZUKAM MEZA Buszujacego IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.04.04, 08:09 ja nie dawalam zadnego ogloszenia matrymonialnego to jakis oszolom je puscil tutaj, jego autorka byla jakas c... na Forum Kino i na Forum Gielda owszem , jest tutaj forum prywatne SZUKAM MEZA zalozone przez niejaka histeryczna Trzydziestke ale ona wycina moje posty na swoim forumie !!! bo ja zdemaskowalam ją ze jest facetem ! ostatecznie jestem wszedzie dyskryminowana i nie moge sie za maz wydac jak ty bys mi ojcze homo wyslal ten 1000 doll to bysmy juz dawno po slowie byli i musialabym ciebie olac teraz dla Buszujacego Lupusie Mily ty sie nie denerwuj , z Maciejem to cos jak stare malzenstwo, juz tylko mordy na siebie drzemy i nam sie nic nie chce Bush w Wodzie mialby u mnie szanse ale gdzies pzrepadl ((((((( no wiec wracajac do tematu: o co biega z ta pilka nozna? ja tego zupelnie nie rozumiem, kilkudziesieciu facetow biega po boisku bez sensu zupelnie i mnie to nudzi na dodatek w prasie kobiecej wyczytalam ze kibolka jest tez Condoleezza Rice ! a ona jest wybitnie inteligentna (podobno) okropnie mnie to zmartwilo ze nie jestem kibolka Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Wyprorokowałem!!!! 05.05.04, 22:50 Typowałem, że będzie finał Monaco - Porto!! Ha, szkoda, że się nie zakładałem Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Niestety... 05.05.04, 23:27 Ale jak się tylu sytuacji nie wykorzystuje, to nie ma co myśleć o finale. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Niestety... 05.05.04, 23:32 goniacy.pielegniarz napisał: > Ale jak się tylu sytuacji nie wykorzystuje, to nie ma co myśleć o finale. Ale było przynajmniej co oglądać. W finale też chyba wygra Monaco, ale mecz pewnie będzie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Ależ stety! IP: *.chello.pl 06.05.04, 02:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12113010&a=12435544 Odpowiedz Link Zgłoś