Dodaj do ulubionych

Pogodziliście się już z wizją?

04.02.11, 08:02
że od listopada b.r. rządy będzie sprawować koalicja PiS-SLD? Bo po wpisach wnosząc większość już się nie może doczekać. Napieralski aż przebiera nogami z uciechy, że ma realną szansę zostać najmłodszym premierem w historii III P. Chcecie takiego premiera, który 'lubi surfować]?

Przyznam szczerze, że już przestałam się tym przejmować. Wasza wola.
Obserwuj wątek
    • 4gold4enwomen przeciez Tusek obnażył nam swoja nieudolność 04.02.11, 08:12

• dymka1 Czyli nawet Gołdzie nie przeszkadzałaby 04.02.11, 08:20
        taka koalicja. Daj boże zdrowie prawdziwym lewakom, którzy 'nie lubią surfować'.
        • indeed4 Z kim popija winko Napieralski. 04.02.11, 14:13
          Z Kaczyńskim, czy ze Schetyną ?

Wybory z niewielką przewagą wygrywa Platforma. Koalicja z PSL nie daje większości i trzeba dogadać się z SLD. Grzegorz Napieralski gra razem ze Schetyną przeciwko Tuskowi i stawia warunek: wchodzimy do rządu, ale trzeba zmienić premiera. Wtedy do gry wkracza Bronisław Komorowski i powierza misję tworzenia rządu Schetynie.

Według "Wprost" taki plan wydawał się mało realny, ale pozostaje faktem, że przez kilka tygodni Schetyna kokietował Napieralskiego. Przeszedł z nim na "ty", a na jednym ze spotkań pojawiły się lampki koniaku.

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/319814,tusk-ma-cyngla-na-schetyne-grzegorz-polegnie.html
          • dymka1 Re: Z kim popija winko Napieralski. 04.02.11, 17:55
            indeed4 napisał:

> Z Kaczyńskim, czy ze Schetyną ?
            >
            Superak przecież dawał zdjęcia jak wychodził od Lecha na bani. To były polityczne popijawy.
    • tomek_bg Spokojnie. Tekst Tuska do N to można w śmieci 04.02.11, 08:20
      wrzucić. Tusk ciągle marzy o ponad 50% więc to element kampanii wyborczej. No chyba, że się sypną finanse, to wtedy każda koalicja powyborcza jest możliwa, łącznie z Wielką - dla ratowania kochanej Ojczyzny.
      • contadore Re: Spokojnie. Tekst Tuska do N to można w śmieci 04.02.11, 08:26
        tomek_bg napisał:

> wrzucić. Tusk ciągle marzy o ponad 50% więc to element kampanii wyborczej. No c
        > hyba, że się sypną finanse, to wtedy każda koalicja powyborcza jest możliwa, łą
        > cznie z Wielką - dla ratowania kochanej Ojczyzny.

Ta Wielka Koalicja to koalicja PO + PiS ? To bardzo prawdopodobna koalicja w sytuacji jak PO i PiS dostaną w granicach 30%.
        Koalicja PiS +SLD jest według mnie nie do przyjęcia i niemożliwa w praktyce.
        >
        • dymka1 Re: Spokojnie. Tekst Tuska do N to można w śmieci 04.02.11, 08:29

> Koalicja PiS +SLD jest według mnie nie do przyjęcia i niemożliwa w praktyce.
          > >

Od dawna mam wrażenie że klikasz z biura politycznego SLD. To żaden zarzut, zwykły wniosek wyciągnięty po lekturze twoich postów. Bez obrazy.
          • contadore Re: Spokojnie. Tekst Tuska do N to można w śmieci 04.02.11, 08:35
            dymka1 napisała:

>
            > > Koalicja PiS +SLD jest według mnie nie do przyjęcia i niemożliwa w prakty
            > ce.
            > > >
            >
            > Od dawna mam wrażenie że klikasz z biura politycznego SLD. To żaden zarzut, zwy
            > kły wniosek wyciągnięty po lekturze twoich postów. Bez obrazy.

To tylko twoja opinia,że klikam z biura politycznego SLD.Ja wyrażam swoją własną opinię i powtórzę,że koalicja PO+PiS po wyborach jest jak najbardziej możliwa.Koalicja PiS+SLDjest niemożliwa.Koalicja PO+SLD możliwa,ale trudna do akceptacji.
            SLD powinna na razie pozostać w opozycji.
      • dymka1 Re: Spokojnie. Tekst Tuska do N to można w śmieci 04.02.11, 08:26
        tomek_bg napisał:
        Tusk ciągle marzy o ponad 50%

Czyli rasowy polityk. A o ilu procentach marzy Kaczyński? Myślisz [podobnie jak wielu politologów] że te 25% mu wystarczy o wszczynania burd? Napieralski też marzy o 50%. Z niego się pośmiej.
        • karbat Re: Spokojnie. Tekst Tuska do N to można w śmieci 04.02.11, 08:34
          to nie jest ISTOTNE , kto bedzie rzadzil w Polsce taka czy inna koalicja ,
          PIS - SLD bylby bardziej rozrywkowy , fakt .

Obietnice , proaganda wyborcza , realizacja programow wyborczych , to byla , jest i bedzie szopka , cyrk , kpina z ludzkiej inteligencji .

Na polskich rzadach pewene reformy moze przeforsowac jedynie ulica .
          Ale , Polacy nie znajda konsensu w sprawie najistotniejszych reform spolecznych ... bedzie dalej burdel permamentny .-
          oraz dorazny FISKALIZM , latanie dziur ... bez koncepcji czesanie spoleczenstwa .
          • dymka1 Re: Spokojnie. Tekst Tuska do N to można w śmieci 04.02.11, 08:47
            karbat napisał:

> to nie jest ISTOTNE , kto bedzie rzadzil w Polsce taka czy inna koalicja ,

Dobrze to przemyślałeś?

> PIS - SLD bylby bardziej rozrywkowy , fakt .

To wystarczający powód, żeby na nich głosować? Polecam tekst w styczniowym Przekroju 'co śmieszy Polaków'. Nie ma tam słowa o tym, że im głupszy premier tym śmieszniej.

>
            > Obietnice , proaganda wyborcza , realizacja programow wyborczych , to byla , j
            > est i bedzie szopka , cyrk , kpina z ludzkiej inteligencji .

Dlatego ta koalicja jest jak najbardziej realna. Bo coraz ęj ludzi [tych normalnych] deklaruje że nie wybiera się na następne wybory. Dlatego wygrana PiSu i SLD jest realna.
            >
    • mr.sajgon Urząd na Pradze-Północ, czyli biznes PO 04.02.11, 08:38
      dymka1 napisała:

> że od listopada b.r. rządy będzie sprawować koalicja PiS-SLD? Bo po wpisach wno
      > sząc większość już się nie może doczekać. Napieralski aż przebiera nogami z uci
      > echy, że ma realną szansę zostać najmłodszym premierem w historii III P. Chceci
      > e takiego premiera, który 'lubi surfować]?
      >
      > Przyznam szczerze, że już przestałam się tym przejmować. Wasza wola.

Co nam proponujesz, dalsze rzady PO polegajace na zawlaszczaniu i rozkradaniu panstwa ?

Prominentni działacze zarządu Platformy Obywatelskiej na stołecznej Pradze-Północ albo sami pracują w urzędzie dzielnicy, albo mają kogoś z rodziny, kto jest zatrudniony w strukturach samorządu. Najbardziej popularny pod tym względem jest pion nieruchomości - ujawnia Życie Warszawy.
      A pod publiczke lata wiedzma na miotle Pitera z rachunkiem na dorsza.
      Ten kit to wciskaj swoim lemingom, kazde rzady nawet Lucyfera beda lepsze od nierzadow Dondona.
    • michas_z_pkp Nie wierzę wtę "wizję", ale nie jest zła. 04.02.11, 08:56
      Oczywiście, bez mecenasa Kalisza.
      • mr.sajgon Re: Nie wierzę wtę "wizję", ale nie jest zła. 04.02.11, 08:56
        michas_z_pkp napisał:

> Oczywiście, bez mecenasa Kalisza.

Kalisz w ramach protestu odejdzie do opozycji czyli PO.
        • michas_z_pkp Re: Nie wierzę wtę "wizję", ale nie jest zła. 04.02.11, 09:04
          Krzyżyk na drogę.
          • mr.sajgon Re: Nie wierzę wtę "wizję", ale nie jest zła. 04.02.11, 09:08
            michas_z_pkp napisał:

> Krzyżyk na drogę.

Zaraz krzyzyk a co sierp go w dupsko kole ?
            • michas_z_pkp Re: Nie wierzę wtę "wizję", ale nie jest zła. 04.02.11, 10:54
              Wygląda jakby coś go w d. kłuło, ale nie sprawdzałem co. ;)
    • wierny_czlonek_pis Re: Pogodziliście się już z wizją? 04.02.11, 09:15
      Nie ma na to żadnych szans. Platforma wygra w cuglach. Kto dba o własną kieszeń nie zagłosuje na socjalistów i narodowych socjalistów.
      • mr.sajgon Re: Pogodziliście się już z wizją? 04.02.11, 09:26
        wierny_czlonek_pis napisała:

> Nie ma na to żadnych szans. Platforma wygra w cuglach. Kto dba o własną kieszeń
        > nie zagłosuje na socjalistów i narodowych socjalistów.

Tylko idiota moze zaglosowac na kogos kto doprowadzil kraj do bankructwa.
      • dymka1 Oby. Oby 04.02.11, 09:28
        chociaż w zwycięstwo Pisu w 2005 też nie wierzyłam. Zwycięstwo Kaczyńskiego dzięki gej-bomberom Kamińskiemu i Bielanowi nadal jest dla mnie szokiem.
    • dymka1 Szkoda mi posłanki Piekarskiej 04.02.11, 09:41

jedna z niewielu sensownych polityków w SLD. Grzegorz, który lubi surfować wystawił ją na jedynkę w Warszawie przeciwko Kaliszowi, z którym do tej pory się przyjaźniła.Ciekaw jak z teo wybrnie ważniejszy przyjaciel czy jedynk.
      • dymka1 Szkoda mi byłej posłanki Piekarskiej nt 04.02.11, 09:42
      • karbat Re: Szkoda mi posłanki Piekarskiej 04.02.11, 09:53
        dymka1 napisała:
        karbat napisał:

> > to nie jest ISTOTNE , kto bedzie rzadzil w Polsce taka czy inna koalicja
        > ,
        > Dobrze to przemyślałeś?

roznice koalicjami sa, beda kosmetyczne , ZADNA z kolaicji nie jest , nie bedzie w stanie stworzyc warunkow do dynamiczniejszego rozwoju spol. -gospodarczego.
        Polska byla , jest i bedzuie poligionem produkcyjnym i rynkiem zbytu dla kapitalu zagraniczenego .
        Znaczenie rodzimej gospodarki bedzie malec .

> > PIS - SLD bylby bardziej rozrywkowy , fakt .

> To wystarczający powód, żeby na nich głosować?

tego nigdzie nie napisalem .
        -mlode kadry SLD nie sa kompletnie przygotowane do rzadzenia krajem , starych ... Sld -owcow nikt nie chce ogladac .
        - PIS z Kaczynskim na czele nie ma szans na przejecie wlady , Kaczynski to przeszkoda na drodze PIS w wspolrzadzeniu krajem .
        • dymka1 Re: Szkoda mi posłanki Piekarskiej 04.02.11, 10:22

> > To wystarczający powód, żeby na nich głosować?
          >
          > tego nigdzie nie napisalem .
          > -mlode kadry SLD nie sa kompletnie przygotowane do rzadzenia krajem , starych .
          > .. Sld -owcow nikt nie chce ogladac .
          > - PIS z Kaczynskim na czele nie ma szans na przejecie wlady , Kaczynski to prz
          > eszkoda na drodze PIS w wspolrzadzeniu krajem .

Chociaż chaotyczna to najlepsza analiza polityczna jaką ostatnio czytałam.
    • dymka1 dziękuję nt 04.02.11, 09:46
    • gucio60 Re: Nie daj Boh 04.02.11, 09:48
      • dymka1 Re: Nie daj Boh 04.02.11, 09:54
        A gdybyś miał postawić pieniądze? Ronniego O'S ludzie kochają, ale już nikt nie przyjmuje na niego zakładów - bo powiedział, że ma wszystkich w dupie. Nawet kibiców. Naciągana analogia, wiem, wiem.
    • wkkr N o i dobrze 04.02.11, 09:51
      następa przystawka zostanie zjedzona. Po 2 latach będą nowe wybory. PO dodstanie 70
      5 głosów. Tusk ogłosi sie cezarem.
      • dymka1 Re: N o i dobrze 04.02.11, 09:56
        wkkr napisał:

> następa przystawka zostanie zjedzona.

Przystawka to która? Od razu mówię, że obydwa scenariusze mnie zadowalają.
    • taziuta Propagandowy atak wystraszonych pełowiaków? :) 04.02.11, 09:56
      dymka1 napisała:

> że od listopada b.r. rządy będzie sprawować koalicja PiS-SLD?

Widzę, że spadające słupki wprawiły prapagandzistów PO w drżączkę.
      Jeszcze trochę i zaczną lewicy wyszukiwać nazistowskie korzenie, byle tylko zohydzić ją w oczach publisi. Już sam PiS-owski straszak nie wystarcza, gdy okazało się, że za fasadą PO pusta pustka? :)
      • michas_z_pkp O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobierców 04.02.11, 10:53
        komuny przerażonych wizją konkurowania na równych zasadach z "pospólstwem".
        • dymka1 Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 10:59
          michas_z_pkp napisał:

> komuny przerażonych wizją konkurowania na równych zasadach z "pospólstwem".

Jestem spadkobierczynią komuny? Przednie. Czym różnisz się od pisuarów wystawiających świadectwo innym na podstawie wiamości zaczepniętych z 'brudnego palucha'.
          • michas_z_pkp Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 11:05
            Zauważ, że zaprzeczyłaś byciu spadkobierczynią komuny, ale nie zaprzeczyłaś przerażeniu wizją konkurowania na równych zasadach z "pospólstwem", samemu przy okazji okazując kim jesteś. "Święte oburzenie" czasem nie popłaca.
            • dymka1 Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 11:11
              michas_z_pkp napisał:

> Zauważ, że zaprzeczyłaś byciu spadkobierczynią komuny, ale nie zaprzeczyłaś prz
              > erażeniu wizją konkurowania na równych zasadach z "pospólstwem", samemu przy ok
              > azji okazując kim jesteś. "Święte oburzenie" czasem nie popłaca.

Podobnie jak nie zaprzeczyłam temu, że jestem świętym mikołajem. Na przyszłość - jak chcesz mnie obrazić, nie używaj tylu niepotrzebnych łów;]
              • michas_z_pkp Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 11:25
                Problem w tym, że ja o Świętym Mikołaju w swojej wypowiedzi nie wspomniałem. :) A ludzie czują się obrażeni stwierdzeniami nie skierowanymi bezpośrednio do nich tylko wtedy, gdy nie mijają się one z prawdą.
                • dymka1 Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 11:46
                  michas_z_pkp napisał:

> Problem w tym, że ja o Świętym Mikołaju w swojej wypowiedzi nie wspomniałem. :)
                  > A ludzie czują się obrażeni stwierdzeniami nie skierowanymi bezpośrednio do ni
                  > ch tylko wtedy, gdy nie mijają się one z prawdą.

A jednak nadal używasz wielu niepotrzebnych słó.Tylko ci się wydaje, że przez to stajesz się mądrzejszy.
                  • michas_z_pkp Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 11:51
                    Ani mnie, ani tobie oceniać kto i w jaki sposób staje się mądrzejszy, urocza interlokutorko.
                    • dymka1 Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 13:25
                      michas_z_pkp napisał:

> Ani mnie, ani tobie oceniać kto i w jaki sposób staje się mądrzejszy, urocza in
                      > terlokutorko.

Jestem przeciwniczką spoufalania się na forach politycznych ale doceniam.
                      • michas_z_pkp Re: O tak.:) Ale nie tyle peowiaków, ile spadkobi 04.02.11, 13:34
                        Jeśli tak, to bardzo Panią przepraszam, proszę Pani Interlokutorki.
    • zapijaczony_ryj No to zwieracze Napieralskiego są zgrożone 04.02.11, 09:58
      dymka1 napisała:

> że od listopada b.r. rządy będzie sprawować koalicja PiS-SLD? Bo po wpisach wno
      > sząc większość już się nie może doczekać. Napieralski aż przebiera nogami z uci
      > echy, że ma realną szansę zostać najmłodszym premierem w historii III P. Chceci
      > e takiego premiera, który 'lubi surfować]?
      >
      > Przyznam szczerze, że już przestałam się tym przejmować. Wasza wola.

Prezes z chęcią go wydyma
      • dymka1 Oby, oby :] 04.02.11, 10:02
        zapijaczony_ryj napisał:

> dymka1 napisała:
        >
        > > że od listopada b.r. rządy będzie sprawować koalicja PiS-SLD? Bo po wpisa
        > ch wno
        > > sząc większość już się nie może doczekać. Napieralski aż przebiera nogami
        > z uci
        > > echy, że ma realną szansę zostać najmłodszym premierem w historii III P.
        > Chceci
        > > e takiego premiera, który 'lubi surfować]?
        > >
        > > Przyznam szczerze, że już przestałam się tym przejmować. Wasza wola.
        >
        > Prezes z chęcią go wydyma
        >
        >
        >
      • dymka1 Szukam linku do wypowiedzi Napieralskiego 04.02.11, 10:13
        że z PiSem mu nie po drodze i że woli umrzeć. Chyba jestem kiepską szukaczką, bo jak go pytają o prezesa tylko się oblizuje tajemniczo.
    • strikemaster Re: Pogodziliście się już z wizją? 04.02.11, 10:41
      Napieralski mógłby premierem być, ale POPIS powinno się wysłać tam, gdzie jego miejsce - na śmietnik historii.
      • dymka1 Re: Pogodziliście się już z wizją? 04.02.11, 10:43
        strikemaster napisał:

> Napieralski mógłby premierem być

Albo jedna z jego bliźniaczek. Nie byłoby intelektualnej różnicy.
    • krates-8 A co to do ~ nędzy za różnica? 04.02.11, 10:58
      chjeno- i soc- zamiast klepto-faszystów

Jeszcze Polska nie zginęła?
      • dymka1 Re: A co to do ~ nędzy za różnica? 04.02.11, 11:02
        krates-8 napisał:

> chjeno- i soc- zamiast klepto-faszystów
        >
        > Jeszcze Polska nie zginęła?

W sumie żadna, ale bawi mnie obserwowanie napierlszczyów, którzy kipią świętym oburzeniem, choiż ich guru je Kaczyńskiemu z ręki.
        • krates-8 Re: A co to do ~ nędzy za różnica? 04.02.11, 12:54
          telenowela
          niepokój kontrolowany
          tym większa będzie miłość publiki kiedy wszystko się wyjaśni

Róbta tak dalej...
          • dymka1 Re: A co to do ~ nędzy za różnica? 04.02.11, 13:21
            krates-8 napisał:

> telenowela

Słaby scenariusz.

> niepokój kontrolowany

Mój niepokój kontrolują tylko moje hormony.

> tym większa będzie miłość publiki kiedy wszystko się wyjaśni

A co takiego się wyjaśni, a jak już się wyjaśni komu mam się rzucić w ramiona?
            >
            > Róbta tak dalej...
    • allspice Re: Pogodziliście się już z wizją? 04.02.11, 11:02
      Nie, i nie zamierzamy się pogodzić;) Przebiera nóżkami? Ma wprawę. Już miał być prezydentem. Do jesieni wyborcy przejrzą na oczy,a gdyby tak opublikować ostatnią rozmowę
      braci.
      • dymka1 Oby, oby po raz trzeci! nt 04.02.11, 11:12
        allspice napisała:

> Nie, i nie zamierzamy się pogodzić;) Przebiera nóżkami? Ma wprawę. Już miał być
        > prezydentem. Do jesieni wyborcy przejrzą na oczy,a gdyby tak opublikować ostat
        > nią rozmowę
        > braci.
    • ayran to nie jest bardzo prawdopodobne 04.02.11, 13:32
      Po pierwsze, wątpię, by PiS i sld zdobyły w sumie więcej miejsc w Sejmie niż PO i PSL
      Po drugie - jeśli tak będzie, to nie wierzę, by cały klub sld w nowym Sejmie poparł koalicję z PiS. W sld są przeciwnicy takiej opcji (np. Miller) - nie sądzę, by Napieralskiemu udało się tak zbudować listy wyborcze, by "biorące" miejsce w wyborach mieli zwolennicy. Przeciwnicy współpracy z PiS są wprawdzie w mniejszości, ale wycięcie wszystkich z dobrych miejsc na listach pogorszyłoby wynik sld.
      Po trzecie - nie mam pewności, czy Jarek dojedzie do wyborów jako przywódca decydujący o wszystkim. Po ostatnich występach widać, że ten człowiek się rozsypuje. W PiS-ie zapewne też nie każdy chciałby się bratać z sld, a przy takim stanie Jarka nie można wykluczyć czynnego oporu..
      • dymka1 Re: to nie jest bardzo prawdopodobne 04.02.11, 13:45
        ayran napisał:

> Po pierwsze, wątpię, by PiS i sld zdobyły w sumie więcej miejsc w Sejmie niż PO
        > i PSL

PSL nigdy nie mówi nie. Kłopotek od dawna jest mentalnie poza koalicją. Czyli PiS-SLD-PSL. Bardzo realny scenariusz.

> Po drugie - jeśli tak będzie, to nie wierzę, by cały klub sld w nowym Sejmie po
        > parł koalicję z PiS. W sld są przeciwnicy takiej opcji (np. Miller) - nie sądzę
        > , by Napieralskiemu udało się tak zbudować listy wyborcze, by "biorące" miejsce
        > w wyborach mieli zwolennicy. Przeciwnicy współpracy z PiS są wprawdzie w mniej
        > szości, ale wycięcie wszystkich z dobrych miejsc na listach pogorszyłoby wynik
        > sld.

Ale przyznajesz że Napieralski chętnie w taką koalicję wejdzie. Zresztą, on się wcale nie wypiera.

> Po trzecie - nie mam pewności, czy Jarek dojedzie do wyborów jako przywódca dec
        > ydujący o wszystkim. Po ostatnich występach widać, że ten człowiek się rozsypuj
        > e. W PiS-ie zapewne też nie każdy chciałby się bratać z sld, a przy takim stani
        > e Jarka nie można wykluczyć czynnego oporu..
        >

Nic a nic się nie rozsypuje. Matkę przeżyje.Nienawiść do świata gwarancją dugowieczności.
        • ayran Re: to nie jest bardzo prawdopodobne 04.02.11, 13:48
          Ale temat dotyczy koalicji PiS-sld, a nie PiS-PSL< czy PiS-SLD-PSL.
          Taką jak ta ostatnia można by utworzyć już teraz.
          • dymka1 Re: to nie jest bardzo prawdopodobne 04.02.11, 13:51
            ayran napisał:

> Ale temat dotyczy koalicji PiS-sld, a nie PiS-PSL< czy PiS-SLD-PSL.
            > Taką jak ta ostatnia można by utworzyć już teraz.

Nie można bo PSL nie ma na dzisiaj w tym żadnego interesu. Im jest wszystko jedno z kim rządzą.
            • ayran Re: to nie jest bardzo prawdopodobne 04.02.11, 13:53
              Nie wszystkim. Taki na przykład Kłopotek wolałby z PiS, a Żelichowski - z PO.
              • dymka1 Re: to nie jest bardzo prawdopodobne 04.02.11, 13:59
                ayran napisał:

> Nie wszystkim. Taki na przykład Kłopotek wolałby z PiS, a Żelichowski - z PO.
                >

Kłopotek to taki niewyżyty Kaziuk z Konopielki. Tylko bardziej rozbuchany.
    • jola.iza1 Re: z wizją i fonią 04.02.11, 13:39
      A zwolennicy platformy nie?
      Najwyższy czas .

??
      www.poomoc.pl/
    • ayran jeszcze jedno 04.02.11, 13:55
      Napieralski jest dzisiaj znacznie starszy, niż był Pawlak zostając premierem w 1993.
      • dymka1 Re: jeszcze jedno 04.02.11, 14:03
        ayran napisał:

> Napieralski jest dzisiaj znacznie starszy, niż był Pawlak zostając premierem w
        > 1993.

Trzy lata różnicy to raczej nieznacznie. Ale przyznaję ci rację zaocznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka