Dodaj do ulubionych

Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent

12.02.11, 10:14
Czyli taki kubeł zimnej wody o poranku.
I tak trzymać
Obserwuj wątek
    • martusia_krolowa_wolakow Po nocy zwykle opada, ale nie po nocy z kotem. 12.02.11, 10:15
      2alfa.alfa napisała:

> Czyli taki kubeł zimnej wody o poranku.
      > I tak trzymać
      • 2alfa.alfa Wczorajsza wieczorna reanimacja trupa nic nie dała 12.02.11, 10:18
        martusia_krolowa_wolakow napisał:

> 2alfa.alfa napisała:
        >
        > > Czyli taki kubeł zimnej wody o poranku.
        > > I tak trzymać
        • martusia_krolowa_wolakow No fakt. Kaczyńskei nie daje znaku zycia od kilku 12.02.11, 10:27
          dni.
          • x2468 Re: No fakt. Kaczyńskei nie daje znaku zycia od k 12.02.11, 10:32
            Kaczoruskiemu nie spadlo bo co mialo mu spasc?Jemu zdale sie odpadlo.Poza tym jest chory.Moze zjat obiat i mu siem padlo?
          • 2alfa.alfa Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jest dla 12.02.11, 10:32
            Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jest dla GW dniem straconym nawet dziś jest na pierwszej stronie

martusia_krolowa_wolakow napisał:

> dni.
            • wujaszek_joe Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 10:36
              Egzotyczne postaci zawsze dają zarobić mediom
              • 2alfa.alfa Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 10:45
                wujaszek_joe napisał:

> Egzotyczne postaci zawsze dają zarobić mediom

Cudaka ucharakteryzować i będzie mógł robić za małpę w cyrku. Piłkę już potrafi kopać
                • x2468 Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 10:58
                  Malpa z pilka:
                  en.wikipedia.org/wiki/File:Adam_Hofman2.jpg
                  Pilka to ulubieniec Kaczoruskiego.Zaopatrywal caly dwor i dzieki temu,jak to okreslila poslanka Jakubik" w pajacu bylo sielankowo jak w domu.Dzieki doradcy Pilce pan wuc poznal miedzy innymi Burubara i Benchauera.
                  Cudak bez charakteryzacji rozsmiesza publicznosc jak smutny clown w cyrku Kaczynskiego zwanym piss.Szczegolnie wtedy kiedy siem potyka o wlasne lapki i charczac i plujac oglasza program poprawy zdrowia Polakow.Szczegolnie zdrowia psychicznego.
                • martusia_krolowa_wolakow Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 19:54
                  2alfa.alfa napisała:

> Cudaka ucharakteryzować i będzie mógł robić za małpę w cyrku. Piłkę już potrafi
                  > kopać

Po co charakteryzować?. Kaczor bez tego wygląda jak małpa.
            • martusia_krolowa_wolakow Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 19:53
              2alfa.alfa napisała:

> Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jest dla GW dniem straconym nawet dzi
              > ś jest na pierwszej stronie

Aaaa! Ty jesteś jedną z tych co im GW zrobiła GWno z szarych komórek?
    • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 10:52
      Nie podniecajmy się zbytnio sondażami. Faktem jest, że zmienia się trend, na razie wymiekł Meller, jeszcze robiacy z siebie debila Majewski , a na deser nie muszący robić z siebie debila Powiatowy i bedzie dobrze. Wiesz dobrze, że dla tych idiotów głosujacych na partie miłości bardzo wazne, o ile nie najwazniejsze, jest "bycie" w towarzystwie celebrytów. Maja sie wtedy za "kogoś", takie "cool" wtedy są. A wystarczy, ze te dwa majace swoje programy, czy jakas szansonistka badź aktorzyna wypna sie na Donalda wtedy cioły tez. Taka to menażeria...;)
      • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 10:57
        kubala11 napisał:

> Nie podniecajmy się zbytnio sondażami. Faktem jest, że zmienia się trend, na ra
        > zie wymiekł Meller, jeszcze robiacy z siebie debila Majewski , a na deser nie m
        > uszący robić z siebie debila Powiatowy i bedzie dobrze. Wiesz dobrze, że dla ty
        > ch idiotów głosujacych na partie miłości bardzo wazne, o ile nie najwazniejsze,
        > jest "bycie" w towarzystwie celebrytów. Maja sie wtedy za "kogoś", takie "cool
        > " wtedy są. A wystarczy, ze te dwa majace swoje programy, czy jakas szansonistk
        > a badź aktorzyna wypna sie na Donalda wtedy cioły tez. Taka to menażeria...;)
        >
        Wystarczy, że Rydzyk wypnie się na Kaczyńskiego...i po PiSie...
        • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:03
          Bzdura. Moze parę procent by wtedy spadło. Wiedz o tym dziadziu, że wiekszosc elektoratu PiS zna treści audycji RM z relacji dyżurnych podłuchiwaczy z czerskiej ferajny.
          Ale do ciebie nie dotrze to co napisałem, gdyz dalej łudzisz się, ze PiS-i elektorat to moherowe babcie. Trwaj (;)) dalej w swoim matrixie.:)
          • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:42
            kubala11 napisał:

> Bzdura. Moze parę procent by wtedy spadło. Wiedz o tym dziadziu, że wiekszosc e
            > lektoratu PiS zna treści audycji RM z relacji dyżurnych podłuchiwaczy z czerski
            > ej ferajny.
            > Ale do ciebie nie dotrze to co napisałem, gdyz dalej łudzisz się, ze PiS-i elek
            > torat to moherowe babcie. Trwaj (;)) dalej w swoim matrixie.:)
            >
            Każdy ma swój "matrix" i w nim trwa...A swoją drogą, to mam w doopie kto za PiSem stoi...SOHF, bo stajesz się już monotematyczny z tym "dziadziem"...BTW, to po co te personalne wycieczki...stymuluje cię to...?
            • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:46
              simera16 napisał:

> stajesz się już monotematyczny z tym "dziadziem"..

Sorki, ale sam pisałes, ze dobrze pamietasz wczesnego Gomółke... Znaczy młodzieniec to juz nie jestes, dziadziu....;)
              • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:53
                kubala11 napisał:

> simera16 napisał:
                >
                > > stajesz się już monotematyczny z tym "dziadziem"..
                >
                > Sorki, ale sam pisałes, ze dobrze pamietasz wczesnego Gomółke... Znaczy młodzie
                > niec to juz nie jestes, dziadziu....;)
                >
                >
                Niedawno oburzeniem pałano na słowa posłanki PO niejakiej Muchy tyczącej się ludzi w podeszłym wieku (nb.; przyznaję jej rację)...A swoja drogą, mnie ma kto "dziadziu" powiedzieć..., więc daruj sobie te nie najwyższych lotów uszczypliwości...No chyba, żze taki twój poziom, to brnij dalej...
                • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:57
                  Dziadek, przyznajesz jej racje coby cię nie operowano? Jak cie nie lubie tak życzyłbym sobie, że jesli (nie zycze w zadnym razie) cos ci sie stało z biodrem masz byc operowany i rehabilitowany jak dwudziestolatek. Bo jestes takim samy samym człowiekiem jak on tylko troszke starszym.
                  • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:09
                    kubala11 napisał:

> Dziadek, przyznajesz jej racje coby cię nie operowano? Jak cie nie lubie tak ży
                    > czyłbym sobie, że jesli (nie zycze w zadnym razie) cos ci sie stało z biodrem m
                    > asz byc operowany i rehabilitowany jak dwudziestolatek. Bo jestes takim samy sa
                    > mym człowiekiem jak on tylko troszke starszym.
                    >
                    Nie jestem zupą pomidorową byś mnie lubił lub nie...Kiedy jestem chory, u lekarza traktowany jak dwudziestolatek i ch... mnie strzela, jak z gabinetów lekarskich, gdzie ludzie winni być leczeni dyskusyjny "Klub Seniora" się robi...A ty z tym "dziadziem" brnij, brnij...Może to twoja jedyna radość...?
                    • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:14
                      Dziadziu, im bardziej zaprzeczasz tym bardziej śmieszny sie stajesz. Wczesny Gomułka to jakis przełom lat 50-60-tych. Ja wiem, ze czujesz sie młodo, ale sam wiesz, iż bliżej ci wnuków jak dzieci.....;)
                      • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:20
                        kubala11 napisał:

> Dziadziu, im bardziej zaprzeczasz tym bardziej śmieszny sie stajesz. Wczesny Go
                        > mułka to jakis przełom lat 50-60-tych. Ja wiem, ze czujesz sie młodo, ale sam w
                        > iesz, iż bliżej ci wnuków jak dzieci.....;)
                        >
                        Ja tak lubię...Po prostu twoje nieudolne próby bycia na siłę uszczypliwym w doskonały nastrój mnie wprowadzają...Więc kontynuuj, a ja póki nas giwi nie wytnie, będę ci podbijał...Mam w tym jak widzisz swój mały partykularny interes, a ty się sil na "złośliwości"...ROTFL...
                        • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:23
                          Skoro straszych tutejszym adminem, to wymiekam i uciekam. Zdrówka ci dziadziu zyczę.:)
                          • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:26
                            kubala11 napisał:

> Skoro straszych tutejszym adminem, to wymiekam i uciekam. Zdrówka ci dziadziu z
                            > yczę.:)
                            >
                            Gdzieś groźbę wyczytałeś...? Ech te PiSowskie natręctwa...
                            Za życzenia dziękuję i serdecznie PiSowskiego hunwejbina pozdrawiam... :)))
                            • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:30
                              Dziadziuniu, z PiS-em to ja mam tyle wspólnego co ty z szalonym seksem...:D
                              • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:42
                                kubala11 napisał:

> Dziadziuniu, z PiS-em to ja mam tyle wspólnego co ty z szalonym seksem...:D
                                >
                                Ja go jeszcze pamiętam (seks), a ty go zapewne sądząc po treści (dziecinnej) postów jeszcze nie znasz...Może legitymacji PiSu jeszcze nie masz, ale mentalności w nadmiarze...
                                • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:44
                                  simera16 napisał:

> Ja go jeszcze pamiętam (seks),

Ostatnie włozenie w latach 70-tych?:P
                                  • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:56
                                    kubala11 napisał:

> simera16 napisał:
                                    >
                                    >
                                    > > Ja go jeszcze pamiętam (seks),
                                    >
                                    > Ostatnie włozenie w latach 70-tych?:P
                                    >
                                    >
                                    Jeszcze wcześniej...A kiedy u ciebie defloracja...? ;)
                                    • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:03
                                      simera16 napisał:

> > Ostatnie włozenie w latach 70-tych?:P
                                      > >
                                      > >
                                      > Jeszcze wcześniej...

I ty sie obruszasz na nazwanie cie dziadziem? Przecież tys nie dziadzio, a dziadyga.:D
                                      • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:07
                                        kubala11 napisał:

>
                                        > I ty sie obruszasz na nazwanie cie dziadziem? Przecież tys nie dziadzio, a dzia
                                        > dyga.:D
                                        >
                                        >
                                        No jasne...Wiekowo, to ja Matuzalem wręcz...BTW; Masz już erekcję...? ;)
                                        • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:09
                                          simera16 napisał:

> Masz już erekcję...? ;)
                                          >

A co cie obchodzi? Pedał jestes czy co?
                                          • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:18
                                            kubala11 napisał:

> simera16 napisał:
                                            >
                                            > > Masz już erekcję...? ;)
                                            > >
                                            >
                                            > A co cie obchodzi? Pedał jestes czy co?
                                            >
                                            Czy to ja temat seksu rozpocząłem...? Alika obracamy ogonem, czy zwieracze...ups...nerwy młodemu gniewnemu wojownikowi PiSu puszczają...?
                                            • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:26
                                              Dziaduniu, jestem okropnie zdenerwowany gdy klikam do ciebie, tak bardzo przejmuje sie twoim zdaniem. :D
                                              Jestes tak wielkim dla mnie autorytetem, ze twoje zdanie ma dla mnie tak wielkie znaczenie jak zeszłoroczny snieg w Kołbaskowie.
                                              Dziadziu, a partnerka nie wkurzona,ze pozostało ci tylko lizanie? Moze postaraj sie o jakieś prochy? Zrób to dla trwałosci swojego zwiazku!:) Lizanie nie zastapi .... ;)
                                              • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:28
                                                kubala11 napisał:

> Dziaduniu, jestem okropnie zdenerwowany gdy klikam do ciebie, tak bardzo przejm
                                                > uje sie twoim zdaniem. :D
                                                > Jestes tak wielkim dla mnie autorytetem, ze twoje zdanie ma dla mnie tak wielki
                                                > e znaczenie jak zeszłoroczny snieg w Kołbaskowie.
                                                > Dziadziu, a partnerka nie wkurzona,ze pozostało ci tylko lizanie? Moze postaraj
                                                > sie o jakieś prochy? Zrób to dla trwałosci swojego zwiazku!:) Lizanie nie zast
                                                > api .... ;)
                                                >
                                                Dobry tekst...! Czekam na dalszą tFórczość... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
                                                • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:30
                                                  simera16 napisał:

> Dobry tekst...!

Wiem, czego dowodem twój smiech Waldusiu...;)
                                                  • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:36
                                                    kubala11 napisał:

> simera16 napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Dobry tekst...!
                                                    >
                                                    > Wiem, czego dowodem twój smiech Waldusiu...;)
                                                    >
                                                    >
                                                    Jestem wielce kontent, że choć małą, a jednak radość ci sprawiłem...Może polucje będziesz z radości miał...? www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
                                                  • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:38
                                                    simera16 napisał:

> Jestem wielce kontent,

Poczułes jakies drgniecie w rozporku? To nie to co myslisz dziadziu, to siusiu ci się chce...;)
                                                  • simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:41
                                                    kubala11 napisał:

> simera16 napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Jestem wielce kontent,
                                                    >
                                                    >
                                                    > Poczułes jakies drgniecie w rozporku? To nie to co myslisz dziadziu, to siusiu
                                                    > ci się chce...;)
                                                    >
                                                    >
                                                    Wiem, wiem...Ale skąd ty o tym wiesz...siedzisz tam...? www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
                                                  • simera16 kubala11... 12.02.11, 20:45
                                                    ....Takiego erudytę forumowego, tak łatwo można wkręcić... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
                                                  • kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 20:52
                                                    Facet... (chociaz facetem to byłeś wczesniej niz lata 70-te) przynudzasz. Nie dziwie sie twojej partnerce, ze cie olewa. Z takim nudnym gostkiem to zadna przyjemnosc, zadnego szaleństwa, tylko "po Bozemu", a i to całe wieki temu...:) Pamietaj,szanuj swoja partnerke bo z takim dennym gostkiem wytrzymac moze tylko bardzo przywiazana do niego babka. Wysoka masz emeryturkę?;)
                                                  • simera16 Re: kubala11... 12.02.11, 20:57
                                                    kubala11 napisał:

> Facet... (chociaz facetem to byłeś wczesniej niz lata 70-te) przynudzasz. Nie d
                                                    > ziwie sie twojej partnerce, ze cie olewa. Z takim nudnym gostkiem to zadna przy
                                                    > jemnosc, zadnego szaleństwa, tylko "po Bozemu", a i to całe wieki temu...:) Pam
                                                    > ietaj,szanuj swoja partnerke bo z takim dennym gostkiem wytrzymac moze tylko ba
                                                    > rdzo przywiazana do niego babka. Wysoka masz emeryturkę?;)
                                                    >
                                                    Spora ta moja emerytura, bo eSBecka...Tak, że nie martw się o mnie i moje libido, bo stać mnie na obsługę na najwyższym poziomie ;) ... A jak tam samopoczucie "wkręta"... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
                                                  • kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 21:01
                                                    simera16 napisał:

> Spora ta moja emerytura, bo eSBecka...

Brawo dziadek, nie kazdego stac na przyznanie sie, ze było sie świnia...:)

>Tak, że nie martw się o mnie i moje libido, bo stać mnie na obsługę na najwyższym poziomie ;)

Tak krowa co duzo ryczy mało mleka daje.... pozdrowienia dla Reni Rączkowskiej.;)
                                                  • simera16 Re: kubala11... 12.02.11, 21:07
                                                    kubala11 napisał:

>
                                                    >
                                                    > Brawo dziadek, nie kazdego stac na przyznanie sie, ze było sie świnia...:)
                                                    > Tak krowa co duzo ryczy mało mleka daje.... pozdrowienia dla Reni Rączkowskiej.
                                                    > ;)
                                                    >
                                                    Nim nazwiesz mnie świnią pomyśl... bym sobie nie przypomniał, że np. twoi bliscy u mnie na "kontakcie" byli... Nb.; Z uwagi na gabaryty moja mieni się "Grabowska"... A "wkręcik" wchodzi coraz głębiej... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
                                                  • kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 21:10
                                                    simera16 napisał:

> Nim nazwiesz mnie świnią pomyśl... bym sobie nie przypomniał, że np. twoi bliscy u mnie na "kontakcie" byli...

nie mam bliskich w Rzeszowie, dlatego spoko dziadziu...:)

>Nb.; Z uwagi na gabaryty moja mieni się "Grabowska"...

To spasiona swinia z ciebie dziadziu...;)
                                                  • simera16 Re: kubala11... 12.02.11, 21:22
                                                    kubala11 napisał:

>
                                                    > nie mam bliskich w Rzeszowie, dlatego spoko dziadziu...:)
                                                    > To spasiona swinia z ciebie dziadziu...;)
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    A kto ci rzekł, że ja w Rzeszowie pracowałem...? Co do spasienia, to masz rację...Aż mi się brzuch trzęsie, jak widzę tak podatnego na wkręcanie młodego PiSolubnego...Dziękuje za cudowny wieczór w twoim towarzystwie kubala11... :)))
                                                  • kubala11 [...] 12.02.11, 21:33
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 23:45
                                                    simera16 napisał:

> A kto ci rzekł, że ja w Rzeszowie pracowałem...?

Nikt, po prostu takiego prostaka nie wysłaliby gdzie indziej. Rzeszów to i tak za duzo, ale gdzies trzeba było toto upchac...;)

> Co do spasienia, to masz rację
                                                    Ja zawsze mam racje i wbij to sobie do łba dziadziusiu. Zrozumiano?:)
                                                  • simera16 Re: kubala11... 13.02.11, 07:30
                                                    kubala11 napisał:

>
                                                    > Ja zawsze mam racje i wbij to sobie do łba dziadziusiu. Zrozumiano?:)
                                                    >
                                                    >
                                                    Jedyne co "zrozumiano" to to, że jesteś zadufanym w sobie bufonem, dostarczającym przedniej zabawy wielu forumowiczom, a zarazem dającym się wkręcać jak małe dziecko...Kiedy zaczyna brakować ci argumentów ujadasz jak mały ratlerek...Bywaj zdrów Wielki Kubala11, a zajrzyj czasami, bo nikt tak jak ty nie potrafi rozbawić starego człowieka...
                                                    www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ
      • 2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:03
        kubala11 napisał:

> Nie podniecajmy się zbytnio sondażami. Faktem jest, że zmienia się trend, na ra
        > zie wymiekł Meller, jeszcze robiacy z siebie debila Majewski , a na deser nie m
        > uszący robić z siebie debila Powiatowy i bedzie dobrze. Wiesz dobrze, że dla ty
        > ch idiotów głosujacych na partie miłości bardzo wazne, o ile nie najwazniejsze,
        > jest "bycie" w towarzystwie celebrytów. Maja sie wtedy za "kogoś", takie "cool
        > " wtedy są. A wystarczy, ze te dwa majace swoje programy, czy jakas szansonistk
        > a badź aktorzyna wypna sie na Donalda wtedy cioły tez. Taka to menażeria...;)

Trend jest nieodwracalny. A żelazny elektorat PO to była ubecja i ich potomkowie w tym oligarchia i recydywa. W porywach daje to do 15 %
        • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:14
          2alfa.alfa napisała:

> A żelazny elektorat PO to była ubecja i ich potomkowi
          > e w tym oligarchia i recydywa.

Moim zdanie opisałaś żelazny elektorat, ale .... SLD. Żelaźni z PO to raczej "intelektualiści" majacy za sobą głosowanie na nieboszczke Mumie Wolnosci. A to w najlepszym razie daje 10-12%. :)
          • 2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:37
            kubala11 napisał:

> 2alfa.alfa napisała:
            >
            > > A żelazny elektorat PO to była ubecja i ich potomkowi
            > > e w tym oligarchia i recydywa.
            >
            > Moim zdanie opisałaś żelazny elektorat, ale .... SLD. Żelaźni z PO to raczej "i
            > ntelektualiści" majacy za sobą głosowanie na nieboszczke Mumie Wolnosci. A to w
            > najlepszym razie daje 10-12%. :)
            >
            >
            Pożyjemy zobaczymy. Jedno jest pewne że GW dziś wieczorem albo najpóźniej w poniedziałek opublikuje sondaż robiony na swoje zamówienie.
            • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:40
              Może to być...:P
    • boblebowsky A co, masz sondaż Homo Homini z wieczora, 12.02.11, 11:18
      że wyciągasz takie wnioski głupku?:))
      • 2alfa.alfa Wiesz co robi Ostachowicz? Radzę ci to samo 12.02.11, 11:44
        boblebowsky napisał:

> że wyciągasz takie wnioski głupku?:))
        • boblebowsky Wiem. 12.02.11, 12:18
          śmieje się z takich jak ty.
          • 2alfa.alfa To co w GW przeczytasz 12.02.11, 12:39
            boblebowsky napisał:

> śmieje się z takich jak ty.
    • hordol tama zaczęła przeciekac 12.02.11, 11:22
      tego sie juz nie da zatrzymac.
      • mietowe_loczki Re: tama zaczęła przeciekac 12.02.11, 12:07
        Pamiętam takie posty z czasów, kiedy sypało się PiS.
      • martusia_krolowa_wolakow Re: tama zaczęła przeciekac 12.02.11, 19:55
        hordol napisała:

> tego sie juz nie da zatrzymac.

Zaleje w końcu was.
    • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:23
      Przecież sondaże są niewiarygodne.
      • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:27
        I tego sie trzymajmy... :)
        • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:30
          Mój post był o tym, co nazywa się kalizmem pospolitym.
          • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:33
            A mój był poparciem tego co napisałaś. Kazdy tak pisze, jeśli sondaże dla niego łaskawe nie są. A ja sobie mam wszelkie sondaże w d...pie. Tyle.:)
            • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:34
              Ale razi to zwłaszcza w przypadku zwolenników PiS-u, którzy w swój kodeks moralny mają wpisaną niewiarę w sondaże.
              • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:40
                mietowe_loczki napisała:

> Ale razi to zwłaszcza w przypadku zwolenników PiS-u,

Razi w kazdym przypadku. Typowa wymówka jak przestało żreć.:) Swoja drogą przyznac musisz, ze zwolennicy PiS troche racji mieli gdyż NIGDY dotychczasowe wybory nie skonczyły sie zwyciestwem PO około piećdziesiecioprocentowym co wiesciło sporo sondazy.;)
                • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:48
                  kubala11 napisał:

> mietowe_loczki napisała:
                  >
                  > > Ale razi to zwłaszcza w przypadku zwolenników PiS-u,
                  >
                  >
                  > Razi w kazdym przypadku.

Nie, razi tylko w przypadku zwolenników PiS-u, którzy wierzą w sondaże w zależności od tego, jakie poparcie uzyskała w nich ich ulubiona partia.

> Typowa wymówka jak przestało żreć.:)

Jak co się stało?

Swoja drogą przyz
                  > nac musisz, ze zwolennicy PiS troche racji mieli gdyż NIGDY dotychczasowe wybor
                  > y nie skonczyły sie zwyciestwem PO około piećdziesiecioprocentowym co wiesciło
                  > sporo sondazy.;)

To o tym rozmawiamy?
                  • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:24
                    mietowe_loczki napisała:

>
                    > Nie, razi tylko w przypadku zwolenników PiS-u

No dobra, jak masz taka obsesje to niech bedzie. Zwolennicy PiS-u to samo zło....;)

> > Typowa wymówka jak przestało żreć.:)
                    >
                    > Jak co się stało?

Sorki, myślałem, ze mam do czynienia z "młoda, wykształcona, z wielkiego miasta"....:P

> Swoja drogą przyz
                    > > nac musisz, ze zwolennicy PiS troche racji mieli gdyż NIGDY dotychczasowe
                    > wybor
                    > > y nie skonczyły sie zwyciestwem PO około piećdziesiecioprocentowym co wie
                    > sciło
                    > > sporo sondazy.;)
                    >
                    > To o tym rozmawiamy?
                    >

A nie? Nie rozmawiamy o reakcji na sondaze w stosunku do realnych wyborów? Zdarzyło sie, ze PO uzyskała poparcie w granicach 50%? Gdzie i kiedy? I dlaczego w Twoim matrixie?;)
                    • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:30
                      > No dobra, jak masz taka obsesje to niech bedzie. Zwolennicy PiS-u to samo zło..

Jeżeli uprawianie kalizmu nazywasz "samym złem", niech będzie.

> Sorki, myślałem, ze mam do czynienia z "młoda, wykształcona, z wielkiego miasta
                      > "....:P

No masz. Przecież mówię, że nie rozumiem, co to znaczy "przestało żreć", czy jakoś tak.

> A nie? Nie rozmawiamy o reakcji na sondaze w stosunku do realnych wyborów?

Nie. Mówimy o ambiwalentnym stosunku do sondaży, jeśli chodzi o zwolenników PiS. No przynajmniej mówię o tym ja, a skoro ze mną rozmawiasz w tej gałązce, trzymaj się tematu.
                      • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:34
                        mietowe_loczki napisała:

> No masz. Przecież mówię, że nie rozumiem, co to znaczy "przestało żreć", czy ja
                        > koś tak.

Spytaj swoich dzieci....;)
                        • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:47
                          Dlaczego wy, zwolennicy PiS, nie potraficie normalnie odpowiedzieć na pytanie, kiedy ktoś normalnie jak człowiek poprosi was o doprecyzowanie tego, co piszecie?
                          • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:51
                            Ojejku, ales nudna z tym swoim gledzeniem... "Przestało żreć" znaczy mniej wiecej to, ze Tusk z ferajna dołuja, a do tej pory brylowali. Zrozumiałaś? Jak masz jeszcze jakis problem chetnie pomogę.:)
                            • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:03
                              Nie wiem - pytam. Nie pomyślałam, że ktoś może mieć z tym problem.
                              • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:17
                                No dobra, wiem że w Twoim środowisku "wybitnych intelektualistów" nie uzywa sie zwrotów "przestało zrec", ale w potocznym jezyku 'młodych, wykształconych, z wielkich miast" zwrot taki istnieje. Pozdrów profesora doktora habilitowanego Dąb-Rozwadowskiego...:D
                                • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:49
                                  Ale ja nie zaliczam siebie do środowiska wybitnych intelektualistów. Zaliczam siebie do czegokolwiek, co nie jest w żaden sposób związane z PiS. Takie uroki mieszkania w wolnym kraju.

ale w potocznym jezyku 'młodych, wykształconych, z w
                                  > ielkich miast" zwrot taki istnieje.

Mówiłam już, że go nie znam. A jak czegoś nie wiem, to pytam. Przykro mi, że cię to nudzi.

Pozdrów profesora doktora habilitowanego Dą
                                  > b-Rozwadowskiego...:D

Nie mogę. W tej chwili dzwoni do niego jakiś jąkający się facet i rozmowa przez to trwa dłużej niż zwykle.
                                  • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:51
                                    mietowe_loczki napisała:

> Nie mogę. W tej chwili dzwoni do niego jakiś jąkający się facet i rozmowa przez
                                    > to trwa dłużej niż zwykle.
                                    >

Cierpliwie poczekaj, w końcu ten facet skonczy i bedziesz mogła pozdrowic pana profesora. :)
                                    • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:02
                                      To ja może pójdę wynieść śmieci. Może skończy, jak wrócę.

Maaaam ochotę na chwileczkę zapomnieeenia na miłosny czarujący RARARA!
                                      • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:08
                                        www.youtube.com/watch?v=A6G6RgwtX9c&feature=related
                                        • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:23
                                          Czyżby prof. Dąb-Rozwadowski został już zweryfikowany negatywnie przez Partię Prawdziwych Opozycjonistów, w skrócie PiS?
                                          • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:26
                                            A tego to nie wiem, ale jego zwiazki z jakałą sa zastanawiajace....;)
                                            • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:30
                                              Faktycznie, panie Stanisławie. W imieniu mieszkańców dziękujemy Panu za przywrócenie prądu. Tak, przyjdziemy jutro na próbę. Pozdrowienia dla pani Mieczysławy.
                                              • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:36
                                                Pudło! Stanisławem jeszcze nie byłem. Popytaj tutejszych kolezanek. Byłem Jacusiem, Tomkiem, Kubusiem, Franusiem. Zdecydujcie sie moje kochane tutejsze wielbicielki, bo póki co same pudła. Choc jedno blisko, nawet bardzo....;)
                                                • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:39
                                                  Narzucasz konwencję, a kiedy przestaje być dla ciebie wygodna, wyłamujesz się? Przecież doskonale wiesz, o jakiego Stanisława, i o jaką Mieczysławę chodzi :)
                                                  • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:55
                                                    Pewnie, ze wiem. Ale zwracałas sie do mnie per "Staszku", a koleżanki z tego forum uzywały Jacusiów, Pawłów, Kubusiów, Tomków, Franusiów, dlatego napisałem zebyscie sie moje drogie wielbicielki zdecydowały w koncu na jedno. :)
                                                  • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 21:10
                                                    Nie, Anioł miał na imię Stanisław, nie Staszek. Jeśli chodzi o resztę, musisz się zwrócić do swoich wielbicielek.
                                                  • kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 21:12
                                                    mietowe_loczki napisała:

> Nie, Anioł miał na imię Stanisław, nie Staszek.

A Anna to nie Anka....:D
      • 2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:39
        Dokładnie, PO zawsze była przeszacowana a PIS odwrotnie

mietowe_loczki napisała:

> Przecież sondaże są niewiarygodne.
        >
        • mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 12:06
          Dokładnie? To od niemieckiego "genau"? Pani Bochwic dałaby ci do wiwatu (patrz: Język rozkazów, tbochwic.salon24.pl/).

A wracając do tematu: co sprawiło, że tym razem w nie uwierzyłaś?
          • 2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 14:17
            Bo nigdy nie wierzę sondarzom

mietowe_loczki napisała:

> Dokładnie? To od niemieckiego "genau"? Pani Bochwic dałaby ci do wiwatu (patrz: Język rozkazów, tbochwic.salon24.pl/).
            >
            > A wracając do tematu: co sprawiło, że tym razem w nie uwierzyłaś?
            >
            • veglie Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 14:23
              2alfa.alfa napisała:

> Bo nigdy nie wierzę sondarzom

A sondażom wierzysz?

• mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:32
              Ale widocznie tym razem uwierzyłaś, skoro założyłaś na ten temat wątek?
    • dupetek :) 12.02.11, 18:33
      Sondażownie dbają o nadwyrężone zdrówko psychiczne PiSdziactwa:) Dowartościuj się wreszcie, 12 %, to ho ho, albo i więcej:)))
      • 2alfa.alfa Re: :) 12.02.11, 18:53
        dupetek napisał:

> Sondażownie dbają o nadwyrężone zdrówko psychiczne PiSdziactwa:) Dowartościuj s
        > ię wreszcie, 12 %, to ho ho, albo i więcej:)))

A żeby uwiarygodnić tę tezę Tusk rzuca obelgi i wyzywa swoich ministrów:))))))))))
        • dupetek Re: :) 12.02.11, 18:56
          Pocieszaj się! Do budzenia się z ręką w nocniku już chyba przywykłaś/eś:))
          • 2alfa.alfa Re: :) 12.02.11, 19:14
            dupetek napisał:

> Pocieszaj się! Do budzenia się z ręką w nocniku już chyba przywykłaś/eś:))
            Co do Donalda to nie w nocniku ale w szambie i nie ręka a po uszy.
            • dupetek Re: :) 12.02.11, 19:18
              Masz problem z czytaniem tekstu ze zrozumieniem:(( Podstaw programowych języka polskiego na poziomie podstawówki nie spełniasz:(
              • 2alfa.alfa Re: :) 12.02.11, 21:09
                dupetek napisał:

> Masz problem z czytaniem tekstu ze zrozumieniem:(( Podstaw programowych języka
                > polskiego na poziomie podstawówki nie spełniasz:(
                Wystarczy że ty mnie rozumiesz
        • simera16 Re: :) 12.02.11, 18:57
          2alfa.alfa napisała:

>
          >
          > A żeby uwiarygodnić tę tezę Tusk rzuca obelgi i wyzywa swoich ministrów:)))))))
          > )))
          >
          A takie jego zbójeckie prawo, bo to jego ministrowie...
    • zapijaczony_ryj ZAprzaniec nr 1, czyki naczelny idiota zabił brata 12.02.11, 18:54
      i juz nigdy nie będzie premierem!
      Poza ty olewa już krzyż, liczy się tylko pałac
    • zapijaczony_ryj naczelny idiota ma jak ma i juz nigdy nie zostanie 12.02.11, 19:53
      premierem:
    • enter123 O ile zakład ćwoku, że wygraja wybory 12.02.11, 20:25
      te zaprzańce.. ? :))))))))
      • 2alfa.alfa Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 20:48
        enter123 napisał:

> te zaprzańce.. ? :))))))))
        • simera16 Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 20:49
          2alfa.alfa napisała:

> enter123 napisał:
          >
          > > te zaprzańce.. ? :))))))))
          >
          Kaczyńskiego, czy jego mamy...?
          • 2alfa.alfa Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 20:53

> Kaczyńskiego, czy jego mamy...?
            >
            A może Tuska?
            • simera16 Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 21:08
              2alfa.alfa napisała:

>
              > > Kaczyńskiego, czy jego mamy...?
              > >
              > A może Tuska?
              >
              Bardziej prawdopodobne, że pokaże bo ma i obsługiwać potrafi...
              • 2alfa.alfa Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 21:16
                simera16 napisał:

> 2alfa.alfa napisała:
                >
                > >
                > > > Kaczyńskiego, czy jego mamy...?
                > > >
                > > A może Tuska?
                > >
                > Bardziej prawdopodobne, że pokaże bo ma i obsługiwać potrafi...
                >
                SAm mówił że nie ma
                • simera16 Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 21:24
                  2alfa.alfa napisała:

> simera16 napisał:
                  >
                  > > 2alfa.alfa napisała:
                  > >
                  > > >
                  > > > > Kaczyńskiego, czy jego mamy...?
                  > > > >
                  > > > A może Tuska?
                  > > >
                  > > Bardziej prawdopodobne, że pokaże bo ma i obsługiwać potrafi...
                  > >
                  > SAm mówił że nie ma
                  >
                  Wiesz, z nim jak dawniej z PZPR...Jak mówi...to mówi... ;)
      • xulu Re: O ile zakład ćwoku, że wygraja wybory 12.02.11, 20:48
        Kto by nie wygral wybory to i tak w Polsce nic sie niezmieni, bieda jak byla tak bedzie ....
        • 2alfa.alfa Re: O ile zakład ćwoku, że wygraja wybory 12.02.11, 22:54
          xulu napisał:

> Kto by nie wygral wybory to i tak w Polsce nic sie niezmieni, bieda jak byla ta
          > k bedzie ....

Dopóki będą rądzic zaprzańce
    • 2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:49
      g.o.l.d-e-nwomen napisał:

> dzida.nowyekran.pl/post/2472,salon-wystawia-rachunek-tuskowi '
      >
      >
      >
      > Saloon też się Tusku wypiera :)
      Jeszcze niedawno twierdził że salon to wymysł Kaczyńskiego
    • 2alfa.alfa Dziś kolejna nocka której Donald nie prześpi 12.02.11, 22:58
      • x2468 Re: Dziś kolejna nocka której Donald nie prześpi 12.02.11, 23:46
        Juz od 5 lat te wasze pisie pierdy slyszymy.I nic z tego nie wynika.Napisz lepiej gdzie jest szafa Lesiaka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka