2alfa.alfa 12.02.11, 10:14 Czyli taki kubeł zimnej wody o poranku. I tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia_krolowa_wolakow Po nocy zwykle opada, ale nie po nocy z kotem. 12.02.11, 10:15 2alfa.alfa napisała: > Czyli taki kubeł zimnej wody o poranku. > I tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Wczorajsza wieczorna reanimacja trupa nic nie dała 12.02.11, 10:18 martusia_krolowa_wolakow napisał: > 2alfa.alfa napisała: > > > Czyli taki kubeł zimnej wody o poranku. > > I tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow No fakt. Kaczyńskei nie daje znaku zycia od kilku 12.02.11, 10:27 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: No fakt. Kaczyńskei nie daje znaku zycia od k 12.02.11, 10:32 Kaczoruskiemu nie spadlo bo co mialo mu spasc?Jemu zdale sie odpadlo.Poza tym jest chory.Moze zjat obiat i mu siem padlo? Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jest dla 12.02.11, 10:32 Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jest dla GW dniem straconym nawet dziś jest na pierwszej stronie martusia_krolowa_wolakow napisał: > dni. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 10:36 Egzotyczne postaci zawsze dają zarobić mediom Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 10:45 wujaszek_joe napisał: > Egzotyczne postaci zawsze dają zarobić mediom Cudaka ucharakteryzować i będzie mógł robić za małpę w cyrku. Piłkę już potrafi kopać Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 10:58 Malpa z pilka: en.wikipedia.org/wiki/File:Adam_Hofman2.jpg Pilka to ulubieniec Kaczoruskiego.Zaopatrywal caly dwor i dzieki temu,jak to okreslila poslanka Jakubik" w pajacu bylo sielankowo jak w domu.Dzieki doradcy Pilce pan wuc poznal miedzy innymi Burubara i Benchauera. Cudak bez charakteryzacji rozsmiesza publicznosc jak smutny clown w cyrku Kaczynskiego zwanym piss.Szczegolnie wtedy kiedy siem potyka o wlasne lapki i charczac i plujac oglasza program poprawy zdrowia Polakow.Szczegolnie zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 19:54 2alfa.alfa napisała: > Cudaka ucharakteryzować i będzie mógł robić za małpę w cyrku. Piłkę już potrafi > kopać Po co charakteryzować?. Kaczor bez tego wygląda jak małpa. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Re: Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jes 12.02.11, 19:53 2alfa.alfa napisała: > Co ty nie powiesz. Dzień bez Kaczyńskiego jest dla GW dniem straconym nawet dzi > ś jest na pierwszej stronie Aaaa! Ty jesteś jedną z tych co im GW zrobiła GWno z szarych komórek? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 10:52 Nie podniecajmy się zbytnio sondażami. Faktem jest, że zmienia się trend, na razie wymiekł Meller, jeszcze robiacy z siebie debila Majewski , a na deser nie muszący robić z siebie debila Powiatowy i bedzie dobrze. Wiesz dobrze, że dla tych idiotów głosujacych na partie miłości bardzo wazne, o ile nie najwazniejsze, jest "bycie" w towarzystwie celebrytów. Maja sie wtedy za "kogoś", takie "cool" wtedy są. A wystarczy, ze te dwa majace swoje programy, czy jakas szansonistka badź aktorzyna wypna sie na Donalda wtedy cioły tez. Taka to menażeria...;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 10:57 kubala11 napisał: > Nie podniecajmy się zbytnio sondażami. Faktem jest, że zmienia się trend, na ra > zie wymiekł Meller, jeszcze robiacy z siebie debila Majewski , a na deser nie m > uszący robić z siebie debila Powiatowy i bedzie dobrze. Wiesz dobrze, że dla ty > ch idiotów głosujacych na partie miłości bardzo wazne, o ile nie najwazniejsze, > jest "bycie" w towarzystwie celebrytów. Maja sie wtedy za "kogoś", takie "cool > " wtedy są. A wystarczy, ze te dwa majace swoje programy, czy jakas szansonistk > a badź aktorzyna wypna sie na Donalda wtedy cioły tez. Taka to menażeria...;) > Wystarczy, że Rydzyk wypnie się na Kaczyńskiego...i po PiSie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:03 Bzdura. Moze parę procent by wtedy spadło. Wiedz o tym dziadziu, że wiekszosc elektoratu PiS zna treści audycji RM z relacji dyżurnych podłuchiwaczy z czerskiej ferajny. Ale do ciebie nie dotrze to co napisałem, gdyz dalej łudzisz się, ze PiS-i elektorat to moherowe babcie. Trwaj (;)) dalej w swoim matrixie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:42 kubala11 napisał: > Bzdura. Moze parę procent by wtedy spadło. Wiedz o tym dziadziu, że wiekszosc e > lektoratu PiS zna treści audycji RM z relacji dyżurnych podłuchiwaczy z czerski > ej ferajny. > Ale do ciebie nie dotrze to co napisałem, gdyz dalej łudzisz się, ze PiS-i elek > torat to moherowe babcie. Trwaj (;)) dalej w swoim matrixie.:) > Każdy ma swój "matrix" i w nim trwa...A swoją drogą, to mam w doopie kto za PiSem stoi...SOHF, bo stajesz się już monotematyczny z tym "dziadziem"...BTW, to po co te personalne wycieczki...stymuluje cię to...? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:46 simera16 napisał: > stajesz się już monotematyczny z tym "dziadziem".. Sorki, ale sam pisałes, ze dobrze pamietasz wczesnego Gomółke... Znaczy młodzieniec to juz nie jestes, dziadziu....;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:53 kubala11 napisał: > simera16 napisał: > > > stajesz się już monotematyczny z tym "dziadziem".. > > Sorki, ale sam pisałes, ze dobrze pamietasz wczesnego Gomółke... Znaczy młodzie > niec to juz nie jestes, dziadziu....;) > > Niedawno oburzeniem pałano na słowa posłanki PO niejakiej Muchy tyczącej się ludzi w podeszłym wieku (nb.; przyznaję jej rację)...A swoja drogą, mnie ma kto "dziadziu" powiedzieć..., więc daruj sobie te nie najwyższych lotów uszczypliwości...No chyba, żze taki twój poziom, to brnij dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:57 Dziadek, przyznajesz jej racje coby cię nie operowano? Jak cie nie lubie tak życzyłbym sobie, że jesli (nie zycze w zadnym razie) cos ci sie stało z biodrem masz byc operowany i rehabilitowany jak dwudziestolatek. Bo jestes takim samy samym człowiekiem jak on tylko troszke starszym. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:09 kubala11 napisał: > Dziadek, przyznajesz jej racje coby cię nie operowano? Jak cie nie lubie tak ży > czyłbym sobie, że jesli (nie zycze w zadnym razie) cos ci sie stało z biodrem m > asz byc operowany i rehabilitowany jak dwudziestolatek. Bo jestes takim samy sa > mym człowiekiem jak on tylko troszke starszym. > Nie jestem zupą pomidorową byś mnie lubił lub nie...Kiedy jestem chory, u lekarza traktowany jak dwudziestolatek i ch... mnie strzela, jak z gabinetów lekarskich, gdzie ludzie winni być leczeni dyskusyjny "Klub Seniora" się robi...A ty z tym "dziadziem" brnij, brnij...Może to twoja jedyna radość...? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:14 Dziadziu, im bardziej zaprzeczasz tym bardziej śmieszny sie stajesz. Wczesny Gomułka to jakis przełom lat 50-60-tych. Ja wiem, ze czujesz sie młodo, ale sam wiesz, iż bliżej ci wnuków jak dzieci.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:20 kubala11 napisał: > Dziadziu, im bardziej zaprzeczasz tym bardziej śmieszny sie stajesz. Wczesny Go > mułka to jakis przełom lat 50-60-tych. Ja wiem, ze czujesz sie młodo, ale sam w > iesz, iż bliżej ci wnuków jak dzieci.....;) > Ja tak lubię...Po prostu twoje nieudolne próby bycia na siłę uszczypliwym w doskonały nastrój mnie wprowadzają...Więc kontynuuj, a ja póki nas giwi nie wytnie, będę ci podbijał...Mam w tym jak widzisz swój mały partykularny interes, a ty się sil na "złośliwości"...ROTFL... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:23 Skoro straszych tutejszym adminem, to wymiekam i uciekam. Zdrówka ci dziadziu zyczę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:26 kubala11 napisał: > Skoro straszych tutejszym adminem, to wymiekam i uciekam. Zdrówka ci dziadziu z > yczę.:) > Gdzieś groźbę wyczytałeś...? Ech te PiSowskie natręctwa... Za życzenia dziękuję i serdecznie PiSowskiego hunwejbina pozdrawiam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:30 Dziadziuniu, z PiS-em to ja mam tyle wspólnego co ty z szalonym seksem...:D Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:42 kubala11 napisał: > Dziadziuniu, z PiS-em to ja mam tyle wspólnego co ty z szalonym seksem...:D > Ja go jeszcze pamiętam (seks), a ty go zapewne sądząc po treści (dziecinnej) postów jeszcze nie znasz...Może legitymacji PiSu jeszcze nie masz, ale mentalności w nadmiarze... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:44 simera16 napisał: > Ja go jeszcze pamiętam (seks), Ostatnie włozenie w latach 70-tych?:P Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:56 kubala11 napisał: > simera16 napisał: > > > > Ja go jeszcze pamiętam (seks), > > Ostatnie włozenie w latach 70-tych?:P > > Jeszcze wcześniej...A kiedy u ciebie defloracja...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:03 simera16 napisał: > > Ostatnie włozenie w latach 70-tych?:P > > > > > Jeszcze wcześniej... I ty sie obruszasz na nazwanie cie dziadziem? Przecież tys nie dziadzio, a dziadyga.:D Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:07 kubala11 napisał: > > I ty sie obruszasz na nazwanie cie dziadziem? Przecież tys nie dziadzio, a dzia > dyga.:D > > No jasne...Wiekowo, to ja Matuzalem wręcz...BTW; Masz już erekcję...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:09 simera16 napisał: > Masz już erekcję...? ;) > A co cie obchodzi? Pedał jestes czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:18 kubala11 napisał: > simera16 napisał: > > > Masz już erekcję...? ;) > > > > A co cie obchodzi? Pedał jestes czy co? > Czy to ja temat seksu rozpocząłem...? Alika obracamy ogonem, czy zwieracze...ups...nerwy młodemu gniewnemu wojownikowi PiSu puszczają...? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:26 Dziaduniu, jestem okropnie zdenerwowany gdy klikam do ciebie, tak bardzo przejmuje sie twoim zdaniem. :D Jestes tak wielkim dla mnie autorytetem, ze twoje zdanie ma dla mnie tak wielkie znaczenie jak zeszłoroczny snieg w Kołbaskowie. Dziadziu, a partnerka nie wkurzona,ze pozostało ci tylko lizanie? Moze postaraj sie o jakieś prochy? Zrób to dla trwałosci swojego zwiazku!:) Lizanie nie zastapi .... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:28 kubala11 napisał: > Dziaduniu, jestem okropnie zdenerwowany gdy klikam do ciebie, tak bardzo przejm > uje sie twoim zdaniem. :D > Jestes tak wielkim dla mnie autorytetem, ze twoje zdanie ma dla mnie tak wielki > e znaczenie jak zeszłoroczny snieg w Kołbaskowie. > Dziadziu, a partnerka nie wkurzona,ze pozostało ci tylko lizanie? Moze postaraj > sie o jakieś prochy? Zrób to dla trwałosci swojego zwiazku!:) Lizanie nie zast > api .... ;) > Dobry tekst...! Czekam na dalszą tFórczość... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:30 simera16 napisał: > Dobry tekst...! Wiem, czego dowodem twój smiech Waldusiu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:36 kubala11 napisał: > simera16 napisał: > > > > Dobry tekst...! > > Wiem, czego dowodem twój smiech Waldusiu...;) > > Jestem wielce kontent, że choć małą, a jednak radość ci sprawiłem...Może polucje będziesz z radości miał...? www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:38 simera16 napisał: > Jestem wielce kontent, Poczułes jakies drgniecie w rozporku? To nie to co myslisz dziadziu, to siusiu ci się chce...;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:41 kubala11 napisał: > simera16 napisał: > > > > Jestem wielce kontent, > > > Poczułes jakies drgniecie w rozporku? To nie to co myslisz dziadziu, to siusiu > ci się chce...;) > > Wiem, wiem...Ale skąd ty o tym wiesz...siedzisz tam...? www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 kubala11... 12.02.11, 20:45 ....Takiego erudytę forumowego, tak łatwo można wkręcić... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 20:52 Facet... (chociaz facetem to byłeś wczesniej niz lata 70-te) przynudzasz. Nie dziwie sie twojej partnerce, ze cie olewa. Z takim nudnym gostkiem to zadna przyjemnosc, zadnego szaleństwa, tylko "po Bozemu", a i to całe wieki temu...:) Pamietaj,szanuj swoja partnerke bo z takim dennym gostkiem wytrzymac moze tylko bardzo przywiazana do niego babka. Wysoka masz emeryturkę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: kubala11... 12.02.11, 20:57 kubala11 napisał: > Facet... (chociaz facetem to byłeś wczesniej niz lata 70-te) przynudzasz. Nie d > ziwie sie twojej partnerce, ze cie olewa. Z takim nudnym gostkiem to zadna przy > jemnosc, zadnego szaleństwa, tylko "po Bozemu", a i to całe wieki temu...:) Pam > ietaj,szanuj swoja partnerke bo z takim dennym gostkiem wytrzymac moze tylko ba > rdzo przywiazana do niego babka. Wysoka masz emeryturkę?;) > Spora ta moja emerytura, bo eSBecka...Tak, że nie martw się o mnie i moje libido, bo stać mnie na obsługę na najwyższym poziomie ;) ... A jak tam samopoczucie "wkręta"... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 21:01 simera16 napisał: > Spora ta moja emerytura, bo eSBecka... Brawo dziadek, nie kazdego stac na przyznanie sie, ze było sie świnia...:) >Tak, że nie martw się o mnie i moje libido, bo stać mnie na obsługę na najwyższym poziomie ;) Tak krowa co duzo ryczy mało mleka daje.... pozdrowienia dla Reni Rączkowskiej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: kubala11... 12.02.11, 21:07 kubala11 napisał: > > > Brawo dziadek, nie kazdego stac na przyznanie sie, ze było sie świnia...:) > Tak krowa co duzo ryczy mało mleka daje.... pozdrowienia dla Reni Rączkowskiej. > ;) > Nim nazwiesz mnie świnią pomyśl... bym sobie nie przypomniał, że np. twoi bliscy u mnie na "kontakcie" byli... Nb.; Z uwagi na gabaryty moja mieni się "Grabowska"... A "wkręcik" wchodzi coraz głębiej... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 21:10 simera16 napisał: > Nim nazwiesz mnie świnią pomyśl... bym sobie nie przypomniał, że np. twoi bliscy u mnie na "kontakcie" byli... nie mam bliskich w Rzeszowie, dlatego spoko dziadziu...:) >Nb.; Z uwagi na gabaryty moja mieni się "Grabowska"... To spasiona swinia z ciebie dziadziu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: kubala11... 12.02.11, 21:22 kubala11 napisał: > > nie mam bliskich w Rzeszowie, dlatego spoko dziadziu...:) > To spasiona swinia z ciebie dziadziu...;) > > > > A kto ci rzekł, że ja w Rzeszowie pracowałem...? Co do spasienia, to masz rację...Aż mi się brzuch trzęsie, jak widzę tak podatnego na wkręcanie młodego PiSolubnego...Dziękuje za cudowny wieczór w twoim towarzystwie kubala11... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 [...] 12.02.11, 21:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: kubala11... 12.02.11, 23:45 simera16 napisał: > A kto ci rzekł, że ja w Rzeszowie pracowałem...? Nikt, po prostu takiego prostaka nie wysłaliby gdzie indziej. Rzeszów to i tak za duzo, ale gdzies trzeba było toto upchac...;) > Co do spasienia, to masz rację Ja zawsze mam racje i wbij to sobie do łba dziadziusiu. Zrozumiano?:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: kubala11... 13.02.11, 07:30 kubala11 napisał: > > Ja zawsze mam racje i wbij to sobie do łba dziadziusiu. Zrozumiano?:) > > Jedyne co "zrozumiano" to to, że jesteś zadufanym w sobie bufonem, dostarczającym przedniej zabawy wielu forumowiczom, a zarazem dającym się wkręcać jak małe dziecko...Kiedy zaczyna brakować ci argumentów ujadasz jak mały ratlerek...Bywaj zdrów Wielki Kubala11, a zajrzyj czasami, bo nikt tak jak ty nie potrafi rozbawić starego człowieka... www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:03 kubala11 napisał: > Nie podniecajmy się zbytnio sondażami. Faktem jest, że zmienia się trend, na ra > zie wymiekł Meller, jeszcze robiacy z siebie debila Majewski , a na deser nie m > uszący robić z siebie debila Powiatowy i bedzie dobrze. Wiesz dobrze, że dla ty > ch idiotów głosujacych na partie miłości bardzo wazne, o ile nie najwazniejsze, > jest "bycie" w towarzystwie celebrytów. Maja sie wtedy za "kogoś", takie "cool > " wtedy są. A wystarczy, ze te dwa majace swoje programy, czy jakas szansonistk > a badź aktorzyna wypna sie na Donalda wtedy cioły tez. Taka to menażeria...;) Trend jest nieodwracalny. A żelazny elektorat PO to była ubecja i ich potomkowie w tym oligarchia i recydywa. W porywach daje to do 15 % Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:14 2alfa.alfa napisała: > A żelazny elektorat PO to była ubecja i ich potomkowi > e w tym oligarchia i recydywa. Moim zdanie opisałaś żelazny elektorat, ale .... SLD. Żelaźni z PO to raczej "intelektualiści" majacy za sobą głosowanie na nieboszczke Mumie Wolnosci. A to w najlepszym razie daje 10-12%. :) Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:37 kubala11 napisał: > 2alfa.alfa napisała: > > > A żelazny elektorat PO to była ubecja i ich potomkowi > > e w tym oligarchia i recydywa. > > Moim zdanie opisałaś żelazny elektorat, ale .... SLD. Żelaźni z PO to raczej "i > ntelektualiści" majacy za sobą głosowanie na nieboszczke Mumie Wolnosci. A to w > najlepszym razie daje 10-12%. :) > > Pożyjemy zobaczymy. Jedno jest pewne że GW dziś wieczorem albo najpóźniej w poniedziałek opublikuje sondaż robiony na swoje zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:40 Może to być...:P Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky A co, masz sondaż Homo Homini z wieczora, 12.02.11, 11:18 że wyciągasz takie wnioski głupku?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Wiesz co robi Ostachowicz? Radzę ci to samo 12.02.11, 11:44 boblebowsky napisał: > że wyciągasz takie wnioski głupku?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa To co w GW przeczytasz 12.02.11, 12:39 boblebowsky napisał: > śmieje się z takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: tama zaczęła przeciekac 12.02.11, 12:07 Pamiętam takie posty z czasów, kiedy sypało się PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Re: tama zaczęła przeciekac 12.02.11, 19:55 hordol napisała: > tego sie juz nie da zatrzymac. Zaleje w końcu was. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:23 Przecież sondaże są niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:27 I tego sie trzymajmy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:30 Mój post był o tym, co nazywa się kalizmem pospolitym. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:33 A mój był poparciem tego co napisałaś. Kazdy tak pisze, jeśli sondaże dla niego łaskawe nie są. A ja sobie mam wszelkie sondaże w d...pie. Tyle.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:34 Ale razi to zwłaszcza w przypadku zwolenników PiS-u, którzy w swój kodeks moralny mają wpisaną niewiarę w sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:40 mietowe_loczki napisała: > Ale razi to zwłaszcza w przypadku zwolenników PiS-u, Razi w kazdym przypadku. Typowa wymówka jak przestało żreć.:) Swoja drogą przyznac musisz, ze zwolennicy PiS troche racji mieli gdyż NIGDY dotychczasowe wybory nie skonczyły sie zwyciestwem PO około piećdziesiecioprocentowym co wiesciło sporo sondazy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:48 kubala11 napisał: > mietowe_loczki napisała: > > > Ale razi to zwłaszcza w przypadku zwolenników PiS-u, > > > Razi w kazdym przypadku. Nie, razi tylko w przypadku zwolenników PiS-u, którzy wierzą w sondaże w zależności od tego, jakie poparcie uzyskała w nich ich ulubiona partia. > Typowa wymówka jak przestało żreć.:) Jak co się stało? Swoja drogą przyz > nac musisz, ze zwolennicy PiS troche racji mieli gdyż NIGDY dotychczasowe wybor > y nie skonczyły sie zwyciestwem PO około piećdziesiecioprocentowym co wiesciło > sporo sondazy.;) To o tym rozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:24 mietowe_loczki napisała: > > Nie, razi tylko w przypadku zwolenników PiS-u No dobra, jak masz taka obsesje to niech bedzie. Zwolennicy PiS-u to samo zło....;) > > Typowa wymówka jak przestało żreć.:) > > Jak co się stało? Sorki, myślałem, ze mam do czynienia z "młoda, wykształcona, z wielkiego miasta"....:P > Swoja drogą przyz > > nac musisz, ze zwolennicy PiS troche racji mieli gdyż NIGDY dotychczasowe > wybor > > y nie skonczyły sie zwyciestwem PO około piećdziesiecioprocentowym co wie > sciło > > sporo sondazy.;) > > To o tym rozmawiamy? > A nie? Nie rozmawiamy o reakcji na sondaze w stosunku do realnych wyborów? Zdarzyło sie, ze PO uzyskała poparcie w granicach 50%? Gdzie i kiedy? I dlaczego w Twoim matrixie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:30 > No dobra, jak masz taka obsesje to niech bedzie. Zwolennicy PiS-u to samo zło.. Jeżeli uprawianie kalizmu nazywasz "samym złem", niech będzie. > Sorki, myślałem, ze mam do czynienia z "młoda, wykształcona, z wielkiego miasta > "....:P No masz. Przecież mówię, że nie rozumiem, co to znaczy "przestało żreć", czy jakoś tak. > A nie? Nie rozmawiamy o reakcji na sondaze w stosunku do realnych wyborów? Nie. Mówimy o ambiwalentnym stosunku do sondaży, jeśli chodzi o zwolenników PiS. No przynajmniej mówię o tym ja, a skoro ze mną rozmawiasz w tej gałązce, trzymaj się tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:34 mietowe_loczki napisała: > No masz. Przecież mówię, że nie rozumiem, co to znaczy "przestało żreć", czy ja > koś tak. Spytaj swoich dzieci....;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:47 Dlaczego wy, zwolennicy PiS, nie potraficie normalnie odpowiedzieć na pytanie, kiedy ktoś normalnie jak człowiek poprosi was o doprecyzowanie tego, co piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:51 Ojejku, ales nudna z tym swoim gledzeniem... "Przestało żreć" znaczy mniej wiecej to, ze Tusk z ferajna dołuja, a do tej pory brylowali. Zrozumiałaś? Jak masz jeszcze jakis problem chetnie pomogę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:03 Nie wiem - pytam. Nie pomyślałam, że ktoś może mieć z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:17 No dobra, wiem że w Twoim środowisku "wybitnych intelektualistów" nie uzywa sie zwrotów "przestało zrec", ale w potocznym jezyku 'młodych, wykształconych, z wielkich miast" zwrot taki istnieje. Pozdrów profesora doktora habilitowanego Dąb-Rozwadowskiego...:D Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:49 Ale ja nie zaliczam siebie do środowiska wybitnych intelektualistów. Zaliczam siebie do czegokolwiek, co nie jest w żaden sposób związane z PiS. Takie uroki mieszkania w wolnym kraju. ale w potocznym jezyku 'młodych, wykształconych, z w > ielkich miast" zwrot taki istnieje. Mówiłam już, że go nie znam. A jak czegoś nie wiem, to pytam. Przykro mi, że cię to nudzi. Pozdrów profesora doktora habilitowanego Dą > b-Rozwadowskiego...:D Nie mogę. W tej chwili dzwoni do niego jakiś jąkający się facet i rozmowa przez to trwa dłużej niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 19:51 mietowe_loczki napisała: > Nie mogę. W tej chwili dzwoni do niego jakiś jąkający się facet i rozmowa przez > to trwa dłużej niż zwykle. > Cierpliwie poczekaj, w końcu ten facet skonczy i bedziesz mogła pozdrowic pana profesora. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:02 To ja może pójdę wynieść śmieci. Może skończy, jak wrócę. Maaaam ochotę na chwileczkę zapomnieeenia na miłosny czarujący RARARA! Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:08 www.youtube.com/watch?v=A6G6RgwtX9c&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:23 Czyżby prof. Dąb-Rozwadowski został już zweryfikowany negatywnie przez Partię Prawdziwych Opozycjonistów, w skrócie PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:26 A tego to nie wiem, ale jego zwiazki z jakałą sa zastanawiajace....;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:30 Faktycznie, panie Stanisławie. W imieniu mieszkańców dziękujemy Panu za przywrócenie prądu. Tak, przyjdziemy jutro na próbę. Pozdrowienia dla pani Mieczysławy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:36 Pudło! Stanisławem jeszcze nie byłem. Popytaj tutejszych kolezanek. Byłem Jacusiem, Tomkiem, Kubusiem, Franusiem. Zdecydujcie sie moje kochane tutejsze wielbicielki, bo póki co same pudła. Choc jedno blisko, nawet bardzo....;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:39 Narzucasz konwencję, a kiedy przestaje być dla ciebie wygodna, wyłamujesz się? Przecież doskonale wiesz, o jakiego Stanisława, i o jaką Mieczysławę chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:55 Pewnie, ze wiem. Ale zwracałas sie do mnie per "Staszku", a koleżanki z tego forum uzywały Jacusiów, Pawłów, Kubusiów, Tomków, Franusiów, dlatego napisałem zebyscie sie moje drogie wielbicielki zdecydowały w koncu na jedno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 21:10 Nie, Anioł miał na imię Stanisław, nie Staszek. Jeśli chodzi o resztę, musisz się zwrócić do swoich wielbicielek. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 21:12 mietowe_loczki napisała: > Nie, Anioł miał na imię Stanisław, nie Staszek. A Anna to nie Anka....:D Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 11:39 Dokładnie, PO zawsze była przeszacowana a PIS odwrotnie mietowe_loczki napisała: > Przecież sondaże są niewiarygodne. > Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 12:06 Dokładnie? To od niemieckiego "genau"? Pani Bochwic dałaby ci do wiwatu (patrz: Język rozkazów, tbochwic.salon24.pl/). A wracając do tematu: co sprawiło, że tym razem w nie uwierzyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 14:17 Bo nigdy nie wierzę sondarzom mietowe_loczki napisała: > Dokładnie? To od niemieckiego "genau"? Pani Bochwic dałaby ci do wiwatu (patrz: Język rozkazów, tbochwic.salon24.pl/). > > A wracając do tematu: co sprawiło, że tym razem w nie uwierzyłaś? > Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 14:23 2alfa.alfa napisała: > Bo nigdy nie wierzę sondarzom A sondażom wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 18:32 Ale widocznie tym razem uwierzyłaś, skoro założyłaś na ten temat wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek :) 12.02.11, 18:33 Sondażownie dbają o nadwyrężone zdrówko psychiczne PiSdziactwa:) Dowartościuj się wreszcie, 12 %, to ho ho, albo i więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: :) 12.02.11, 18:53 dupetek napisał: > Sondażownie dbają o nadwyrężone zdrówko psychiczne PiSdziactwa:) Dowartościuj s > ię wreszcie, 12 %, to ho ho, albo i więcej:))) A żeby uwiarygodnić tę tezę Tusk rzuca obelgi i wyzywa swoich ministrów:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: :) 12.02.11, 18:56 Pocieszaj się! Do budzenia się z ręką w nocniku już chyba przywykłaś/eś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: :) 12.02.11, 19:14 dupetek napisał: > Pocieszaj się! Do budzenia się z ręką w nocniku już chyba przywykłaś/eś:)) Co do Donalda to nie w nocniku ale w szambie i nie ręka a po uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: :) 12.02.11, 19:18 Masz problem z czytaniem tekstu ze zrozumieniem:(( Podstaw programowych języka polskiego na poziomie podstawówki nie spełniasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: :) 12.02.11, 21:09 dupetek napisał: > Masz problem z czytaniem tekstu ze zrozumieniem:(( Podstaw programowych języka > polskiego na poziomie podstawówki nie spełniasz:( Wystarczy że ty mnie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: :) 12.02.11, 18:57 2alfa.alfa napisała: > > > A żeby uwiarygodnić tę tezę Tusk rzuca obelgi i wyzywa swoich ministrów:))))))) > ))) > A takie jego zbójeckie prawo, bo to jego ministrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj ZAprzaniec nr 1, czyki naczelny idiota zabił brata 12.02.11, 18:54 i juz nigdy nie będzie premierem! Poza ty olewa już krzyż, liczy się tylko pałac Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj naczelny idiota ma jak ma i juz nigdy nie zostanie 12.02.11, 19:53 premierem: Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 O ile zakład ćwoku, że wygraja wybory 12.02.11, 20:25 te zaprzańce.. ? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 20:48 enter123 napisał: > te zaprzańce.. ? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 20:49 2alfa.alfa napisała: > enter123 napisał: > > > te zaprzańce.. ? :)))))))) > Kaczyńskiego, czy jego mamy...? Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 20:53 > Kaczyńskiego, czy jego mamy...? > A może Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 21:08 2alfa.alfa napisała: > > > Kaczyńskiego, czy jego mamy...? > > > A może Tuska? > Bardziej prawdopodobne, że pokaże bo ma i obsługiwać potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 21:16 simera16 napisał: > 2alfa.alfa napisała: > > > > > > Kaczyńskiego, czy jego mamy...? > > > > > A może Tuska? > > > Bardziej prawdopodobne, że pokaże bo ma i obsługiwać potrafi... > SAm mówił że nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta 12.02.11, 21:24 2alfa.alfa napisała: > simera16 napisał: > > > 2alfa.alfa napisała: > > > > > > > > > Kaczyńskiego, czy jego mamy...? > > > > > > > A może Tuska? > > > > > Bardziej prawdopodobne, że pokaże bo ma i obsługiwać potrafi... > > > SAm mówił że nie ma > Wiesz, z nim jak dawniej z PZPR...Jak mówi...to mówi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: O ile zakład ćwoku, że wygraja wybory 12.02.11, 20:48 Kto by nie wygral wybory to i tak w Polsce nic sie niezmieni, bieda jak byla tak bedzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: O ile zakład ćwoku, że wygraja wybory 12.02.11, 22:54 xulu napisał: > Kto by nie wygral wybory to i tak w Polsce nic sie niezmieni, bieda jak byla ta > k bedzie .... Dopóki będą rądzic zaprzańce Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Zaprzańcom przez noc spadło o 12 procent 12.02.11, 20:49 g.o.l.d-e-nwomen napisał: > dzida.nowyekran.pl/post/2472,salon-wystawia-rachunek-tuskowi ' > > > > Saloon też się Tusku wypiera :) Jeszcze niedawno twierdził że salon to wymysł Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dziś kolejna nocka której Donald nie prześpi 12.02.11, 23:46 Juz od 5 lat te wasze pisie pierdy slyszymy.I nic z tego nie wynika.Napisz lepiej gdzie jest szafa Lesiaka? Odpowiedz Link Zgłoś