Dodaj do ulubionych

Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi

19.02.11, 23:10
podany adres E-mailowy przed chwila abuse@gazeta.pl nie istnieje w przegladarce google .Prosze o pomoc przed przesladowaniem nachalnych firm Adobe Flash Player ktore usiluja zinfekowac wirusem nasz internet.Otrzymalem takie ostrzezenie od Windows Internet Explorer a ta firma stale nie chce zniknac z przegladarki Gazety Wyborczej .Rowniez reklama firmy Play na stronie glownej utrudnia korzystanie z innych WASZych kart bo nie istnieja mozliwosci i ch otwarcia -jak jest wlaczona ta reklama.Od pewenego czasu obserwuje ze w przegladarce GAZETY zawieszaja sie WASZE karty i trudno jest je otworzyc.Jest to WASZ blad techniczny.Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:22
      Ja tam nie narzekam.Czy ktos ci zabronil przeniesc sie na forum wesz diennika lub tego pismidla jakos na "rz" ktore reklamuja co chwile w radiu "Agory"?Masz w umowie o prace zakaz wchodzenia na polskojęzyczne fora?
      • qqazz Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:35
        Mógłbys napisać cos na temat? Wszędzie widzisz politykę? Nie boisz sie otwierać lodówki? Taż może ci z niej wyskoczyć o. Dyrektor na majbachu.

pozdrawiam
        • x2468 Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:42
          ´Macie sieroty po lamadze:
          addons.mozilla.org/de/firefox/addon/adblock-plus/
          Zainstaluj i bedziesz mogl zablokowac reklamy.
          • qqazz Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:54
            adbloka to juz dawno mam załozonego ale i tak nie wszystko da się zablokować, a transfer idzie.... nie wspominajac o niechcianych dzwiekach pojawiajacych sie przy odpalaniu strony bo z boczku jakas reklama dzwiekowa sie uaktywnia.

pozdrawiam
            • wariant_b Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:58
              qqazz napisał:
              > ale i tak nie wszystko da się zablokować...

Nie wszystko jest blokowane automatycznie.
              Wejdź w ustawienia ręczne i zablokuj.
          • adams96 Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 20.02.11, 18:08
            Dziekluje Panu o nicku x2468 istotnie mial racje.Olewam opiekuna GIWIEGO ,ktory na Forum podaje zle loginy do siebie ale rozumiem go ze ma to wszystko w nosie.Calkowity spoloj co ma sobie zawracac glowe.
    • martusia_krolowa_wolakow Ej, wy Adamsy ... 19.02.11, 23:26
      "podany adres E-mailowy przed chwila abuse@gazeta.pl nie istnieje w przegladarce google "

Tego sie niewpisuje do przeglądarki, to się w wpisuje do outlooka, albo innego programu pocztowego.
      • adams96 Re: Ej, wy Adamsy ..-dziekuje za informacje ale . 19.02.11, 23:41
        pracuje z internetemod paru lat i koze szanowna Pani skontaktuje sie z panem giwi zgodnie z podanym przez niego loginem.Kazdy dobry adwokat jest w cenie zlota ale aby byl pomocny.Panu ktory radzi mnie abym wyjechal z mojego kraju i uzywal przegladarek ktore on oferuje odpowiem : zyjemy w wolnym kraju a co Panu do tego?
        • martusia_krolowa_wolakow Dla Rodziny Adamsów widocznie lat to za mało 19.02.11, 23:50
          adams96 napisał:

> pracuje z internetemod paru lat i koze szanowna Pani

.. żeby zauważyli że jestem mężczyzną:
          "
          martusia_krolowa_wolakow napisał:

> "podany adres E-mailowy przed chwila abuse@gazeta.pl nie istnieje w przegladarc
          > e google
          "
    • ploniekocica Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:38
      Łomatko bosko, co Ty bredzisz?
      Adresów mailowych nie wpisuje się w googla (który nie jest przegladarka tylko wyszukiwarką) tylko np. w pocztę gazety, albo jakiegokolwiek innego miejsca, gdzie odbierasz maile. Na pewno jest tam guzik "utwórz wiadomość" klikasz na niego i wpisujesz adres potem treść, a na końcu klikasz "wyślij".
      PO drugie adobe flash player to nie firma tylko wtyczka , czyli taki dodatek do przeglądarki internetowej w Twoim przypadku internet explorera, który umożliwia Ci oglądanie w sieci różnych filmików. Jeśli dostajesz komunikat od windowsa to najprawdopodobniej wtyczka ta uległa awarii, co się często zdarza i trzeba ją przeinstalować. Jest darmowa i bezpieczna i na pewna nie chce zarazić wirusem "Twojego internetu".
      Wyskakujące reklamy są upierdliwe, zainstaluj sobie firefoxa i adblocka :) Jeśli nie masz musisz je mozolnie wyłączać, bo z reklam żyją portale i nic na to nie da się zrobić.
      • x2468 Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:44
        Masz,zinstaluj i nie boj siem.Adres jest pewny bo nie rydzykowy:
        addons.mozilla.org/de/firefox/addon/adblock-plus/
    • mike.recz WOW! 19.02.11, 23:43
      adams96 napisał: podany adres E-mailowy przed chwila abuse@gazeta.pl nie istnieje
      w przegladarce google .

Po przeczytaniu tego zdania wiem na pewno że to nie ty założyłeś preziowi bloga na s24. Tamten
      gość musiał być jednak trochę bystrzejszy.

• wariant_b Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 19.02.11, 23:50
      A giwi jak na te pieprzone reklamy narzeka:

Wszyscy wiedzą o tym badziewiu ale nie reagują. Pisałam kilka razy do pomocy.
      Mają to w czterech literach. Cywilizowany świat odchodzi od tego typu reklam,
      tylko na portalu bez zmian.

forum.gazeta.pl/forum/w,299,122317603,122318192,Re_ad_adview_pl.html?wv.x=2
    • psiogon Może z innej strony ? 20.02.11, 00:53
      Ja mam firefoksa. Może jednak na explorerze też można zainstalować dodatki blokujące reklamy ?. Ja mam adblock plus (ten nie chodzi na explorerze) i flashblock (kasuje wyskakujące obrazki). To mogłoby pomóc. Poszukaj po internecie.
      • x2468 Re: Może z innej strony ? 20.02.11, 18:36
        Rowniez mam firefoxa.I adblock ktory podalem.Dziala.Jesli wymysla cos nowego to pokazuje sie skrzydelko z napisem "adblock",klikam na niego i on instaluje odpowiedni nowy filtr.
        Pozdrawiam wszystkich ktorzy tak jak ja nie cierpia reklam.
    • mixerski1 Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 20.02.11, 01:33
      A pierdoI to chlopie
    • adams96 Re: Nie moglem skontaktowac sie z opiekunem giwi 20.02.11, 18:15
      Dzieki x 2468 miales Racje.Reszte nalezy OLAC !!!
    • marta.von.z.palacu Sluchajcie Adams! 20.02.11, 18:17
      Sluchajcie Adams! Po pierwsze Giwi to jest kobitka, a po drugie jej adres pocztowy wyglada tak: giwi@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka