Dodaj do ulubionych

giwi.................

28.02.11, 09:17
czy kasując moje wpisy podnosisz sobie morale??? że co , że netykieta??? popatrz na inne osoby one też nie przestrzegają netykiety ale Ty jakbyś tego celowo nie widziała.Niby mamy demokracje, niby mamy wolność słowa ale nie do końca.Na Fk jestem od 2005r i skoro GW mnie nie wychowała na swoje kopyto to może odpuścisz bo z tego materiału nic nie bedzie. :)))))
Obserwuj wątek
    • giwi Re: giwi................. 28.02.11, 09:24
      Nikt tak nie zaśmieca forum wklejkami, przywłaszczeniami cudzych tekstów i gołymi linkami jak Ty. Masz tu bardzo silny elektorat ujemny. Ludzie nie nadążają wrzucać Ciebie do niewidocznych. Mają prawo do nieczytania. Wybierz sobie jeden login i nim pisz. Wszystkie mutacje będę kasować.
      • 1normalnyczlowie.k Giwi.... To i ja mam prośbę w tym kontekście :) 28.02.11, 09:33
        giwi napisała: Ludzie nie nadążają wyrzucać Ciebie do niewidocznych. Mają prawo do nieczytania. Wybierz sobie jeden login i nim pisz. Wszystkie mutacje będę kasować.

---> Chętnie pozbędę się kropek w różnych miejscach w loginie i powrócę do logina: 1normalnyczlowiek ... ?
      • retronick Re: giwi................. 28.02.11, 09:35
        giwi napisała: .........................><................................
        > Wybierz sobie jeden
        > login i nim pisz. Wszystkie mutacje będę kasować.

Bardzo słusznie, popieram !
        • 1normalnyczlowie.k Oczywiście,że słuszne.Ale,co robić,gdy jest 28.02.11, 09:38
          retronick napisał: Bardzo słusznie, popieram !

---> na przykład blokada na zakładanie wątków? POddać się?
          • ave.duce Co robić? 28.02.11, 09:45
            Przestać stosować chamskie odzywki.
            • 1normalnyczlowie.k Słusznie napisałaś:"...odzywki",czyli odPOwiedzi!! 28.02.11, 10:56
              ave.duce napisała: Przestać stosować chamskie odzywki.

---> A odpowiedzi są li tylko dostosowane do poziomu adwersarza - gdy inne metody zawodzą.
              Jak na przykład możesz ODPOWIEDZIEĆ jakiemuś zapijaczonemu ..., który na KAŻDY temat, po raz stutysięczny w ten sam sposób się "wypowiada"???
              Albo jak odpowiesz komuś kto zakłada wątek, by powiedzieć, że rodzice zgwałconej i zamordowanej nieletniej córeczki maja powody do satysfakcji, bo może dostana kasę???
              A jak inny bubel_internetowy propaguje "do wora i do jeziora...", to co, pogłaskać???
              • ave.duce Re: Słusznie napisałaś:"...odzywki" 28.02.11, 11:50
                Przestań obrzucać forumowiczów inwektywami, nie wymyślaj im życiorysów, proste.
          • giwi Re: Oczywiście,że słuszne.Ale,co robić,gdy jest 28.02.11, 09:51
            Widzać jednak różnicę między loginem z cyferką +1 a zupełnie innym, tworzącym nową osobowość.

Administracja mówiła o abolicji. Pewnie wkrótce.
            forum.gazeta.pl/forum/w,299,121181030,121181964,Re_Z_okazji_10_lecia_portalu_moze_by_tak_.html
          • sclavus Re: Oczywiście,że słuszne.Ale,co robić,gdy jest 28.02.11, 11:19
            To proste!
            Pisz, jak jeden normalny człowiek....
      • gold.lachon giwi....zaprzeczasz sama sobie 28.02.11, 10:04
        Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: naruszenie regulaminu. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl.

mam tu silny elektorat ujemny????? ale sie tym zmartwiłam!!!!!!
        • giwi Re: giwi....zaprzeczasz sama sobie 28.02.11, 10:12
          Nie zaprzeczam, masz kasowane pączkowanie. Trzymaj się jednego loginu i pisz zgodnie z netykietą - bez wklejek i propagandy.
          • nie-z-wsi giwi.... ty chyba nie wiesz co to wolność słowa 28.02.11, 10:16
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,122690844,122690844,Podobno_mamy_wolnosc_slowa_.html
            • 2alfa.alfa Oooo. znowu "błąd arabski" 28.02.11, 10:26
              nie-z-wsi napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,122690844,122690844,Podobno_mamy_wolnosc_slowa_.html
              • gold.lachon ustalmy: mamy czy nie mamy .......... 28.02.11, 10:28
                wolność słowa na FK???? uważam , że nie mamy!!!
                • 2alfa.alfa Re: ustalmy: mamy czy nie mamy .......... 28.02.11, 10:32
                  Ja bym to nazwała standardami arabskimi

gold.lachon napisał:

> wolność słowa na FK???? uważam , że nie mamy!!!
                  • gold.lachon słusznie ;) 28.02.11, 10:33
                    2alfa.alfa napisała:

> Ja bym to nazwała standardami arabskimi
                    >
                    >
                    > gold.lachon napisał:
                    >
                    > > wolność słowa na FK???? uważam , że nie mamy!!!
                • mietowe_loczki Re: ustalmy: mamy czy nie mamy .......... 28.02.11, 14:15
                  Zatem precz stąd. Zapewniam, że nikt nie będzie po tobie płakał.
            • giwi Re: giwi.... ty chyba nie wiesz co to wolność sł 28.02.11, 10:34
              Pisałeś już o tym na innych forach. Tam dostałeś odpowiedzi. Nie twórz zbędnych bytów.
              • gold.lachon giwi.... 28.02.11, 10:36
                giwi napisała:

> Pisałeś już o tym na innych forach. Tam dostałeś odpowiedzi. Nie twórz zbędnych
                > bytów.

Założyłam wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,396,122688585,122688585,Bedziemy_wysylac_wode_do_Izraela_.html

Gdzie tu powielanie, kradzież,propaganda???! Powtarzam POLITYKA sama w sobie to jedna WIELKA propaganda.
              • nie-z-wsi giwi.... bredzisz... bredzisz... bredzisz... 28.02.11, 10:40
                nigdy nie pisałem na innych forach... pisze tylko na forum kraj... chyba że oślą ławkę gdzie mnie wyrzucasz uważasz za pisanie na innym forum ;)

Giwi ... lecz się z nienawiści!

giwi napisała:

> Pisałeś już o tym na innych forach. Tam dostałeś odpowiedzi. Nie twórz zbędnych
                > bytów.
                • giwi A to? 28.02.11, 13:03
                  forum.gazeta.pl/forum/w,114,121206161,121206161,Gazeta_przez_10_lat_dorobila_sie_super_cenzury.html
                  Widzisz, kłamstwo jest łatwo udowodnić. Nie mam żalu. :-)
                  • gold.lachon co do cenzury to BINGO ;)))))))))) 28.02.11, 13:17
                    giwi napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,114,121206161,121206161,Gazeta_przez_10_lat_dorobila_sie_super_cenzury.html
                    > Widzisz, kłamstwo jest łatwo udowodnić. Nie mam żalu. :-)
                  • nie-z-wsi A to? to na waszej cenzury "polecenie" 28.02.11, 16:27
                    podobny wątek umieściłem na Kraj... a wasz cenzor zmusił mnie do napisania na tym "10cio letnim forum" a potem z Kraju wykasował. To była Kropka... straszna służbistka i kłamczucha co na forum okolicznościowym wielu jej udowodniło...

Giwi lecz się z nienawiści...
                    • nie-z-wsi przepraszam, to nie Kropka tylko Siwa 28.02.11, 16:29
          • gold.lachon Re: giwi....zaprzeczasz sama sobie 28.02.11, 10:16
            Gdybyś TY tak giwi przestrzegała netykiety u mnie jak u pozostałych na FK to inaczej bym Cie oceniała.
            Mam pisać bez wklejek ? przeciez netykieta pozwala na powoływanie się na linki! na Fk są niedowiarki którym jak nie wkleisz linka to nie uwierzą! Propaganda???? kazdy temat POLITYCZNY jest PROPAGANDĄ i to dokładnie taką sama jak obietnice rządu Tuska :)
            • scoutek Re: giwi....zaprzeczasz sama sobie 28.02.11, 10:22
              gold.lachon napisał:

otwarcie piszę, że mnie wkurzasz bo wklejasz bez pamięci i bez słowa ze swojej strony, zero komentarza
              a jak chcę poczytać jak piszą gdzie indziej to po prostu tam idę, nie potrzebuję instrukcji
              • gold.lachon nie zmuszam nikogo do czytania mnie :) 28.02.11, 10:24
                Wy czytacie by donosić i klikać w kosz bo poruszam tematy NIEWYGODNE ?
                • lumpior Re: nie zmuszam nikogo do czytania mnie :) 28.02.11, 10:37
                  gold.lachon napisał:

> Wy czytacie by donosić i klikać w kosz bo poruszam tematy NIEWYGODNE ?
                  Golda,to zafajdany pampers ci doskwiera,zmien,włacz RM Rydzyka,sluchaj,mozesz kleczec i przestan truc.Jestes wybitna menda i szuja.
                  • gold.lachon dlatego tu piszę :) 28.02.11, 10:39
                    lumpior napisał:

> gold.lachon napisał:
                    >
                    > > Wy czytacie by donosić i klikać w kosz bo poruszam tematy NIEWYGODNE ?
                    > Golda,to zafajdany pampers ci doskwiera,zmien,włacz RM Rydzyka,sluchaj,mozesz k
                    > leczec i przestan truc.Jestes wybitna menda i szuja.

Lubię obracac się wśród swoich ;)
              • 1normalnyczlowie.k Nie masz racji! 28.02.11, 11:03
                scoutek napisała: a jak chcę poczytać jak piszą gdzie indziej to po prostu tam idę, nie potrzebuję instrukcji

---> Skąd masz wiedzieć, żeby TAM "pójść", skoro nie wiesz, że akurat to TAM się ukazało? A tak, ktoś przeczytał i powiadamia innych. Internet jest także właśnie po to!
                Nie raz byłem wdzięczny tym, którzy podali linki do ciekawych materiałów a które bym najprawdopodobniej przeoczył ...
                • scoutek Re: Nie masz racji! 28.02.11, 11:12
                  1normalnyczlowie.k napisał:
                  > ---> Skąd masz wiedzieć, żeby TAM "pójść", skoro nie wiesz, że akurat to TA
                  > M się ukazało?

a skąd wiesz, że nie wiem?
          • mr.sajgon Re: giwi....zaprzeczasz sama sobie 28.02.11, 10:30
            giwi napisała:

pisz zg
            > odnie z netykietą - bez wklejek i propagandy.

Teraz przynajmniej wiem za co lubie :-)

pozdrawiam
            • gold.lachon kiedy polityka to jedna wielka propaganda :))))))) 28.02.11, 10:32
              mr.sajgon napisał:

> giwi napisała:
              >
              > pisz zg
              > > odnie z netykietą - bez wklejek i propagandy.
              >
              > Teraz przynajmniej wiem za co lubie :-)
              >
              > pozdrawiam
              >
      • gold.lachon bardzo silny elektorat ujemny :))))))))))))) 28.02.11, 10:13
        giwi napisała:

> Nikt tak nie zaśmieca forum wklejkami, przywłaszczeniami cudzych tekstów i goły
        > mi linkami jak Ty. Masz tu bardzo silny elektorat ujemny. Ludzie nie nadążają w
        > rzucać Ciebie do niewidocznych. Mają prawo do nieczytania. Wybierz sobie jeden

No to kawa na ławę : kto do nich należy ??? porannalura,etta2,obraza uczuć religijnych,mariner,snajper,praweieemeryt.......? wszyscy ???? no ja sie pochlastam! stracic taki elektorat ???!!! jak mogłam ???? czy ci co to wrzucaja mnie do niewidocznych nie mogą znieść tego co piszę?? Mam poprostu inne poglądy od nich bo nie pozwalam soba manipulować. MANIPULOWAć.Ja stosuję inna metode: czytam wszystkich bez względu na to lubię czy nie. Szanuję zdanie KAŻDEGO a nie WYBIÓRCZO i to bez względu czy przestrzega netykiete czy nie.
      • prawieemeryt Re: giwi................. 28.02.11, 10:20
        W tym przypadku jestem za "oboma rencyma". Ciąć wszystko co pochodzi od indywiduów z "pryszczaminamózgach".
        • gold.lachon Re: giwi................. 28.02.11, 10:22
          Boisz się nieprzestrzegania netykiety czy tematów NIEWYGODYCH ? ;)
          • prawieemeryt Re: Boisz się ................. 28.02.11, 10:28
            PiS_domen w pierwszych słowach zawsze każdemu interlokutorowi musi przypisać strach. Gołde! Utop się w kiblu bo nawet Zatoka Gdańska zamarzła a czas jest cenny - nie zwlekaj wywłoko!
            • gold.lachon [...] 28.02.11, 10:30
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • prawieemeryt Re: O mnie tylko inwektywy - to fakt! 28.02.11, 10:35
                O tobie merytoryczne treści co jest katastrofą. Skoro istniejecie wy PiS_dołaki - muszą istnieć inwektywy.
                • gold.lachon Re: O mnie tylko inwektywy - to fakt! 28.02.11, 10:42
                  prawieemeryt napisał:

> O tobie merytoryczne treści co jest katastrofą. Skoro istniejecie wy PiS_dołaki
                  > - muszą istnieć inwektywy.

skąd to wiesz???? czytasz :))))))))))czytasz te katastrofę? ;)
              • ave.duce Re: twoje inwektywy świadczą o tobie 28.02.11, 10:37
                Napisz to "normalsowi".
                • 1normalnyczlowie.k Jakoś nikt nie potrafi podać przykładów ... 28.02.11, 11:12
                  ave.duce napisała: Napisz to "normalsowi".

---> bezzasadnego, z mojej strony, użycia ostrych słów. Pamiętaj, by zawsze przytoczyć pełną wypowiedź moich adwersarzy ... :)
                  Natomiast to co piszę o politykach, urzędnikach, generałach ... zawsze jest poparte konkretami lub odwołaniem się do właśnie zaistniałych wydarzeń medialnych.
                  Jak myślisz, dlaczego taki Parulski lub Majewski NA PEWNO się "nie odezwą"?
                  • ave.duce Re: Jakoś nikt nie potrafi podać przykładów ... 28.02.11, 11:51
                    Nie potrafi, bo już dawno wycięte. Nie strugaj wariata.
                    Chodzi o forumowiczów, nie o ludzi ze sceny tej lub owej.
      • martusia_krolowa_wolakow Re: giwi................. 28.02.11, 10:38
        giwi napisała:

> Masz tu bardzo silny elektorat ujemny.

Nie wiedziałęm z kasowanie zależy od "silnego elektoratu negatywnego", a nie
        od przestrzegania etykiety, prawa i NIEŁGANIA.

A nawet, jeżli chodzi o elektorat negoatywny To powinnac kasować Kaczyńskiego i PiSowców, a nie o Kaczyńskim i PiSowcach.
        ( Chyba ze masz na myśli poglądy Administracji).
        • gold.lachon to norma u giwi z tego wynika ;) 28.02.11, 10:44
          martusia_krolowa_wolakow napisał:

> giwi napisała:
          >
          > > Masz tu bardzo silny elektorat ujemny.
          >
          > Nie wiedziałęm z kasowanie zależy od "silnego elektoratu negatywnego", a nie
          > od przestrzegania etykiety, prawa i NIEŁGANIA.

>
          > A nawet, jeżli chodzi o elektorat negoatywny To powinnac kasować Kaczyńskiego i
          > PiSowców, a nie o Kaczyńskim i PiSowcach.
          > ( Chyba ze masz na myśli poglądy Administracji).
          >
          >
          • martusia_krolowa_wolakow że wam wolno pisac Ryzy a nam nie wolno kurdupel? 28.02.11, 10:56
            o przywódcach 2 największych partii w Polsce.
            • zapijaczony_ryj Re: że wam wolno pisac Ryzy a nam nie wolno kurd 28.02.11, 12:35
              martusia_krolowa_wolakow napisał:

> o przywódcach 2 największych partii w Polsce.

Tym bardziej, ze kurdupel jest kurduplem, a jego przeciwnik ryzym nie jest
              >
      • kontprosty Re: giwi................. 28.02.11, 17:36
        giwi napisała:

> Nikt tak nie zaśmieca forum wklejkami, przywłaszczeniami cudzych tekstów i goły
        > mi linkami jak Ty. Masz tu bardzo silny elektorat ujemny. Ludzie nie nadążają w
        > rzucać Ciebie do niewidocznych. Mają prawo do nieczytania. Wybierz sobie jeden

No to giwi wyraziła się jasno i wreszcie napisała to co dawno podejrzewałem .
        Forumowi miłośnicy Tuska mają wgląd w loginy i IP .
        Mówiąc krótko czysty stalinizm.
        Dla GW to żadna strata ale ja odpadam z tego forum . Nie chce być jeszcze jedną ofiarą stalinizmu . Byłem tu .
    • 2alfa.alfa Arabski zadzwonil????? 28.02.11, 09:25
      /pryszcznaklacie napisała:

> czy kasując moje wpisy podnosisz sobie morale??? że co , że netykieta??? popatr
      > z na inne osoby one też nie przestrzegają netykiety ale Ty jakbyś tego celowo n
      > ie widziała.Niby mamy demokracje, niby mamy wolność słowa ale nie do końca.Na F
      > k jestem od 2005r i skoro GW mnie nie wychowała na swoje kopyto to może odpuści
      > sz bo z tego materiału nic nie bedzie. :)))))
      • giwi Re: Arabski zadzwonil????? 28.02.11, 09:27
        Do Ciebie? Skąd moge wiedzieć? Jak nie masz wyświetlacza to pytaj z kim masz przyjemnośc. :-)
        • 2alfa.alfa Re: Arabski zadzwonil????? 28.02.11, 09:32
          giwi napisała:

> Do Ciebie? Skąd moge wiedzieć? Jak nie masz wyświetlacza to pytaj z kim masz pr
          > zyjemnośc. :-)
          Ależ tryskasz dowcipem:)))))
          Mógł nacisnąć na prezesa PAP to co tam jakiś urzędniczyna w gw
        • scoutek Re: Arabski zadzwonil????? 28.02.11, 09:36
          giwi napisała:

> Do Ciebie? Skąd moge wiedzieć? Jak nie masz wyświetlacza to pytaj z kim masz pr
          > zyjemnośc. :-)

brawo giwi za dowcip i za reakcję
          • 2alfa.alfa Re: Arabski zadzwonil????? 28.02.11, 09:41
            scoutek napisała:

> giwi napisała:
            >
            > > Do Ciebie? Skąd moge wiedzieć? Jak nie masz wyświetlacza to pytaj z kim m
            > asz pr
            > > zyjemnośc. :-)
            >
            > brawo giwi za dowcip i za reakcję
            >
            Nawet gdyby tak było to podstawowa zasada kultury mówi żeby się przedstawić.
      • 1normalnyczlowie.k Może nie musiał dzwonić! :) 28.02.11, 09:35
        2alfa.alfa napisała: Arabski zadzwonil?????

---> Skąd wiesz, czy nie ma POrannych dyżurów, biurko w biurko? :)
        • 2alfa.alfa A może profilaktycznie, aby tylko nie zadzwonił 28.02.11, 10:20
    • gold.lachon wszystkie ręce na POkład :)))))))))) 28.02.11, 10:41
      nu dawaj rebiata! dawaj! wołac wszystkich na Fk PO POsiłki ;P
    • gold.lachon giwi znów mnie zbanowałaś za co? 28.02.11, 13:18
      w którym wątku nie przestrzegałam netykiety? podaj przykład jak potrafisz co?
      • giwi Re: giwi znów mnie zbanowałaś za co? 28.02.11, 14:29
        Gdzie? Przecież piszesz.
        • 2gold.lachon Re: giwi znów mnie zbanowałaś za co? 28.02.11, 15:47
          giwi napisała:

> Gdzie? Przecież piszesz.

piszę ale pod nowym nickiem :) masz mnie za idiotę jak resztę na tym forum?Moge się logowac za każdym razem przed wejściem na Fk - mnie to nie przeszkadza ;) Gdzie złamałam netykiete , że mnie zbanowałas? możesz to mi wyjasnić ?
          • giwi Nie zbanowałam 28.02.11, 16:38
            Loginem gold.lachon możesz pisać i zakładać wątki. Pytałam w administracji. Lepiej sprawdź zamiast mieć pretensje.
            • martusia_krolowa_wolakow Kaczyński zadzwonił? 28.02.11, 17:23
              giwi napisała:

> Loginem gold.lachon możesz pisać i zakładać wątki. Pytałam w administracji. Lep
              > iej sprawdź zamiast mieć pretensje.
    • kecawa Re: giwi..i ja cierpię prawie od roku 28.02.11, 15:49
      I ja cierpię od prawie roku

kecaw kaczysta z przymilnym kwa kwa
      • giwi Re: giwi..i ja cierpię prawie od roku 28.02.11, 16:43
        Odblokowanie będzie automatyczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka