Dodaj do ulubionych

Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"...

01.03.11, 17:13
Jarosław Kaczyński jako bloger odniósł wielki sukces: zaledwie trzy wpisy, a już prawie 250 tys. odsłon i niemal 3 tys. komentarzy.
Na to Gazeta.pl: "175 tys. w 5 dni u Kaczyńskiego na blogu. Są lepsi". Zaciekawieni tym, kto jest lepszy, zostajemy przekierowani na stronę z rankingiem: www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,9182861,Ranking_politycznych_bloggerow,,ga.html
I tak mnie ciekawi, czy ktoś z Was jest w stanie odkryć na czym polega manipulacja autorów tej informacji (nie chodzi o różnicę w liczbie odsłon, chodzi o ranking)...
Jaką trzeba mieć opinię o inteligencji swoich czytelników, żeby coś takiego napisać?
Obserwuj wątek
    • makova_panenka Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 17:14
      Ma zamiar konkurować z błaznem JKM?
    • jon-ze-wsi Bo to jest tekst do wyborców PO, a nie do 01.03.11, 17:18
      zdrowej części społeczeństwa.
      • makova_panenka Re: Bo to jest tekst do wyborców PO, a nie do 01.03.11, 17:19
        Zdrowej na ciele, chorej na umyśle.
      • anwad Re: Bo to jest tekst do wyborców PO, a nie do 01.03.11, 17:32
        Myślę, że nawet część wyborców PO może być zdegustowana tą manipulacją...:)
    • ave.duce Manipulacja! To jest ranking "Newsweeka" ;) 01.03.11, 17:19
      • anwad Wejdź na jedynkę Gazety:) 01.03.11, 17:22

• ave.duce Po co? Ranking jest z "Newsweeka" czy nie? 01.03.11, 17:24
          Manipulacja.
          • tw_wielgus Re: Po co? Ranking jest z "Newsweeka" czy nie? 01.03.11, 18:10
            Bosz.. Czy Ty musisz być aż tak dociekliwa..?!
            Psujesz Anwad wątek.
            • anwad Re: Po co? Ranking jest z "Newsweeka" czy nie? 01.03.11, 18:11
              Tylko udowadnia, że nie rozumie tekstu pisanego. A do tego wątku takie przykłady jak najbardziej pasują...:)
              • tw_wielgus Re: Po co? Ranking jest z "Newsweeka" czy nie? 01.03.11, 18:17
                Wydaje mi się, że chyba jednak...
                Hmmmm... jakby Ci to delikatnie powiedzieć abyś mnie nie "wygasiła"?
            • ave.duce Re: Po co? Ranking jest z "Newsweeka" czy nie? 01.03.11, 18:19
              No wiesz! Się staram, żeby manipulację odkryć, a Ty, Wielgusie, w wicewersji?!
              • martusia_krolowa_wolakow Kaczyński płaci im więcej za manipulację GW 01.03.11, 19:10

Wyjasnienie jest proste.
      • fury11 Re: Manipulacja! To jest ranking "Newsweeka" ;) 01.03.11, 17:23
        Co innego jest wejście, co innego wpis.W - PiS, hehehehe! Kiedy prezes napisze coś sam z siebie osobiście?
        • l_zaraza_l Re: Manipulacja! To jest ranking "Newsweeka" ;) 01.03.11, 18:26
          fury11 napisał:

> Co innego jest wejście, co innego wpis.W - PiS, hehehehe! Kiedy prezes napisze
          > coś sam z siebie osobiście?

he he he he.... No co Ty panprezes korzystający z kompa osobiście?!:))) Uprzedzaj jak rzucasz na ostro. Może, gdyby mama korzystała?...
    • anwad Tego, kto dokładnie objaśni manipulację, 01.03.11, 17:24
      czeka nagroda...:)
      • ave.duce Całus Prezesa w rączkę? 01.03.11, 17:32
        Nie skorzystam.
      • l_zaraza_l Re: Tego, kto dokładnie objaśni manipulację, 01.03.11, 18:30
        anwad napisała:

> czeka nagroda...:)
        >

Ty jesteś naszą nagrodą anwad. Po straconych na czytaniu gazety minutach (a , w przeliczeniu rocznym, nawet godzinach) możemy zrelaksować się przy Twoich, jakże cennych dla nas, jakże oryginalny i głębokich oraz absolutnie niestereotypowych... Cosiach Tamtosiach...
    • boblebowsky phi.... 01.03.11, 17:24
      Gościa który zjadł własną kupę obejrzało na YouTube kilkanaście milionów. I co, ma to niby oznaczać że lubią jeść kupę?
    • makova_panenka Skąd pewność, że to pisze Kaczyński? 01.03.11, 17:25
      Może tylko udziela gęby?
      • ave.duce Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 17:34
        Kiepsko wygląda w "zestawie" z laptopem...
        • l_zaraza_l Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 18:39
          ave.duce napisała:

> Kiepsko wygląda w "zestawie" z laptopem...

Panreses to indywidualność (by nie rzec "indywiduum") i nie musi dobrze się zestawiać.
          • ave.duce Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 18:59
            Łapki...
            • l_zaraza_l Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:03
              ave.duce napisała:

> Łapki...

I miałam rację przerasta go ten laptop. Oj... Jakaś taka nie gramotna jestem... Wyraźnie widać, ze panprezes jest "ponad to"...
              • ave.duce Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:04
                Odleciany jest.
                • l_zaraza_l Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:13
                  ave.duce napisała:

> Odleciany jest.

Oj tak. I fascynuje mnie fakt, że medycyna jest, w tym przypadku, bezsilna. Fascynuje mnie natura i jej potęga, doskonałość... Szaleństwo w przypadku panaprezesa wydaje się absolutnie naturalne i totalnie potężne, pomimo tzw zaplecza (wszystko jedno czy intelektualnego czy farmalogicznego).... [Tu batonik za napisem "Fascynacja"]
                  • ave.duce Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:17
                    Oby nie wylądował jak "orzeł" ;)
                    • l_zaraza_l Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:22
                      ave.duce napisała:

> Oby nie wylądował jak "orzeł" ;)

Już dupnąl. I to jest jego kolejne, wielkie, absolutne i niedopuszczające anihilacji opozycji, zwycięstwo. (Jeśli pogubiłam się w znakach przestankowych to sorry).
                      • ave.duce Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:28
                        Nie, ostatecznie da w glebę dopiero, kiedy ktoś gdzieś odtajni ostatnią rozmowę Pana NadpRezydenta z Panem podpRezydentem. To będzie the happy end.

ps. chyba że wcześniej z przyczyn innych > np. wylewu (a wiosna idzie)...
                        • l_zaraza_l Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:33
                          ave.duce napisała:

> Nie, ostatecznie da w glebę dopiero, kiedy ktoś gdzieś odtajni ostatnią rozmowę
                          > Pana NadpRezydenta z Panem podpRezydentem. To będzie the happy end.
                          >
                          > ps. chyba że wcześniej z przyczyn innych > np. wylewu (a wiosna idzie)...

Ta rozmowa jest bez znaczenia. Incydent gruziński i oplucie pilotów prze pisowskich "bezmózgów" oraz pazerny na kasę przydupas Błasik, są dostatecznym dowodem, że kaczyzm toczący Polskę był gorszy niż rak,
                          • ave.duce Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 19:40
                            Powiedz to autorce tego wątku ;)
                            • l_zaraza_l Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 20:12
                              ave.duce napisała:

> Powiedz to autorce tego wątku ;)

Pamiętasz? "Mów mi do ręki." :)))))
                              • ave.duce Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 20:32
                                Nie, ale pamiętam > Milcz! ... jak do mnie mówisz ;)
                                • l_zaraza_l Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 20:41
                                  ave.duce napisała:

> Nie, ale pamiętam > Milcz! ... jak do mnie mówisz ;)

Obie metody w tym samym stopniu skuteczne ;))
                                  • ave.duce Re: Raczej pewność, że NIE pisze ;) 01.03.11, 21:34
                                    Wg mnie, to zależy od tego, co się wybiera > mieć czy być.
      • l_zaraza_l Re: Skąd pewność, że to pisze Kaczyński? 01.03.11, 18:37
        makova_panenka napisała:

> Może tylko udziela gęby?

Ja jestem pewna, że nie pisze panprezes osobiście. Mógłby ale to wielki człowiek a klawiszki takie małe...
    • dupetek To słup ogłoszeniowy, nie blog! 01.03.11, 17:29
      Bądź tak miła i wskaż choć jedno odniesienie do komentarzy! To nie pisze Kaczyński, bo on by sobie króciutkie paluszki na klawiaturze połamał:)))
      • anwad Re: To słup ogłoszeniowy, nie blog! 01.03.11, 17:31
        Na pewno nie ma odpowiedzi? A to co?
        www.jaroslawkaczynski.salon24.pl/280677,odpowiedzi-na-niektore-z-komentarzy
        • ave.duce Poznasz "autora" po odciskach palców 01.03.11, 17:35
          czy po charakterze pisma?
          • chilum Re: Poznasz "autora" po odciskach palców 01.03.11, 17:52
            > czy po charakterze pisma?

Przed paroma dniami A.Hoffman mówił o tym, że prezes wspomoinał o potrzebie umieszczenia textu o Nordstream na blogu....i rzekł A.Hoffman :"Text jest na ukończeniu".

IMVHO nie trzeba wiele tłumaczyć.
            • ave.duce Re: Poznasz "autora" po odciskach palców 01.03.11, 17:58
              Czyli to taki "Gość Niedzielny" albo "Nasz Dziennik" a nie blog ;)
              Blagier to i blaguje.
        • dupetek A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 17:41
          przez najętego pisarczyka, żeby się poczuli, że generalisimus nad nimi czuwa:))
          Bądź tak milutka i pokaż mi dyskusję, konkretną z konkretnym userem!
          • anwad Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 17:50
            Styl, w jakim zostały napisane komentarze, świadczy o tym, że odpowiada sam Kaczyński.
            A ten komentator, któremu odpowiedział Kaczyński na pewno jest fanem PiS...

"@Elef.Parparim

jedynym sposobem odsunięcia widma nadchodzącej zapaści infrastrukturalnej jest olbrzymi wysiłek finansowy państwa i wpompowanie do systemu finansowego maksymalnej kwoty oszczędności Polaków.
            ...........................

.. czyli znaczy to, że jak Kaczyński dojdzie do władzy, zmusi mnie do oddania oszczędności, by budować coś, co się może w każdej chwili posypać ..

.. wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego wydaje mi się do tego stopnia idealistycznie powierzchowna, że aż mi włosy staja dęba na głowie .."
            • dupetek Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 17:58
              O jakim stylu Kaczyńskiego piszesz? Z występów medialnych znany? Jeśli tak, to nijak się m ado wpisu na blogu! Ten @Elef.Parparim przypomina mi stylem tego pisarczyka, który odpowiedział jako niby Kaczor:))
              • anwad Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 18:01
                Jak nie znasz stylu Jarosława Kaczyńskiego, to się nie wypowiadaj... Ja znam i wiem, że to były Jego odpowiedzi.
                • dupetek Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 18:06
                  Ty znasz styl Kaczora??? To powiedz dlaczego blog nie ocieka pianą, nie ma mlaskania i przerw na czyszczenie dziur w zębach językiem?? Dlaczego nie używa absmaków, anihilacji i innych błyskotliwych zwrotów? Czyżby Kaczor występujący osobiście był podróbką?
                  • anwad Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 18:08
                    Chcesz, żebym Cię wygasiła?
                    • dupetek Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 18:16
                      I to kusi i to nęci! Jesteś taka milutka, że nie wiem na co się zdecydować:(
                      • l_zaraza_l Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 18:51
                        dupetek napisał:

> I to kusi i to nęci! Jesteś taka milutka, że nie wiem na co się zdecydować:(

Rzuć się do nóg i błagaj. Co zrobisz ze swoim życiem bez niej? Wyniki sond - do przewidzenia. Wyniki meczów - do obstawienia. Zachwyty anwad nad panemprezesem nie możliwe (w sensie, że do niczego - nie do przewidzenia ani nie do założenia... totalna freefanka).
                • l_zaraza_l Re: A to, to poklepanie pisidiotów po plecach 01.03.11, 18:47
                  anwad napisała:

> Jak nie znasz stylu Jarosława Kaczyńskiego, to się nie wypowiadaj... Ja znam i
                  > wiem, że to były Jego odpowiedzi.
                  >
                  Jak nie chcesz bym pozwała Ciebie o urażenie uczuć to, gdy piszesz "Jego" bądź uprzejma "wytłuścić". Wszak piszesz o NIM!
        • l_zaraza_l Re: To słup ogłoszeniowy, nie blog! 01.03.11, 18:43
          anwad napisała:

> Na pewno nie ma odpowiedzi? A to co?
          > www.jaroslawkaczynski.salon24.pl/280677,odpowiedzi-na-niektore-z-komentarzy

Masz piękny i czysty (od wszelkiej zawartości) umysł, anwad. Nie można Ciebie uświadomić bo byłby to ohydny atak na niewinność...
          Tak, tak anwad... pan prezes potrafi samodzielnie myśleć i pisać... A teraz już śpij.... Ten nie dobry Tusk nie zabierze Ci misia.
    • sclavus Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 17:37
      kurizum, odnosi - rzeczywiście - niebywały sukces :D
      Kiedy cyrk zapowiada, że pokaże babę z ciulem, to publika gotowa jest narazić się na stratowanie... - byle tylko wejść...
      Byle tylko wejść!
      • ave.duce Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 17:41
        Byłam na tym blogu dwa razy > raz pierwszy z ciekawości > zi0br0 zaskoczenia. I drugi >po cytat do "NW 49". WSIo.
        • sclavus Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 18:23
          A mięsię ani raz nie chciało ... otworzyć ;)
          Chyba ze cztery razy próbowałem...
        • l_zaraza_l Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 18:54
          ave.duce napisała:

> Byłam na tym blogu dwa razy > raz pierwszy z ciekawości > zi0br0 zaskoc
          > zenia. I drugi >po cytat do "NW 49". WSIo.

A jutro nieomieszkaj zajrzeć ponownie. Pamiętaj, że dotacje z państwowej kasy przycięto a bez rewelacji panaprezesa, życie byłoby nudne. Niech uczciwie zarabiają na kliknięciach.
          • ave.duce Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 19:03
            Na taki czyn heroiczny nie jestem jeszcze gotowa :( Nie mam Wanda na imię.
            • l_zaraza_l Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 19:08
              ave.duce napisała:

> Na taki czyn heroiczny nie jestem jeszcze gotowa :( Nie mam Wanda na imię.

To jest odpowiedzialna i obywatelska postawa :)
              • ave.duce Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 19:17
                No ba! Zamierzam się zmienić pod wpływem.
                • l_zaraza_l Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 19:24
                  ave.duce napisała:

> No ba! Zamierzam się zmienić pod wpływem.

Przemiany są ryzykowne i bolesne ale odwracalne. Trzeba skoczyć, by ocenić rzeczywiste ryzyko :)
                  • ave.duce Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 19:29
                    Pan Prezes mi przewodnikiem w tym dziele przemian!
                    • l_zaraza_l Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 19:36
                      ave.duce napisała:

> Pan Prezes mi przewodnikiem w tym dziele przemian!

Uważaj, bo z tej drogi już nie można zawrócić. Wersja light jest PJN ale nie sądzę, byś uważała to za optimum.
                      Najlepiej wejd i zmykaj do normalności. Zalecana dawka nie przekracza 3 minut jednorazowo :)
                      • ave.duce Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 19:39
                        O, co to, to nie! Muszę bronić demokracji.
                        • l_zaraza_l Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 20:17
                          ave.duce napisała:

> O, co to, to nie! Muszę bronić demokracji.
                          Czylii: O Ave Cesar, morituri te salutant!
                          Miło się z Toba pisało Ave :(((

andawad! Nie zabijajcie jej!
                          • ave.duce Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 20:34
                            Bez obaw. Złego "inni szatani" nie biorą.
                            • l_zaraza_l Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 20:43
                              ave.duce napisała:

> Bez obaw. Złego "inni szatani" nie biorą.

Inni szatani mogą (ale nie mają w obowiązku) zastanowić się, gdy przeznaczony do zabrania zadeklaruje, że nie jest widzem szkła kontaktowego. Obawiam się ave, że nie rokujesz...
                              • ave.duce Re: Jako najwyższej klasy ... 01.03.11, 21:35
                                Rokuję :(
    • makova_panenka Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 17:42
      To dzień pierwszy. Prezes jest leń, znudzi mu się.
    • mietowe_loczki Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 17:50
      która jeszcze parę dni temu "odchodziła" z forum. Niestety, jej post został usunięty, ale została moja odpowiedź:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,122634441,122641461,Forum_placze.html
      • anwad Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 17:52
        Jestem zmienna, jak każda kobieta. Dopóki mam nadzieję, że mogę Wam zwrócić na coś uwagę, dopóty od czasu do czasu Wam coś napiszę... Ale nie mam zamiaru robić tego często. Mam też bardziej fascynujące zajęcia:)
        • ave.duce Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 18:07
          Wstyd...

Odpowiedz, proszę, na proste pytanie: od ilu pokoleń Twoja rodzina mieszka w wielkim mieście?
        • mietowe_loczki www.zal.pl [n/t] 01.03.11, 18:16

• l_zaraza_l Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 18:58
          anwad napisała:

> Jestem zmienna, jak każda kobieta. Dopóki mam nadzieję, że mogę Wam zwrócić na
          > coś uwagę, dopóty od czasu do czasu Wam coś napiszę... Ale nie mam zamiaru robi
          > ć tego często. Mam też bardziej fascynujące zajęcia:)
          >

Wpis nie ma kobiet. Może być Np.: To Szydło, Kempa, to Zibro... Sądzę, że panprezes obawia się jednoznaczności w tych kwestiach.
      • ave.duce Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 18:00
        Nie zostało przypadkiem > Ale już się z tego wycofuję. ?

Bumerang > kaczystki tak mają. Pamiętasz słynne żegnanie się asieńki32 z Forum Kraj? Trwało i trwało.
      • tw_wielgus Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 18:03
        To swojego rodzaju przymus, zameldować lemingom o kolejnym sukcesie J. Kaczyńskiego (Ech! Który to już z kolei).
        Anwad czuje się za nas odpowiedzialna, ona wie, że gdy prezes dojdzie do władzy nasze godziny bedą policzone. Ona czuje się w obowiązku wyprowadzić nasz z tego błędu, w którym za sprawą Gazety Wyborczej tkwimy od lat i sprowadzić na drogę cnoty i patriotyzmu.
        • l_zaraza_l Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 18:59
          tw_wielgus napisał:

> To swojego rodzaju przymus, zameldować lemingom o kolejnym sukcesie J. Kaczyńsk
          > iego (Ech! Który to już z kolei).
          > Anwad czuje się za nas odpowiedzialna, ona wie, że gdy prezes dojdzie do władzy
          > nasze godziny bedą policzone. Ona czuje się w obowiązku wyprowadzić nasz z teg
          > o błędu, w którym za sprawą Gazety Wyborczej tkwimy od lat i sprowadzić na drog
          > ę cnoty i patriotyzmu.

Czyli taki bardziej aniołek...
          • tw_wielgus Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 19:05
            Aniołek to za mało, anioły pełnią przeważnie rolę stróży podobnie jak p.Graś.
            • l_zaraza_l Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 19:19
              tw_wielgus napisał:

> Aniołek to za mało, anioły pełnią przeważnie rolę stróży podobnie jak p.Graś.

... albo Giwi...

Nie umiem fascynować się aniołami bo są bezpłciowe (w przypadku anioła anwad "nie są też pod wieloma innymi względami". To wielka ściema widzieć archanioła Gabryjela - długowłosego faceta z mieczem (prawie jak Wiedźmin) a potem dowiedzieć się, że to coś tak jak panprezes - ni pies ni wydra. Dlatego zagłosuję na Wiedźmina.
              • tw_wielgus Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 19:24
                Co do bezpłciowości aniołów zgłaszam wotum separatum.
                Zwróć proszę uwagę na znaczą ilość tajemniczych ciąż.
                Któż może być ich autorem, hę?
                • l_zaraza_l Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 19:27
                  tw_wielgus napisał:

> Co do bezpłciowości aniołów zgłaszam wotum separatum.
                  > Zwróć proszę uwagę na znaczą ilość tajemniczych ciąż.
                  > Któż może być ich autorem, hę?

Te ciąże to były z ducha świętego amen.
                  • tw_wielgus Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 19:39
                    Nie możliwe, nie mógł być w tym samym czasie w tak różnych miejscach.
                    Poza tym noworodki wyraźnie nosiły cechy genetyczne róznych ojców.
                    W wielu przypadkach szczęśliwe mamy tłumaczyły się, że karnacja skóry dziecka to wynik spożywania zbyt dużej ilości kawy w czasie ciąży, ale ja w to tłumaczenie nie jestem gotów uwierzyć.
                    • l_zaraza_l Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 20:22
                      tw_wielgus napisał:

> Nie możliwe, nie mógł być w tym samym czasie w tak różnych miejscach.
                      > Poza tym noworodki wyraźnie nosiły cechy genetyczne róznych ojców.
                      > W wielu przypadkach szczęśliwe mamy tłumaczyły się, że karnacja skóry dziecka t
                      > o wynik spożywania zbyt dużej ilości kawy w czasie ciąży, ale ja w to tłumaczen
                      > ie nie jestem gotów uwierzyć.

Synu... Masz wierzyć a nie myśleć ;))
                      Miałam 9 lat, gdy dostałam wilczy bilet z lekcji religii i zapamiętałam, że 0 pytań, 0 dociekania, 0 myślenia. To chyba dlatego wprowadzono ocenę z religii na świadectwach.
                      • tw_wielgus Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 20:31
                        To przez Ciebie stopnie z religii są umieszczane na świadectwach..?!
                        • l_zaraza_l Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 20:45
                          tw_wielgus napisał:

> To przez Ciebie stopnie z religii są umieszczane na świadectwach..?!
                          Gdybym ja była premierem świadectw by nie było ;)
                          • tw_wielgus Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 21:06
                            Będę na Ciebie głosował.
                            • ave.duce Re: Dotrzymywanie słowa według anwad 01.03.11, 21:36
                              Spóźniłam się :(
    • tw_wielgus Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 17:59
      Powiedzmy sobie szczerze. Gdyby Kadafi założył bloga to w parę godzin tak zawstydziłby Kaczyńskiego jak turbodymomen cyklopa.
      • anwad Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:04
        A coś o manipulacji?
        Poza tym - liczy się też to, co kto pisze.
        Ja się cieszę, że Kaczyński pisze o ważnych dla Polski sprawach. O których wielu z Was nawet nie słyszało, bo nie są poruszane w mainstreamie.
        • boblebowsky Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:08
          > Ja się cieszę, że Kaczyński pisze o ważnych dla Polski sprawach. O których wiel
          > u z Was nawet nie słyszało, bo nie są poruszane w mainstreamie.

Błehehheeee....... i wystarczy.
          • anwad Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:09
            Nie ma to jak porozmawiać z inteligentnym uczestnikiem forum gazeta.pl...:)
            • boblebowsky Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:17
              anwad napisała:

> Nie ma to jak porozmawiać z inteligentnym uczestnikiem forum gazeta.pl...:)

Nooo....
            • sclavus Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:28
              Postanowiłaś się wygłupiać...
              I dotrzymujesz postanowienia!!!
        • ave.duce Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:09
          Przecież to bełkot.
        • tw_wielgus Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:15
          Czytałem to co pisze. Moim zdaniem ,aczklwiek zastrzegam się, nie jestem specjalistą, jeszcze nie odstawił proszków.
          Jego pomysł o opodatkowaniu aktywów banków bardzo mi się nie spodobał, wiesz dlaczego?
          Dlateg oże aktywa bankó stanowią nasze oszczędności.
          Zatem ten Janosik na kczych łapach chce mi grzebać w portfelu w tego bardzo nie lubię.
          Poza tym nie lubię kłamców pozorantów, którzy (jestem tego pewien) mieliby kłopot z obsługą maszyny do pisania marki Łucznik a chwalą się, że prowadzą bloga.
          Zapytaj go z racji swojej jak będziesz uczestniczyła w dyskusji do czego służy na klawiaturze komputera przycisk SysRq. Złapiemy kłamcę na gorącym uczynku.
          • anwad Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:18
            Wybacz, ale Twój sposób wypowiadania się na temat JK nie pozwala nam na kontynuowanie dyskusji.
            • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 18:37
              A w jaki sposób mam się wypowiadać o kimś kto mnie chce obrabować z moich oszczędności i kryje te swoje zamieary pod potokiem słów zaciemniających istotę zagadnienia?
              Nie użyłem słowa "złodziej" i uważam, że jest to już duża duża uprzejmość z mojej strony.
              • anwad Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 18:53
                Naprawdę nie wiesz, co w szczególności mi się nie spodobało? To pomyśl dłużej.
                • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 19:10
                  Wiesz, co mi się nie spodobało?
                  Otóż nie podoba mi się to, że robisz prezesowi pijar wokół sprawy błahej, nie wartej uwagi.
                  Piszesz o manipulacjach to zajmij się tematem szerzej, omów metody manipulacji jakie stosuje pis wobec swoich wiernych wyborców. Napisz dlaczego utrzymuje ich w wiecznym strachu i w ciągłym napięciu.
                  Rozwiń proszę szerzej zagadnienie: Dlaczego Jarosław Kaczyński działa na korzyść Putina i jakie nim kierują pobudki.
                  • anwad Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 19:15
                    Pokazałam jak bardzo "dziennikarze" muszą obawiać się kontaktu Jarosława Kaczyńskiego z Polakami ponad ich głowami... Kontaktu, dzięki któremu ludzie mogą posłuchać tego, co mówi naprawdę.
                    • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 19:20
                      A niby dlaczego mają się obawiać?
                      Nie wiem, czy zauważyłaś mamy XXI wiek, wiek internetu i kto jak kto ale właśnie dziennikarze doskonale sobie zdają sprawę z tego co dla nich oznacza zwiększenie znaczenia mediów elektronicznych w nadchodzącej dekadzie. Kaczyński to dla nich najmniejszy problem.
                      Jak Kaczyński jest taki chojrak to niech się zdobędzie na nie moderowany czat wtedy naprawdę zobaczymy co ma do powiedzenia.
                      • anwad Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 19:27
                        To ciekawe dlaczego tak powszechne było zdumienie, strach i oburzenie, gdy Kaczyński założył bloga:)
                        PS Spokojnie, będzie i czat.
                        • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 19:41
                          CO!!!!????!!!
                          O czym Ty piszesz koteczku?
                          Zdumienie owszem, bo jak analfabeta komputerowy twierdzi, że sam prowadzi bloga to wybacz...
                          Ale strach, oburzenie??!!!
                          • anwad Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 20:15
                            Owszem strach. Już nie możemy zniekształcić to, co Kaczyński pisze:( Spróbujmy więc przynajmniej odwrócić uwagę od tego, o czym pisze... Może się uda, przecież nasi czytelnicy i widzowie nie są zbyt rozgarnięci i nie lubią samodzielnie myśleć?
                            • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 20:32
                              No to teraz upomnę się o jakieś dowody na ten rzekomy strach, który imputujesz dziennikarzom.
                              • anwad Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 20:45
                                Nic mnie tak nie osłabia, jak średnio rozgarnięty facet...
                                • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 21:05
                                  Czyli konfabulujesz...
                                  • indeed4 Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 21:19
                                    No nie wiem, ja w każdym razie rzeczywiście byłem niezmiernie "zdumiony, przerażony i oburzony".

Bądź dżentelmenem, wielgus ;-)
                                    • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 02.03.11, 11:38
                                      indeed4 napisał:

> Bądź dżentelmenem, wielgus ;-)

No wiesz co..?! Z Twoich słów wynika, że nie jestem za każdym razem kiedy pragnę ustalić fakty to nie fair...
                                      Napisałeś, że Ty byłeś zdumiony i oburzony w stopniu graniczacym z przerażeniem. Ale czy Ty jesteś dziennikarzem? Anwad wyrażnie określiła, iż chodzi jej o środowisko dziennikarskie.
                                  • anwad Re: I tu Cię mam!!! 01.03.11, 21:53
                                    Boją się, dobrze o tym wiesz. Gdyby tak się nie bali, nie atakowaliby go, nie staraliby się ośmieszać, nie staraliby się odwracać uwagi od meritum tego, co pisze.
                                    • indeed4 Anwad, anwad .... 01.03.11, 22:08
                                      Przecież od dawna wiadomo, że wiele Polaków odczuwa strach przed Kaczyńskim i PiS ....

www.wprost.pl/ar/227586/Prawie-50-proc-wyborcow-PO-glosuje-na-nia-bo-boi-sie-PiS-u/
                                      • tw_wielgus Re: Anwad, anwad .... 02.03.11, 11:44
                                        Ejże ,od dawna wiadomo, że strach graniczący z paniką przed Polakami odczuwa środowisko PiS. Widać wiele mają na sumieniu.

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/305949,waszczykowski-nie-zabijajcie-nas.html
                                    • tw_wielgus Re: I tu Cię mam!!! 02.03.11, 11:42
                                      Ależ...
                                      Przeceiż oni odpowiadają tylko pięknym na nadobne. Ja rozumiem ,że dla osoby która wyidealizowała sobie obrazek swojego bożyszcze każda odpowiedź na bezczelne insynuacje jakie snuje prawie każdego dnia Jarosław Kaczyński jest bezpardonowym atakiem i próbą anihilacji tego poczciwca z polskiej sceny politycznej.
                                      Przez ostatnie miesiące, moja droga, z medialnej rzeczywistości wynika obraz krańcowo różny od tego, który starasz się dziennikarzom imputować.

anwad napisała:

> Boją się, dobrze o tym wiesz. Gdyby tak się nie bali, nie atakowaliby go, nie s
                                      > taraliby się ośmieszać, nie staraliby się odwracać uwagi od meritum tego, co pi
                                      > sze.
                                      >
            • l_zaraza_l Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:26
              Wybacz ale nie sprecyzowała czyj i jaki będzie wyrok.
      • l_zaraza_l Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:00
        tw_wielgus napisał:

> Powiedzmy sobie szczerze. Gdyby Kadafi założył bloga to w parę godzin tak zawst
        > ydziłby Kaczyńskiego jak turbodymomen cyklopa.

Odnoszę wrażenie, że Kaczyński nie ma wstydu.
        • ave.duce Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:05
          Ale ma wizje.
          • l_zaraza_l Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:29
            ave.duce napisała:

> Ale ma wizje.

Bez wizji nie ma bloga.
            Nie ma też anihilowanej opozycji. Bez wizji nie ma demokracji! Narkotyki na użytek pozyskania demokratycznych wizji powinno dotować państwo a wybory powinny trwać 60 sekund.
            • ave.duce Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:38
              Piłka gdzieś się zapodział(a).
              • l_zaraza_l Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 20:26
                ave.duce napisała:

> Piłka gdzieś się zapodział(a).

Odkąd aresztowano dilera w kancelarii byłegopanaprezydęta, skończyły się harce na białej łące a zaczęła terapia legalnymi psychotropami. PiS do dnia dzisiejszego nie potrafi się przestawić i epatuje wyborców reakcjami ubocznymi.
                • ave.duce Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 20:36
                  Namiastki. Kaczyści to miłośnicy namiastek.
                  • l_zaraza_l Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 20:47
                    ave.duce napisała:

> Namiastki. Kaczyści to miłośnicy namiastek.

W ich przypadku wspaniałe jest to, że przeważnie wystarczy samo "Kaczyński" a resztą jest wielce pojemne "niedomówienie" :)))
                    • ave.duce Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 21:39
                      "Wiem, ale nie powiem" > to klasyka, którą autorka wątku opanowała najlepiej.
    • l_zaraza_l Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:20
      anwad napisała:

> Jarosław Kaczyński jako bloger odniósł wielki sukces: zaledwie trzy wpisy, a ju
      > ż prawie 250 tys. odsłon i niemal 3 tys. komentarzy.
      > Na to Gazeta.pl: "175 tys. w 5 dni u Kaczyńskiego na blogu. Są lepsi". Zaciekawieni tym, kto jest lepszy, zostajemy przekierowani na stronę z rankingiem: www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,9182861,Ranking_politycznych_bloggerow,,ga.html
      > I tak mnie ciekawi, czy ktoś z Was jest w stanie odkryć na czym polega manipula
      > cja autorów tej informacji (nie chodzi o różnicę w liczbie odsłon, chodzi o ran
      > king)...
      > Jaką trzeba mieć opinię o inteligencji swoich czytelników, żeby coś takiego nap
      > isać?
      >

Też tam byłam. I byli tam wszyscy moi krewni, znajomi oraz krewni i znajomi królika.
      Każdy lubi poczytać o tym, co panprezes był zechciał. Czasy są trudne i wielu wydaje się, że balansują już na krawędzi szaleństwa a po zapoznaniu się z żywym słowem panaprezesa, każdy czuję się lepiej, jak wzór psychicznej normalności.
      Ale ja doceniam panaprezesa. Panprezes ma wizje ale nie ukrywa się z tym. Z podniesioną przyłbicą oznajmia, że niczego nie pamięta bo był na prochach, lub, że jest chory (albo, że był chory - nie skupiajmy sie na szczegółach i dajmy my walczyć z chorobą) i jest w trakcie leczenia (uczciwego znalazcę zagubionego panaprezesa prosimy o kontakt).
    • woda_woda Miejsce 1: Janusz Korwin-Mikke, 01.03.11, 18:20
      a ja pytam - na czym polega ten sukces panaprezesa?
      • anwad Re: Miejsce 1: Janusz Korwin-Mikke, 01.03.11, 18:28
        Pojęłaś na czym polega manipulacja? O tym próbujemy tu rozmawiać...
        • woda_woda Re: Miejsce 1: Janusz Korwin-Mikke, 01.03.11, 18:29
          anwad napisała:

> Pojęłaś na czym polega manipulacja?

Nie. ale wierzę, że mi wytłumaczysz.
          • anwad Re: Miejsce 1: Janusz Korwin-Mikke, 01.03.11, 18:52
            Naprawdę nie pojęłaś tej grubymi nićmi szytej manipulacji?
            • woda_woda Wytłumacz, jeśli potrafisz 01.03.11, 19:01
              anwad napisała:

> Naprawdę nie pojęłaś tej grubymi nićmi szytej manipulacji?
              >

zamiast niezbyt mądrze rezonować.
              • anwad Re: Wytłumacz, jeśli potrafisz 01.03.11, 19:03
                O nie... Ja jestem zwolenniczką wyrabiania u ludzi zdolności do samodzielnego, krytycznego myślenia...:)
                • woda_woda Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwad. 01.03.11, 19:19
                  anwad napisała:

> O nie... Ja jestem zwolenniczką wyrabiania u ludzi zdolności do samodzielneg
                  > o
                  , krytycznego myślenia...:)

Wypadasz więc z rozmowy.
                  • tw_wielgus Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwa 01.03.11, 19:26
                    Pogrążyłem się w smutku.
                    • ave.duce Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwad 01.03.11, 19:31
                      Masz w gratisie...
                      • l_zaraza_l Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwa 01.03.11, 19:41
                        ave.duce napisała:

> Masz
                        > w gratisie...

Taka bez kogo tutki... łeeeee....
                        • ave.duce Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwa 01.03.11, 19:49
                          Bez, bo to dowód twardy jest i nielzia.
                          Ale teraz z akcentem > niepoprawni.pl/files/images/szachownica-1.jpg
                          • l_zaraza_l Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwa 01.03.11, 20:28
                            ave.duce napisała:

> Bez, bo to dowód twardy jest i nielzia.
                            > Ale teraz z akcentem > niepoprawni.pl/files/images/szachownica-1.jpg

No. Teraz ma wyraz.
                            A wiesz ave, znam różne "wyrazy" i wszystkie kojarzą mi się z PiS :)))
                            • ave.duce Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwad 01.03.11, 20:38
                              Teraz już wiem. Ale nie będę udawać, że znam tyle i takie same.
                              • l_zaraza_l Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwa 01.03.11, 20:50
                                ave.duce napisała:

> Teraz już wiem. Ale nie będę udawać, że znam tyle i takie same.

:))))) na razie możemy śmiało bo PiSięta są dopiero przy anihilacji.
                                Problemy się zaczną jak znajdą II. tom słownika.
                                • ave.duce Re: Nie potrafisz wytłumaczyć swojej opinii, anwad 01.03.11, 21:41
                                  Mają taki sam jaki stoi na półce w mojej bibliotece? Z suplementem?!
                • aniechto.only Re: Wytłumacz, jeśli potrafisz 01.03.11, 19:57
                  anwad napisała:

> O nie... Ja jestem zwolenniczką wyrabiania u ludzi zdolności do samodzielneg
                  > o
                  , krytycznego myślenia...:)

Chwalebne, szkoda tylko , że szewc bez butów chodzi.
      • l_zaraza_l Re: Miejsce 1: Janusz Korwin-Mikke, 01.03.11, 19:40
        woda_woda napisała:

> a ja pytam - na czym polega ten sukces panaprezesa?

Pisali o nim w gazecie. Chyba o to chodzi.
    • nie-z-wsi nie ważna jest prawda... tylko co GW napisało 01.03.11, 18:49
      mój sąsiad (wyborca PO) z którym czasem mam przyjemność dyskutować o polityce... każde zdanie zaczyna od słów: "w Gazecie napisali, że..." Próbowałem go "pociągnąć za język" i dowiedzieć się jakie ma poglądy, a on zawsze - "w Gazecie napisali, że..."

Ci z Gazety o tym wiedzą...
      • tw_wielgus Re: nie ważna jest prawda... tylko co GW napisało 01.03.11, 18:51
        Mój znajomy, wyborca PiS, za każdym razem gdy chcę z nim podyskutować o polityce cytuje z pamięci całe audycie z Radia Maryja. Jestem pełen podziwu dla pojemności jego pamięci operacyjnej.
        • nie-z-wsi masz fantazję 01.03.11, 19:03
          • tw_wielgus Re: Jaką tam znowu fantazję? 01.03.11, 19:17
            Mówię Ci człowiek słuchawek z uszu nie zdejmuje. Mówie mu uważaj, Stefan, bo się zagapisz i jeszcze kiedyś jakiś autobus pośpieszny przejedzie. Ale on nie reaguje, słowo nie wiem jak mogę na niego wpłynąć aby zaniechał tych głupich i rydzykownych zachowań.
      • mietowe_loczki Re: nie ważna jest prawda... tylko co GW napisało 01.03.11, 19:09
        Jakoś ci nie wierzę.
      • l_zaraza_l Re: nie ważna jest prawda... tylko co GW napisało 01.03.11, 19:45
        nie-z-wsi napisał:

> mój sąsiad (wyborca PO) z którym czasem mam przyjemność dyskutować o polityce..
        > . każde zdanie zaczyna od słów: "w Gazecie napisali, że..." Próbowałem go "poci
        > ągnąć za język" i dowiedzieć się jakie ma poglądy, a on zawsze - "w Gazecie nap
        > isali, że..."
        >
        > Ci z Gazety o tym wiedzą...

Rordzałam Ci, byś zerwał z życiem pustelnika a Ty nie chciałeś. Nadal Twoim autorytetem jest sąsiad - grzybek muchomorek.
        Wyjdź do ludzi.
        Kontakty są trudniejsze, odległości większe ale to bardziej naturalne, gdy człowiek rozmawia z ludźmi niż grzybkami-muchomorkami.
    • porannakawa01 Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 18:59
      anwad napisała:

> Jarosław Kaczyński jako bloger odniósł wielki sukces: zaledwie trzy wpisy, a ju

Ludziska również tłumnie zaglądają na stronę, gdzie mogą pobserwować glistę ludzką wijącą się.
      Patrzą na to z ciekawością pomieszaną z odrazą i odruchem wymiotnym.
      Sukces twórcy strony i jego osobowości?
    • aniechto.only Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:04
      anwad napisała:
      Jarosław Kaczyński jako bloger odniósł wielki sukces: zaledwie trzy wpisy, a ju

Sukces to będzie jak Kaczynski wytrzyma z prowadzeniem bloga chociaż rok.
      • ave.duce Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:07
        Myślisz, że po kolejnym zwycięstwie może się rozmyślić i przestanie blagować?
        • aniechto.only Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:25
          Myslę ,że nie dociągnie nawet do "zwycięstwa".
          • ave.duce Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:41
            Czas na optymizm? :)
            • aniechto.only Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:49
              Chodzi o "zwycięstwo", czy, że "nie dociągnie"?
              Jeżeli o to drugie, to zastrzegam , że mowię tylko o prowadzeniu bloga:)
      • l_zaraza_l Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 19:48
        aniechto.only napisała:

> anwad napisała:
        > Jarosław Kaczyński jako bloger odniósł wielki sukces: zaledwie trzy wpisy, a j
        > u
        > > ż prawie 250 tys. odsłon i niemal 3 tys. komentarzy.
        >
        > Sukces to będzie jak Kaczynski wytrzyma z prowadzeniem bloga chociaż rok.

Anwad założyłaby się, że Kaczński by wytrzymał ale zakład nie ma sensu bo PiS zażąda zlikwidowania netu w Polsce a PO, jak zwykle, ustąpi.
    • ploniekocica Sukces Anwad 01.03.11, 19:15
      Droga Anwad, czy naprawdę uważasz fakt, że Twoje wątki osiągają po sto i więcej postów, za osobisty sukces Twój i myśli Jarosława Kaczyńskiego, której to perły rzucasz z uporem przed wieprze forum GW?
      Czy nie wydaje Ci sie jednak, że forumowicze zlatują się tłumnie do Twoich wątków, żeby sobie delikatnie z Ciebie i prezesa podworować?

Otóż powiadam Ci, że podobnie jest z sukcesem blogu panaprezesowego.
      • anwad Re: Sukces Anwad 01.03.11, 19:16
        Byłaś na tym blogu? Czytałaś? Miałaś ochotę na dworowanie?
        • ave.duce Re: Sukces Anwad 01.03.11, 19:19
          anwad napisała:

> Byłaś na tym blogu? Czytałaś? Miałaś ochotę na dworowanie?
          >

Raczej miałam ochotę na załamanie, ale się nie dałam.
        • sclavus Re: Sukces Anwad 01.03.11, 19:28
          Upierdliwaś przestraszliwie z tym blogiem...
          Panaprezesa pełno w telewizji, w gazetach, co pół dnia konferencja, co drugi dzień wywiad a jeszcze akolici bez przerwy próbują wytłumaczyć prostakom, co panprezes chciałprzezto powiedzieć...
          Skąd przekonanie, że lud prosty po takim panaprezesowym bombardowaniu, poleci na tego bloga?
          Chcesz komuś wmówić, że na blogu, to już zupełnie inny panprezes???
          Ale i to lud prosty zna boć w kampani prezydenckiej już to miał...
          Dobrze zrobiłaś żegnając się...
          Twój powrót, jest twoim wstydem... (za klasykiem)
        • l_zaraza_l Re: Sukces Anwad 01.03.11, 19:53
          anwad napisała:

>

Dworować to można z żartów, doga anwad. Przypadek panaprezesa jest nazbyt poważny i nie kwalifikuje się do "dworowania". Chodzimy tam, buy pochylić się, w ciszy, nad upadkiem człowieka. To blog ku przestrodze, że nienawiść mąci duszę i umysł. Mam nadzieję, że jest prezentowany także w szkołach i to nie tylko specjalnych.
        • ploniekocica Re: Sukces Anwad 01.03.11, 20:13
          anwad napisała:

Byłam. Czytałam.
          Nie zauważyłaś, że pan prezes niektórych zachwyca, ale większość śmieszy?
          Jarosław Kaczyński byłby do bólu zabawny gdyby nie fakt, że 20 % społeczeństwa polskiego stanowią Anwad płci obojga.
          I to w prezesie nie jest śmieszne, a poza tym wszystko inne jest.

>
          • anwad Re: Sukces Anwad 01.03.11, 20:23
            Śmieszy Cię wpis na blogu Kaczyńskiego? Gdybyś nie wiedziała, kto go napisał, też by Cię śmieszył?
            • l_zaraza_l Re: Sukces Anwad 01.03.11, 20:32
              anwad napisała:

> Śmieszy Cię wpis na blogu Kaczyńskiego? Gdybyś nie wiedziała, kto go napisał, t
              > eż by Cię śmieszył?
              >

Droga anwad. Nikt przy zdrowych zmysłach nie pisałby na blogu Kaczyńskiego. Nie ma znaczenia kto klika za panaprezesa bo wszystkie byty w niego zamieszane mogą być tylko śmieszne lub ...żałosne (co nie jest śmieszne).
              • anwad Re: Sukces Anwad 01.03.11, 20:35
                A teraz zastanów się nad tym jak zostałaś ZAPROGRAMOWANA.
                Skończ pisanie na dzisiaj, znajdź czas na zastanowienie się.
                • ave.duce Re: Sukces Anwad 01.03.11, 20:40
                  ... Chcesz czy nie chcesz, chcesz czy nie chcesz – bardzo proszę, się zastanów ... > cytat.
    • indeed4 Dobrze, anwad. 01.03.11, 19:19
      Ty wiesz i ja wiem na czym ta dość prościutka manipulacja polega, ale nie będę psuć Ci przyjemności i nie napiszę w czym rzecz.
      Zapytam tylko o jedno : gdyby przy portalu GW założył swojego bloga Leszek Miller, w okresie gdy był szefem SLD - jak sądzisz, ile by miał na starcie wpisów?
      • anwad Przecież chyba nawet był tu polecany blog Millera 01.03.11, 19:23
        Ludzie są złaknieni prawdy, mówienia o sprawach ważnych, a nie pijarowych tekstów.
        Stąd popularność właśnie Kaczyńskiego.
        • tw_wielgus Re: Przecież chyba nawet był tu polecany blog Mil 01.03.11, 19:28
          No to pojechałaś brzytwą po poręczy.
          Ten rząd w porównaniu z tym nachalnym pijarem jaki uprawiał rząd Kaczyńskiego to jak pan pikuś przy turbodymomenie.

anwad napisała:

> Ludzie są złaknieni prawdy, mówienia o sprawach ważnych, a nie pijarowych tekst
          > ów.
          > Stąd popularność właśnie Kaczyńskiego.
          >
        • indeed4 Anwadzik :-) 01.03.11, 19:29
          Mówię o okresie, kiedy Miller był szefem SLD.
          • anwad Re: Anwadzik :-) 01.03.11, 19:39
            Mnie by ten blog nie ciekawił.
            • indeed4 Re: Anwadzik :-) 01.03.11, 19:49
              A mnie kiedyś zaciekawiło dlaczego pisywał felietony do Wprost - tego samego Wprost, które wcześniej medialnie ukatrupiło Kwaśniewskiego.
              • anwad Re: Anwadzik :-) 01.03.11, 20:05
                Niestety, ale nie kojarzę tego. "Wprost" czytałam tylko przez ok. rok, odtąd gdy dowiedziałam się, że pisze tam Maciej Rybiński.
        • l_zaraza_l Re: Przecież chyba nawet był tu polecany blog Mil 01.03.11, 19:57
          anwad napisała:

> Ludzie są złaknieni prawdy, mówienia o sprawach ważnych, a nie pijarowych tekst
          > ów.
          > Stąd popularność właśnie Kaczyńskiego.
          >
          Mylisz się. Ludzie są spragnienie prawdy (dlatego czytają prasę) ale i rozrywki (stąd oglądalność blogu Kaczyńskiego).
      • ave.duce Wszyscy wiedzą, indeed ;))) 01.03.11, 19:24
        • indeed4 No dobra - ja wiem. 01.03.11, 19:32
          Ale nie powiem - niech się anwad ponapawa jakie z was łoszaki niepatroszone :-)
          • tw_wielgus Re: A CO BĘDZIE..!!!???! 01.03.11, 19:45
            kiedy się okaże, że cały zespół informatyków manipuluje statystykami oglądalności?
            Myślę, że potrzebowałbym mniej niż dzień aby napisać program, który otwiera co określony period blog Kaczyńskiego aby zafałszować statystykę.
            Nie to niemożliwe, przecież prezes to chodząca prawda, nie z pewnością to musi być tylko moja chora fantazja...
            Jasne, że to niemożlwie, przeceiż nie zrobiłby takiego numeru swojej Anwad.
            • indeed4 Nie rusz jej. 01.03.11, 19:54
              Anwad jest bardzo dzielna, sama jedna wchodzi pomiędzy stado wilków i walczy! Ja to szanuję, Wielgus ;-)
              • aniechto.only Re: Nie rusz jej. 01.03.11, 20:04
                Co prawda , to prawda. Tym bardziej , ze nikt z licznej gromadki forumowych fanów J.K. jakoś nie spieszy tu z odsieczą .
              • tw_wielgus Re: Nie rusz jej. 01.03.11, 20:16
                Dochodzę do wniosku że jest to próba sambójcza. Miłosć bliźniego nakazuje mi starać się ją powstrzymać używająć wszelkich możlwiych środków.
                • indeed4 Re: Nie rusz jej. 01.03.11, 20:24
                  Dzielna jest, Wielgus ;-)
                  • tw_wielgus Re: Nie rusz jej. 01.03.11, 20:33
                    Chłopaki z Hamasu również..
                    • indeed4 Re: Nie rusz jej. 01.03.11, 20:49
                      Nie bądź Maksiu, Wielgus ;-D

www.youtube.com/watch?v=H5mzTWEUcIE
    • mali.buu z tych wszystkich odwiedzilem tylko Kaczynskiego 01.03.11, 19:26
      dla mnie JK jest na I miejscu.
    • mike.recz Pewnie że manipulacje "GW"...bo... 01.03.11, 21:26
      Jarko ma już 4 notki!
      ;)
      • ave.duce Re: Pewnie że manipulacje "GW"...bo... 01.03.11, 21:42
        Spod lewego palca ;)
        • mike.recz Re: Pewnie że manipulacje "GW"...bo... 01.03.11, 21:45
          Ale stał na prawej!
          • ave.duce Re: Pewnie że manipulacje "GW"...bo... 01.03.11, 21:55
            Masz dowody? Twarde.
            • mike.recz Re: Pewnie że manipulacje "GW"...bo... 01.03.11, 22:08
              ave.duce napisała: Masz dowody? Twarde.

"I nie jest to niestety moje subiektywne wrażenie, lecz twarde, a nawet hipertwarde fakty."

:-)
              • ave.duce Re: Pewnie że manipulacje "GW"...bo... 01.03.11, 22:13
                Poddaję się :)
    • 2alfa.alfa Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 01.03.11, 23:07
      anwad napisała:

> Na to Gazeta.pl: "175 tys. w 5 dni u Kaczyńskiego na blogu. Są lepsi". Zaciekawieni tym, kto jest lepszy, zostajemy przekierowani na stronę z rankingiem: www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,9182861,Ranking_politycznych_bloggerow,,ga.html
      > I tak mnie ciekawi, czy ktoś z Was jest w stanie odkryć na czym polega manipula
      > cja autorów tej informacji (nie chodzi o różnicę w liczbie odsłon, chodzi o ran
      > king)...
      > Jaką trzeba mieć opinię o inteligencji swoich czytelników, żeby coś takiego nap
      > isać?
      >
      Czytam wątek i zastanawiam się czy polszewiki to banda przyglupów
    • snajper55 Byle goryl miałby większy 02.03.11, 03:09
      Goryl z ZOO jednym wpisem zgromadziłby więcej ciekawskich i więcej komentarzy.

S.
    • anwad Re: Sukces Kaczyńskiego i manipulacje "GW"... 02.03.11, 13:27
      Nikt oprócz indeeda i alpha.alpha nie zrozumiał na czym polegała manipulacja?...

PS A swoją drogą to ciekawe, że musieli aż uciec się do takiej - prymitywnej - manipulacji, byle tylko umniejszyć sukces Kaczyńskiego...
      • anwad Wielgus, też nie zrozumiałeś? 02.03.11, 14:07

• anwad Nie wiem, czy śmiać się 02.03.11, 15:16
          czy płakać? Zgroza mnie ogarnęła...:)
        • tw_wielgus Re: Ależ od początku rozumiem Anwad. 02.03.11, 15:56
          Od początku wszakże rozumiem intencje jakie miałaś zakładając ten wątek.
          • anwad Słabiutki jesteś... 02.03.11, 16:22

• tw_wielgus Re: Słabiutki jesteś... 02.03.11, 16:41
              Jakoś Ci się nie udało tego wykazać.
              • anwad Re: Słabiutki jesteś... 02.03.11, 16:48
                To Tobie nie udało się wyjaśnić, na czym polegała manipulacja "GW"...
                • tw_wielgus Re: Słabiutki jesteś... 02.03.11, 17:12
                  A to akurat mnie najmniej interesuje. Dużo bardziej interesującym zagadnieniem jest fenomen kościoła PiS a w zasadzie skety bo wy spełniacie wszystkie kryteria zamieszczone w tym opisie:
                  pl.wikipedia.org/wiki/Sekta
                  • anwad Re: Słabiutki jesteś... 02.03.11, 17:19
                    Siadaj. Pała. Koniec dyskusji.
                    • ave.duce Re: Słabiutka jesteś... 20.03.11, 12:40
                      Tylko "pała" Ci w głowie. Ciekawe. A może chodzi o dzięcielinę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka