Gość: gregor IP: *.devs.futuro.pl 25.02.02, 21:37 Mam takie pytanie : czy ktoś może wie gdzie można kupić takie czerwone majtki z napisem ROMA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszper Re: czerwone majtki 25.02.02, 21:43 sprzedaj pomysl jakiejs firmie, moze to byc hit na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolas Re: czerwone majtki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 23:21 Zgłoś sie do swojego duszpasterza - dostaniesz za darmo. No... może za malutką przysługę ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: czerwone majtki 25.02.02, 23:23 Bolas, sam zrob takie majdy a na piwo zarobisz a Ty zaraz duszpasterza miszasz, len jestes, naucz sie krawiectwa i wykorzystaj koniunkture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: czerwone majtki IP: *.ppp.szeptel.net.pl 25.02.02, 23:24 W Białymstoku. Lekko różowawe. Roma i serduszka - czarne. Różne rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: czerwone majtki 25.02.02, 23:27 Widzisz Bolas, jak Ciebie juz ktos w kija zrobil, bezrobotni z Bialegostoku wpadli na ten pomysl po dwoch dniach rozkrecili produkcje i ozywili koniunkture gospodarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolas Re: czerwone majtki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 23:35 A ty kaszper swoje czerwone majtasy sam uszyłeś, czy dał ci je twój proboszcz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: czerwone majtki 25.02.02, 23:40 Gość portalu: bolas napisał(a): > A ty kaszper swoje czerwone majtasy sam uszyłeś, czy dał ci je twój proboszcz ? > ? Gdybym mial to bym Ci pozyczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolas Re: czerwone majtki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 23:42 Dzięki, ale takich nie używam, ja też jestem normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: czerwone majtki 25.02.02, 23:44 Wiedzialem, jak beda te z Poznania w muzeum diecezjalnym w gablocie wisialy to mozna bedzie je zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolas Re: czerwone majtki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 23:47 Dla zobaczenia takich relikwii warto będzie pielgrzymować do Poznania !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: czerwone majtki IP: *.ppp.szeptel.net.pl 25.02.02, 23:53 Gość portalu: bolas napisał(a): > Dla zobaczenia takich relikwii warto będzie pielgrzymować do Poznania !! Przed chwilą dostałem faksa, że w Rzymie są takowe (z jedwabiu) z napisem Posnania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: czerwone majtki IP: *.ppp.szeptel.net.pl 25.02.02, 23:50 kaszper napisał(a): > Wiedzialem, jak beda te z Poznania w muzeum diecezjalnym w gablocie wisialy to > mozna bedzie je zobaczyc. ...ale wypożyczyć - o, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: czerwone majtki IP: 193.0.117.* 26.02.02, 12:10 Podobno sa juz w "Ars Christiana" i innych sklepach z dewocjonaliami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: czerwone majtki 26.02.02, 12:19 Gość portalu: paul napisał(a): > Podobno sa juz w "Ars Christiana" i innych sklepach z dewocjonaliami. -----------Na odpustach pod kosciolem beda sprzedawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: czerwone majtki IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 12:21 Gość portalu: paul napisał(a): > Podobno sa juz w "Ars Christiana" i innych sklepach z dewocjonaliami. Tak, w roznych odcieniach czerwieni ... kardynalska, biskupia ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: czerwone majtki 26.02.02, 12:36 Podczas pielgrzymki papieza, beda je zakladali na nabozenstwa wszyscy pielgrzymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: czerwone majtki IP: *.ppp.szeptel.net.pl 26.02.02, 22:22 Gość portalu: paul napisał(a): > Podobno sa juz w "Ars Christiana" i innych sklepach z dewocjonaliami. K R Y P T O R E K L A M A ____________________ Odpowiedz Link Zgłoś
kaszper Re: czerwone majtki 26.02.02, 22:26 Chyba sama juz je szyje i nie tylko w sklepie bedzie sprzedawala ale i w niedziele na odpustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklo Re: czerwone majtki IP: *.hsj.com.pl / 10.183.9.* 27.02.02, 03:11 Przeglądając różne wypowiedzi natrafiłem na coś czego normalny czlowiek by nie wymyślił.Ten bełkot chorego psychicznie malpoluda na temat papieża jest porażający.Aussie- nawet najbardziej skretyniali ub-wce z dawnych czasów nie wymysliliby nic glupszego od ciebie. Twoja głupota jest tak duża że himalaje na przeciw ciebie i twojej elokwencji sa malym pogórkiem. To cos napisał nie mogło się urodzić w zdrowej głowie.Jeżeli doszedłeś dotakich genialnych pomysłów, spróbój jeszcze jednego - zabij sie o wlasny cień! i ogłoś to calemu światu. Szybciej w to uwieżą - ty idioto o mózgu glizdy. Administrator - czy ty śpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: czerwone majtki IP: 12.31.53.* 27.02.02, 03:25 A moze by tak ocenzurowac twoja wypowiedz szklo.Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklo Re: czerwone majtki IP: *.hsj.com.pl / 10.183.9.* 27.02.02, 04:28 zygi - jeżeli tak myślisz to napisz do administratora. Czytajac takie wypociny człowiekowi robi się słabo. Nad czymś takim nie można przejść do porządku dziennego. Dla tego małpoluda nie ma rzeczy świętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: czerwone majtki IP: *.arts.monash.edu.au 27.02.02, 05:53 Gość portalu: szklo napisał(a): > Przeglądając różne wypowiedzi natrafiłem na coś czego normalny czlowiek by nie > wymyślił.Ten bełkot chorego psychicznie malpoluda na temat papieża jest > porażający.Aussie- nawet najbardziej skretyniali ub-wce z dawnych czasów nie > wymysliliby nic glupszego od ciebie. Twoja głupota jest tak duża że himalaje na > > przeciw ciebie i twojej elokwencji sa malym pogórkiem. To cos napisał nie mogło > > się urodzić w zdrowej głowie.Jeżeli doszedłeś dotakich genialnych pomysłów, > spróbój jeszcze jednego - zabij sie o wlasny cień! i ogłoś to calemu światu. > Szybciej w to uwieżą - ty idioto o mózgu glizdy. Administrator - czy ty > śpisz. Jehowa Wojtyly NIE chce bronic, podobnie Jeszu czy Miriam, podobno Krolowa Pomrocznej... Zostaje tylko prosic cenzure o interwencje, jak za dawnych, dobrych czasow komuny! Ale teraz inne czasy, jak admin to usunie, to sie to znow pojawi, z innego adresu! Widzisz, inne czasy nastaly, Internetu NIE da sie tak latwo kontrolowac jak powielaczy na korbke... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklo Re: czerwone majtki IP: *.hsj.com.pl / 10.183.9.* 02.03.02, 07:31 Kagan- ja nie chcę cenzury, domagam sie tylko odrobiny przyzwoitości. Dlaczego polacy muszą byc pokazywani zawsze jako mali ludzie. Papież,jeden z najswiatlejszych Polaków obecnej doby na świecie został potraktowany bardzo żle.Czy tylko pijacy i beztalęcia sa godni pochwały. Moja dezaprobata ma własnie na celu ukazanie tych poniżających praktyk domorosłych grafomanów.Jeżeli sami nie będziemy się szanowac, to co tu wymagac od innych macji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AU Re: dla Kagana nagana IP: *.dialup.optusnet.com.au 02.03.02, 08:52 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: szklo napisał(a): > > > Przeglądając różne wypowiedzi natrafiłem na coś czego > normalny czlowiek by nie > > wymyślił.Ten bełkot chorego psychicznie malpoluda na > temat papieża jest > > porażający.Aussie- nawet najbardziej skretyniali > ub-wce z dawnych czasów nie > > wymysliliby nic glupszego od ciebie. Twoja głupota > jest tak duża że himalaje na > > > > przeciw ciebie i twojej elokwencji sa malym pogórkiem. > To cos napisał nie mogło > > > > się urodzić w zdrowej głowie.Jeżeli doszedłeś dotakich > genialnych pomysłów, > > spróbój jeszcze jednego - zabij sie o wlasny cień! i > ogłoś to calemu światu. > > Szybciej w to uwieżą - ty idioto o mózgu glizdy. > Administrator - czy ty > > śpisz. > > Jehowa Wojtyly NIE chce bronic, podobnie Jeszu > czy Miriam, podobno Krolowa Pomrocznej... > Zostaje tylko prosic cenzure o interwencje, > jak za dawnych, dobrych czasow komuny! > Ale teraz inne czasy, jak admin to usunie, to sie to > znow pojawi, z innego adresu! Widzisz, inne czasy > nastaly, Internetu NIE da sie tak latwo kontrolowac > jak powielaczy na korbke... > Kagan Kagan uwazaj bo cie wyleja z Monash Uni., zamiast pracowac piszesz pierdoly w godzinach pracy.Boisz sie pisac jak R.J. w domu? Odpowiedz Link Zgłoś