m.c.hrabia 14.03.11, 22:27 od energetyki jądrowej. Polska potęgą jest i basta:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Wysyp specjalistów na f 14.03.11, 22:35 m.c.hrabia napisał: > od energetyki jądrowej. > Polska potęgą jest i basta:) Tylu elektrowni nie ma nikt! Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Wysyp specjalistów na f 14.03.11, 22:39 Katecheci prowadzą tzw. nauki przedmałżeńskie od dawna, więc to, o czym piszesz to żadne novum :/ Odpowiedz Link Zgłoś
czart_polski Re: Wysyp specjalistów na f 14.03.11, 22:47 duchowni od nauk przedmałżenskich to po prostu teoretycy od erotyki Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wysyp specjalistów na f 15.03.11, 09:21 czart_polski napisała: > duchowni od nauk przedmałżenskich to po prostu teoretycy od erotyki > > Udają teoretyków... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: duchowni - teoretycy od erotyki 15.03.11, 10:58 czyli po prostu "teoerotycy". Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Podobny do wysypu specjalistów od katastrof lotni 15.03.11, 09:23 czych. m.c.hrabia napisał: > od energetyki jądrowej. > Polska potęgą jest i basta:) Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: Wysyp specjalistów na f 15.03.11, 09:29 krasnoludkizpejsami.wordpress.com/ czyzby Japonie potraktowali HAARPem? mozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Drogi M.C.Hrabio! Skłonny byłbym 15.03.11, 10:55 z mości hrabią zgodzić gdyby mi nie przeszkadzało JEDNO ALE! Otóż są to dla mnie "SPECJALIŚCI Z WYSYPKĄ". Na mięśniu mózgowym. Mają też bardzo rozwinięte struny głosowe - ogromnie są głośni i wszędobylscy. W Polszcze wszędzie ich pełno - nie tylko na f. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Drogi M.C.Hrabio! Skłonny byłbym 15.03.11, 11:08 prawieemeryt napisał: > z mości hrabią zgodzić gdyby mi nie przeszkadzało JEDNO ALE! Otóż są to dla mni > e "SPECJALIŚCI Z WYSYPKĄ". Na mięśniu mózgowym. Mają też bardzo rozwinięte str > uny głosowe - ogromnie są głośni i wszędobylscy. W Polszcze wszędzie ich pełno > - nie tylko na f. To smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś