Dodaj do ulubionych

Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego?

22.03.11, 14:33
Jarek uważa, że Biedronka to sklep dla najbiedniejszych. Wydaje mi się, że właśnie obraził miliony Polaków, którzy zaopatrują się w sieci sklepów Biedronka nie dlatego, że są bardzo biedni, ale że cenią sobie jakość sprzedawanych tam produktów i szybkość zakupów i atrakcyjne ceny. W Biedronce, w której robię zakupy spotykam różnych ludzi, ale też wziętego mecenasa, mojego sąsiada, czy znajomego profesora, notabene eksperta w audycjach u Rydzyka. Z pewnością nie są to osoby, którym brakuje pieniędzy.
A tak na marginesie - Biedronka słynie z dobrych win. Wybór nie jest wielki, ale za to bardzo trafny, a za te same wina w sklepach winiarskich trzeba zapłacić 3 do 5 razy więcej.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9300402,Konferencja____Kaczynski_w_sklepie_.html
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego? 22.03.11, 14:39
      Lubię "biedronkowe" reklamy, innych w zasadzie nie oglądam, a nawet jeśli > to nie pamiętam.

ps. od czasu "afery", dużo się w "Biedronkach" zmieniło na lepsze.
    • allspice Re: Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego? 22.03.11, 14:41
      >Jarek uważa, że Biedronka to sklep dla najbiedniejszych<

jak zwykle się myli i jest niedostatecznie zorientowany w realiach polskiego życia-
      cierpi na zupełny odlot;)
    • black_yrek Re: Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego? 22.03.11, 15:14
      Ja na miejscu właściciela wykorzystał bym Jarka w reklamie "Tylko głupi kupuje cukier po 6.60
      w Biedronce po ...."
    • pav2 Re: Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego? 22.03.11, 15:31
      Ekspert od Lenina, ale w innych dziedzinach ignorant.
    • douglasmclloyd Re: Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego? 22.03.11, 15:36
      Jak nie masz willi na Żoliborzu, to jesteś biedakiem.
      • ave.duce Re: Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego? 22.03.11, 16:18
        Kaczyńska ŻUlia z ŻULIborza.
    • mowiono.mi.ze.to.on Robię zakupy w Biedronce 22.03.11, 18:03
      Ale nie dlatego, że jestem biedny, ale dlatego, że nie jestem głupi.

Tak to jest, jak etnolog jest głównym ekonomistą głupiej partii
    • honeyr Re: Czy właściciel Biedronki pozwie Kaczyńskiego? 22.03.11, 18:10
      Stwierdzenie biedy to obraza? ciekawe.
      Tak jak twoja zażyłość z ekspertami RMYJA, chadzacie razem na wino? ;p

Chociaż Kaczyński onegdaj usprawiedliwiał wynajęcie przez brata najdroższego apartamentu w ekskluzywnym hotelu w USA, bo wszystko tańsze uznał za "dziadostwo".
      Więc pogarda dla "biedy", jakkolwiek idiotycznie definiowanej, to tylko kolejna typowa prawacka skaza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka