Dodaj do ulubionych

Dziwnie, dziwnie

IP: *.esnxl.paisdn.tele.dk 26.02.02, 18:12
Dziwi zmowa milczenia poznanskich ksiezy. Jakos trudno mi uwierzyc, ze wszyscy
tak bardzo bali sie zaprotestowac. Dziwi postawa klerykow i mlodych ksiezy. Co
maja do stracenia, mowiac prawde glosno? I dziwi mnie tez, ze przytulenie mozna
nazwac molestowaniem seksualnym. Kazdy z nas przytula, dotyka, glaszcze i
caluje swoich bliskich. Dlaczego tak oburza pragnienie normalnych kontaktow z
drugim czlowiekem ze strony arcybiskupa? Naglosnienie sprawy powinno sklonic
Kosciol do przemyslenia celibatu, a uciszania sprawy przy pomocy usuniecia
kogos z urzedu. Do gwaltu przeciez nie doszlo.
Obserwuj wątek
    • Gość: frak Re: Dziwnie, dziwnie IP: 161.233.153.* 26.02.02, 18:19
      iskupi, mnisi, i ksieza katoliccy to klienci gej.net
      bez wyjatku, jedyny sposob na unikniecie takich problemow w przyszlosci to
      obowiazkowa kastracja! przed przyjeciem swiecen, lub nawet przed pojsciem do
      seminarium.
      Takze, kastracja!, powinna byc stosowana gdy jest podejrzenie o postepowanie
      karne.
      Prawo kanoniczne i inne bzdury da sie interpretowac na rozne sposoby, obciecie
      jaj to obciecie jaj, tgo sie nie interpretuje i sie nie chce.
      Sprawa z glowy.
      • Gość: kachna Re: Dziwnie, dziwnie IP: *.esnxl.paisdn.tele.dk 26.02.02, 18:53
        Tak, zamiat rozwiazac problem i zyc spokojnie dalej, to lepiej go po prostu
        uciac, nie? Zupelnie sie z toba nie zgadzam. Ja raczej wolalabym zyc w
        cywilizowanym kraju, a nie w dzikiej puszczy. A karac kogos przy PODEJRZENIU o
        przestepstwo, to juz mi sie w glowie nie miesci. A gdyby tak ciebie nieslusznie
        podejrzewano i od razu wykastrowano? Oj, piszczalbys cienkim glosikiem. Troche
        rozsadku zamiast emocji.
        • Gość: frak Re: Dziwnie, dziwnie IP: 161.233.153.* 26.02.02, 19:17
          co razem z nim spales, nie nie spaliscie???!!! nie zmruzyliscie oka??!!
          iskupi, mnisi, i ksieza katoliccy to klienci gej.net
          bez wyjatku, jedyny sposob na unikniecie takich problemow w przyszlosci to
          obowiazkowa kastracja! przed przyjeciem swiecen, lub nawet przed pojsciem do
          seminarium.
          Takze, kastracja!, powinna byc stosowana gdy jest podejrzenie o postepowanie
          karne.
          Prawo kanoniczne i inne bzdury da sie interpretowac na rozne sposoby, obciecie
          jaj to obciecie jaj, tgo sie nie interpretuje i sie nie chce.
          Sprawa z glowy.
          pisze poniewarz mnie ksiadz wy-tegowal
          • Gość: kachna Re: Dziwnie, dziwnie IP: *.esnxl.paisdn.tele.dk 26.02.02, 22:18
            Pisz, co chcesz, na razie mnie nie zmusiles (-as?)do zmiany zdania.
            Cywilizowane rozwiazanie sprawy bardziej pasuje do 21. wieku. Szkoda, ze tego
            nie czujesz. I co zrobiles, jak cie ksiadz wy...? Spusciles glowe? Jak nigdzie
            tego nie zglosiles, to tak jakby sprawy nie bylo.
        • Gość: Jaceq Re: Dziwnie, dziwnie IP: *.ppp.szeptel.net.pl 26.02.02, 22:30
          Koleżanko z DK, ta część garderoby z ogonem powiela po różnych wątkach ten sam 'poemat', z
          sensem lub bez. O północy chce dobić setki.
          • Gość: kachna Re: Dziwnie, dziwnie IP: *.esnxl.paisdn.tele.dk 26.02.02, 23:02
            No tak, i po jaka cholere ja w ogole zabieram glos, skoro tu wszedzie swiry?
            Mam na mysli fraka, oczywiscie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka