Gość: percewal wiecej praw dla pederastow! IP: *.softax.pl 05.05.04, 11:09 W koncu nasza cywilizacja musi kiedys upasc. Skosnoocy juz czekaja aby zrobic mala ekspancje do "postepowej" europy. Zniszczmy rodzine - dwa, trzy pokolenia i nas nie ma. Oddajmy zycie za postep i tolerancje - toz to najwieksze wartosci! I za prawo do wolnosci wlasnego tylka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Festiwal IP: *.avamex.krakow.pl 05.05.04, 11:09 Tez jestem przeciwko "kochajacym inaczej" Dla mnie to zboczenie przeciwne naturze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolajna popieram marsz, co za durna,polityczna decyzja po! IP: *.net81-66-16.noos.fr 05.05.04, 11:11 chyba bede na zielonych glosowac, wkurzyliscie mnie panie i panowie z po!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AH [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: zwykłe zboki IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 05.05.04, 11:20 Jeżeli to robią to tak. Ale przynajmniej nie paradują po mieście i nie pieprzą że to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: zwykłe zboki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:26 To dlaczego pieprzą że to nie zgodne z prawem naturalnym i nie moralne a to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: zwykłe zboki IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 05.05.04, 11:33 Są chorzy i zepsuci. Ale trzeba być pewnym że to robia zanim się ich oskarży. Nikt materacem nie był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: zwykłe zboki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:04 Chorzy i zepsuci w Kościele Katolickim? Zastanów się co mówisz. Ci klerycy to biskupa Paetrzańskiego sami pedalili, on był ofiarą. A Prałata z Gdańska zostawiła żona co Kajtuś na imię miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: zwykłe zboki IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 05.05.04, 13:38 Gdzie twoja tolerancja? Oni jeśli byłoby tak jak piszesz są tak samo godni współczucia jak ci któzy mają iść w marszu. Problem w tym że manifestujacy wmawiają innym że ich zachowanie jest normalne. I ci i tamci są chorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 [...] IP: *.comnet.krakow.pl 05.05.04, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś [...] IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 05.05.04, 11:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj Re: zwykłe zboki IP: *.uio.no 05.05.04, 11:36 Placa podatki, zyja zgodnie z prawem, nikogo nie wykorzystuja, nie obrazaja, dlaczego miasto mialoby zabronic im tego czego nie odmawia innym mieszkancom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: zwykłe zboki IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 05.05.04, 11:41 Ja też płace podatki i do tego jestem złodziejem czy moge zachęcać do mojej pracy po godzinach? beznadziejny tok rozumowania kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokryt Re: zwykłe zboki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:46 Homoseksualizm nie jest praktyką ściganą przez prawo. Złodziejstwo tak. Beznajdziejny tok rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasander BIEDNY, SPONIEWIERANY KRAKÓW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:22 O BIEDNY KRAKOWIE! JAKŻE MI CIĘ ŻAL, ZA TO POTWORNE PONIŻENIE JAKIE CIE SPOTYKA! NASZE WSPANIAŁE POLSKIE DZIEDZICTWO BĘDZIE ŚWIADKIEM SODOMISTYSTYCZNEJ OCHYDY! BIADA NAM POLACY! BIADA! NIEGDYŚ KRAKOWSKIE WILKIERZE STRZEGŁY MIASTA PRZED SODOMITAMI, PRZEWIDUJĄC ZA TE NIEGODNE LUDZKIEJ ISTOTY CZYNY SUROWE KARY. LEGŁY W GRUZACH BASTIONY CHRONIĄCE NASZ NARÓD! NIE MASZ W POLSCE PRAWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Obnoszenie się katolików ze swoja wiarą IP: 195.136.33.* 05.05.04, 11:25 Powszechnie wiadomo, że katolicy sa przeciw "obnoszeniu sie homoseksualistów ze swoim zboczeniem". Ale czy ktoś się zastanowił, dlaczego katolikom wolno obnosić się na ulicach ze swoja wiarą? Dlaczego wolno im organizować procesje i msze św. na ulicach? Dlaczego wolno im wieszać krzyże w Sejmie? W imie czego wolno im się z tym obnosić? I dlaczego nie wolno tego innym ludziom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AH Re: Obnoszenie się katolików ze swoja wiarą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:34 Porównujesz pederastów do procesji ??? TY jesteś chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Re: Obnoszenie się katolików ze swoja wiarą IP: *.lnet.pl 05.05.04, 11:55 Procesja to zbieranina hipokrytów. Pederasta (!?) to człowiek. Więc rzeczywiście trudno porównywać, choć jedno i drugie na P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Obnoszenie się katolików ze swoja wiarą IP: 213.199.193.* 05.05.04, 11:34 bo polska katolickim krajem JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Panstwo koscielne? IP: *.uio.no 05.05.04, 11:49 cytat: Jestem przekonany, ze nadszedl juz czas, zeby zarzadac od kosciola dokladnej definicji kto jest a kto nie jest katolikiem. Wielu madrych ludzi uwaza, ze rozstrzyga o tym ich wiara w Boga, przyjecie sakramentow, przynaleznosc do kosciola katolickiego pojmowanego jako zgromadzenie wiernych. Ci ludzie czesto podaja w ankietach, ze sa katolikami zupelnie nie zdajac sobie sprawy z tego, ze bedzie to wykozystane przeciwko nim przez katolickich fundamentalistow w sytuacjach nie majacych nic wspolnego z religia. Ci ludzie beda zmuszeni zastanowic sie, czy zeczywiscie ich postawa odpowiada definicji, ze katolik to czlowiek pozbawiony "odgornie" mozliwosci posiadania wlasnego zdania, ktory musi podporzadkowac sie naciskom ortodoksyjnych, nietolerancyjnych bigotow. Najgorsze jest patrzenie po papierkach. Albo uznawanie człowieka za katolika dlatego, że go rodzice kazali ochrzcić i zaprowadzili do pierwszej komunii. W ten sposób do grona 90% katolików zaliczane jest gros ludzi, którzy dawno się od kościoła odżegnali albo zmienili wyznanie. Najlepszy byłby spis powszechny, deklaracja, coś w tym stylu. A na jej podstawie koszyczkowe i koniec z dotowaniem kościołów z budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Re: Obnoszenie się katolików ze swoja wiarą IP: *.lnet.pl 05.05.04, 11:51 Katolickim krajem na podstawie konformistycznego podejścia do spraw religii. Ja swojego dziecka nie ochrzciłem. Samo zdecyduje, gdy będzie miało potrzebę takiej wiary. Wychowuję je w tolerancji i wolnej myśli. Katolicy tacy jak na tym forum mogą je najwyżej odepchnąć od tej wiary, pełnej nienawiści i hipokryzji! Sam bedąc dzieckiem poszedłem do komunii zmanipulowany, z litości (kochana babcia tak bardzo chciała). Mówienie o Polsce, że jest katolicka jest wstrętnym nadużyciem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Obnoszenie się katolików ze swoja wiarą IP: 213.199.193.* 05.05.04, 12:11 sorewicz, powinnam napisać: bo polska katolickim krajem JEST?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Obnoszenie się katolików ze swoja wiarą IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 05.05.04, 11:39 Stosując twoją logike kolego, to każdy złodziej pedofil, zoofil itd mógłby manifestować swoje "przekonania". Sa pewne wartości ogólnoludzkie, normy moralne i katolicy ich nie łamią. Homoseksualiści prosze bardzo niech zyją po swojemu ale to zachowanie jest nienoramlne i nie można tego propagować. Nie bądźmy tacy niby tolerancyjni bo obudzimy sie z ręką w nocniku i będzie za późno aby coś jeszcze ratować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Wiedza czyni tolerancyjnym IP: *.uio.no 05.05.04, 11:54 Cytat: Teraz rozumiem dlaczego jestes przeciw. Po prostu nie wiesz jaka jest roznica miedzy homoseksualista a pedofilem. roznica ta jest dokladnie taka sama jak miedzy heteroseksualista a pedofilem. Orientacja seksualna homo- i heterofila ma zwiazek z genami. Pedofilia to dewiacja zwiazana z zaburzeniem seksualnego zachowania (doswiadczeniem, doznaniem). Zwiazek homo- i heteroseksualistow to dobrowolny zwiazek dwuch swiadomych partnerow. Pedofilia i sodomia to wymuszanie seksu od nieswiadomego lub bezbronnego osobnika przy uzyciu sily lub wykorzystaniu naiwnosci i niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Zdanie niewątpliwie fałszywe: IP: *.lnet.pl 05.05.04, 12:00 "Są pewne wartości ogólnoludzkie, normy moralne i katolicy ich nie łamią" napisał miś Niezła obłuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Zdanie niewątpliwie fałszywe: IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 05.05.04, 13:36 Nie łamią ich poprzez manifestowanie swojej wiary. A to chyba zasadnicza różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Do misia. IP: *.lnet.pl 05.05.04, 13:46 Łamią je ci, których życie odbiega od zasad głoszonych przez nich samych. A takich jest niestety większość. A jakie wartości i normy łamią homoseksualiści? Najwyżej normę konformizmu i hipokryzji tak znamienną dla katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Do wiadomo kto napisał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:06 Jeżeli homoseksualiści nie łamią żadnych norm to znaczy że łamią je hetero! Któreś z tych dwóch zachowań jest nienormalne. Które? Życie dwóch facetów czy kobiet jest normalne? Co do katolików to ciekawe czy Ty jesteś ochrzczony? Jeśli tak to jesteś najlepszym przykładem zakały tej wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Kończę z Tobą, Misiu! IP: *.lnet.pl 05.05.04, 18:15 "Jeżeli homoseksualiści nie łamią żadnych norm to znaczy że łamią je hetero". Twoje rozumowanie przypomina logikę virorum obscurorum ;-) Obydwa zachowania są normalne. Niewątpliwie życie dwóch mężczyzn lub kobiet jest normalne. Wogóle życie jest normalne. Nienormalne jest tak sformułowane pytanie. Owszem zostałem jako maleńkie dziecko podstępnie ochrzczony, niestety nie miałem na to wpływu. Następnie przekupiony (grzech dzieciństwa) bym poszedł do komunii. Ale już moje dziecko jest nie ochrzczone, nie było u komunii, i jednocześnie, dla Ciebie pewnie niewiarygodne, jest najlepsze w szkole z religii. Bo jest wychowywane w tolerancji i wolnej myśli, co jest jednoznaczne z inteligencją, której Tobie Drogi Misiu pan bozia najwyraźniej poskąpił. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj Susznie! IP: 80.111.118.* 05.05.04, 18:31 Jest dokladnie tak jak mowisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Wiadomo kto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:01 Obydwa zachowania są normalne!!! I Ty jesteś inteligentny? Stosunek doobytniczy jest normalny! Myślałem że odbyt służy do czegoś innego.Dorzuć do tych normalnych zachowań inne(pedofilia, nekrofilia, zoofilia). Pozdrawiam Cię inteligentny człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
maaax HOMONOBLIŚCI 05.05.04, 11:36 forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=32165 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Petz i Jankowski na czele procesji homoli !!! IP: *.comnet.krakow.pl 05.05.04, 11:39 uha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student21 Ja jestem rasistą i nie życze sobie, aby IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.05.04, 11:45 ci pseudoludzie afiszowali mi się na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Polacy to nie tylko jajogłowi katolicy IP: 217.96.48.* 05.05.04, 11:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rili Przypowiesc o dobrym samarytaninie IP: *.vline.pl / *.vline.pl 05.05.04, 11:50 Wierze w Boga, ale to co czyni kosciol nie ma juz chyba nic wspolnego z Bogiem. Nie chodzi mi juz nawet o ten popularny argument jakim jest kasa( nie chcesz placic nie musisz), ale o klamstwo(rozbicie jednego przykazania na 2 i w ten sposob jest 10), ksenofobie i brak tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Oto jak wygląda liberalizm PO IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.05.04, 12:07 Mają umnie duuuuuży minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekA Szymborska i Miłosz, wszędzie tam, gdzie trzeba IP: *.35.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 05.05.04, 12:09 uwiarygodnić ludzi mentalnie wypaczonych. Pod listem 250 w GW tez sie podpisali, pod uniofanatycznymi roznymi inicjatywami rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
xencia Ciemnogród i katoland 05.05.04, 12:13 Niesamowite jest to, iż pozwala się na takie akty nietolerancji. To jest oburzające! Homoseksualiści chcą zamanifestować "Kulture dla Tolerancji". Przecież każdy chce żyć w karju świecki i tolerancyjnym, gdzie można swobodnie wypowiadać swoje opinie. A jednak okazuje się że nie- ludzie chcą nadal żyć w ciemnogrodzie , życ w "chrzescijanskich wartosciach" (od kiedy kochani Jezus nawolywal do nienawisci i nietolerancji?). Dupli z Ligi Polskich Rodzin, PO nadal nawołują do nienawisci. Zyjemy w XXI wieku! Obudzcie sie! Homoseksualiści sa od poczatkow dziejow i bedą dalej, taka natura. To od nas samcyh zalezy czy bedziemy zyc w dobrych stosunkach,by sobie na wzajem nie wadzic. A dla tych , ktorzy sa na nie proponuje paciorek i rozaniec w Swiatyni Opatrznosci. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Ciemnogród i katoland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:13 Masz racje obudź sie i to szybko! Sodomia nas zalewa nie widzisz tego? O jakiej Ty tolerancji piszesz? Tolerowanie zła to nie tolerancja. Państwo świeckie bez zasad już jest we Francji i już niedługo go nie będzie, bo islamiści ich zaleją a poźniej przyjdą do nas. Nie używaj takich pojęć jak nienawiść, bo z twojej wypowiedzi widac że to ty w niej żyjesz. Opór złu nie jest nienawiścią. Pedofile, zoofile itd też byli od początku świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumburak Szymborska podpisuje co jej podłożą!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:16 W latach 50. w imieniu literatów domagała się w liście otwartym przyspieszenia wykonania kary śmierci dla 3 księży oskarżonych o "szpiegostwo". A znacie ten piękny wierszyk towarzyszki Wisi: Partia. Nalezec do niej, z nia dzialac, z nia marzyc, z nia w planach nieuleklych, z nia w trosce bezsennej - Wierz mi to najpiekniejsze, co sie moze zdarzyc w czasie naszej mlodosci - gwiazdy dwuramiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Powiem tak: 05.05.04, 12:18 1) Bardziej razi mnie procesja ku czci gościa, którego uważam (razem z częścią historyków) za zdrajcę Polski (wystarczy poczytać, co się działo w Polsce po wygnaniu Śmiałego, gdy stronnictwo Stanisława dorwało się do władzy) i za przykład wyjątkowo prymitywnej klechdy (heh, Piotrowin byłby trzecim po Jezusie i Łazarzu, który po śmierci mógł oddychać) niż impreza kochających inaczej. Skoro rydzykowcy, skini, anarchiści tudzież lepperowcy mogą robić sobie pochody, to dlaczego geje i lesbijki nie mogliby zrobić tego samego??? 2) Wątek kultury pojawia się tu tylko w jednym miejscu: Kraków zawsze uważał się za kulturalny pępek polski. Teraz, i to nie z powodu "kochających inaczej", Kraków określił się jako kulturalny hemoroid... Odpowiedz Link Zgłoś
yolcka Re: Powiem tak: 05.05.04, 16:03 Pieknie powiedziane. Dodaj do tego plany cenzury artystow w galeriach i zaczynasz sie zastawiac, dlaczego wlasciwie Krakow uwaza sie za miasto kulturalne. Dla mnie kultura to nie konformizm, a wlasnie jego negacja, otwieranie oczy ludzi na swiat, zmusznie nas, do spojrzenia w inny sposob. Najwyrazniej wladze Krakowa inaczej rozumieja kulture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.uni-passau.de 05.05.04, 12:26 a co komu przeszkadzaja pedaly? precz z lpr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. Mozgowiec Stowarzyszenie Kultury Chrzescijanskiej mogloby IP: *.unil.ch 05.05.04, 12:27 za te pieniadze nakarmic glodne dzieci albo kupic podreczniki a nie wrzucac tysiace ulotek do skrzynek pocztowych. Nie chce mi sie nawet gadac o tej ciemnocie. Nie jestem moze fanem homoseksualistow ale naprawde sa w tym kraju powazniejsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rai Marsz do Holandii IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 12:33 To jeszcze jedna z dyrektyw brukselskich libertynów.Nie dość że przez 14 lat poniewierali nas:wyrzucając z pracy,zmuszjąc do przystosowania się do ich szatańskich porządków itd...,to teraz chcą zrobić z Polski Holandię.Biedni geje i lesbijki-niech sobie będą ale,żeby używać ich jako narzędzie do społeczno - politycznych celów.To żenujące.Świadczy to o bezwzględności i głupocie unijnych biurokratów i ich polskich koleśów.Czy myślicie,że naszą zdrową normalność zastąpicie chorą cywilizacją .W Polsce to się wam nie uda!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Przeciwko homofobi!!!! IP: *.nsm.pl 05.05.04, 12:38 Jestem z Wami duszą. Nie dam rady przyjechać do Krakowa, ale popieram wszelkie próby pokojowej walki o swoje prawa. Byłam w Warszawie na Antyszczycie- wszyscy trabili, że będzie zadyma i co?? Wspaniale się bawilismy i zjednoczeni pokazalismy, że nie damy się zaszufladkować. Tolerancyjni ludzie z całego świata łączcie się! Strach ma wielkie oczy, wiekszość ludzkiej głupoty wynika z niewiedzy. Nie bójcie się inności! Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. Buziaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Marsz gejów dzieli Kraków IP: *.saint / 195.117.38.* 05.05.04, 12:40 Precz z amerykanizmami! My Polacy mamy własne określenie takiej choroby: - Pederasta lub potocznie(tu ułony do Pani Błochowiak) pedał. Jeśli chorzy ludzie chcą obnosić się ze swoją chorobą, to proponuję również zorganizować marsz garbatych i kulawych lub marsz zakatarzonych i zagrypionych itp. A może marsz przeciw patałachom u wladzy, którzy nie umieją zaproponować sensownego systemu leczenia ani pederastii, ani nawet kataru. Wszyscy "tolerancyjni" wzbudzają we mnie podejrzenia o jakieś odniesienia do tej choroby. Chciałbym móc usłyszeć ich odpowiedzi na dwa elementarne pytania: - czy chcieliby, aby ich własne dziecko stało się homoseksualistą lub zostało uwiedzone (zarażone) przez homoseksualistę; - jak wytłumaczyliby swojemu kilkuletniemu dziecku, że dwóch panów lub dwie panie z sąsiedztwa to zjawisko zdrowe, naturalne i do naśladowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seangrayw Re: Marsz gejów dzieli Kraków IP: *.chello.pl 05.05.04, 15:36 1. A czy chciałbyś by Twoja niepełnoletniacórka zostałą uwiedziona (zarażona) przez sąsiada pedofila, któremu żona z którą żyje nie wystarcza? 2. I jak to później jej wytłumaczysz? 1a. A czy chciałbyś, by Twoja pełnoletnia córka została uwiedziona (zarażona) (zapłodniona) przez sąsiada jak najbardziej heteroseksualnego, któremu nie wystarcza żona, dlatego szuka kontaktów seksualnych z innymi kobietami (stąd zarażenie)? 2a. I jak jej wytłumaczysz, że w przypadku ciąży on nie zostawi swojej żony, bo z tylko jemu znanych powodów (Ksiądz mu nie da rozwodu, lubi przelecieć małolatę z sąsiedztwa, etc.) jest ważniejsza niż Twoja córka? Przykładów, jak najbardziej z życia jest więcej, więc masz i pomyśl, zanim napiszesz słowa, które mają potwierdzać Twoje racje, a są tylko wybiórczym i subiektywnym punktem widzenia na rzeczywistość. Pozdrawiam myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simmo jedno slowo - zasciankowosc IP: *.ergo-communications.com 05.05.04, 12:43 Krakow zawsze byl w ogonie cywilizacyjnym ale to juz jest przesada. Wszyscy na kolana i odmawiac paciorki za grzesznikow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelot CO TO ZA MARSZ? IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 05.05.04, 12:47 Może jest niebezpiecznie wsród nich schylać w zbiorowej łaźni po mydło, jednak najniebezpieczniejszy jest koszerny marsz, gdzie pazerność jest stawką ponad życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.04, 12:49 Taksówkarz, piekarka, kasjerka, ksiądz, pracownik sądu, kilkoro bezrobotnych - 17 mieszkańców blokowiska, jakich we Francji wiele stanęło we wtorek przed sądem w procesie, który wstrząsa opinią publiczną. Są oskarżeni, że przez lata gwałcili i torturowali nieletnie dzieci, w tym własne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzorcysta dlaczego na Wawelu?! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.05.04, 12:54 Niech tam sobie będą homoseksualiści, niech sobie będą... Nikt przecież do nich nic tak naprawdę nie ma. To oni sami tworzą syndrom oblężonej twierdzy. Tylko jedno pytanie: czy ktoś, kto kocha debową deskę - choćby i z sękiem ;) - musi od razu tę swoją miłość obwieszczać dumnie całemu światu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piek Polityczne hieny chcą zrobić interes na gejach IP: 193.19.104.* 05.05.04, 12:57 Nie ukrywam, że z zainteresowaniem obserwuję dyskusję wywołaną próbą organizacji parady w Krakowie. Nie uważam homoseksualizmu za zboczenie czy chorobę, ta orientacja seksualna istnieje od początku ludzkości i róznie jest w róznych kulturach odbierana od pełnej akceptacji (kultury indian czy aborygenów) do pełnej dulszczyzny i udawaniu , ze takiego zjawiska nie ma. Osobiście próbe tzw parady odbieram z mieszanymi uczuciami tak samo jak protesty statrowinek z LPR przed kinami z Filmem "Ksiądz" który emitoiwany był kilka lat temu w polskich kinach , cały protest nagłośnił tą projekcję i spowodował darmową reklamę a treść tego filmu okazała się całkiem normalną. Niestety w tak jak i w wielu innych problemach dobiera się nieodpowiednie formy wpływania na rzeczywistość niz tego ona wymaga. Parady tzw. dumy , mają być chyba okazją do wspólnej zabawy przy muzyce i pokazaniu, że "inny" nie znaczy zły. Niestety odrazu dorabia się do tego ideologię z jednej strony lewicowe partie próbują pozyskać gejów i ich przyjaciół pustymi sloganami o pomocy (nie wgłębiając się o co tak naprawdę im chodzi), a z drugiej strony mamy całą masę Prawicy która umiejętnie wzbudzając nienawiśc próbuje bronic "normalności" wmawiając,m że geje chcą ślubów w kościołach i adopcji dzieci. Przyznam się, że nigdy nie słyszałem o takich postulatach od samych gejów, wiem, że jedynie zależy im, na możliwości zmian w prawie spadkowym i uwzglednieniu faktu ich istnienia w Ustawie o Ubezpieczeniu Zdrowotnym - cała reszta to propaganda zarówno Lewaków jak i prawicowców czyli politycznych hien chcących coś zarobić na całej akcji. Śmiem twierdzić, że cała akcja jest najbardziej na rękę Lidze Polski Rodzin i tzw. Kato-Lewicy (bardziej pasuje Kato-Faszyzm) w postaci ugrupowań pana Macarewicza i podobnych mu Bubli... Odpowiedz Link Zgłoś