Gość: Normalny Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: 195.205.134.* 05.05.04, 14:07 Nie jestem gejem lesbijką czy innym zoofilem, w związku z tym nie mam co liczyć na żadną dotację od Pani minister ? Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: dotowanie normalności 05.05.04, 14:35 Gość portalu: Normalny napisał(a): > Nie jestem gejem lesbijką czy innym zoofilem, w związku z tym nie mam co > liczyć na żadną dotację od Pani minister ? Żałujesz, że nie jesteś? Biedaku. Żałuj może żeś taki straszliwie "normalny". Dla nienormalnych są bowiem dotacje. Oraz ... miejsca specjalnej troski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ratemotsr A wiec geje to oni chorzy i trzeba ich leczyc IP: *.pl / *.smsnet.pl 05.05.04, 14:11 Sa to jednostki slabe,jest to atak manipuajcy majcy na calu oslabienie przyszlsych eurpeczykow, przez tkz. MAsterow ekonomii,bo jak gey chce byc gey to znaczy ze nie mysli logicznie i jeszcze jest profagowane, czyli ataki manipualcyjne dla oslabienia kolejnych pokolen, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Wroclawi U nas we Wrocławiu nie byłby problemów IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 05.05.04, 14:25 Byłby przemarsz i małkto by się temu sprzeciwiał. Ja napewno na niego bym sie nie wybrał,ale nie przeszkadzałoby mi to. Krakowianie trochę powinniście się wstydzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.05.04, 14:30 Wstyd mi za to że znowu Kraków gości na czołowkach gazet ale w niechlubny sposób. Miato kultury coraz bardziej przegrywa z innymi miastami (patrz obchody wejścia do Uni i występy we wrocławiu). Przykro patrzeć jak ciemnota i nietolerancja biorą gure w mieście słynącym z tolarancji i postępowych myśli. Przykro sie robi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIA WITAJ MALOPOLSKO-DULSKA NIETOLERANCJO!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.04, 14:32 nalezy zawiesc jeszcze pare krzyzy do Strassburga i wtedy Polska - Narod Wybrany, wiecznie blogoslawiony na wieki wiekow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: WITAJ MALOPOLSKO-DULSKA NIETOLERANCJO!!! IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 05.05.04, 14:39 Już Twoje imię DARIA sugeruje z jakiego kraju i jakich kręgów rodzinnych pochodzisz.Pozdrów Pawkę Morozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: WITAJ MALOPOLSKO-DULSKA NIETOLERANCJO!!! 05.05.04, 14:43 Gość portalu: radar napisał(a): > Już Twoje imię DARIA sugeruje z jakiego kraju i jakich kręgów rodzinnych > pochodzisz.Pozdrów Pawkę Morozowa. Już twój nick, RADAR, sugeruje z jak neurotycznej psyche się wywodzisz. Włącz czym prędzej zasilanie. Faggots are at large!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Ależ nic nas nie dzieli IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 05.05.04, 14:33 Tyt art jest nieprawdziwy.Nic nas nie dzieli-wszyscy uwazamy że wybór Krakowa na taką impreze jest niewłasciwy.Na mojej małej uliczce w Krakowie mieszka 2 gejów.Sa kulturalni,sympatyczni,wszyscy ich znamy i lubimy.Czy pójda na paradę? Odpowiedzieni nam że nie - bo o co chcieliby demonstrować.Zaprosili nas na grila.A to ze Szymborska coś podpisała?Podpisywała różne apele m innymi w procesie kurii krakowskie za Stalina,pisała wierze do Bieruta,pisała o składaniu kwiatów na grobie Lenina przez mieszkańców innych planet (pewnie czytali i nie chca przylecieć). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: Ależ nic nas nie dzieli IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 05.05.04, 14:37 Jak znam życie to po korespondencji "kra" sprawa zaraz zniknie z łam forum!Jak można wymieniać taki "autorytet moralny" jak Wisława w linijce z leninem i bierutem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Ależ nic nas nie dzieli IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 05.05.04, 14:43 Do "kra" Tak znam ten wiersz pani Szymborskiej i polecam go wszystkim.Jest zamieszczony w ksiązce Urbankowskiego "Czerwona Msza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat zasciankowy krakow IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.05.04, 14:51 a jednak prawda wyszla na jaw. krakow to miasto od lat uchodzace za przystan kultury i sztuki. klimat jak nigdzie indziej sprzyja postawom tworczym. wolnosc, radosc, tolerancja. to wszystko jest klamstwem. to obraz wykreowany przez media i samych mieszkancow krakowa. jaka jest prawda mozna sie przekonac czytajac o wielce obrazonych i zbulwersowanych wladzach i mieszkancach - tak ograniczonych i niedoksztalconych, ze az nie potrafiacych dopuscic do siebie mysli o istnieniu ludzi innych od nich. ale oni i tak beda, bez wzgledu na to czy spotkaja sie na pochodzie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja marsz IP: *.bg.univ.gda.pl 05.05.04, 14:54 A w tym wszystkim najsmutniejsze jest to, że kolejny raz Platforma Obywatelska zachowuje się tak, by tylko pozyskać głosy wyborców. To już nie jest partia liberalna. I na kogo tu głosować, gdy zanosi się na koalicję partii skrajnie różnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Marsz w Krakowie IP: *.speed.planet.nl 05.05.04, 14:55 Nie rozumiem fali sprzeciwów. Wielu moze sie dzieki festiwalowi krakowskiemu nauczyc, ze homoseksualizm to równiez milosc miedzy dwiema osobami, a cóz jest piekniejsze od milosci? Co kto komu czyni zlego kochajac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nole jestem z Wami IP: *.gdynia.mm.pl 05.05.04, 15:06 dosc z tym zaklamaniem, homoseksualiscie sa wsrod nas, nawet wsrod księży. Rzygać mi się chce patrzac na ten kraj, wyglądający jak zaścianek i koscielna latyfundię. JESTEM Z WAMI HOMO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhal Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 15:13 ciekawe jestem ile czasu minie zanim wiekszosc polakow zrozumie co oznacza wolnosc. ciemnogrod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy kawal IP: *.cigna / 217.96.11.* 05.05.04, 15:14 Alkoholik, palacz i homoseksualista idą do lekarza. Lekarz stawia diagnozę: - Jeżeli jeszcze raz któryś z was ulegnie swojemu nałogowi, umrze. Panowie wychodzą z gabinetu i w ponurych nastrojach idą ulicą. Gdy przechodzą obok baru, alkoholik daje za wygraną, wychyla kieliszek i... pada martwy. Homoseksualista i palacz idą dalej. W pewnym momencie palacz zauważa na chodniku niedopałek papierosa. Homoseksualista widzi to i mówi: - Jeżeli schylisz się po niego, obaj jesteśmy martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIPEK sPOKOJU TROCHĘ IP: 193.19.104.* 05.05.04, 15:17 Istotnie, od lat odbywają się w ogromnej większości zachodnich miast, również tych pod rządami konserwatywnymi, pochody dumy gejowskiej. Zorganizowano je po raz pierwszy przed zgoła już kilkudziesięciu laty, aby właśnie przywrócić prawo do istnienia, do obecności, do nieszykanowania i poniżania, a także prawo do bycia zwykłym obywatelem, a nie napiętnowanym pedałem czy lesbijką. Jeżeli te pochody nazwano pochodami dumy gejowskiej, to raczej dlatego, aby powiedzieć samym sobie, że osoby homoseksualne nie muszą się czuć gorsze i napiętnowane, a także, aby powiedzieć innym, że ci, którzy są przedmiotem pogardy i poniżenia, są takimi samymi ludźmi jak inni. Pierwsze manifestacje mniejszości seksualnej - jak to się wówczas mówiło - były szokujące, ale odbywały się w towarzystwie manifestacji innych, mniejszościowych grup, które były dyskryminowane pomimo zagwarantowanych równych pra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk [...] IP: *.ne.client2.attbi.com 05.05.04, 15:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bArek Troche tolerancji z obydwoch stron... IP: *.fsoc.de / 62.156.190.* 05.05.04, 15:26 nipotrzebujemy takich prowokujacych demonstracji ze istnieja homosexualisci, ja tez nie ide na droge demonstrowac bo wczoraj kochamlem sie z kobieta. ale tez nie potrzeba nam dyskryminacji, takiej jak niektorzy imbecyle, palanty i dresiarze tutaj prezentoja! PRECZ Z CIEMNOTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW Re: CUDOWNE DZIECKO DWOCH PEDALOW!? IP: 138.227.189.* 05.05.04, 15:46 TO O ROWERZYSTACH Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 05.05.04, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Gej? My Polacy mamy własne określenie tej choroby! IP: *.saint / 195.117.38.* 05.05.04, 15:23 - Pederasta lub potocznie(tu ukłony do Pani Błochowiak) pedał. Jeśli chorzy ludzie chcą obnosić się ze swoją chorobą, to proponuję również zorganizować marsz garbatych i kulawych lub marsz zakatarzonych i zagrypionych itp. A może marsz przeciw patałachom u wladzy, którzy nie umieją zaproponować sensownego systemu leczenia ani pederastii, ani nawet kataru. Wszyscy "tolerancyjni" wzbudzają we mnie podejrzenia o jakieś odniesienia do tej choroby. Chciałbym móc usłyszeć ich odpowiedzi na dwa elementarne pytania: - czy chcieliby, aby ich własne dziecko stało się homoseksualistą lub zostało uwiedzone (zarażone) przez homoseksualistę; - jak wytłumaczyliby swojemu kilkuletniemu dziecku, że dwóch panów lub dwie panie z sąsiedztwa to zjawisko zdrowe, naturalne i do naśladowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokryt Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 15:35 Co masz do garbatych? Dlaczego nie moga zorganizowac swojej parady? Parade przeciwko patałachom u władzy gorąco popieram. Co do twoich obaw w stosunku do "tolerancyjnych" - mam wrażenie, że jest odwrotnie. Osoby pewne w 100% swojej orientacji heteroseksualnej nie muszą bać się homo, a związku z tym spokojnie moga ich tolerować. Najgorsi są tzw. ukryci, ci którzy mają tendencję do związków homo, a zostali wychowani w poczuciu, że jest to nienormalne, niemoralne i obrzydliwe. Takie osoby właśnie najbardziej gardłują przeciwko homo - w końcu musza być bardziej papieskie od papieża. Obraz takiej osoby został celnie przedstawiony w lecącym kilka lat tem w kinach filmie "American Beauty". Co do twoich pytań: 1. Nie chciałbym, żeby moje dziecko było homo, ale gdyby tak się zdarzyło - zaakceptowałbym je (nie przestałoby byc moim dzieckiem). Druga część twojego pytania nie wymaga odpowiedzi - jest idiotyczna. 2. Myslę że mógłbym wytłumaczyc swojemu dziecku, że sa osoby o takiej orientacji. Tylko dlaczego zakładasz od razu, że musiałbym mu mówić, że to zjawisko "zdrowe, naturalne i godne naśladowania"? Może wystarczyłoby, abym wyjaśnił mu, że wystarczy tolerancja w stosunku do takich osób? Ponieważ jednak masz wyraźnie trudności z definicjami od razu dodam, że tolerancja nie oznacza akceptacji ani tym bardziej popierania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: *.saint / 195.117.38.* 05.05.04, 15:50 Masz dzieci? Widzę, że nie. A przy okazji wyszedłem na ukrytego pederastę. Otóż dziecku 5 letniemu nie da się ględzić o tolerancji. Na ten lep nabierają się tylko starsi. Takie małe widzi i rozumuje bardzo czarno biało. Jeśli nie chcesz, aby Twoje dziecko było homo (tu z Ciebie wylazło!!!!!!!), MUSISZ mu to jednoznacznie potępić, + uświadomić mu własną płeć (żadne tam strojenie dziewczynek w spodenki i odwrotnie). To + obraz ZDROWEJ rodziny może go ustrzec, czego Ci bardzo życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho 05.05.04, 15:58 > Otóż dziecku 5 letniemu nie da się ględzić o tolerancji. > Na ten lep nabierają się tylko starsi. Takie małe widzi i rozumuje bardzo > czarno biało. < To prosta droga do wychowania fanatyka. Tak wychowuje się dzieci w szkółkach koranicznych. Są pewnie tak zdrowe moralnie, że potem nie wahają się wysadzxać się w powietrze w kawiarniach pełnych ludzi. Jeśli nie chcesz, aby Twoje dziecko było homo > (tu z Ciebie wylazło!!!!!!!), Nie przypuszcza, aby wylazło. To twoja interpretacja. > MUSISZ mu to jednoznacznie potępić, + uświadomić mu własną płeć (żadne tam > strojenie dziewczynek w spodenki i odwrotnie). To + obraz ZDROWEJ rodziny może > go ustrzec, czego Ci bardzo życzę. jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: 195.245.213.* 05.05.04, 15:43 Po pierwsze nie wiem jak bym zareagowała na to, ze moje dziecko jest gejem ale co drugiej części pytania to myslę , ze dzieci nie mają wrodzonej nienawiści i uprzedzeń więc przyjełyby informację o tym , że dwoje ludzi kocha się i chce być razem, trudniej by mi było wytłumaczyć dlaczego sąsiad bije sąsiadkę a dziecko przychodzi spłakane i zestresowane do nas do domu bo boi się, że też oberwie prosząc by nic nie mówić jego heteroseksualnym rodzicom..... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho 05.05.04, 15:48 Gość portalu: stefan napisał(a): > - Pederasta lub potocznie(tu ukłony do Pani Błochowiak) pedał. > > Jeśli chorzy ludzie chcą obnosić się ze swoją chorobą, to proponuję również > zorganizować marsz garbatych i kulawych lub marsz zakatarzonych i zagrypionych > itp. A może marsz przeciw patałachom u wladzy, którzy nie umieją zaproponować > sensownego systemu leczenia ani pederastii, ani nawet kataru. > > Wszyscy "tolerancyjni" wzbudzają we mnie podejrzenia o jakieś odniesienia do > tej choroby. Chciałbym móc usłyszeć ich odpowiedzi na dwa elementarne pytania: > - czy chcieliby, aby ich własne dziecko stało się homoseksualistą lub zostało > uwiedzone (zarażone) przez homoseksualistę; > - jak wytłumaczyliby swojemu kilkuletniemu dziecku, że dwóch panów lub dwie > panie z sąsiedztwa to zjawisko zdrowe, naturalne i do naśladowania... > Spójrz na siebie, otrzyj ślinę toczącą sie na widok krótkich sukienek i dekoltów. Czy patrzysz na świat przez rozporek? Zaraz napiszesz, ze nie patrzysz - zatem co Cie obchodzi z kim kto sypia. To nie jest recepta na bycie dobrym człowiekiem - sex to tylko malutki wycinek życia normalnego człowieka. Jeśli ktoś przez pryzmat sexu patrzy na całość - to serdecznie współczuję. A jeśli chcesz mi posłac jakieś epitety - z góry mówię-daruj sobie, spływa to po mnie jak woda w pisuarze, z którym Ci się skojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: *.saint / 195.117.38.* 05.05.04, 16:14 Nikomu się nie chwalę, co robię w łóżku i od nikogo tego nie żądam. Jeśli jesteś "kochający inaczej", to SCHOWAJ TO DLA SIEBIE. Jeśli jednak będziesz się kręcił koło mojego dziecka (na razie normalnego) i próbował je przekabacić, to się nie dziw, że prawem ojca rozwalę Ci łeb. Po co pederaści wychodzą na ulicę żeby "żądać tolerancji"? Bo czują, że to co robią jest nienormalne i tak naprawdę nigdy przez większość zaakceptowane nie będzie. NATURA w normalności swej JEST HETEROSEKSUALNA W TROSCĘ O PROKREACJĘ I PRZEDŁUZANIE ŻYCIA. Wybacz, że to brutalnie brzmi, ale występowanie PRZECIW temu PRAWU NATURY budzi mój naturalny sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho 05.05.04, 16:22 Jesli jakis osobnik, homo - czy heteroseksualny będzie kręcił sie wokół twojego NIELETNIEGO dziecka - masz pełne prawo rozwalic mu łeb. Już kilka razy to pisałem - nie mieszajmy homoseksualizmu z pedofilią. Ale jeśli twoje PEŁNOLETNIE już dziecko zacznie angażować się w związku homoseksualne też rozwalisz mu łeb? Lub jego partnerowi / partnerce? Natura jest heteroseksualna - to fakt. Ale w prawach natury jest także i to, że osobniki słabe, chore, stare giną zabite przez drapieżniki albo z głodu. Natura selekcjonuje geny. Czy ludzie tez maja to robić? Bo takie jest prawo natury? Też mamy zabijać chore, ułomne niemowleta, jak kiedys robiono to w niektórych społecznościach? Zostawiać starych i chorych swojemu losowi? My nie jesteśmy zwierżetami, jesteśmy ludźmi. Więc nie powołuj sie na prawa natury, bo traktujesz je bardzo wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: *.saint / 195.117.38.* 05.05.04, 16:31 Osoba dorosła nie bierze się z próżni, i ZANIM będzie pełnoletnia jest dzieckiem po to, aby się ukształtować. To właśnie w tym czasie można nabyć - lub nie - takich czy innych skłonności. Jak wiesz edukacja obejmuje wszelkie dziedziny życia, Z INTYMNĄ WŁĄCZNIE, wcale nie zahaczając o pedofilię. Starowicz opisywał przykład, gdy nastolatek zrażony i załamany pierwszym niepowodzeniem dziecinnej miłości może POD WPŁYWEM "przyjaciela" wmówić sobie fałszywą orientację i zasmakować w "męskiej przyjaźni", a z czasem "miłości". A na marginesie: Jesteśmy zwierzętami z gatunku człoweik... i to bardziej, niż byśmy chcieli się do tego przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: 80.111.118.* 05.05.04, 18:50 Stefan, tak Ci Demokryt wszystko ladnie wytlumaczyl. Przeczytaj, usiadz i pomysl chwile. Nie przypuszczam, zebys od tego myslenia zaraz polubil homoseksualistow ale przynajmiej zrozumiesz o czym sie do Ciebie mowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho 05.05.04, 23:19 Gość portalu: baj napisał(a): > Stefan, tak Ci Demokryt wszystko ladnie wytlumaczyl. Przeczytaj, usiadz i > pomysl chwile. Nie przypuszczam, zebys od tego myslenia zaraz polubil > homoseksualistow ale przynajmiej zrozumiesz o czym sie do Ciebie mowi!!! Śmiem postawić pytanie: czy Stefan aby napewno chce to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipek Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: 193.19.104.* 06.05.04, 09:52 Brawo jaka wymiana mądrych mysli łeb rozwali na paradzie a jak twoją córeczkę uwiedzie heteroseksualista to mu zafundujesz śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: *.pzpn.info 05.05.04, 15:54 A od kiedy homoseksualizm to choroba? I to do tego zakaźna? Poprosze jakies dowody - tylko naukowe, nie pobożne życzenia. Ludzka głupota nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj Re: Gej? My Polacy mamy własne określenie tej cho IP: 80.111.118.* 05.05.04, 18:45 Dzieci, ktorym sie to tlumaczy wlasciwie rozumieja to bez najmniejszego trudu. Moze jakiegos dzieciaka o to zapytaj? Znam duzo dzieci, ktore wiedza, ze homoseksualizmem sie nie zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk doprawdy żyjemy w nieciekawym kraju IP: 195.245.213.* 05.05.04, 15:27 a mieszkają w nim w większości nieciekawi ludzie, nie zainteresowani światem a sobą nie mogą zaintresować nikogo....ciekawam czy uzywający na forum obraźliwych słów opisujących homoseksulalizm wiedzą tak naprawdę jak to jest być gejem, jak to jest dowiedziec się w katolickim państwie pewnego dnia, że nie czuje się pociągu seksualnego do płci przeciwnej, że miłość i rodzina może zaistnieć tylko w związku z osobą tej samej płci....jak to jest być odrzucanym za nie sprzeciwanie się własnej naturze.........jak to jest w końcu stracić najbliższych bo rodzice chca wnuki i inaczej wyobrażali sobie przyszłośc potomka....wcale w tej Polsce nie jest im łatwo......a żarliwym katolikom, którzy chcą sodomitów na stos skazać przypomnę,że średnia światowa homoseksualistów w każdym społeczeństwie jest około 5 do 10 procent a w seminariach duchownych dochodzi do 30 - 50 procent......nie wiecie więc kto z ambony o sodomii prawii....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: doprawdy żyjemy w nieciekawym kraju IP: *.saint / 195.117.38.* 05.05.04, 15:42 Człwiek to też zwierzę, choćby mu się niewiem jak wydawało, że jest ponad. Każde zwierzę stadne wyrzuca POZA hordę jednostki, które przez swoją odmienność lub słabość mogą temu stadu zagrozić. Naturalną reakcją człowieka mającego małe dzieci jest chęć ochrony ich przed zgubnym wpływem. Pederastia nie bierze się z powietrza ani z genów. Lew Starowicz wyraźnie powiedział, że zachowania homoseksualne moogą być rezultatem UWIEDZENIA, a więc MOGĄ BYĆ ZARAŹLIWE! Miłośniku pedałów: Odpowiedz na moje pytania zawarte powyżej, ale powtórzę je dla Ciebie: ..."Wszyscy "tolerancyjni" wzbudzają we mnie podejrzenia o jakieś odniesienia do tej choroby. Chciałbym móc usłyszeć ich odpowiedzi na dwa elementarne pytania: - czy chcieliby, aby ich własne dziecko stało się homoseksualistą lub zostało uwiedzone (zarażone) przez homoseksualistę; - jak wytłumaczyliby swojemu kilkuletniemu dziecku, że dwóch panów lub dwie panie z sąsiedztwa to zjawisko zdrowe, naturalne i do naśladowania..." I żeby było ciekawiej: ja nie jestem wierzącym ani katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: doprawdy żyjemy w nieciekawym kraju IP: 195.245.213.* 05.05.04, 15:46 napisałam już powyżej co myślę i odpowiedziałam na jedno z pytań , dodam jeszcze, że przychylam się do wypowiedzi i sądów innych naukowców, którzy twierdzą, że homoseksualstą się człowiek rodzi...to nie jest zaraźliwe panie Stefanie Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: doprawdy żyjemy w nieciekawym kraju 05.05.04, 18:02 Gość portalu: kk napisał(a): > napisałam już powyżej co myślę i odpowiedziałam na jedno z pytań , dodam > jeszcze, że przychylam się do wypowiedzi i sądów innych naukowców, którzy > twierdzą, że homoseksualstą się człowiek rodzi...to nie jest zaraźliwe panie > Stefanie Otóż obawiam się, że żadna nauka, żaden zdrowy rozsądek, czy też żadna wiara Pana Stefana nie przekonają. Pan Stefan doskonale wie, że homoseksualizmem można się zarazić. A skąd to wie i to z taką ostateczną pewnością siebie?? Ano właśnie stąd, że na podstawie siebie samego wnioskuje - On, Pan Stefan, MÓGŁBY się ... "zarazić". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12402393&a=12418660 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedal [...] IP: *.com 05.05.04, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: pedaly wypyerdalac IP: 195.245.213.* 05.05.04, 15:36 co za elokwencja pana antypedała...... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: pedaly wypyerdalac 05.05.04, 15:44 No wiedzę, że bardzo dużo kolega/kolezanka - miał do powiedzenia. A kim jesteś, aby różnicować ludzi? W czym jesteś lepszy od geja lub lesbijki? Od kiedy to orientacja seksualna jest wyznacznikiem czegokolwiek? Co Cię obchodzi kto z kim zasypia i przy kim się budzi? Marzysz o inwigilacji z czasów Hitlera? Stań człowieku przed lustrem i powiedz, ze pod każdym wzgledem jest idealny, wspaniały i wzorcowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej faszyzm czy wolnosc slowa? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.04, 15:40 Jednego nie rozumiem. Jezeli w kraju jest wolnosc slowa to powinno to odnosic sie do wszystkich a nie tylko do wiekszosci. Jezeli ludzie chca przemaszerowac przez ulice miasta a nie beda robic niczego nielegalnego, to dlaczego im nie pozwolic? Co bedzie nastepne? Zakazemy zrzeszania sie mniejszosciom narodowym jak nam sie to nie bedzie podobac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khozy jaruga przekazała 6 tys IP: *.crowley.pl 05.05.04, 15:45 ale ze swojego portfela ? czy nasze pieniądze z budżetu ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: jaruga przekazała 6 tys 05.05.04, 15:50 Gość portalu: khozy napisał(a): > ale ze swojego portfela ? czy nasze pieniądze z budżetu ? Nasze? Czyli pieniądze ogółu - hetero i homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENIN ----DOMAGAM SIE PRAWA DO BEZPRAWIA!!!!---- IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.05.04, 15:49 WOLNO MI TO DEMOKRACJA!!!! NIECH ZYJE WOLNOSC BEZPRAWIA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZebKeyn KRAKOW MIASTO 'PAJACOW ZIOBRY I ROKITY IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.04, 15:53 W zasciankowym KRAKOWIE moze odbywac sie tylko MSZA SW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Nie wrzucajmy wszystkich homo do jednego worka!!!! IP: *.stereo.pl 05.05.04, 16:00 Nie traktujmy homoseksualistów jako jednorodnej grupy. Na pewno nie wszyscy z nich identyfikują się z pewnymi organizacjami. Na pewno nie wszyscy chcą organizować tego typu manifestacje, nie wszyscy są wrogo nastawieni do demokracji i tolerancji. Kogo reprezentuje Kampania przeciw homofobii? Kto ją finansuje? Zazwyczaj takie organizacje są powiązane z biznesem pornograficznym. Tu po prostu chodzi o dużą kasę. Jestem pewien, że ogromnej grupie homoseksualistów jest bardzo przykro i wstyd, że wrzuca się ich do jednego worka z nielicznymi prowokatorami, którzy żerują na ludzkim nieszczęściu. Kochajmy homoseksualistów, tych którzy chcą żyć uczciwie. Walczmy z prowokatorami i porno-biznesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nie wrzucajmy wszystkich homo do jednego work IP: 217.153.29.* 05.05.04, 16:20 tak, a ja bym się przyłączył i zwalczał przy tej okazji również prowokatorów hetero- pełno tego na plakatach, reklamach filmach, a już najbardziej prowokacyjnie zachowuje się kościół, tworząc całe rytuały obsługujące te, za przeproszeniem, związki. Niech sobie żyją jak chcą bardzo, ale w swoim domu, a nie chodzą po mieście, w telewizji, w kościele, gdzie się nie obrócę, tylko: seks, małżeństwo, parka w parkku, ślub cywilny, konkubinat... ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość O tolerancji słów kilka IP: 62.121.129.* 05.05.04, 16:04 Nie napiszę tego, co mi w pierwszej chwili przyszło do głowy, bo cenzura w "GW" by tego nie przepuścła. W każdym razie nie popieram takiego pojmowania "tolerancji" czyli poklasku dla czynów sprzecznych z moim systemem wartości. Źródłosłów wyrazu "tolerancja" tkwi w czasowniku "toleruję". Toleruję, więc nie wyjdę z karabinem, by pozabijać tych ludzi. Toleruję, ale nie pochwalam. To jest różnica. Dlatego proszę, aby wszyscy, którzy w imię "tolerancji" klaszczą i piszczą na "tak" uszanowali moje zdanie, nie zarzucając mi "braku tolerancji". Skoro ja toleruję ich poglądy, niech oni uszanują moje - też mam prawo wyrażać swoje zdanie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: O tolerancji słów kilka IP: 217.153.29.* 05.05.04, 16:22 a kto każe pochwalać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Do tolerancyjnego goscia: IP: 80.111.118.* 05.05.04, 18:59 Piszesz:"toleruje więc nie wyjdę z karabinem, by pozabijać tych ludzi" Ja nie zabijam nawet tych, ktorych nie toleruje. Czy uwazasz, ze to naiwne z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Katharis hierarchii Krk 05.05.04, 16:08 Ja, nasz ks. Boguchwał i nasze podwórkowe kółko różańcowe, jesteśmy oburzeni ciągłymi oskarżeniami naszych nieskazitelnych kapłanów. RĘCE PRECZ OD DOSKONAŁOŚCI. W dowód bezpodstawności tych oskarżeń, proponujemy zorganizowanie przez Episkopat chłopięcej pielgrzymki do ziemi świętej. Chłopcami do 15 roku życia będzie się opiekował ks. Pawłovic. z Witonii koło Łęczycy Chłopcami starszymi prałat z Gdańska. Opiekę duchową nad całością będzie sprawował arcybiskup Paetznański Właściwym wyrażaniem zachwytu w czasie śpiewania pieśni, zajmie się Wojciech K Absolwent teologicznej akademii. Będzie on chłopcom akcentował swoją ba tutką kiedy śpiewać cienko, kiedy zaś z ”zachwytu” zawyć. I zobaczycie niedowiarki jak będzie wspaniale Ile niezatartych wrażeń ( to słowo nie jest gwarą ) ile pięknych hivil przeżyją wszyscy. Szkoda że nasz ks. Boguchwał nie może iść bo jego kuchareczka zachorowała na aberracje czy abercje albo jakoś podobnie. Z ekumenicznym pozdrowieniem. Wszelkie prawa zastrzeżone. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: kozaczek3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:16 Aborcja chyba w niektórych przypadkach byłaby wskazana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re: kozaczek3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:04 Nie bluźnij misiu, Piekło jest straszne!!! Wyobraź sobie co by było gdyby Józio wysłał Maryśke na aborcje. Geye nie musiałyby ukrywać się po zakonach i Plebaniach. I dzisiaj my szlibyśmy w tym pochodzie, a oni by nas wyśmiewali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacek53 Marsz gejów IP: 142.169.105.* 05.05.04, 16:16 Właściwie to czemu tylko gejowie manifestują swoją orientację seksualną ? A może by tak zorganizowac marsz heteroseksualistów, przecież i oni w myśl wolności wszelakich mają prawo zademonstrować ! A swoją drogą doszły mnie słuchy że przygotowywane są już marsze zoofilów, nekrofilów i Leperofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Marsz gejów IP: 217.153.29.* 05.05.04, 16:24 a kto komu broni organizować marsze heteroseksualistów...może ktoś jeszcze ma ochotę? Najlepiej jakaś kształtna bojowo nastawiona blondynka, chętnie bym pomaszerował w takim marszu... Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Marsz gejów 05.05.04, 17:20 > a kto komu broni organizować marsze heteroseksualistów...może ktoś jeszcze ma > ochotę? Najlepiej jakaś kształtna bojowo nastawiona blondynka, chętnie bym > pomaszerował w takim marszu... Kształtna, bojowo nastawiona blondynka może być co najwyżej celem, nie zaś elementem - marszu heteroseksualistów. Świat nasz bowiem dzieli się na heteroseksualistów, homo...(dalej nie powiem, bo się właśnie przeżegnywam), oraz blondynki (różnie zresztą nastawione). Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtuś Marsz gejów w sutannach i habitach trwa 2000 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:10 I jakoś nikt nie protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś