Dodaj do ulubionych

Pogrzeb Łukasza

IP: *.blaszki.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 09:36
to idiotyczne aby policjanci którzy powinni dbać o bezpieczeństwo bezkarnie
strzelają do niewinnych
Obserwuj wątek
    • Gość: ToJa Re: Pogrzeb Łukasza IP: *.zks.skoczow.pl 07.05.04, 10:34
      ['][']['][']
      ale po co uciekałeś poliscji ???
      • Gość: Macius Do: ToJa IP: *.ip-pluggen.com 07.05.04, 11:13
        Ty pacanie: Stoisz sobie spokojnie samochodem na skrzyzowaniu sluchajac kasety
        z Maanaam, zajezdzaja ci droge dwa auta i wyskakuja 4 lyse schaby mierzac do
        ciebie bronia. Co robisz?
        1) Jestem skonczonym kretynem, i licze na to ze sa to dobrzy ludzie ktorzy chca
        mi pomoc. Usmiecham sie i czekam.
        2) Cos jest nie tak, tesciowa wyslala najemnikow, Pruszkowska sie pomylila,
        jestem rozsadnym czlowiekiem, wio, juz mie tu nie ma.
        Mam nadzieje ze ci sie kiedys cos takiego przytrafi, lub twojemu dziecku.
        Wsadz sobie te twoje swieczki w d...pe.
        Psy za kraty za taka magie.
        • maaac Re: Do: ToJa 08.05.04, 10:18
          Jestem uczciwym obywatelem - nie dotyczą mnie porachunki bandytów. Grzecznie
          podnoszę łapki i wychodzę z samochodu. Autko rzecz nabyta niech sobie go
          zabierają, trudno życie i zdrowie ważniejsze. W środku miasta przy licznych
          świadkach nie muszą zabijać okradanej ofiary. A jak się pomylili to lepiej
          niech widzą że to nie ja im podpadłem bo nie zwiewam.
          Mam podpadziochę u bandziorów, wciskam gaz do dechy i uciekam. Szansa ze chcą
          mi auto zabrać to jedno, a że chcą zabić to drugie. Muszę się ratować za
          wszelką cenę.
          Jak chcę dbać o życię mojego dziecka - leje go w dupę za kontakty z niepewnym
          towarzystwem i uczę, kiedy warto, a kiedy nie strugać bohatera.
        • wielki_czarownik Sam jesteś pacan 08.05.04, 11:51
          Widzę, że podbiega do mnie 4 gości z giwerami to podnoszę ręce i krzyczę "nie mam broni". Niech biorą samochód - kupię nowy. Życia nowego nie kupię.
      • Gość: IrMa Re: Pogrzeb Łukasza IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.05.04, 22:09
        Ilu jeszcze głupców powtórzy to co Ty? A te świeczki, to rzeczywiście wsadz
        sobie w .....!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka