Gość: karolina i weronik IP: *.blaszki.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 09:36 to idiotyczne aby policjanci którzy powinni dbać o bezpieczeństwo bezkarnie strzelają do niewinnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ToJa Re: Pogrzeb Łukasza IP: *.zks.skoczow.pl 07.05.04, 10:34 [']['][']['] ale po co uciekałeś poliscji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macius Do: ToJa IP: *.ip-pluggen.com 07.05.04, 11:13 Ty pacanie: Stoisz sobie spokojnie samochodem na skrzyzowaniu sluchajac kasety z Maanaam, zajezdzaja ci droge dwa auta i wyskakuja 4 lyse schaby mierzac do ciebie bronia. Co robisz? 1) Jestem skonczonym kretynem, i licze na to ze sa to dobrzy ludzie ktorzy chca mi pomoc. Usmiecham sie i czekam. 2) Cos jest nie tak, tesciowa wyslala najemnikow, Pruszkowska sie pomylila, jestem rozsadnym czlowiekiem, wio, juz mie tu nie ma. Mam nadzieje ze ci sie kiedys cos takiego przytrafi, lub twojemu dziecku. Wsadz sobie te twoje swieczki w d...pe. Psy za kraty za taka magie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Do: ToJa 08.05.04, 10:18 Jestem uczciwym obywatelem - nie dotyczą mnie porachunki bandytów. Grzecznie podnoszę łapki i wychodzę z samochodu. Autko rzecz nabyta niech sobie go zabierają, trudno życie i zdrowie ważniejsze. W środku miasta przy licznych świadkach nie muszą zabijać okradanej ofiary. A jak się pomylili to lepiej niech widzą że to nie ja im podpadłem bo nie zwiewam. Mam podpadziochę u bandziorów, wciskam gaz do dechy i uciekam. Szansa ze chcą mi auto zabrać to jedno, a że chcą zabić to drugie. Muszę się ratować za wszelką cenę. Jak chcę dbać o życię mojego dziecka - leje go w dupę za kontakty z niepewnym towarzystwem i uczę, kiedy warto, a kiedy nie strugać bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Sam jesteś pacan 08.05.04, 11:51 Widzę, że podbiega do mnie 4 gości z giwerami to podnoszę ręce i krzyczę "nie mam broni". Niech biorą samochód - kupię nowy. Życia nowego nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Pogrzeb Łukasza IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 07.05.04, 22:09 Ilu jeszcze głupców powtórzy to co Ty? A te świeczki, to rzeczywiście wsadz sobie w .....!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś