Dodaj do ulubionych

No proszę:-)

14.05.11, 17:04
Wypalony i zmeczony Tusk zaprasza pelnych werwy , zapału i kondycji poslów do wspólnego rannego biegu na 10 km. , a oni uszy po sobie:-)www.tvn24.pl/0,1703050,0,1,tusk-proponuje-10-km-onbsp7nbsprano-w-lazienkach,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • ex.mila Re: No proszę:-) 14.05.11, 17:08

Zapraszam Was do wspólnego biegu. - zaprosił Premier

Najwyraźniej Donald Tusk pomylił mnie z Bartoszem Arłukowiczem. Jemu może wydawać polecenia, ale nie mnie. odburknął Wikiński.

parafrazując

Czy mogę zaprosić panią do tańca? A chcesz w mordę chamie?!

• lumpior A moze tak z PanemPrezesem? 14.05.11, 17:13
      Po 100 metrach PanPrezes zchodzi z tego swiata. Biedactwo.
      • ex.mila Re: A moze tak z PanemPrezesem? 14.05.11, 17:41
        Pan Prezes "pobiegnie" w lektyce.
        • chateau Re: A moze tak z PanemPrezesem? 14.05.11, 17:45
          Albo wystawi Jacka Kurskiego, ponoć niezły na krótkich dystansach.

W końcu mamy demokrację przedstawicielską i pan prezes biega nogami członków swojej partii.
          • ex.mila Re: A moze tak z PanemPrezesem? 14.05.11, 17:53
            chateau napisał:

> Albo wystawi Jacka Kurskiego, ponoć niezły na krótkich dystansach.
            >

Kurskiemu by trzeba było wystawić jakiegoś policjanta w roli zająca. Nie od dziś wiadomo, ze najlepiej mu się biega za policyjnymi konwojami.
    • zoil44elwer Re: No proszę:-) 14.05.11, 18:01
      A nie przyszło ci do głowy że Wikiński mówił o zmęczeniu psychicznym? Człowiek jest najbardziej zmęczony psychicznie od nicnierobienia,zapytaj się pierwszego lepszego więżnia lub lenia.
      • fiu-bzdziu2010 Re: No proszę:-) 14.05.11, 18:31
        a spocony Wikliński, to tak z przepracowania i pokonywania dystansów na sejmowych korytarzach, czy od jupiterów kamer?
      • volupte01 Re: No proszę:-) 14.05.11, 18:33
        To nie mnie ma przychodzic do głowy , tylko takie Wikiński ma mówić , o co mu chodzi.
        • ex.mila Re: No proszę:-) 14.05.11, 22:21
          volupte01 napisał:

> To nie mnie ma przychodzic do głowy , tylko takie Wikiński ma mówić , o co mu c
          > hodzi.

Wikiński ma na tym forum całą rzeszę rzeczników. Nie musi się specjalnie wysilać zatem.
      • chateau Re: No proszę:-) 14.05.11, 18:47
        Daj jakiś namiar Wikińskiemu do siebie, bo sobie chłop ewidentnie z ripostami nie radzi :-)
        • ex.mila Re: No proszę:-) 14.05.11, 20:59
          chateau napisał:

> Daj jakiś namiar Wikińskiemu do siebie, bo sobie chłop ewidentnie z ripostami n
          > ie radzi :-)
          >

Ja też uważam, że jest lepszy od tego mdłego Kality. Bardziej zadziorny. Pełen respekt przed takim rzeźnikiem, tfu - rzecznikiem:-)
      • behemot17-13 Re: No proszę:-) 14.05.11, 19:15
        o emerytach nie zapomniałeś?. właściwie powinno być- o pewnym emerycie.przebiegnij się chociaż do wc.
      • wylogowany.pielegniarz Re: No proszę:-) 14.05.11, 22:39
        zoil44elwer napisał:

> A nie przyszło ci do głowy że Wikiński mówił o zmęczeniu psychicznym?

Człowiek wypalony psychicznie nie jest aktywny fizycznie.
    • indeed.4 Re: No proszę:-) 14.05.11, 19:48
      Wikiński i 10 kilometrów ... ? Śmiertelne zejście po 200 - 300 metrach :-D

Tusk jest dobry w te klocki, widuję w Sopotkowie jak trenuje kondycję

www.fakt.pl/Premier-rozgrzewa-sie-przed-bitwa-FOTO,galeria-artykulu,75122,1.html
    • wylogowany.pielegniarz Niczego nadzwyczajnego nie zaproponował 14.05.11, 22:46
      W Polsce pokutuje przekonanie, że 50-letni facet, uprawiający sport, to jakaś dziecinada. Widać to choćby po wyśmiewaniu Tuska i próbach robienia z niego niepoważnego człowieka, bo uprawia regularnie jakiś sport. Złośliwe komentarze o "graniu w piłkę" jako czymś infantylnym przewijają się od wielu lat i są tym silniejsze, im bardziej bezsilni wobec pozycji Tuska są zapuszczone(fizycznie) dziady polityczne, zwłaszcza z PiSu.
      35-letni policjant to już emerytura, bo wiadomo, że w Polsce facet w tym wieku to już co najwyżej może czekać na wylew i do czynnej pracy się nie nadaje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka