jola.iza1 22.05.11, 20:11 www.abc.com.pl/serwis/du/2002/0676.htm A potem się zastanowić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Przeczytać należy 22.05.11, 20:20 jola.iza1 napisała: > www.abc.com.pl/serwis/du/2002/0676.htm > A potem się zastanowić? Przecież cały czas o tym piszę :) ABW nie podlega prokuratorom, tylko premierowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Przeczytać należy 22.05.11, 20:48 Wiem co piszesz, nie do Ciebie link:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ale jutro mogą do mnie wpaść o świcie. 22.05.11, 20:50 jola.iza1 napisała: > > Wiem co piszesz, nie do Ciebie link:) Wszak zagrażam V RP :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ale jutro mogą do mnie wpaść o świcie. 22.05.11, 20:54 Bez przesady, w kierunku działań ABW, wytyczonym przez premiera[ za Usatawą] , nie dopatrzyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ale jutro mogą do mnie wpaść o świcie. 22.05.11, 21:00 jola.iza1 napisała: > > Bez przesady, w kierunku działań ABW, wytyczonym przez premiera[ za Usatawą] > , nie dopatrzyłam :) To że Ty się nie dopatrzyłaś, nie oznacza, że jakiś życzliwy się również nie dopatrzył. Premier czuwa, a za nim ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Przeczytać należy 22.05.11, 21:13 Wręcz przeciwnie:) To obrońcy zwalają na prokuratorów, w razie b[l]idy, choćby na generalnego. Jednym słowem, premierOWie, dawali, i dają siana jednej takiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Przeczytać należy 22.05.11, 21:16 Szef ABW i Szef AW podlegają bezpośrednio Prezesowi Rady Ministrów. Hehe. Media łżą Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Przeczytać należy 22.05.11, 21:47 A ten jak mu tam, pelnomocnik premiera ds sluzb, czy koordynator?Czy to nie on zawiaduje w imieniu? Taki nowy Wasserman? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Przeczytać należy 22.05.11, 21:52 - > A ten jak mu tam, pelnomocnik premiera ds sluzb, czy koordynator?Czy to nie on > zawiaduje w imieniu? Taki nowy Wasserman?- Jak może, to zawiaduje, zgodnie z kierunkiem:) ?? www.poomoc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Przeczytać należy 22.05.11, 22:00 No to mamy PiS bis i IV w rozkwicie. Piknie qźwa, piknie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Przeczytać należy 22.05.11, 22:11 wanda43 napisała: > No to mamy PiS bis i IV w rozkwicie. Piknie qźwa, piknie! No niezupełnie, cele i metody różne, efekt ten sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Pani Jolu.Izo1, to w końcu jest, czy nie 22.05.11, 21:36 Pan się mnie pyta, panie Inżynierze:) Wiadomo, że nIima, więcej powiem, żaden mniejszej wagi prokurator może NIC, no chyba, iż premier, lub jego przedstawiciele ustalili kierunek działań niższym strukturom ABW ? To już, z naciskiem na już przerabialiśmy, teraz jakoś piękniej, w białych rękawiczkach :) A nie mówiłam, od dawien dawna? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Pani Jolu.Izo1, to w końcu jest, czy nie 22.05.11, 21:50 Zostawmy, dobrze pytał. Pan słyszał, choćby Szejnfelda, Nowaka, Nałęcza? I takich innych? Jeśli już, to Seremet, ewentualnie prokurator usłużny z Radomi? Nic z tego, nie uwierzę:) Siwiec się domaga, jak zwykle oleją:) Ale z drugiej strony? Służby posłuszne władzy? Mnie to się podoba, jeno władze niekoniecznie:) Bo ja jestem jakaś takaś lewicowa, i mnie by się zgrało:) Odpowiedz Link Zgłoś