obraza.uczuc.religijnych 23.05.11, 14:37 Czy kibole dotrzymali słowa i obalili już rząd tego matoła Tuska? Czy czekają niczym zespół Macierewicza na wybory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 14:40 > Czy kibole dotrzymali słowa i obalili już rząd tego matoła Tuska? Czy czekają n > iczym zespół Macierewicza na wybory? > Czy kibole dotrzymali słowa i obalili już rząd tego matoła Tuska? Czy czekają n > iczym zespół Macierewicza na wybory? Przyłączam się do tego pytania. I uzupełniam > tego matoła ryżego Tuska... > żeby nie było wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 14:42 Uzupełniam. Pisze się "Thuske". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 14:46 Tak to jest, kiedy zna się język tylko jednej części kondominium :( Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 14:41 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Czy kibole dotrzymali słowa i obalili już rząd tego matoła Tuska? Czy czekają n > iczym zespół Macierewicza na wybory? Obalą w październiku. Zamiast na ustawki pójdą masowo do urn. Biedni członkowie komisji wyborczych...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 14:43 Obalą. Każdy po dwa śmietniki i trzy jabole. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 14:47 A w tzw. kupie to nawet jeden znak drogowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 14:47 mietowe_loczki napisała: > Obalą. Każdy po dwa śmietniki i trzy jabole. > A potem pójdą do urn..:-)) za żadne pieniądze nie zasiadłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 14:49 Anwad w każdej komisji! Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 14:52 ave.duce napisała: > Anwad w każdej komisji! Anwad na listach, po co się ma marnować w komisjach. Ciekawe co z Panią Kitką - ostatnio widziałam jak prezesa po rękach całowała. Czyżby przyszła posłanka? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 14:58 ex.mila napisała: > mietowe_loczki napisała: > > > Obalą. Każdy po dwa śmietniki i trzy jabole. > > > > A potem pójdą do urn..:-)) Mysle, ze jedna urna na glowe im wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 15:00 pis_da_deby napisał: > > Mysle, ze jedna urna na glowe im wystarczy. zamiast kominiarki? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 15:27 ex.mila napisała: > pis_da_deby napisał: > > > > Mysle, ze jedna urna na glowe im wystarczy. > > zamiast kominiarki? Nie wiem czy to sie zaklada na glowe www.hades-lodz.pl/?gallery=3 Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 15:45 pis_da_deby napisał: > > Nie wiem czy to sie zaklada na glowe > W zależności od pojemności. No chyba, ze pisząc "jedna urna na głowę" miałeś na myśli sens gorzelniczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 14:59 Wystarczyłoby, żeby policja skorzystała wtedy z pełni swoich praw i spuściła im porządny łomot: pałki, gaz łzawiący, armatki wodne. W innych cywilizowanych krajach z gnojami się nie certolą, a żeby bydło później nie mogło ciągać po sądach, nagrywają całe zajście z kilku kamer. Tylko u nas nad działaniami policji w takich wypadkach wisi widmo ZOMO, przez co, moim zdaniem, nasi funkcjonariusze nie podejmują działań "na maksa", mimo że spokojnie mogliby się z tego wybronić. Byłam kiedyś świadkiem sporych zamieszek w mieście europejskim X, podczas których policja "pozamiatała" w kwadrans. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja tylko w kwestii formalnej 23.05.11, 15:03 mietowe_loczki napisała: > Wystarczyłoby, żeby policja skorzystała wtedy z pełni swoich praw i spuściła im > porządny łomot: pałki, gaz łzawiący, armatki wodne. W pełni popieram. Wystarczy ze certolą się od ponad roku z zakłócającymi porządek na Krakowskim Przedmieściu. Moze w ogóle najlepiej ogłosić w Polsce anarchię, żeby PiS był w końcu zadowolony a górnicy z KGHM i inni związkowcy mogli spokojnie demolować co im tylko wyobraźnia podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 14:45 Zaczeli obalac w....Madrycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Boję się że to takie strach na lachy. 23.05.11, 14:51 Kiepską mamy dziś tę patriotyczną młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 14:56 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Czy kibole dotrzymali słowa i obalili już rząd tego matoła Tuska? Czy czekają n > iczym zespół Macierewicza na wybory? Teraz maja inne zajecia. Ostatnio ich widzialem jak pokrzykiwali: "Kto nie skacze jest pedalem". Sporo pracuja dla PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Skoro pracują dla PiSu to znaczy że pracują dla 23.05.11, 15:02 Polski. To patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Skoro pracują dla PiSu to znaczy że pracują d 23.05.11, 15:28 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Polski. To patrioci. Patriotow Ci nam dostatek ale to sa prawdziwi patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon az nie wierzę , że napisałeś samodzielny wątek ;) 23.05.11, 15:04 ja uważam , że swoją POstawą "kibole" POkazują Tusku palec środkowy :) On tak wrażliwy na słupki sondażowe juz zapewne ma sraczkę przedwyborczą! wtedy nawet 100 % wybór PO w zakładach karnych ni cholery mu nie POmoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: az nie wierzę , że napisałeś samodzielny wąte 23.05.11, 15:09 Ja też uważam że pokazują ale Tusk i reszta Polaków mają to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: az nie wierzę , że napisałeś samodzielny wąte 23.05.11, 15:14 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ja też uważam że pokazują ale Tusk i reszta Polaków mają to w dupie. O jakiej reszcie mówisz? tej co chodzi na wybory i wybiera między dżumą a cholerą czy o tych co olewają nie polskie rządy i nie uczestnicza w cyrku pt. demokratyczne WYBORY w Polsce?! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: az nie wierzę , że napisałeś samodzielny wąte 23.05.11, 15:45 Ty wybierasz dżumę non stop wklejając tu linki do blogów Wojciechowskiego czy innego Kuźmiuka. Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon cholerą jest GW ??? ;) 23.05.11, 18:46 jaki Polacy maja wybór??? ŻADEN! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: az nie wierzę , że napisałeś samodzielny wąte 23.05.11, 15:09 Ja tEŻ NIe. ThuSKe RYży matOŁ mu KAzał. PEes: TEż ci SIę dzIŚ CHrzani KLawiaTUra? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 15:19 ....cyt."Dobiegamy chyba do końca etapu, bo na naszych oczach toczy się coraz ostrzejsza walka o Polskę. Młodzież to dzisiaj jeden z jej frontów. Przez te oklaski dla Brauna przeszły ciarki przez Czerską, że oto rząd dusz „czerwonego” wymyka się z łapek; że są potężne środowiska narodowe, katolickie i tożsamościowe, które choć niepokazywane w TV, to jednak istnieją. No i dobrze, bo ostatnia nadzieja leży w buncie młodzieży przeciwko rozwalaniu Polski przez oligarchię, której przykładnym wykwitem jest obecny rząd; w buncie przeciwko „styropianowym” kombatantom wykreowanym przez WSI. Oczywiście, każdy bunt można skanalizować i z pewnością nad tym też się już dzisiaj pracuje. Są nawet tacy po prawej stronie, którzy uważają, że sanację zrobią byli „inżynierowie” ze służb – ci narodowo uświadomieni. Problem w tym, że pochodzą z byłych służb generalnej guberni – problem w braku niepodległości PRL-u. Gdybyśmy byli Chinami czy Albanią – to co innego. Można bowiem powiesić wszystkie psy na komunistycznej Albanii – ale w przeciwieństwie do PRL-u było to państwo niezawisłe. Z inspiracji polskich środowisk „byłych służb” wypływają też dzisiaj „patriotyczne” projekty – mają jeden feler – nie wiadomo do końca, czy są to „wrzutki” operacyjne, czy nie. I tak już pozostanie w naszym pokoleniu. Dlatego liczy się młodzież i o jej serca musimy walczyć. Grzegorz Braun walkę tę prowadzi w dobrym stylu – mówi o sprawach ważnych prostym, barwnym językiem, bez patosu i nadęcia. Przez tę umiejętność właśnie wszedł na radary salonów warszawki i przez to padł rozkaz, by go lekko ustrzelić. Braun ma jasno zdefiniowane poglądy, a więc łatwo wyrwać coś z kontekstu i zakręcić na faszyzm, antysemityzm, szowinizm czy – jak w przypadku wypowiedzi o Życińskim – niemalże bluźnierstwo. Czerwona sukienka to nie usprawiedliwienie, lecz obowiązek, i za ten obowiązek można rozliczać. Również tak po prostu, po ludzku. Prawda nie broni się sama i dlatego dzisiaj wielki szacunek dla Grzegorza Brauna. A KUL – cóż, uniwersytety jak ludzie, mają okresy świetności, mają i upadku. Andrzej Kumor, Mississauga www.goniec.net Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 15:46 A co ten Amerykanin Kumor wie o Polsce? Był w niej kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 15:58 To nieważne, najważniejsze, że jest z tych, którzy są exclusiv.blox.pl/resource/goniec.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 16:14 Polska historia pełna jest "naprawiaczy", którzy - jeśli tutaj robiło się ciężko - spieprzali za granicę i stamtąd udzielali dobrych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon wie więcej niż ci co w niej mieszkają!!!!!!!!! 23.05.11, 21:39 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A co ten Amerykanin Kumor wie o Polsce? Był w niej kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: wie więcej niż ci co w niej mieszkają!!!!!!!! 23.05.11, 21:59 gold.lachon napisał: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > A co ten Amerykanin Kumor wie o Polsce? Był w niej kiedyś? > > Podobnie jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 17:24 >Czy kibole dotrzymali słowa i obalili już rząd tego matoła Tuska? Czy czekają niczym zespół Macierewicza na wybory? < Na razie jest remis ze wskazaniem na Tuska:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: Ja w kwestii formalnej 23.05.11, 19:06 Tuska łomot przy wyborach nie minie. Kibole nie będą sobie psuć pał. Odpowiedz Link Zgłoś