haen2010 30.05.11, 12:51 Szmajdzińska, Kurtyka. Zdaje się, że odżyły na nowo po pozbyciu się mężusiów. Z wielkim zapałem zabrały się za naprawianie naszego popsutego państwa. Czasami skutki katastrof są naprawdę trudne do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Wesole wdówki 30.05.11, 13:09 pani Szmajdzińska to mądra kobieta i wie co robi...z Kurtyką jest inaczej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Czy Szmajdzińska będzie z SLD promować 30.05.11, 13:47 pederastię, narkomanię czy raczej budowę więżeń CIA w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Czy Szmajdzińska będzie z SLD promować 30.05.11, 13:51 Pederastię, czyli sztukę antycznej Grecji ma promować? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Dwie wdówki Edgara też chca władzy. 30.05.11, 13:54 No i u Rydzyka prelekcje o katolicyzmie,zasadach,dogmatach,etyce katolika,prawie i sprawiedliwosci.Az molo bedzie posluchac moherom. Odpowiedz Link Zgłoś
halfinteligentzpis Re: Wesole wdówki 30.05.11, 14:24 cookies9 napisała: > pani Szmajdzińska to mądra kobieta i wie co robi...z Kurtyką jest inaczej:-) Tez nie powinna się pchać. Nie unikną złośliwości typu "po trupach do celu". I słusznie, moim zdaniem. Owszem, poczekać 4 lata i potem startować - to mógłbym z pewnymi oporami przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wesole wdówki 30.05.11, 15:40 J Szmajdziński był spokojnym,kulturalnym politykiem.Nie był agresywny wobec swych przeciwników politycznych.Powodzenia wyborczego Pani Szmajdzińska! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Ciężko panie, oj cieżko bez poselskich apanaży. 30.05.11, 13:38 No to wykorzysta się chociaż nazwisko po zmarłym. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ciężko panie, oj cieżko bez poselskich apanaż 30.05.11, 13:52 Zazdrościsz? To sobie nazwisko zmień, nawet na Kaczyński możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wesole wdówki 30.05.11, 13:59 łączenie p.Szmajdzińskiej z wdową po Kurtyce(którą??) jest naduzyciem. komentarze w.i.l-czyste szambo ale czego można się spodziewać po pisuarowym bolszewiku z szamba? Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Najpierw rozlicz się wraz z SLD z łamania praw 30.05.11, 14:22 człowieka i konwencji międzynarodowych w więzieniach CIA zanim kogoś pomówisz o "szambo". Dobrze wiemy, kim są "kawiorowi lewicowcy". To oni są szambem. Czy SLD czeka aż ludzie utopią ich w plwocinie? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Stawiając znak równości między obu paniami, przeko 30.05.11, 17:13 nujesz mnie jesteś niespełnosprytny. haen2010 napisał: > Szmajdzińska, Kurtyka. Zdaje się, że odżyły na nowo po pozbyciu się mężusiów. Z > wielkim zapałem zabrały się za naprawianie naszego popsutego państwa. > > Czasami skutki katastrof są naprawdę trudne do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Nie rozumiem 30.05.11, 18:23 Obie wjechały do polityki na trumnach swoich mężów. Przykro mi, że wiki nic nie podaje o ich wcześniejszych sukcesach w działalności społecznej czy państwowej. Może rozszerzysz moją wiedzę. Np o Zdrojewskiej od dawna mi wiadomo kim jest i czym się zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Kucharki dochodza do glosu 30.05.11, 18:37 Nie tylko materace politykow, co bez biletow chcieli sie przelecieć do Rosjii. Kucharki z PJN, twórca czterech spadkobierców i spec od gotowania butelki ze smoczkiem. Nowe idzie. I komu przeszkadzaly bary mleczne? PJN i wdowy mogły sie tam wykazać ogórkową, . leniwymi czy naleśnikami. Na co tej ciemnocie polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nie rozumiem 30.05.11, 18:41 Jarosław Wałęsa wjechał do Parlamentu jadąc na sławie ojca chociaż nie miał nigdy opinii mołojca.Inni zostali posłami za swe "bohaterstwo" sprzed 30-40 lat.Np Czumę po powrocie z 20 letniej emigracji kolesie zrobili posłem,ministrem....bo w 1974 chciał podpalić góralską chatę w Poroninie! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Nie rozumiem 30.05.11, 18:47 I w końcu sie połapali, ze to kretyn a jedyne coś co go wyróżnia od innych kretynow to przyjazń z niesiołowskim. Też znanym z podręczników egzemplarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Wolę już tę Martę z rurą. 30.05.11, 21:17 Przynajmniej własnej firmy-szkoły się dochrapała w życiu. Wie, na czym ono, życie, polega. A tu dwie ciepluchy-pieluchy od salatek na przyjecia mi rają. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Któż kocha tak jak matka 31.05.11, 14:15 Choć dziecię ma niebystre Któż zgadnie, że po latkach Okaże się ministrem.... Jeremi Przybora. Odpowiedz Link Zgłoś