Dodaj do ulubionych

Wesole wdówki

30.05.11, 12:51
Szmajdzińska, Kurtyka. Zdaje się, że odżyły na nowo po pozbyciu się mężusiów. Z wielkim zapałem zabrały się za naprawianie naszego popsutego państwa.

Czasami skutki katastrof są naprawdę trudne do przewidzenia.
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Wesole wdówki 30.05.11, 13:09
      pani Szmajdzińska to mądra kobieta i wie co robi...z Kurtyką jest inaczej:-)
      • w.i.l Czy Szmajdzińska będzie z SLD promować 30.05.11, 13:47
        pederastię, narkomanię czy raczej budowę więżeń CIA w Polsce?
        • strikemaster Re: Czy Szmajdzińska będzie z SLD promować 30.05.11, 13:51
          Pederastię, czyli sztukę antycznej Grecji ma promować?
        • lumpior Dwie wdówki Edgara też chca władzy. 30.05.11, 13:54
          No i u Rydzyka prelekcje o katolicyzmie,zasadach,dogmatach,etyce katolika,prawie i sprawiedliwosci.Az molo bedzie posluchac moherom.
      • halfinteligentzpis Re: Wesole wdówki 30.05.11, 14:24
        cookies9 napisała:

> pani Szmajdzińska to mądra kobieta i wie co robi...z Kurtyką jest inaczej:-)

Tez nie powinna się pchać. Nie unikną złośliwości typu "po trupach do celu".
        I słusznie, moim zdaniem.
        Owszem, poczekać 4 lata i potem startować - to mógłbym z pewnymi oporami przyjąć.
      • zoil44elwer Re: Wesole wdówki 30.05.11, 15:40
        J Szmajdziński był spokojnym,kulturalnym politykiem.Nie był agresywny wobec swych przeciwników politycznych.Powodzenia wyborczego Pani Szmajdzińska!
    • w.i.l Ciężko panie, oj cieżko bez poselskich apanaży. 30.05.11, 13:38
      No to wykorzysta się chociaż nazwisko po zmarłym.
      • strikemaster Re: Ciężko panie, oj cieżko bez poselskich apanaż 30.05.11, 13:52
        Zazdrościsz? To sobie nazwisko zmień, nawet na Kaczyński możesz.
    • venus99 Re: Wesole wdówki 30.05.11, 13:59
      łączenie p.Szmajdzińskiej z wdową po Kurtyce(którą??) jest naduzyciem.
      komentarze w.i.l-czyste szambo ale czego można się spodziewać po pisuarowym bolszewiku z szamba?
      • w.i.l Najpierw rozlicz się wraz z SLD z łamania praw 30.05.11, 14:22
        człowieka i konwencji międzynarodowych w więzieniach CIA zanim kogoś pomówisz o "szambo".
        Dobrze wiemy, kim są "kawiorowi lewicowcy".
        To oni są szambem.
        Czy SLD czeka aż ludzie utopią ich w plwocinie?
    • wos9 Stawiając znak równości między obu paniami, przeko 30.05.11, 17:13
      nujesz mnie jesteś niespełnosprytny.

haen2010 napisał:

> Szmajdzińska, Kurtyka. Zdaje się, że odżyły na nowo po pozbyciu się mężusiów. Z
      > wielkim zapałem zabrały się za naprawianie naszego popsutego państwa.
      >
      > Czasami skutki katastrof są naprawdę trudne do przewidzenia.
      • haen2010 Nie rozumiem 30.05.11, 18:23
        Obie wjechały do polityki na trumnach swoich mężów. Przykro mi, że wiki nic nie podaje o ich wcześniejszych sukcesach w działalności społecznej czy państwowej. Może rozszerzysz moją wiedzę.

Np o Zdrojewskiej od dawna mi wiadomo kim jest i czym się zajmuje.
        • zdybex Kucharki dochodza do glosu 30.05.11, 18:37
          Nie tylko materace politykow, co bez biletow chcieli sie przelecieć do Rosjii. Kucharki z PJN, twórca czterech spadkobierców i spec od gotowania butelki ze smoczkiem. Nowe idzie. I komu przeszkadzaly bary mleczne? PJN i wdowy mogły sie tam wykazać ogórkową, . leniwymi czy naleśnikami. Na co tej ciemnocie polityka?
        • zoil44elwer Re: Nie rozumiem 30.05.11, 18:41
          Jarosław Wałęsa wjechał do Parlamentu jadąc na sławie ojca chociaż nie miał nigdy opinii mołojca.Inni zostali posłami za swe "bohaterstwo" sprzed 30-40 lat.Np Czumę po powrocie z 20 letniej emigracji kolesie zrobili posłem,ministrem....bo w 1974 chciał podpalić góralską chatę w Poroninie!
          • zdybex Re: Nie rozumiem 30.05.11, 18:47
            I w końcu sie połapali, ze to kretyn a jedyne coś co go wyróżnia od innych kretynow to przyjazń z niesiołowskim. Też znanym z podręczników egzemplarzem.
            • haen2010 Wolę już tę Martę z rurą. 30.05.11, 21:17
              Przynajmniej własnej firmy-szkoły się dochrapała w życiu. Wie, na czym ono, życie, polega. A tu dwie ciepluchy-pieluchy od salatek na przyjecia mi rają.
          • w.i.l Któż kocha tak jak matka 31.05.11, 14:15
            Choć dziecię ma niebystre
            Któż zgadnie, że po latkach
            Okaże się ministrem....

Jeremi Przybora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka