Dodaj do ulubionych

Już mi nie żal Tuska.

31.05.11, 14:37
Zapał, z jakim buduje orwellowską Polskę jest naprawdę godny jezuickiego neofity. Strach pójść na stadion, strach wyjść na ulicę. Bankructwo grozi każdemu, kto bedzie śmiał się skrzywić na jego rządy.

Więzienie za skręta, bankructwo za "tusku matole...
Obserwuj wątek
    • donek.ma.tole Re: Już mi nie żal Tuska. 31.05.11, 14:40
      > Więzienie za skręta, bankructwo za "tusku matole...

Sądzisz, że grozi mi jakieś niebezpieczeństwo z powodu nicka?
      • volupte01 Re: Już mi nie żal Tuska. 31.05.11, 14:43
        Zgdnie z proroctwami Henia , bedziesz siedział albo zbankrutujesz:-)
    • dirloff Re: Już mi nie żal Tuska. 31.05.11, 14:42
      Tusk zachowuje się już jak galicyjski hrabia, wysyłający hajduków na własnych wieśniaków w strachu przed zbliżającą się rabacją...
    • platforma.do.pierdla5 Bo platforma stoi tam gdzie stało ZOMO 31.05.11, 14:47
      i została wybrana do władzy przez ciemny lumpenproletariat przy poparciu ŁZE-ELITY.

LOL, cała prawda o PO. A tak nie dowierzaliście tym słowom :))

A tu proszę, nawet najbardziej zatwardziali widzą już ten PrOblem.
      • platforma.do.pierdla5 A Know-how 31.05.11, 14:51
        przyswoiła na zajęciach prowadzonych przez Czempińskiego, Bondaryka, Miodowicza i Brochwicza.

Ale was zrobili w jajo, boki zrywać.
    • haen2010 Ale za to będzie piwo max 3,5 volt. Dzięki Tusku. 31.05.11, 14:57
      Wiecie co, ja lubię Słuzewiec. Wyścigi. Tam od zawsze była wóda do oporu z krótką przerwą na Jaruzela ślepaka.

Ja nigdy żadnej burdy pijackiej tam nie widziałem, za to brzydkich słów owszem, często. Teraz każdy policjant może kazdemu wlepić 2 tys. za brak kultury tuskowej.
      • volupte01 Re: Ale za to będzie piwo max 3,5 volt. Dzięki Tu 31.05.11, 15:13
        Mandatu mozesz nie przyjąć, masz wtedy sąd i swiadków.
      • pan-kultura-online Re: Ale za to będzie piwo max 3,5 volt. Dzięki Tu 31.05.11, 15:25
        haen2010 napisał:

> Wiecie co, ja lubię Słuzewiec. Wyścigi. Tam od zawsze była wóda do oporu z krót
        > ką przerwą na Jaruzela ślepaka.
        >
        > Ja nigdy żadnej burdy pijackiej tam nie widziałem, za to brzydkich słów owszem,
        > często. Teraz każdy policjant może kazdemu wlepić 2 tys. za brak kultury tusko
        > wej.

no ziomal to TY też masz wyższą szkołę kultury i obyczaju :)
        • platforma.do.pierdla5 Re: Ale za to będzie piwo max 3,5 volt. Dzięki Tu 31.05.11, 15:26
          Pamiętam, ze na wyścigi konne często chodził Nikodem Dyzma.
          • pan-kultura-online Re: Ale za to będzie piwo max 3,5 volt. Dzięki Tu 31.05.11, 15:35
            platforma.do.pierdla5 napisał:

> Pamiętam, ze na wyścigi konne często chodził Nikodem Dyzma.

dużo filmów tam kręcili , nawet latem 39r pierwszym roku działania toru na Służewcu przed samą II wojną.

PO gorsze od Hitlera, który praktycznie zostawił to miejsce nienaruszone
            a dziś ?
            r u i n a !
      • zoil44elwer Re: Ale za to będzie piwo max 3,5 volt. Dzięki Tu 31.05.11, 19:43
        Na Stadionie Śląskim w czasie meczu Polska-CCCP(2:1)w 1957 każdy z naszej grupy wypił po kwaretce gorzoły,inni kibice reż nie wylewali za kołnierz a było spokojnie i radośnie.Na meczach ligowych też się wyżarło małe conieco.Burdy na stadionach zaczęły się po 89 gdy zaczęto wprowadzać coraz to nowe zakazy i nakazy dla kibiców.Czekam aż ten co maTole wyda dla kibiców nakaz milczenia,zabroni noszenia czapek i innych nakryć głowy,nakaże w czasie wchodzenia na stadion mieć kieszenie wywrócone,a może nawet kibice będą wpuszczani ubrani tylko w przezroczystą folię(gdy będzie zimno to nawet podwójną)!
    • icek.goldberg Re: Już mi nie żal Tuska. 31.05.11, 15:06
      Zesrała się bieda i płacze- buahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • indeed4 E, tam. 31.05.11, 15:12
      Przejdzie - jutro ci znów będzie go żal :-)
    • ave.duce Żenada. 31.05.11, 16:59
      Panie H., czytać hadko.
    • wilk_z_wolfow Heniu , zapomniales ze to PiS zawalil TL... 31.05.11, 20:05
      Heniu , zapomniales ze to PiS zawalil TL a wraz z nim Karte Praw Podstawowych Czlowieka .
      Dyrektywy UE sa takie , ze kazdy obywatel musi miec swoja kartoteke .
      Co wlasciwie nie jest trudne , masz karte platnicza i w niej wszystko jest zarejestrowane .
      W USA jest jeszcze ostrzej , co prawda pisi fachowcy twierdza , ze tam jest wolnosc ,
      no to polecam im wolnosc a la juesej .
      Kontrola wszystkich i wszystkiego jest tak stara , jak stara jest ludzkosc .
    • m.c.hrabia Re: Już mi nie żal Tuska. 31.05.11, 20:12
      a kogo to obchodzi
      całuj teraz w ...Palikota!@
    • strikemaster Re: Już mi nie żal Tuska. 31.05.11, 20:15
      > Strach pójść na stadion,

Od przynajmniej 15 lat nie ma po co tam chodzić, chyba, ze chce się krzesełkami miotać.

> strach wyjść na ulicę.

Wychodzę codziennie, czasami nawet w kilcie i się nie boję. czyżby mania prześladowcza?

> Bankructwo grozi każdemu, kt
      > o bedzie śmiał się skrzywić na jego rządy.

Nic nowego, przy poprzednich rządach było tak samo. Zjawisko zwie się kapitalizmem politycznym.
    • etta2 Re: Już mi nie żal Tuska. 31.05.11, 20:45
      "...bankructwo za "tusku matole..."

A mnie baaaardzo żal CIEBIE. Czy zbankrutowaleś pisząc te swoje pierdy codziennie od rana do nocy krytykujące Tuska? Jesteś małym doopkiem usiłującym dodać sobie fasonu, bo "wszystko potrafisz przewidzieć z wyprzedzeniem co najmniej roku". Tymczasem....przypominam: nie odbyły się żadne wcześniejsze wybory, które przewidywałeś, Tusk nie wywalił Schetyny - o czym trabiłeś swego czasu, praktycznie wszystkie twoje przepowiednie są o kant d* potłuc. I nadal smierdzisz na tym forum, nadal obsrywasz Tuska choć wiadomo, że Palikot na tym nic nie zyskuje (wręcz przeciwnie, traci). Opamiętaj się i zachowaj choć resztki honoru, SWOJEGO HONORU!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka