Dodaj do ulubionych

Napieralski-Arłukowicz

07.06.11, 09:11
Napieralski wystartuje ze Szczecina,nie będzie startował w Warszawie.
Zapowiada się więc ciekawy pojedynek.
W tym starciu z wiarołomnym i przekupnym Arłukowiczem,życzę mu zwycięstwa.
Nie znoszę politycznej prostytucji.
Obserwuj wątek
    • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 09:50
      muchomor-sromotnikowy napisał:

> Napieralski wystartuje ze Szczecina,nie będzie startował w Warszawie.
      Dobra decyzja.
      > Zapowiada się więc ciekawy pojedynek.
      > W tym starciu z wiarołomnym i przekupnym Arłukowiczem,życzę mu zwycięstwa.
      > Nie znoszę politycznej prostytucji.
      Popyt kształtuje podaż. Dylemat wielu społeczeństw - karać/potępiać prostytutki czy klientów?
      • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 09:53
        > Popyt kształtuje podaż. Dylemat wielu społeczeństw - karać/potępiać prostytutki
        > czy klientów

Potępiać jednych i drugich.Czyli PO i Arłukowicza.
        Gdybym mieszkał w Szczecinie nie miałbym problemu kogo skreślić.
        • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:04
          > Potępiać jednych i drugich.Czyli PO i Arłukowicza.
          > Gdybym mieszkał w Szczecinie nie miałbym problemu kogo skreślić.
          Ja też. Chcę jedynie podkreślić, że tym razem "Platforma Obywatelska" oznacza "geniusz polityczny dotknięty ręką Boga".
        • ayran Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:49
          Twój problem polega chyba na nieznajomości ordynacji wyborczej, w szczególności techniki głosowania, któe nie polega na skreślaniu.
          • tw_wielgus Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:51
            Kurcze.... musiałeś?....;P

ayran napisał:

> Twój problem polega chyba na nieznajomości ordynacji wyborczej, w szczególności
            > techniki głosowania, któe nie polega na skreślaniu.
            • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:58
              tw_wielgus napisał:

> Kurcze.... musiałeś?....;P
              >
              > ayran napisał:
              >
              > > Twój problem polega chyba na nieznajomości ordynacji wyborczej, w szczegó
              > lności
              > > techniki głosowania, któe nie polega na skreślaniu.

Wielebny czy to takie trudne do was obu?
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,125895852,125899684,Re_Napieralski_Arlukowicz.html
              >
              >
              • tw_wielgus Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:07
                ... Że niby co, leśny kusicielu, jest trudne dla nas obu?
                • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:07
                  tw_wielgus napisał:

> ... Że niby co, leśny kusicielu, jest trudne dla nas obu?

Przeczytaj co odpisałem ayranowi.
                  • tw_wielgus Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:45
                    Napisałeś, że rżnie głupa, co może się okazać informacją nieprwawdziwą bądź trudną do zweryfikowania.
          • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:57
            ayran napisał:

> Twój problem polega chyba na nieznajomości ordynacji wyborczej, w szczególności
            > techniki głosowania, któe nie polega na skreślaniu.

Znowu rzniesz głupa? przecież wiadomo o co chodzi.Skreślenie kandydata Arłukowicza polega na tym,że krzyżyk postawię przy nazwisku Napieralski.
            • ave.duce Krzyżyk na drogę. 07.06.11, 11:02
              • remez2 Re: Krzyżyk na drogę. 07.06.11, 13:07
                Bóg zapłać, siostro.
                • ave.duce Drobiazg, bracie :) 07.06.11, 13:35
                  ... Aby wczuć się w rolę ciężko pracującego człowieka, Grzegorz Napieralski wraz z grupą górników zszedł do kopalni w Jastrzębiu-Zdroju na głębokość jednego kilometra. Dzięki jego doświadczeniu dyskusja parlamentarna o górnictwie będzie bardziej merytoryczna - oznajmił na briefingu transmitowanym przez TVP Info tuż po wyłonieniu się z szybu ...
                  • muchomor-sromotnikowy Re: Drobiazg, bracie :) 07.06.11, 13:38
                    ave.duce napisała:

> ... Aby wczuć się w rolę ciężko pracującego człowieka, G
                    > rzegorz Napieralski wraz z grupą górników zszedł do kopalni w Jastrzębiu-Zdroju
                    > na głębokość jednego kilometra. Dzięki jego doświadczeniu dyskusja parlamen
                    > tarna o górnictwie będzie bardziej merytoryczna
                    - oznajmił na briefingu tra
                    > nsmitowanym przez TVP Info tuż po wyłonieniu się z szybu
                    ...

www.pardon.pl/artykul/3234/tusk_z_gospodarska_wizyta_w_kopalni_foto/12
                    • ave.duce Re: Drobiazg, bracie :) 07.06.11, 13:57
                      Ryży Thusek do pięt Grzesiowi N. w uzasadnieniu "wizyty" nie dorasta.

A to do kolekcji >

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Kaczynski_gornik_Lech_795729.jpg
                      I to > w gratisie >

... Górnicy z Halemby wściekli na Kaczyńskich ...

ps. wątek jest o Grzegorzu N.
                      • muchomor-sromotnikowy Re: Drobiazg, bracie :) 07.06.11, 14:05
                        Dobre,wszyscy- nie tylko Napieralski robią to samo.
                        Ostatnie info jest z 2008r.Postaraj się nowsze.
                        • ave.duce @ nie chce mi się @ 07.06.11, 14:41
                          Forum ze Dworum/Freedom
                        • ayran Re: Drobiazg, bracie :) 07.06.11, 14:59
                          Domagasz się świeżych fotek Lecha Kaczyńskiego?
                          Postulat cokolwiek ekstrawagancki - zdjęcie może i dałoby się zrobić, ale trudno byłoby rozpoznać, kto na nim jest.
                  • mr.sajgon Re: Drobiazg, bracie :) 07.06.11, 18:19
                    ave.duce napisała:

czy wczesniejsze gospodarskie wizyty innych politykow tez tak krytykowalas ?
                    • ave.duce Re: Drobiazg, bracie :) 07.06.11, 19:17
                      Bywało.
                      Ale tu nie o samą wizytę chodzi, lecz o jej cudnej urody uzasadnienie.

Miłego wieczoru.
            • ayran Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:12
              Bynajmniej. Z nas dwóch to nie ja jestem tym, który rżnie głupa.
              Biorąc za dobrą monetę twoje twierdzenie można równie dobrze uznać, że stawiając krzyżyk przy Napieralskim skreślasz kilkudziesięciu innych kandydató z tego samego okręgu i z różnych list. Na kandydata PO i tak byś nie zagłosował, tak że niepotrzebnie się przechwalasz, jak to strasznie skreślasz Arłukowicza.
            • mr.sajgon Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 18:21

> Znowu rzniesz głupa? przecież wiadomo o co chodzi.Skreślenie kandydata Arłukowi
              > cza polega na tym,że krzyżyk postawię przy nazwisku Napieralski.

Tez tak bym zrobil gdybym mial go na swojej kartce.
      • strikemaster Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:27
        > Popyt kształtuje podaż. Dylemat wielu społeczeństw - karać/potępiać prostytutki
        > czy klientów?

Polityczne prostytutki karane są zwykle przez wyborców.
        • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:33
          strikemaster napisał:

> Polityczne prostytutki karane są zwykle przez wyborców.

Mysle, ze osiagnie lepszy wynik od Grzesia i wtedy Ci pto przypomne, bo przez wyborcow "karane" sa zwykle w pierwszym rzedzie miernoty bez wyrazu.
          • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:41
            pis_da_deby napisał:

> Mysle, ze osiagnie lepszy wynik od Grzesia i wtedy Ci pto przypomne, bo przez w
            > yborcow "karane" sa zwykle w pierwszym rzedzie miernoty bez wyrazu.
            Dobrze, że Ci od rana dopisuje humor.
          • strikemaster Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:45
            > Mysle, ze osiagnie lepszy wynik od Grzesia

Pewnie tak, w Polsce głosuje się na partie, a PO ma duże poparcie. Dlatego dodałem "zwykle".

> bo przez w
            > yborcow "karane" sa zwykle w pierwszym rzedzie miernoty bez wyrazu.

Gdyby było tak, jak piszesz, wybory wygrałby Kononowicz, jest wyjątkowo wyrazisty.
            • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:54
              strikemaster napisał:

> Gdyby było tak, jak piszesz, wybory wygrałby Kononowicz, jest wyjątkowo wyrazisty.

Kto wie ?
              Moze dlatego nie umieszcza sie go na listach. :-))

• pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:04

>
      > W tym starciu z wiarołomnym i przekupnym Arłukowiczem,....

"wiarołomca «ten, kto złamał przysięgę lub popełnił zdradę»

Arlukowicz nikogo nie zdradzil ani nie zlamal przysiegi.
      Nie byl nawet czlonkiem SLD

• remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:09
        Nie wystarczy - przekupny?
        • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:31
          remez2 napisał:

> Nie wystarczy - przekupny?

O tym nic nie wiem.
          Aktywni politycy chca cos w zyciu zdzialac i nie maja obowiazku dawac sie spychac na margines przez miernoty z wplywami. Jezeli tak sie dzieje to ich prawo by znalezc sobie inne pole do pracy. Wcale nie musza sie przy tym wyrzekac swoich idealow.
          • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:35
            pis_da_deby napisał:

> remez2 napisał:
            >
            > > Nie wystarczy - przekupny?
            >
            > O tym nic nie wiem.
            > Aktywni politycy chca cos w zyciu zdzialac i nie maja obowiazku dawac sie spych
            > ac na margines przez miernoty z wplywami. Jezeli tak sie dzieje to ich prawo by
            > znalezc sobie inne pole do pracy. Wcale nie musza sie przy tym wyrzekac swoich
            > idealow.

Powiedz mi dlaczego Tusk promuję taką miernotę jak Radziszewska,teraz bliska koleżanka Arłukowicza,którą ten ostro krytykował.
            Za co się "sprzedał"Arłukowicz? za posadę,która jest taka sama jak posada Radziszewskiej?
            • tw_wielgus Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:02
              Oczywiście można to wydarzenie rozważać w tej płaszczyźnie
              i zapytać ile trzeba byłoby zapłacić za Napieralskiego? Sądzę, że to koszt rzedu stanowiska wicepremiara i uważam że po najbliższych wyborach Grzesiek dobije targu.

Zastanawia mnie, co wtedy napiszecie o postępowaniu Napieralskiego?
              • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:09
                tw_wielgus napisał:

> Oczywiście można to wydarzenie rozważać w tej płaszczyźnie
                > i zapytać ile trzeba byłoby zapłacić za Napieralskiego? Sądzę, że to koszt rzed
                > u stanowiska wicepremiara i uważam że po najbliższych wyborach Grzesiek dobije
                > targu.
                >
                > Zastanawia mnie, co wtedy napiszecie o postępowaniu Napieralskiego?
                O czym Ty piszesz?
                • tw_wielgus Re: Otóż, Szanowny Remezie II, piszę 07.06.11, 11:47
                  o jednym z trzech możliwych wariantów rozdania powyborczego.
                  • remez2 Potencjalny sojusz 07.06.11, 12:52
                    powyborczy zrównujesz ze "zmianą barw klubowych"? Oryginalny punkt widzenia. Ale mamy (podobno) demokrację.
                    tw_wielgus napisał:

> o jednym z trzech możliwych wariantów rozdania powyborczego.
                    • tw_wielgus Re: Potencjalny sojusz 07.06.11, 16:24
                      Mam na myśli radykalną zmianę poglądów, zaprzedanie się swojemu programowi, zdradę ideałów którym się rzekomo służy i takie tam jeszcze inne drobne przewinienia w zamian za rządowe stanowiska i związane z tym przyjemności.

Czyli dokładnie to samo co Ty i nie tylko Ty zarzucacie Arłukowiczowi.
                      • ayran Re: Potencjalny sojusz 07.06.11, 18:32
                        Dałbyś juz spokój pani Piekarskiej. Ile lat można do tego wracać.
                      • remez2 Re: Potencjalny sojusz 07.06.11, 20:08
                        tw_wielgus napisał:

> Mam na myśli radykalną zmianę poglądów, zaprzedanie się swojemu programowi, zdr
                        > adę ideałów którym się rzekomo służy i takie tam jeszcze inne drobne przewinien
                        > ia w zamian za rządowe stanowiska i związane z tym przyjemności.
                        Bez obrazy ale głupstwo za głupstwem.
                        > Czyli dokładnie to samo co Ty i nie tylko Ty zarzucacie Arłukowiczowi.
                        Po pierwsze - ja niczego B. Arłukowiczowi nie zarzuca(łe)m.
                        Po drugie - przestań bawić się w J. Goebbelsa.
          • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:40
            > O tym nic nie wiem.
            Przyjmując, że czas trwania kadencji wynosi ca 48 miesięcy, utworzenie nowego stanowiska i powierzenie go jednemu z bardziej ostrych krytyków premiera na 6 miesięcy przed wyborami, jest oczywiście wyrazem szczególnej troski o los ludzi wykluczonych.
            • ayran Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 18:15
              Być może. Arłukowicz, żeby się nie skompromitować, będzie - jak sądzę - starał się wykazać jakąś aktywnością na swoim nowym stanowisku. Być może uda mu się nawet zrobić coś dobrego dla "wykluczonych", jakkolwiek by ich nie definiować. Coś, czego by nie zrobił pozostając w sld. Jeśli tak się stanie, to na pewno będzie oskarżony o grę wyborczą - no i trudno się mówi. Lepiej zrobić coś dobrego będąc oskarżanym o grę wyborczą, niż nie zrobić nic dobrego.
              • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 20:17
                Tak jest. Wiele dobrego zrobi gość na sztucznym stanowisku, bez zakresu czynności i bez kompetencji do podejmowania decyzji.
                PS - czytałem ciekawy apel." Sympatycy SLD i PiS - głosujcie na PO. Wasi przedstawiciele już tam są."
      • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:20
        pis_da_deby napisał:

> muchomor-sromotnikowy napisał:
        >
        > >
        > > W tym starciu z wiarołomnym i przekupnym Arłukowiczem,....
        >
        > "wiarołomca «ten, kto złamał przysięgę lub popełnił zdradę»

To prawda,że nie należał do SLD,ale krytykował dość ostro Tuska i platformę.W tym sensie oceniam jego postawę jako- wiarołomność.
        Wiarołomny -aki, który złamał przysięgę, nie dotrzymał słowa; popełniający zdradę, sprzeniewierzający się, zdradziecki; będący wiarołomstwem, stanowiący wiarołomstwo»
        Wiarołomny mąż.
        Wiarołomni przyjaciele, sojusznicy.
        Wiarołomny czyn.
        • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:28

> To prawda,że nie należał do SLD,ale krytykował dość ostro Tuska i platformę.

I pewnie bedzie to robil nadal.
          Tylko prezesa nie wolno krytykowac, bo on jest nieomylny.
          • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:33
            pis_da_deby napisał:

>
            >
            > > To prawda,że nie należał do SLD,ale krytykował dość ostro Tuska i platfor
            > mę.
            >
            > I pewnie bedzie to robil nadal.
            > Tylko prezesa nie wolno krytykowac, bo on jest nieomylny.

Ciekawe co Cię skłoniło żeby mnie o tym poinformować?
            Tuska też nie wolno krytykować,każdy kto miał tą odwagę zapłacił za to,Piskorski,Płażyński,Olechowski,Rokita.
            • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:35

> Ciekawe co Cię skłoniło żeby mnie o tym poinformować?
              > Tuska też nie wolno krytykować,każdy kto miał tą odwagę zapłacił za to,Piskorsk
              > i,Płażyński,Olechowski,Rokita.

Najoostrzej skrytykowal go Schetyna i ma sie calkiem dobrze.
              W PiSie nie do pomyslenia.
              • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:38
                > Najoostrzej skrytykowal go Schetyna i ma sie calkiem dobrze.
                > W PiSie nie do pomyslenia.

No, nie wiem czy ma się tak dobrze,czy Tusk również nie chce podskoczyć powyżej pewnego poziomu.W relacjach tych panów jest wyczuwalny chłód,tylko oni zdaja sobie sprawę,że otwrty ostry konflikt między nimi,to podział platformy.

Co do ostrości krytyki,możesz mi zacytować słowa Schetyny krytykujące Tuska?
                • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:44
                  Co do ostrości krytyki,możesz mi zacytować słowa Schetyny krytykujące Tuska?
                  Ze słowami będzie gorzej ale myślał o Słońcu Peru bardzo nieładnie.
                • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:48

> Co do ostrości krytyki,możesz mi zacytować słowa Schetyny krytykujące Tuska?

www.se.pl/wydarzenia/kraj/schetyna-krytykuje-tuska-spozniona-reakcja-na-raport-mak_168268.html
                  • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:55
                    pis_da_deby napisał:

>
                    > > Co do ostrości krytyki,możesz mi zacytować słowa Schetyny krytykujące Tus
                    > ka?
                    >
                    > www.se.pl/wydarzenia/kraj/schetyna-krytykuje-tuska-spozniona-reakcja-na-raport-mak_168268.html

Ja bym tego nie ocenił jako krytykę,to co powiedział Schetyna było prawdą.
                    • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:00

> Ja bym tego nie ocenił jako krytykę,...

A jednak w tych okreslonych warunkach i czasie byla to powazna i moim zdaniem zupelnie niepotrzebna krytyka.
                      • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:01
                        pis_da_deby napisał:

>
                        > > Ja bym tego nie ocenił jako krytykę,...
                        >
                        > A jednak w tych okreslonych warunkach i czasie byla to powazna i moim zdaniem z
                        > upelnie niepotrzebna krytyka.

To była prawda,sam się zdziwiłem,że stać na to Schetynę.
                        • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:06

> To była prawda,sam się zdziwiłem,że stać na to Schetynę.

Nazywaj to jak chcesz. Faktem jest, ze nikt go za te "prawde" w kat nie odstawil.
                          • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:09
                            pis_da_deby napisał:

>
                            >
                            > > To była prawda,sam się zdziwiłem,że stać na to Schetynę.
                            >
                            > Nazywaj to jak chcesz. Faktem jest, ze nikt go za te "prawde" w kat nie odstawi

Już Ci powiedziałem,Tusk nie znosi kiedy mu się mówi prawdę.Schetyna też mu nie wybaczył,że wysłał go na druga linię.
            • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:43

> Ciekawe co Cię skłoniło żeby mnie o tym poinformować?
              > Tuska też nie wolno krytykować,każdy kto miał tą odwagę zapłacił za to,Piskorsk
              > i,Płażyński,Olechowski,Rokita.

Paweł Zalewski, Kazimierz Ujazdowski, Kazimierz Marcinkiewicz, Ludwik Dorn, Marek Jurek
              Artur Zawisza Pawel Kowal, J. Kluzik Rostkowska. P Poncyliusz i wielu, wielu innych
              • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:47
                pis_da_deby napisał:

>
                > > Ciekawe co Cię skłoniło żeby mnie o tym poinformować?
                > > Tuska też nie wolno krytykować,każdy kto miał tą odwagę zapłacił za to,Pi
                > skorsk
                > > i,Płażyński,Olechowski,Rokita.
                >
                > Paweł Zalewski, Kazimierz Ujazdowski, Kazimierz Marcinkiewicz, Ludwik Dorn, Mar
                > ek Jurek
                > Artur Zawisza Pawel Kowal, J. Kluzik Rostkowska. P Poncyliusz i wielu, wielu innych
                To oczywiście stanowi niezbity dowód, że PO jest partią o pełnej wewnętrznej demokracji.
                • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:50
                  remez2 napisał:

> To oczywiście stanowi niezbity dowód, że PO jest partią o pełnej wewnętrznej de
                  > mokracji.

To swiadczy o tym, ze absolutnie nikt nie noze sobie pozwolic w zadnej sprawie na zdanie inne niz prezesa.
                  • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:59
                    pis_da_deby napisał:
                    > To swiadczy o tym, ze absolutnie nikt nie noze sobie pozwolic w zadnej sprawie
                    > na zdanie inne niz prezesa.
                    Podczas gdy w Platformie każdy może mieć inne zdanie niż ... J. Kaczyński.
                    • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:03
                      remez2 napisał:

> Podczas gdy w Platformie każdy może mieć inne zdanie niż ... J. Kaczyński.

Moze ale nie musi.
                      Czasami mozna sie z nim zgodzic

www.youtube.com/watch?v=PqHju0rFqsE
                      • muchomor-sromotnikowy Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:06
                        pis_da_deby napisał:

> remez2 napisał:
                        >
                        > > Podczas gdy w Platformie każdy może mieć inne zdanie niż ... J. Kaczyński
                        > .
                        >
                        > Moze ale nie musi.
                        > Czasami mozna sie z nim zgodzic

Nowe oblicze premiera Tuska...poczytaj

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nowe-oblicze-Tuska-wsciekly-wali-piescia-w-stol,wid,13481270,wiadomosc_prasa.html
                        >
                        > www.youtube.com/watch?v=PqHju0rFqsE
                        • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:16

> Nowe oblicze premiera Tuska...poczytaj

"Donald Tusk wściekł się na Grzegorza Schetyna, kiedy wyszło na jaw, że szwagier marszałka Konrad Rowiński, znalazł się na liście jako kandydat PO na senatora z Dolnego Śląska. "

I trudno sie dziwic. Zaraz znajda sie zyczliwi, ktorzy beda mowic o nepotyzmie i kumoterstwie.

Tusk nawet ja sie zmienia to pozostaje autentyczny. Nie robi tego na pokaz.
                          JK zmienia natomiast czesto "wizerunek" pozostajac ciagle malym zawistnym msciwym
                          zadufanym w sobie despota.
        • tw_wielgus Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:08
          Cóż .... każdy ma prawo do błędów.

> > muchomor-sromotnikowy napisał:
          >> To prawda,że nie należał do SLD,ale krytykował dość ostro Tuska i platformę.W t
          > ym sensie oceniam jego postawę jako- wiarołomność.
          > Wiarołomny -aki, który złamał przysięgę, nie dotrzymał słowa; popełniający zdr
          > adę, sprzeniewierzający się, zdradziecki; będący wiarołomstwem, stanowiący wiar
          > ołomstwo»
          > Wiarołomny mąż.
          > Wiarołomni przyjaciele, sojusznicy.
          > Wiarołomny czyn.
          • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:11
            > Cóż .... każdy ma prawo do błędów.
            Oprócz ... G. Napieralskiego.
            • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:22
              remez2 napisał:

> > Cóż .... każdy ma prawo do błędów.
              > Oprócz ... G. Napieralskiego.

Bylem zadoowolony gdy Napieralski wygral z Olejniczakiem bo tego ostatniego mialem zawsze za co najwyzej soltysa. Niestety Napieralski niczym sie od niego nie rozni.
              SLD potrzebuje prawdziwego lidera ale Napieralski nie ma po emu warunkow.
              Szkoda, ze wycieto spora czesc starej gwardii, bo mlodziez nie dorasta jej jeszcze do piet.
              • remez2 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:29
                pis_da_deby napisał:
                > SLD potrzebuje prawdziwego lidera ale Napieralski nie ma po emu warunkow.
                Kiedy objął szefostwo SLD notowania były na poziomie ca 6%.
                > Szkoda, ze wycieto spora czesc starej gwardii, bo mlodziez nie dorasta jej jeszcze do piet.
                W wyborach 2015 ta młodzież wygra. A stara gwardia niech doradza, pisze pamiętniki, opracowuje nowe koncepcje.
                • pis_da_deby Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 11:42
                  remez2 napisał:

> W wyborach 2015 ta młodzież wygra.

Nie bardzo w to wierze ale ....
                  Jak dozyjemy to zobaczymy.
    • zzarda32 Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 10:15
      Dorn, Polaczek, Ujazdowski, to kto w tym konteście - siostry miłosierdzia??
    • haen2010 Sprawa pomiędzy dziwką lewicy 07.06.11, 11:37
      a polityczną szują tylko Szczecina dotyczy. Na szczęście. Ja bym nie miał problemu - glos na Ruch Palikota ze środka tabeli. Jakaś ładna dziewczyna.

Grzesiu nie jest głupek. Dobrze zrobił wiejąc z Warszawy.
      • remez2 Panie (inżynierze), pohamuj się. 07.06.11, 11:44
        haen2010 napisał:
        > Grzesiu nie jest głupek. Dobrze zrobił wiejąc z Warszawy.
        Czy Ty bez mijania się z prawdą nie potrafisz napisać zdania?
    • veglie Re: Napieralski-Arłukowicz 07.06.11, 18:03
      Też mi news.Jeden i drugi zostaną posłami a tłuszcza liczy na igrzyska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka