Dodaj do ulubionych

Schetyna jest jak Balcerowicz

26.10.19, 12:34
musi odejść.
Tak postanowiła wysoka rada:
"Podczas gdy Grzegorz Schetyna w Strasburgu prosił o zagraniczną pomoc przy protestach wyborczych jego partii, tzw. „młode wilki” Platformy Obywatelskiej zebrały się we włoskiej restauracji w Warszawie, żeby opracować plan obalenia lidera. Portal tvp.info dotarł do szczegółów omawianego tam scenariusza. Okazuje się, że organizator spotkania, senator Stanisław Gawłowski ma już przygotowany plan rebelii, który - razem z Radosławem Sikorskim - opracował osobisty adwokat rodziny Tusków, Roman Giertych.
Jak relacjonują uczestnicy spotkania, goście przychodzili na zaproszenie Gawłowskiego i Giertycha. Byli tam oprócz nich m. in. Borys Budka, Sławomir Nitras, Radosław Sikorski, Bartosz Arłukowicz, Marcin Kierwiński, Marta Golbik, Jarosław Urbaniak i Paweł Poncyliusz."

Swoją drogą już wyobrażam sobie wrzask totalsów gdyby tak Banaś urządził spotkanie dla czołówki PiS-u właśnie.
Obserwuj wątek
    • wikul Jak coś zrzynasz to podaj źródło... 26.10.19, 21:18
      ...chociaż jest się czego wstydzić. TVP Info to najgorsza kłamliwa telewizyjna szczujnia, okryta zasłużoną niesławą.

www.tvp.info/45015108/kto-za-kogo-po-detronizacji-schetyny-portal-tvpinfo-ujawnia-scenariusz-zmian-w-po
      • perla_roztocza ty Wikul to siedź cicho i nie podskakuj 28.10.19, 09:57
        bo jak się Biedroń wkurzy to będzie po waszym senacie.
        Tak Wikul, dzięki polityce Grzecha jesteście na łasce pedziów i komunistów właśnie.
        • babaobaba Re: ty Wikul to siedź cicho i nie podskakuj 28.10.19, 12:28
          Co za różnica czy pedzio jest lewakiem czy wikarym właśnie. Ja wiem, że ty wolisz tego poświęconego ale grzech jest taki sam.
        • wikul Ty Perła jak zwykle, jak stary psiak... 28.10.19, 17:43
          ...ja o zupie a ty o dupie.

Zrzynasz a udajesz że to twój tekst.
          • perla_roztocza Re: Ty Perła jak zwykle, jak stary psiak... 28.10.19, 18:00
            wikul napisał:

> ...ja o zupie a ty o dupie.
            >
            > Zrzynasz a udajesz że to twój tekst.

z tej nienawiści do Pana Prezesa zaczynasz niedowidzieć.
            W poście wstępnym jest wyraźnie napisałem, że to podało tvp.info właśnie.
            • oleg3 Re: Ty Perła jak zwykle, jak stary psiak... 28.10.19, 18:08
              perla_roztocza napisał:

> z tej nienawiści do Pana Prezesa zaczynasz niedowidzieć.
              > W poście wstępnym jest wyraźnie napisałem, że to podało tvp.info właśnie.

smile))
            • wikul Re: Ty Perła jak zwykle, jak stary psiak... 28.10.19, 19:52
              perla_roztocza napisał:

> z tej nienawiści do Pana Prezesa zaczynasz niedowidzieć.
              > W poście wstępnym jest wyraźnie napisałem, że to podało tvp.info właśnie.

Z taj nadzwyczajnej miłości do Pana Prezesa, pisi wazeliniarzu "…dopiero teraz widzę jak wielkim mężem stanu jest prezes Jarosław Kaczyński, i tylko pod jego jednoosobowym kierownictwem w Polsce będzie dobrze".
              Perła v. Cullinan1 v. au999
              , zatraciłeś poczucie rzeczywistości.
    • wkkr Re: Schetyna jest jak Balcerowicz 28.10.19, 14:04
      Uważaj, był taki jeden który mówił że Balcerowicz musi odejść i już go nie ma....
      • perla_roztocza Re: Schetyna jest jak Balcerowicz 28.10.19, 14:35
        wkkr napisał:

> Uważaj, był taki jeden który mówił że Balcerowicz musi odejść i już go nie ma..

noż o tym napisałem niejako.
        Grzechu zna nazwiska spiskowców właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka