Dodaj do ulubionych

Arłukowicz vs Hołdys

17.06.11, 22:09
Ciekawą audycję w TVN 24 przed chwilą obejrzałem gdzie po obydwu stronach znależli się min Arłukowicz i Z. Hołdys. To co się zrobiło po zajęciu stołka ministerialnego z Arłukowicza jest rozpaczliwe. Żadna krytyczna ocena rządu czy Tuska nie ma szans być przez tego człowieka nawet dyskutowana. Hołdys podał kilka przykładów zawalenia przez Tuska np umówionego z nim spotkania. Arłukowicz broni szefa jak może stając się maksymalnie niewiarygodnym człowiekiem. Na końcu prowadzący zapytał o ocenę wypowiedzi Tuska o raporcie Kalisza. pierwsz oczywiście w superlatywach o premierze wyskoczył Arłukowicz
Hołdys po niem całkowicie odwrotnie itd. Co się z Tym Arłukowiczem stało? A może nic się nie stało tylko ten typ tak ma?
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Arłukowicz vs Hołdys 17.06.11, 22:36
      Agent BA się przewerbował.Wyborcy powinni go przewekslować na boczny tor!
    • veglie Re: Arłukowicz vs Hołdys 17.06.11, 22:43
      Bartosz A.dzisiaj dał pokaz skundlenia
      • onufry.z A... to nowina! 17.06.11, 22:45
        veglie napisał:

> Bartosz A.dzisiaj dał pokaz skundlenia

Dałbym głowę, że skundlił się nieco wcześniej!
      • jola.iza1 Re: Arłukowicz vs Hołdys 17.06.11, 23:03
        veglie napisał:

> Bartosz A.dzisiaj dał pokaz skundlenia
        Nasze/ osobiste/prywatne Kundle podnoszą nogę :)
        ??
        www.poomoc.pl/
      • zoil44elwer Re: Arłukowicz vs Hołdys 17.06.11, 23:21
        Od początku kariery politycznej był kundlem.Będąc w SdPL został posłem z listy lewicy(LiD).Gdy nie udało mu się objąć szefostwa po Borowskim(przegrał z mało znanym Filemonowiczem),przeszedł do UP,tam widząc marne szanse na karierę i dalszy byt w Sejmie,uciekł do PO.Ale przedtem do samego końca grał w bambuko z ludżmi lewicy dzięki którym zaistniał w polityce.Wiewiórki mówią o jego kolędowaniu też w PJN,u Palikota,mrugał okiem do PSL....
        • jott7 Re: Arłukowicz vs Hołdys 18.06.11, 13:03
          zy jest jakiś choć jeden konkret pozytywnej działalności Arłukowicza jako posła?Taki bez
          ściemy, autoreklamy, gadulstwa obłędnego. hipokryzji? Bo jakoś nie mogę nic takiego dostrzec poza wielką poza młodego bezkompromisowego / to się już skończyło /gładko formułującego
          okrągłe zdanka, umiejętnie przypominającego ,, ja , jako lekarz,,? Jakie ma poglądy ten człowiek? Bo wczorajszą audycją zaprzeczył jakimkolwiek stałym swoim poglądom.Ktory
          A. jest prawdziwy: ten co formułował krytyczne oceny wobec Tuska czy ten co wobec
          rzeczywiście słusznych uwad Hołdysa o Tusku, idzie w odwrotną stronę, chwaląc szefa
          niemiłosiernie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka