pan_ryj_zapijaczony_banow_26 23.06.11, 19:10 Powiedział mniej więcej tak, ze nie możemy wykluczyć, ze za 5, czy 10 lat przytrafi się nam to co przytrafiło się Grecji i wtedy tez chcielibyśmy liczyć na pomoc Unii... Ma ktoś jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blumm jestes pustakiem - pis bedzie rzadzil 23.06.11, 19:14 i bedzie Grecja - proste Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: A frank sobie lata - na wegrzech tez 23.06.11, 19:30 Państwa o tak świetnej gospodarce jak Polska spadki waluty nie powinny dotyczyć. Szwajcarzy się wnerwiają, kiedy ich frank idzie w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A frank sobie lata - na wegrzech tez 23.06.11, 20:04 blumm napisał: > tez wina Tuska jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A frank sobie lata, wysoko 23.06.11, 19:33 Palikot natychmiast by sprawił, że frank obniżył by loty a może... - a może nawet wylądował :D Tusk zaś, nie tyle czuje bluesa, ile czuje (wie?), że to jego wina... Przynajmniej pisięta na pewno tak myślą i czują!! :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
blumm pisuary tego nie rozuMiOM 23.06.11, 19:37 Jednak przyczyny wzrostu leżą przede wszystkim poza Polską - powiedział serwisowi Wyborcza.biz Ryszard Petru, przewodniczący Towarzystwa Ekonomistów Polskich. reszte szanowni pisdacy znajdziecie za pomoca : www.google.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A frank sobie lata, wysoko 23.06.11, 19:36 haen2010 napisał: > Tusk czuje bluesa. A Yaro Fogga ! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: jestes pustakiem - pis bedzie rzadzil 23.06.11, 19:36 blumm napisał: > i bedzie Grecja - proste Jak PiS i naczelny idiota będzie rzadził to się zgadzam, będziemy "Grecją " plus lustracja ! Ale to raczej nie mozliwe, zeby Polacy az tak zidiocieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blumm sorry za pustaka - ponioslo mnie ;) 23.06.11, 19:38 tez wierze w wiekszosc normalnych Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Mocno tracił też forint i czeska korona 23.06.11, 19:40 wina Tuska :) nie moglem sie powstrzymac :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 nudnyś... 23.06.11, 19:51 :( nie otwieraj lodówki, tam tez sie czai Jarek.;) Odpowiedz Link Zgłoś
blumm a jakis ty nudny 23.06.11, 19:54 PełO PełO i PełO , Tusek , Tusek i Tusek . Innego swiata nie ma ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: a jakis ty nudny 23.06.11, 20:00 A weźże wymyśl coś swojego, a nie powtarzaj cudzego. Poza tym miśku, poczytaj siebie... Tylko PiS, PiS, Kaczyński, Kaczyński... A propos, co to takiego "Tusek" i "PełO"? Jesli znajdziesz cos takiego w moich postach to zalinkuj.:) Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Re: a jakis ty nudny 23.06.11, 20:07 poczytaj > siebie... Tylko PiS, PiS, Kaczyński, Kaczyński... jezeli juz to pis , pis , kaczynski , kaczynski . czasem k@rtofel . w stosunku do ludzi chorych nie uzywam duzych liter Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: a jakis ty nudny 23.06.11, 20:09 To inaczej niż ja. Ja do chorych zawsze, bo im współczuję, ale do głupich nigdy, bo nimi gardzę. Juz wiesz czemu pisze "ciebie,", "ci", "tobie"?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 hej, hej, czeeeerskieeee... 23.06.11, 20:16 przyslijcie kogos bardziej rozgarnietego, bo toto na "b" nadaje sie na zmywak w podrzędnym pubie w Brighton, a nie do potyczek z kubala11...:D Odpowiedz Link Zgłoś
blumm potyczki z kubala11 23.06.11, 20:32 no jestes zenujacy . dostajesz 5 gr za post i jutro pewnie polecisz do szefa po wyplate ;) ciekawe czy szef bedzie po proszkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: potyczki z kubala11 23.06.11, 20:35 przeceniasz mnie, mnie płaca od 3do 4 groszy. Niestety... Niestety za klikanie do debili nie płaca mi ani grosika. Dlatego za gadki z toba nie zarobię nic niestety.:( Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Donald wie co mówi... 24.06.11, 06:17 kubala11 napisał: > W końcu to on rządzi...:( Frankiem? I to chyba razem z Putinem? Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Zastanów się co mówisz !! 23.06.11, 20:24 Dziś właśnie (nie znając tej rewolucyjnej myśli wodza) zadałem znajomym takie pytanie - czy gdy w Polsce stanie się to co w Grecji to Grecja nam pomoże ?. Na ile UE ratuje Grecję a na ile walutę Euro ?. Czy gdy w Polsce obowiązuje PLN ktoś kiwnie palcem w obronie złotówki ?. Nie bądź naiwny ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr A to prawda 23.06.11, 21:10 parę lat temu padła na pysk Argentyna i nikt złamanego grosza im nie przekazał. Sądzę że Donad może srodze sie zawiść na europejskiej solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zastanów się co mówisz !! 23.06.11, 21:16 Gierkowi też pomagali zachodni lichwiarze by mógł kupować francuskie autobusy Berliety i niszczył SANok i Jelcza,by za pożyczki kupować Massey Fergusony niszcząc URSUSA,by....... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd No nie wiem, pasożyty z administracji nas wykończą 23.06.11, 20:32 Niech pasożyty z administracji robią wszystko, żeby za 5, czy 10 lat coś takiego się nie przytrafiło. Niech tną wydatki, gdzie się da, niech zmniejszają zatrudnienie, niech nie wysyłają 35-latków na emertytury, niech nie wypłacają sobie 13 i 14 oraz nagród okolicznościwoych bez okoliczności. Biurokracja opanowała świat i nikt nad nią nie panuje. Jak jest kasa, to urzędnik musi, ją wydać, a jak nie ma, to wydaję się czego się nie ma. Czy ktoś widział, żeby jakaś biurwa zrobiła coś dobrego dla człowieka? Nie, biurwy potrafią tylko ściągać od ludzi podatki, wymyślać opłaty, kary, upomnienia, nakazy i zakazy. Przy czym opłaty, kary i podatki jak nie rosną, to pojawiają się nowe. Nigdy nie maleją i nie znikają. Biurokracja, czytaj administracja, jest jak pasożyt, żwyi się społeczeństwem nic nie dając w zamian. A jak braknie kasy, to każe społeczeństwu zaciągnąć pasa, bo kryzys jest. Kryzys, który same biurwy wywołały i bata na nich nie ma. Tak że Panie Tusk, nich pan myśli co będzie za 5, czy 10 lat już dziś, a nie, że jakoś to będzie, a jak nie to biurwy z Unii pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: No nie wiem, pasożyty z administracji nas wyk 23.06.11, 21:03 Premier JK Bielecki za co dostał synekurę Prezesa Pekao SA,przecież nie za swoją ekonomiczną genialność.A Marcinkiewicz-zero posadę w EBOiRze. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: No nie wiem, pasożyty z administracji nas wyk 23.06.11, 22:17 zoil44elwer napisał: > Premier JK Bielecki za co dostał synekurę Prezesa Pekao SA,przecież nie za swoj > ą ekonomiczną genialność.A Marcinkiewicz-zero posadę w EBOiRze. Administracja, to legalna globalna mafia. Biurwy robią co chcą w majestacie prawa, a jak nie to sie prawo dostosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Niezle mie rozbawiłeś ale cos w niej jest. 23.06.11, 20:47 Przy takim Premierze i ministrze finansów to nawet szybciej może do tego dojsć, zreszta kto wie czy to nie jest juz zaplanowane, a na Tuska nie czeka juz jakaś intratna fucha np. w dojczebanku jak go stąd ostatecznie pogonimy. Ale zamiast liczyć na to, że Niemcy nas wykupią, wolałbym, żeby nasz rząd wział sie do roboty i nas dalej nie zadluzal ani nie tworzył warunków do dalszego zadłuzania. Punkt za szczerosć ale rzeczowo to clue brzmi "g..o sie znamy na gospodarce i jak nas znowu wybierzecie za kilka lat wyrżniemy w beton pyskiem gorzej niz Grecy teraz, wiec trzeba pomóc Grekom bo za kilka lat Niemcy i tak nas wykupia za długi których narobiłem Ja i poprzednicy (ale głównie Ja) a dzięki temu Ja i moi równie nierozgarnięci i niegramotni współpracownicy bedziemy mógli liczyc na jakaś ciekawsza fuche". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Bardzo madra i rzeczowa wypowiedź Donalda Tus 23.06.11, 20:52 pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > Powiedział mniej więcej tak, ze nie możemy wykluczyć, ze za 5, czy 10 lat przyt > rafi się nam to co przytrafiło się Grecji i wtedy tez chcielibyśmy liczyć na po > moc Unii... > Ma ktoś jakieś pytania? Nie za 5 czy 10 lat ale już w 2012!Pomoc pożyczkową-lichwiarską,jak za Gierka?Dziękuję,nie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Bardzo madra i rzeczowa wypowiedź Donalda Tus 23.06.11, 22:44 zoil44elwer napisał: > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > Powiedział mniej więcej tak, ze nie możemy wykluczyć, ze za 5, czy 10 lat > przyt > > rafi się nam to co przytrafiło się Grecji i wtedy tez chcielibyśmy liczyć > na po > > moc Unii... > > Ma ktoś jakieś pytania? > Nie za 5 czy 10 lat ale już w 2012!Pomoc pożyczkową-lichwiarską,jak za Gierka?D > ziękuję,nie skorzystam! > Nie przesadzaj. Za Gierka chętnie korzystałeś. A obecni górnicy chcieliby mieć takie przywileje, jak ty i twoi koledzy za Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Bardzo madra i rzeczowa wypowiedź Donalda Tus 23.06.11, 23:16 Najlepiej zarabiałem za Balcerowicza-kilkanaście milionów miesięcznie,za Gierka tylko kilkanaście tysięcy!Wróć Balcerek wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
hordol a co? rostowski fałszuje księgowość? 23.06.11, 21:01 podobnie jak to robili grecy Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr nie fałszuje tylko kreuje 23.06.11, 21:08 żągluje kolumnami liczb tak by wszystko na kartce sie zgadzało. Oczywiście w końcu ktoś się połapie i będzie dupa blada ale to bedzie kiedyś..... Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr [...] 23.06.11, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blumm jak kaczor mówił : 23.06.11, 21:09 spi@prz@j dzi@du to co miał na mysli ????? wkkr napisał: > Gdyby donald chciał ci powiedzieć spie..., to zrobił by to w taki sposób, że od > czuwał byś narastająca ekscytację przed czekająca ciebie podróżą. Odpowiedz Link Zgłoś